Mathijs Vrieze – Lekker en gezond koken met Mathijs

Een gezellig lifestyle kookboek met meer dan 100 gezonde recepten,  workshops, afslanktips en eetweetjes.

vetvrij-com-mathijs-vrieze-img_2513Mathijs Vrieze vond dat het na ‘Lekker eten en gezonder afvallen’ tijd werd voor een lekker vervolg met de focus op gezond koken. Ik laat je zien dat gezond eten heel lekker kan zijn. In dit boek maak je een keuze uit meer dan 100 recepten, met prachtige foto’s. Onderverdeeld in de rubrieken voorgerechten, soepen, broodjes, salades, vis, vlees, gevogelte, vegetarisch, pasta, rijst, sausen dressings en desserts. Door de 10 workshops in dit boek krijg je feeling met koken en maak je in een handomdraai de lekkerste gerechten klaar.

Deze gerechten passen binnen een verantwoord voedingspatroon door de samenstelling en het evenwicht in de receptuur in combinatie met de bereidingswijze. Alle recepten zijn voorzien van een uitgebreide voedingswaardetabel. De recepten zijn ook te combineren met de weekmenu’s uit mijn eerste boek. Hierdoor zul je op basis van 80% van de dagelijks aanbevolen kilocalorieën ongeveer 2 kilo per maand afvallen.

Bestel de boeken van Mathijs bij bol.com

Lekker eten en gezonder afvallen
Lekker eten en gezonder afvallen
Mathijs Vrieze

Lekker en gezond koken met Mathijs
Lekker en gezond koken met Mathijs
Mathijs Vrieze

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Met dit boek wil ik je inspireren in de keuken en hopelijk werkt mijn passie aanstekelijk! Het plezier dat gezond koken mij brengt wil ik graag delen met anderen. In dit boek staan ook enkele lekkere recepten welke ik tijdens mijn tv programma’s “Eten & Daten” en “Puur Smaak” op RTL4 heb gekookt.mathijs-boek2

 

tip: discussieer mee op ons forum over Mathijs Vrieze

Daarnaast kun je voor meer informatie naar de website Mathijs Vrieze

1 reactie

  1. Mensen… verrijk je boekenplank ik de keuken met dit fraaie boek!

    Zoals vermeld wordt hierboven: het is een prachtboek en zeker een manier om lekker en bovenal gezond te koken!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in