Margretha’s Fit Plan Recepten

Margretha’s Fit Plan bestaat uit drie pijlers namelijk eten, bewegen en motiveren. Het afslankplan is gebaseerd op de ervaring van Margretha van der Laar. In een video verteld Margretha dat ze in het verleden 50 kilo afgevallen dankzij haar zelf ontwikkelde programma. Na het opsommen van een enorme lijst met begrip en medeleven verteld Margretha dat ze ooit 122 kilo woog. Tijdens een zoektocht om af te vallen heeft ze een eigen Fit Plan ontwikkeld waardoor ze uiteindelijk blijvend 50 kilo is afgevallen.

margrethafitplan_logo_groot Margretha over Fit Plan

Zelf verteld Margretha het volgende over haar Mentale Dieet Plan. “Door de juiste recepten, juiste oefeningen en de juiste mindset met elkaar te combineren, viel ik uiteindelijk ruim 50 kilo af. Ik was blij verrast met het resultaat, net als alle mensen die ik sindsdien persoonlijk heb gecoacht, waaronder Ernst Daniël Smid. Nu is het tijd dat alle Nederlanders met mijn methode eindelijk hun streefgewicht kunnen bereiken. Ook als je alles al hebt geprobeerd: Mijn methode werkt,” aldus Margretha.

Gratis Weekmenu van Margretha

Exclusief voor vetvrij.com heeft Margretha een gratis ebook met een weekmenu beschikbaar gesteld. Daarnaast ontvang je gratis een aantal tips die je motiveren om ook jouw doel te bereiken. Vul het onderstaande formulier in en start morgen met het Gratis Weekmenu van Margretha.

Drie Pijlers van Margreta’s Fit Plan

Voeding is de eerste pijler van het Fit Plan van Margretha. Eiwtitrijke recepten zorgen ervoor dat je minder honger ontwikkelt en een betere spieropbouw. Het is de bedoeling dat je meer vees, vis en groenten eet, en minder koolhydraten zoals pasta, aardappelen en rijst. Margretha bewijst dat afvallen geen afzien betekent. Om een indruk te krijgen volgt hier een dagmenu:

Voorbeeld Dagmenu

 • Ontbijt: Yoghurt met bessen, amandelen en zemelen
 • Lunch: Avocado-garnalensalade
 • Avond: Gebakken tonijn met tomaat en broccoli

Wil je meer dagmenu’s? Download dan het gratis weekmenu ebook. In dit boek staan naast een aantal tips en uitgebreide informatie een compleet weekmenu met alle ingrediënten en instructies om de recepten te bereiden.

Bewegen

Bewegen is de tweede pijler. Door meer te bewegen gaat  je lichaam op een eenvoudige manier calorieën  verbranden en spieren opbouwen. Voel hoe je snel fitter wordt en energie krijgt, met eenvoudige oefeningen die je in je huiskamer kunt doen, zelfs als je al jaren lang niet meer aan sport of beweging hebt gedaan.

Motiveren

De derde en laatste pijler ligt op het mentale vlak. Door de juiste motivatie kun je eenvoudiger je doel bereiken. Ga op zoek naar wat je beperkt om je doel te bereiken.Leer wat je kunt doen als je een eetaanval krijgt, hoe je de verleiding van teveel eten kunt weerstaan en hoe je kunt omgaan met de kritiek van de mensen om je heen.

Gratis Begeleiding

Door middel van verschillende video’s kun je kosteloos kennis maken met het Fit Plan. Margretha verteld je zelf alles over haar programma. Dankzij deze tips ben je zelf in staat om het programma te starten. Klik op de onderstaande afbeelding om te starten met de eerste gratis video.

margretha-video

Fysieke en Mentale Strijd

In 2005 werd bij Margretha schildklierkanker ontdekt. Na een fysieke en mentale strijd bleef ze wel zitten met een overgewicht van ruim 50 kilo zitten. In 2012 heeft ze haar streefgewicht behaald en behouden In dat zelfde jaar heeft ze het Europees Kampioenschap latin dance choreography wat ze in 2012 heeft gewonnen. Margretha was onder andere te gast bij Koffietijd en RTL Boulevard.

Margretha’s Fit Plan is ontwikkeld in samenwerking met een diëtiste. Een eiwitrijk dieet met voldoende koolhydraten waardoor je geen honger hebt. Dit dieet wordt aangevuld met oefeningen om snel mentaal sterker te worden en met beweegoefeningen die optimaal zijn afgestemd op mensen die een zittend leven leiden en geen zin hebben om naar de sportschool te gaan.

Afvallen met privacy

Niet alleen bekende Nederlanders hechten aan hun privacy, weet Margretha. Vandaar dat ze haar methode zodanig heeft ontwikkeld dat mensen thuis aan de slag kunnen en dus niet naar de sportschool hoeven. Een paar vierkante meter ruimte voor de beweegoefeningen en een internetverbinding: meer heb je niet nodig om aan het werk te gaan.

Het complete programma bestaat uit fysieke producten als een online programma van 13 weken waarin je een uitstekende begeleiding krijgt door middel van beweegoefeningen en motivatie video’s. Verder ontvang je verspreid over deze 13 weken verschillende boeken met rerecepten voor ontbijt, lunch en diner. Al deze recepten zijn samengesteld door een diëtiste. Ook ontvang je 100 extra recepten om te variëren. Tot slot ontvang je verschillende waardebonnen die je bijvoorbeeld kunt gebtuiken voor eiwitshakes of een seminar met Margretha.

8 Reacties

 1. Ik zou graag het boek willen bestellen van Margretha vd Laar. Maar kan dit helaas niet vinden. alleen als E-book
  Kan jij mij zeggen waar ik dit kan bestellen. Bij Bol.com vind ik t ook niet.

  • Beste Dianne,

   Vul het bovenstaande formulier in voor het gratis weekmenu en je ontvangt het boek binnen enkele minuten.

   Sanne

  • Beste Margriet,

   Margreta geeft seminars. Vul het bovenstaande formulier in voormeer informatie over de locaties en data.

   Sanne

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in