Mathijs Vrieze fan maakt radio debuut

Bea Pols kennen we van van Bea’s Afslankmethode. Wat we niet wisten is dat de Noord Hollandse Bea een wekelijks gezondheidsprogramma ”Compleet Gezond” heeft bij de radiozender Compleet FM. Iedere woensdag van 10.00 tot 11.00 praat Bea haar luisteraars bij over al het nieuws op het gebied van voeding en gezondheid. Mathijs Vrieze fan maakt radio debuut Compleet fm

Afgelopen woensdag hoorde we dat een trouwe bezoeker van vetvrij.com te gast was bij het programma van ”Compleet Gezond” Niemand minder als Alice, die we bij vetvrij beter kennen als Alice  had een leuk gesprek met Bea en vertelde onder andere over haar succesvolle afslanksucces met Mathijs Vrieze. Alice is al 8 kilo kwijt met de afslankmethode van Mathijs Vrieze.

Hier kun je het interview van Bea met Alice terug luisteren:

Compleet FM is in Noord Holland te beluisteren via de ether op 107.2 en via de kabel op 89.0 Daarnaast kun je Compleet FM wereldwijd beluisteren via internet.

bron radiofragment: compleetfm

4 Reacties

 1. Heey Elizabeth,

  Jà leuk he’die radio…en of we lekker bezig zijn…ga zekers ook a.s woensdag naar jouw luisteren..toch leuk bekenden op de radio..zoals afgelopen woensdag Mathijs..whaha..en nu jij…doe je Bea de groetjes.

  Heel veel plezier maandag en maak er een leuke dag van.

  Groetjes,

 2. Hoi Alice, wat leuk dat je op de radio bent geweest. Ik ga maandag naar Bea voor opnamen en dat wordt woensdag uitgezonden. We zijn lekker bezig zo, hihi.

  Fijn weekend,
  Elisabeth xx

 3. whahaha….wat is het toch leuk om terug te horen, eigelijk ben ik nog wat vergeten te vertellen..maar kan het hier dus wel neer zetten.

  Ooit heb ik bijna mijn streefgewicht gehad…BIJNA…met herbalife…
  Als ik daar aan terug denk,heb ik eigelijk wel heeeeel veeeel geld over de bank gegooid (had er wel op reis van kunnen gaan) maar afijn…toen heb ik dat gedaan en doe het dus nooit meer.

  Ja bijna streefgewicht …bijna gehaald…en in 1 week een DIKKE VIJF KILO ER BIJ….we zijn weekje weg geweest, naar Salou …hotel alles inclussief….ja dan weet je het wel he’…alles proeven.

  bij thuiskomst…was mijn weegschaal om hoog gegaan….die vijf kilo…en toen is het allleen nog maar hoger gegaan…ook omdat ik herbalife niet meer volgende…

  **************

  En nu ben ik afgelopen jaar naar Tenerif geweest…ook hotel..all in en dan ook nog eens 14 dagen…en ik ben maar VIER ONSJES AANGEKOMEN..dat is toch wel een heel verschil….ook na de tip van Mathijs Vrieze…om ipv met groot bord…met dessertbordje langs het buffet te gaan.

  Dus?…..ik kan jullie het alleen maar aan raden…om gewoon langzaam af te vallen…daar heb je nog baat bij…en houd je het langer vol..zoals ik.

  Dus lieve Mathijs, bedankt.

  Snabbeltje en Alice

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in