Mark van Oosterwijck; Biografie

Mark van Oosterwijck (1986) is oprichter en eigenaar van Drogespieren. Door zijn overgewicht als kind leerde hij al op jonge leeftijd veel over gezonde voeding. Vrijwel zijn gehele jeugd is hij in strijd geweest met zijn dieet. Het controleerde zijn leven dusdanig dat hij niet oprecht kon genieten van het leven.

Fitness

In alle jaren heeft hij zich enorm verdiept in fitness en gezonde voeding. Door enorm veel te lezen en te experimenteren heeft hij ervaren dat het verlagen van je vetpercentage helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn als dat hij jarenlang dacht. Het vereist vanzelfsprekend wat aanpassingen in levensstijl, maar dit hoeft helemaal niet te betekenen dat je geen leven meer overhoud.

Gezonde Voeding

Gezonde voeding heeft helemaal niet saai te zijn, het is niet een kweste van minder eten, maar wel een kwestie van slimmer eten. Het is belangrijk om te begrijpen waar de diverse voedingsstoffen voor dienen en hoe je hier het beste mee om kunt gaan op basis van je eigen lichaamstype.

Passie

Mark zijn obsessie voor voeding is in de afgelopen jaren vervangen door een enorme passie voor fitness en een gezonde levensstijl. Hij heeft van deze passie zijn werk gemaakt en helpt via zijn website anderen om fitter én gezonder te worden. Hierbij leert hij mensen dat je geen ‘dieet’ zou moeten volgen, wanneer je immers ‘op dieet gaat’ komt er altijd een moment wanneer je weer ‘van het dieet’ af gaat.

Levensstijl

Het gaat om kleine aanpassingen in je levensstijl. Wanneer je fitter, gezonder én energieker wordt zul je merken dat je op een gegeven moment niet meer terug wilt naar je oude (ongezonde) lifestyle. Consistentie is volgens Mark de sleutel tot succes. Een gezonde lifestyle moet je leven niet beheersen, het zou je leven in alle opzichten juist een stuk aangenamer moeten maken!

Mark is auteur van ‘Vet Verliezen 1.0‘ waarin hij vertelt over zijn enthousiasme voor Intermittent Fasting.

Receptenboek

Ook heeft Mark een receptenboek geschreven, genaamd FitChef. In dit receptenboek staan 100 praktische, gezonde én smakelijke eiwitrijke recepten. Het doel van dit receptenboek is om een gezonde lifestyle simpel te houden, zonder dat je elke dag urenlang in de keuken staat.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in