Mathijs Vrieze Getrouwd

Zaterdag 15 mei 2010 heeft Mathijs Vrieze op landgoed Duin & Kruitberg in Santpoort zijn ja-woord gegeven aan de Wat een geluk! :) Kreeg deze foto net binnen van onze huwelij... on Twitpicliefde van zijn leven Niels! Het tweetal is gek op lekker eten, Azië en elkaar! Tijdens hun voorgaande reis naar Thailand heeft Niels Mathijs ten huwelijk gevraagd. Via twitter heeft Mathijs een trouwfoto de wereld ingestuurd. Klik op de foto aan de rechterkant van dit artikel voor meer foto’s.

Huwelijksreis

Het is dan ook geen verrassing dat het kersverse stel tijdens hun huwelijksreis naar Bali is afgereisd en niet alleen om heerlijk na te genieten van hun prachtige bruiloft. Niels en Mathijs hebben in het prachtige blauwe water van Bali hun duikbrevet gehaald!

We wensen Niels en Mathijs heel veel geluk en liefde!

2 Reacties

 1. hoi Menno,

  Wat leuk! een berichtje uit Bali, als je ze nog ziet, doe ze dan de lieve groetjes van mij, ja ze weten vast nog wel wie ik ben..haha.

  Op de hyves kregen we al leuke en enthausiaste verhalen te lezen over het duiken, dat ze schilpadden gezien hadden die daar ook toevallig op huwelijksreis waren ( okee haha dat hebben wij er van gemaakt).

  En of ze lekker genieten, jammer dat het al bijna voor bij is…dat zal wel even wennen zijn als ze weer terug zijn in Nederland.

  Groetjes,
  snabbeltje en alice

 2. Geachte redactie

  Ik kan jullie laten weten dat Niels en Matthijs hun duikbrevet hebben gehaald bij Q-Dive Bali. Dit is een 100% Nederlandse duikschool en vandaag hebben ze gedoken bij het wrak van de USS Liberty en morgen duiken ze op de oceaan bij de manta’s, weer bij Q-Dive Bali. (www.duikenopbali.nl) Ze hebben het enorm naar hun zin en genieten van hun huwelijksreis.

  Hartelijke groeten vanaf Bali

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in