Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Matcha Slim Thee Review en Ervaringen

Matcha Slim Thee Review en Ervaringen

Matcha slim thee is een product dat je belooft om de nodige kilo’s kwijt te raken. De voorgestelde werking is bijzonder eenvoudig. Je nuttigt de thee en het gewichtsverlies volgt vanzelf. Of dit echt zo werkt, lees je in deze Matcha Slim Thee review.

Matcha Poeder

Matcha Slim Thee is een Matcha poeder. Je voegt dit poeder toe aan heet water om je eigen matcha thee te maken. Je voegt wat poeder toe aan 150 ml heet water en je laat het poeder rustig oplossen. Na enkele minuten heb je dan een heerlijke drank met de smaak van matcha.

Dit leer je onder andere in deze review

 • matcha poeder kruidvat
 • matcha ervaringen
 • matcha tea
 • matcha slim amazon
 • matcha slim holland and barrett
 • matcha thee met gember
 • matcha aanbieding
 • green matcha

Testpersonen Gezocht

Nog 12 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Matcha snuiven

Ja, in principe kun je een poeder ook snuiven. Je kunt ook matcha poeder snuiven, maar of het een goed idee is, is maar de vraag. Qua werking lijkt het ons beter om het poeder op te lossen en te drinken.

Matcha thee met gember

Gember is een van de bekendste en gezondste kruiden die er zijn. Zo heeft gember een antioxidante werking en helpt het om ontstekingen in het lichaam tegen te gaan (bron). Gember heeft natuurlijk wel een uitgesproken smaak. Het is dus wel de vraag of jij de combinatie matcha thee en gember lekker genoeg vindt.

Matcha Slim Holland and Barrett

Er zijn diverse bedrijven die wel een vorm van Matcha poeder aanbieden. Een daarvan is Holland and Barrett. Echter vind je het product Matcha Slim niet bij Holland and Barrett. Matcha Slim is alleen via het internet te bestellen.

Kruidvat Matcha ervaringen

Kruidvat heeft op dit ogenblik geen product met Matcha in het assortiment. Het is dus ook niet goed mogelijk om te achterhalen wat de objectieve ervaringen van anderen zijn met matcha.

Over het algemeen wordt de ervaringen van het drinken van Matcha vergeleken met het drinken van koffie of groene thee. Je krijgt eenzelfde gevoel van alertheid. Overigens is het gevoel wel wat ‘zachter’ dan bij een bak sterke zwarte koffie.

Matcha thee Rotterdam

De meeste matcha thee komt Nederland binnen via Rotterdam. Maar dat is niet het enige. In Rotterdam zijn ook diverse tentjes waar je matcha thee kunt drinken. Deze vind je niet alleen in het centrum, maar ook in wijken rondom het centrum.

Matcha thee set

Een matcha thee set is een luxe geschenkset met matcha thee, een kom en een soms een of meer andere hulpmiddelen. Dit product is erg leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen natuurlijk.

Matcha thee afslanken

Veel mensen zijn op zoek naar een methode om af te slanken. Matcha thee en afvallen worden ook met elkaar in verband gebracht.

Matcha heeft een positief effect op de gezondheid van mensen met overgewicht. Zo helpt het tegen ontstekingen die in het lichaam ontstaan (bron). Ook beschermt het tegen ziekten in de lever (bron). Een direct verband tussen matcha thee en gewichtsverlies is niet aangetoond.

Matcha thee review

Er zijn verschillende goede redenen om matcha thee te drinken. Als eerste vinden veel mensen het heel erg lekker. Matcha poeder is ook uitstekend te combineren met allerlei lekkernijen. Zo kun je het prima combineren tot een soort latte.

Een tweede reden waarom sommige mensen matcha gebruiken is omdat het een alternatief is voor koffie. Het geeft hetzelfde opgewekte en alerte gevoel.

Matcha is goed voor de gezondheid van mensen met overgewicht. Dit is wellicht de belangrijkste reden nog om matcha tot je te nemen. Echter krijg je met matcha niet het effect waar je op hoopt, namelijk dat je afvalt. Maar goed, ook een betere gezondheid is veel waard. Matcha slim thee heeft verder relatief weinig calorieën. Met een poeder is het ook op een hele makkelijke manier te maken.

Uit deze matcha slim thee review blijkt wel dat de matcha slim thee behoorlijk duur is.

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleMardanti Slimming Cube
Next articleNordic Scandinavisch Dieet Review en Ervaringen
matcha-slimEr zijn verschillende goede redenen om matcha thee te drinken. Als eerste vinden veel mensen het heel erg lekker. Matcha poeder is ook uitstekend te combineren met allerlei lekkernijen. Zo kun je het prima combineren tot een soort latte.

Geen reacties

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Ontvang Dagelijks

Gratis Gezonde Afslankrecepten

Gratis Recepten

15987