Mederwerking gevraagd Afstudeerscriptie Psychologie

Mijn naam is Marielle Boogaard en in het kader van mijn Masterscriptie Psychologie aan de Open Universiteit Nederland voer ik een psychologisch onderzoek uit naar de gevolgen van het hebben van geheimen. Veel stoornissen en ziektebeelden zijn al in verband gebracht met geheimen, maar met betrekking tot overgewicht is nog niets bekend. Daarom heb ik besloten om mij op dit onderwerp te richten. Hiervoor heb ik zowel mensen mét als zonder overgewicht nodig.

Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 15 minuten in beslag. Om een goed onderzoek te doen heb ik zowel veel respondenten nodig, als eerlijke antwoorden op de vragen. Alleen dan kan dit onderzoek een bijdrage leveren aan de huidige wetenschap. Ik wil u dan ook vragen alle vragen naar waarheid te beantwoorden. Hoewel ik me realiseer dat sommige vragen privacy gevoelig kunnen zijn, verzekeren ik u dat de door u gegeven antwoorden op geen enkele wijze naar u als persoon herleid kunnen worden. Het onderzoek is dus anoniem.

Uw medewerking is voor mij van groot belang. Ik dank u bij voorbaat voor uw bijdrage aan dit onderzoek!

klik hier om de vragenlijst te starten

Indien u beslist om deel te nemen aan deze studie, gelieve dan op onderstaande link te klikken. Uit het aanklikken van de link volgt impliciete toestemming. Alle gegevens die worden verzameld in deze studie en die identificatie mogelijk maken, zullen vertrouwelijk worden behandeld. Indien u beslist om deel te nemen, heeft u op ieder moment het recht om te stoppen. U hebt het recht om de auteurs te contacteren voor vragen betreffende deze studie.

Bij voorbaat hartelijk dank,

Marielle

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in