Maxima Dieet, Afvallen met Aminozuur

maxima Maxima Dieet, Afvallen met Aminozuur Maxima
Maxima Maxima Dieet, Afvallen met Aminozuur

Afvallen met behulp van Aminozuren, Alle Populaire Aminozuur Afslankkuren Getest.

Mede door het gerucht dat Maxima is Afgevallen met behulp van Aminozuren zijn deze afslank producten enorm populair. Maar hoe werkt een Aminozuur Kuur Eigenlijk? In dit artikel ga ik dieper in op de werking en vergelijk ik alle populaire Aminozuur Kuren.

Proteïnen zijn opgebouwd uit aminozuren. Proteïnen is een ander woord voor eiwitten. Eiwitten, en dus ook aminozuren, spelen een belangrijke rol in vrijwel alle lichaamsprocessen. Ongeveer 20 procent van het menselijk lichaam bestaat uit aminozuren. De aminozuren zijn terug te vinden in cellen, spieren en weefsels. Er zijn 22 verschillende aminozuren. 9 hiervan zijn essentieel. Dat wil zeggen dat we deze met de voeding binnen moeten krijgen. Als we via de voeding onvoldoende essentiële aminozuren binnenkrijgen, zal het lichaam spieren afbreken om alsnog zijn werk te kunnen doen. De overige 13 aminozuren zijn niet essentieel. Deze kan het lichaam namelijk zelf maken uit andere stoffen. Onder de 13 niet essentiële aminozuren vallen ook 6 semi-essentiële aminozuren. Deze kan het lichaam normaal gesproken zelf aanmaken, maar in sommige gevallen niet of te weinig.

Afvallen met Aminozuren

Of we vet opslaan of verbranden wordt bepaald door onze hormonen. Dit is dan ook het idee achter afvallen met behulp van aminozuren. Door een bepaalde hoeveelheid van de verschillende aminozuren in te nemen, zouden we ons lichaam aan kunnen zetten tot het produceren van hormonen die de vetverbranding stimuleren. Een voorbeeld van een hormoon dat de afbraak van vet stimuleert is GH (groeihormoon).

Voorbeelden van aminozuren die een rol spelen bij gewichtsverlies zijn carnitine, fenylalanine en glutamine.

Carnitine is dit  is een aminozuur dat een grote rol speelt in de vetverbranding en daarmee ook in de energieproductie.

Afvallen met Aminozuur werkt snel en effectief

Er zijn verschillende Aminozuur Afslankuren. Uit onderzoek is gebleken dat SlimPus de beste prijs / kwaliteit verhouding heeft.

Koningin Maxima Afgevallen met Aminozuur

Verschillende bronnen bevestigen dat Koningin Maxima haar slanke lijn ook aan Aminozuren te danken heeft. Ze is verschillende keren gespot bij een aminozuur afslank kliniek in Den Haag. Onder ander RTL Boulevard heeft hier onlangs een item over gemaakt. Het filmpje staat verderop op deze pagina.

Carnitine

raspberry ketone

Carnitine is een aminozuur dat een grote rol speelt in de vetverbranding en daarmee ook in de energieproductie. Carnitine is een niet essentiële voedingsstof. Het lichaam maakt het zelf aan in de nieren en in de lever. Een tekort aan carnitine is dan ook zeldzaam. Als we de carnitine die we binnenkrijgen niet direct nodig hebben, wordt het opgeslagen in het lichaam. Krijgen we echt teveel binnen dan wordt dit weer uitgescheiden via de urine. Er zijn mensen die te weinig carnitine aanmaken. Deze mensen kunnen baat hebben bij een supplement.

Een voorbeeld van een dieet dat carnitine bevat is Vitadis. Op de website van Vitadis wordt gesteld dat dit dieet zeer effectief is, echter of een extra inname van carnitine nut heeft voor mensen die willen afvallen is nooit bewezen. Aangezien het lichaam zelf carnitine aanmaakt en een teveel aan carnitine weer wordt uitgescheiden, is de kans niet heel groot dat het supplement voor gewichtsverlies zorgt.

Fenylalanine

Fenylalanine is een aminozuur dat een rol speelt in het hongergevoel. Het is een essentieel aminozuur. Fenylalanine is nodig voor de aanmaak van neurotransmitters. Neurotransmitters zijn stoffen die signalen in de hersenen doorgeven. Zo ook het signaal dat er geen sprake meer is van honger. Het aminozuur zorgt dus voor een verzadigd gevoel. Fenylalanine zit onder andere in kaas, pinda’s en sojabonen. Ook de zoetstof aspartaam bevat fenylalanine. Er zijn verschillende fabrikanten die fenylalaninesupplementen op de markt hebben gebracht. Een teveel aan fenylalanine door bijvoorbeeld supplementgebruik, kan leiden tot klachten zoals jeuk en moeite met ademhalen. Ook kan een supplementgebruik van fenylalanine in combinatie met bepaalde medicijnen gevaarlijke gevolgen hebben.

Glutamine hennepolie

Glutamine is een semi-essentieel aminozuur. Dit betekent dat bepaalde mensen er te weinig van aanmaken, terwijl het lichaam van anderen wel voldoende glutamine aanmaakt. Mensen die risico lopen op een tekort aan glutamine zijn bijvoorbeeld mensen die medicijnen gebruiken of een aandoening hebben. Glutamine speelt onder andere een rol in de stofwisseling van eiwitten, vetten en koolhydraten, de wondgenezing en het immuunsysteem. Een tekort aan glutamine kan ontstaan door te weinig eten en/of te veel sporten. Maar ook stress kan een tekort aan glutamine als gevolg hebben. In dit geval kan het nuttig zijn om een supplement te gebruiken om de hoeveelheid glutamine in het lichaam aan te vullen. Wederom kan het supplementgebruik nare bijwerkingen hebben en is het niet bewezen dat glutamine helpt bij afvallen.

Afslankproducten met Aminozuren

Fabrikanten van afslankproducten gebaseerd op aminozuren stellen dat de hoeveelheid aminozuren in het lichaam zeer evenwichtig moet zijn. Met behulp van supplementen is dit te bereiken. Wanneer er van elk aminozuur een juiste hoeveelheid aanwezig is, zou het veel gemakkelijker zijn om af te vallen. Je reguleert dan namelijk zelf je hongergevoel, behoefte aan eten en de vetverbranding.

Voorbeelden van diëten die op basis van aminozuren werken, zijn Timfit Aminoslank, NewFysic en Dline.

SlimPlus+ Aminozuur Afslankkuur

SlimPlus+ is een nieuwe afslankkuur op basis van aminozuren. Dankzij de unieke samenstelling van bewezen en gezonde ingrediënten kan je eenvoudig en snel je doelgewicht bereiken. SlimPlus+ is de ideale oplossing voor personen die hun overgewicht willen aanpakken zonder een strikt en beperkend dieet op na te  houden. Je hoeft ook niet uren op de sportschool te zweten om je doelen te bereiken. Gebruik SlimPlus+ als ondersteunende kuur voor slechts 25 dagen en je zult er wel komen.

Timfit Aminoslank

Aminoslank is een afslankkuur van 25 dagen. Op de website staat dat Aminoslank speciaal is ontwikkeld door Timfit Aminoslank en geschikt voor mannen en vrouwen die willen afvallen, maar ook gezond en lekker willen blijven eten. De kuur is opgedeeld in 3 fases: afslanken, stabiliseren en op gewicht blijven. Tijdens de kuur is het de bedoeling dat er zo min mogelijk koolhydraten gegeten worden. Het ontbijt en de lunch bestaan uit crackers of brood met mager beleg. Tussendoortjes bestaan uit fruit. De avondmaaltijd bevat mager vlees of vis en een van de toegestane groenten.

NewFysic

NewFysic werkt met een persoonlijk voedingsplan met daarnaast eiwitsupplementen. Volgens NewFysic bestaan de supplementen uit een unieke combinatie van aminozuren en B-vitamines. De spiermassa zou op peil blijven tijdens het afvallen en van een futloos gevoel is geen sprake.

Dline

Dline heeft een supplement dat zes aminozuren bevat. Fenylalanine vermindert het hongergevoel terwijl de andere aminozuren de verbranding van vet bevorderen. Het supplement zou een slap gevoel tijdens het afvallen verminderen. Wel wordt er aangeraden naast het slikken van het supplement ook het voedingsprogramma van Dline te gebruiken.

Afvallen met aminozuren wel of niet doen?

Opvallend is dat elke fabrikant aanraadt om naast de supplementen ook anders te gaan eten. In eerste instantie lijkt het alsof dit niet nodig is en dat er gegeten kan worden zoals men altijd doet. Maar uiteindelijk wordt er toch aangeraden het bijbehorende voedingsplan te gebruiken. Op zich heel begrijpelijk dat mensen goed afvallen met behulp van de supplementen en het voedingsplan. De eetgewoonten worden immers flink aangepakt. Vraag altijd professioneel advies als je overweegt aan supplementen te beginnen, zeker als je medicijnen gebruikt of een aandoening hebt.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringPure Gold Collagen Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenAminozuren Betekenis Afvallen met Aminozuur Tabel
maxima-dieetAfvallen met behulp van Aminozuren, Alle Populaire Aminozuur Afslankkuren Getest. Mede door het gerucht dat Maxima is Afgevallen met behulp van Aminozuren zijn deze afslank producten enorm populair. Maar hoe werkt een Aminozuur Kuur Eigenlijk? In dit artikel ga ik dieper in op de werking...

4 Reacties

 1. Ik zou hier zo ontzettend graag voor in aanmerking komen.
  door medicatie, hormonen,stress en slaapproblemen ben ik in een korte tijd 35 kilo aangekomen en zit tegen obees aan..
  Niks helpt meer om ook maar iets af te vallen.
  Help ik zit in een lijf van een vreemde en wordt er dood ongelukkig van!!!!

 2. Als ik de samenstelling lees….lijkt het me eerder toch de manier van eten (en in ketose komen) dan wel de druppels zelf. Kelp versnelt de stofwisseling wat maar ook een half uurtje lopen per dag. Het zou mij verbazen dat het wonder in de druppels zit. Wonderdruppels bestaan niet. Ze kunnen wel een aanvulling vormen maar volgens mij niet essentieel. Je betaalt het dieet en het eetplan, niet de druppels…denk ik. Ik ben sceptisch uiterraad en kijk uit naar de bevindingen van het test panel!
  Misschien ook een controlegroep starten? Wel het eetplan maar niet de druppels?

 3. Ik ben 4 januari begonnen met slimplus na een tip van mijn beste vriendin.
  Ik woog toen 92,5 kg bij een lengte van 1.80 mtr en besloot dat het genoeg was.

  Heel graag zou ik naar de 75 kg willen gaan, dat heb ik in geen jaren gewogen.
  Na de eerste kuur was ik 7,5 kg afgevallen en toen heb ik nog een kuur besteld.
  Ik was van plan een halve kuur te doen, maar aangezien ik de 75 kg nog niet heb bereikt, doe ik de hele kuur.

  Een maand later was ik 14,5 kg afgevallen en weeg nu dus 78,5 kgven ben overtuigd dat ik de 75 kg ga halen.
  In centimeters ben ik heel veel afgevallen, ik heb het alleen niet gemeten. Ik merk het vooral rond mijn taille, billen en gezicht.

  Iedereen zegt het ook, heel leuk! En tot nu toe ben ik dus heel tevreden met het resultaat.

  Het gaat me zo makkelijk af, ik heb totaal geen hongergevoel en moet oppassen dat ik niet te weinig eet.

  Mijn online coach Dianne zegt dat ik geen nieuwe kuur meer hoef te starten maar dat we samen met een aangepast voedingsschema de laatste kilo’s zal afvallen. De coaching krijg je overigens gratis bij slimplus!

  Ik zal zeker deze kuur aan anderen aanbevelen en heb dat ook al gedaan.
  De begeleiding per mail vond ik heel goed. Er wordt snel op gereageert.
  Bedankt Dianne, ik voel me super!

  Mvgr, Evelyne

 4. Ik ben in 2012 de gewenste kilo’s afgevallen bij SlimPlus+. Bij de prijs inbegrepen waren alles aminozuurcapsules per dag. Ik viel goed af zonder honger op crackers zonder boter, mager beleg, optimel, volkoren rijst, mager vlees of vis, veel groente en water.
  Na een paar weken kreeg ik problemen met mijn nagels. Die spleten, brokkelden, braken af. Op mijn vraag of ik ook wel genoeg voedingsstoffen binnenkreeg werd gezegd dat dit het geval was.
  Na de stabilisatieperiode ben ik op dezelfde manier doorgegaan met eten, drinken en bewegen.
  In korte tijd had ik echter het verloren gewicht er weer bij.
  Daarbij komt nog dat pas in 2015 mijn nagels weer gezond waren en ik aan deze afvalperiode heb overgehouden dat ik geen maat meer ken.
  Voor 2012 snoepte ik sporadisch en kon mij beheersen als er lekkers op tafel stond.
  Nu is het net of ik losgeslagen ben, kan niet genoeg krijgen.
  Dit voelt niet goed en ik ben niet meer in staat om vast te houden aan de eetwijze die ik moet volgen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in