Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Mentale Dieet Plan Review en Ervaringen

Mentale Dieet Plan Review en Ervaringen

Het mentale dieet plan of kortweg MDP is ook bekend onder de naam ‘Weg Met Die Kilo’s Dieet’. Via de website ontvang je uitleg over de werking van het Mentaal Dieet Plan. Vervolgens heb je de mogelijkheid om om je naam en e-mail adres achter te laten.

Van Katja Callens ontvang je vervolgens het volgende mailtje:

Een ding is zeker : Het Mentale Dieet Plan en Het Turbo Actie Plan WERKT ALTIJD omdat ik ervoor zorg dat jij MENTAAL aanvaardt en begrijpt WAT je dient te doen, zodat het als VANZELFSPREKEND aanvoelt, Met . ZONDER dat je het gevoel hebt dat je iets NIET MAG, of zonder dat je het IDEE hebt dat je jezelf iets moet ontzeggen.heerlijke recepten

HIERIN SCHUILT HET SUCCES ACHTER HET MDP.

Vragen en Ervaringen

Er zijn inmiddels veel ervaringen met het MDP programma van Katja Callens en haar Team. Heb jij ervaring met het Mentale Dieet plan, of heb je vragen? Plaats dan een reactie op op het MDP blog. Er staan meer dan 2700 ervaringen van andere bezoekers. Een van onze bezoekers heeft een uitgebreid verslag geschreven over zijn ervaring met het Mentale dieet Plan. Op het MDP Forum kun je nog meer meer ervaringen en recepten vinden.

Download Heerlijke Recepten

Wil je serieus afvallen met lekkere en eenvoudige recepten? Heb je behoefte aan een goed onderbouwd programma waarmee je definitief afscheid neemt van overgewicht? Lees dan de review over Het Afslank Receptenplan van Judith Vermeer.

het recepten afslankplan

Klanten beoordelen Het Recepten Afslankplan gemiddeld met een 9.4

Wat kun je verwachten van het MDP Programma?

Wat kun je verwachten van het totale pakket? Om te beginnen duidelijke en uitgebreide informatie over de werking van het Mentale Dieet Plan. De achterliggende gedachte van het MDP is is om je metabolisme
(stofwisseling) te verrassen, hierdoor zal je meer calorieën verbranden in rust. Het dieet geeft simpele, maar zeer effectieve tips waardoor je ervoor zorgt dat je een verzadigd gevoel krijgt en automatisch niet te veel eet. Daarnaast ontvang je bij Het Mentale Dieetplan vier maanden lang persoonlijke coaching en mentale ondersteuning per mail van Katja Callens, dit is bij de prijs inbegrepen. Je kunt het Mentale Dieet Plan eenvoudig downloaden. Naast duidelijke instructies kun je het MDP receptenboek bestellen.

Afvallen onder begeleiding met de MDP Webclinic 50-heerlijke-recepten

Wil je afvallen onder begeleiding? kies dan voor het 8 weken VIDEO & LIVE Coaching Programma. Tijdens dit unieke programma ontvang je Live Coaching sessies bij een gecertificeerde coach. Aanmelden voor online coaching kan via de coaching website.

Mentale Dieet Plan Recepten

Speciaal voor het MDP programma heeft Katja een receptenboek samengesteld met 202 verantwoorde maar vooral lekkere recepten. mJe kunt dit receptenboek eenvoudig downloaden. Om een indruk te krijgen van het Mentale Dieet Plan staan er een aantal MDP proof’ recepten voor je klaar.

Je kunt er ook voor kiezen om gratis de introductieversie van het MDP Receptenboek te downloaden.

Alfa, Beta en Gamma

Hoe werkt het Mentale Dieet Plan? Deze vraag krijg ik regelmatig te horen. Door de Alfa, Beta en Gamma dagen lijkt het wellicht verwarrend maar in de praktijk is het heel eenvoudig, en effectief. In dit artikel zal ik je in het kort uitleggen hoe het Mentale Dieet Plan in zijn werk gaat. mdpboek

Er zijn drie afzonderlijke dieetdagen die je moet naleven om het beste resultaat te bereiken. Dit zijn de Alfa, Beta en Gamma dagen. Afhankelijk van de dag mag je producten eten uit verschillende groepen.

Deze groepen worden in detail uitgelegd in Het Mentale Dieet Plan.

Je gaat je lichaam met dit dieet een beetje voor de gek houden zodat je metabolisme optimaal gaat beginnen werken.

Katja verwijst hiernaar met de “TURBO Calorie-klik”. Eenmaal je lichaam deze klik gemaakt heeft begint het automatisch sneller vet te verbanden en draait je metabolisme op volle toeren.

Het voordeel van Het Mentale Dieet Plan is dat alle voedingssoorten aan bod komen, hetgeen ook gezond is en noodzakelijk voor een goed functionerend metabolisme.

Het Mentale Dieet Plan Dagboek van Simone

Om een goede indruk te krijgen van de indeling van het Mentale Dieet Plan heeft Simone een dagboek bijgehouden. In dit dagboek staat een weekmenu dat een goede indruk geeft van wat je wanneer mag eten. Verderop in dit artikel kun je het dagboek van Simone lezen.

Alfa, Beta en Gamma Dagen

Er zijn drie afzonderlijke dieetdagen die je moet naleven om het beste resultaat te bereiken. Dit zijn de Alfa, Beta en Gamma dagen. Afhankelijk van de dag mag je producten eten uit verschillende groepen.

abgamma

Deze groepen worden in detail uitgelegd in Het Mentale Dieet Plan.

klik hier voor meer informatie of bestel Het Mentale Dieet Plan

Hetgeen je eigenlijk gaat doen is je lichaam een beetje voor de gek houden zodat je metabolisme optimaal gaat beginnen werken.

Katja verwijst hiernaar met de “TURBO Calorie-klik”. Eenmaal je lichaam deze klik gemaakt heeft begint het automatisch sneller vet te verbanden en draait je metabolisme op volle toeren.

Het voordeel van Het Mentale Dieet Plan is dat alle voedingssoorten aan bod komen, hetgeen ook gezond is en noodzakelijk voor een goed functionerend metabolisme.

Welke producten mag ik eten?

De onderstaande lijstjes zijn een kleine selectie en geven een indruk van deze producten. Het is door de juiste combinaties en een bepaalde volgorde te hanteren dat je lichaam meer vet gaat beginnen verbranden. Dit lijkt ingewikkeld maar is het echter niet.

Let op, dit is slechts een indicatie. De volledige lijsten krijg je gratis bij het boek van Mentale Dieet Plan van Katja.

Aanbevolen Producten

 •     Vlees
 •     Vis
 •     Eieren
 •     Zuivel
 •     Noten

Dik makende koolhydraatrijke producten worden juist afgeraden. Vooral de snelle koolhydraten moeten het ontgelden.

Afgeraden Producten

 •     Wit brood
 •     Suiker
 •     Bloem
 •     Siroop
 •     Frisdrank
 •     Maïs
 •     Aardappels
 •     Cornflakes
 •     Rijst
 •     Gebak
 •     Pizza
 •     Honing
 •     Vruchtensappen

Door de Alfa, Beta en Gamma dagen lijkt het wellicht verwarrend maar in de praktijk is het heel eenvoudig, en effectief.

Mentale Dieet Plan Tips

Door het volgen van dit voedingsschema blijft je stofwisseling alert en wordt je lichaam mdp-turboactie gestimuleerd om calorieën te verbranden. Naast dit voedingsschema zijn er verschillende tips om het afvallen te bevorderen die uiteenlopen van eenvoudige tips als ‘veel water drinken’ tot mentale oefeningen. In totaal zijn er 7 basis tips om vet te verbranden.

Mentaal Turbo Plan

Naast het Mentale Dieet Plan is er een Turbo Plan. De opzet hiervan is om sneller resultaat te behalen. Hiervoor moet je echter wel striktere regels toepassen zoals:

 1.     Binnen een uur na het het wakker worden ontbijten
 2.     Minimaal vijf kleine maaltijden per dag nuttigen
 3.     Vijf flesjes water van 0,5 liter drinken per dag

Door het Turbo Plan komt je lichaam in een versnelling, of zoals Katja het zegt ‘overdrive’ waardoor je sneller vet gaat verbranden

Het voordeel van het Turbo Plan is dat je na een periode van turbo en bèta, een periode het Mentale Dieet Plan zelf volgt. Dit houdt in dat je de gamma (proteïne), bèta (proteïne + groenten) en alfa dagen (proteïne + groenten + fruit + zetmeel ) afwisselt. Daardoor heb ik brood niet gemist. Bij andere koolhydraat beperkte diëten mistte ik na verloop van tijd een simpel broodje kaas. Dat heb ik nu niet gehad, waardoor het vrij makkelijk vol te houden is. Bovendien beslis je zelf of je de turbofase wilt volgen, als je meer dan 20 kilo af wilt vallen. En dat is dan ook gelijk een nadeel van dit plan. Je beslist min of meer zelf hoeveel turbo dagen je doet en hoeveel bèta dagen je daarna doet. Daardoor is er veel onduidelijkheid.

Tot zover een kleine inkijk in het programma. Voor de volledige uitleg kun je starten met Het Mentale Dieet Plan.

Het Mentale Dieet Plan Dagboek van Simone

Van Simone ontvingen we de het onderstaande dagboek met haar persoonlijke ervaring met Het Mentale Dieet Plan. 

Nadat ik vorig jaar van een specialist te horen kreeg dat mijn knie binnen 2 jaar ongeveer 35% slijtage vertoond, kreeg ik te horen dat ik echt af moest vallen. Ik ben niet aangekomen door overmatig veel, lekker of ongezond te eten. Ik ben aangekomen door plotseling niet meer te kunnen sporten in combinatie met medicijnen en een =ondertussen= vertraagde schildklier. Hoe de kilo’s er ook aan zijn gekomen, ze moeten er weer af! Daarom ben ik eerst maar eens begonnen met de helft te eten van wat ik gewend was. Dat ging prima en ik viel 15 kilo af. Tot de winter begon.

Een stamppot van 1,5 aardappel en een beetje groenten is niets, dat vult niet. Dus ging ik weer meer eten. In het voorjaar was ik weer bijna 8 kilo aangekomen en ik had geen idee meer hoeveel ik wel of niet moest eten om af te vallen. Ik moest opzoek naar iets anders, want weer de helft eten dat ging niet, ik wist niet meer hoe groot mijn portie dan moest zijn. Ik was de grip op mijn eten kwijt. Ik at niet veel, dus misschien was het wel zelfs te weinig? Of at ik toch nog iets te veel en moest het juist minder? Ik wist het niet meer. En toen kwam ik het Mentale Dieet Plan tegen.

Ik las op het mentale dieet plan forum de succes verhalen en dacht: dit wil ik ook! Dit kan ik ook! Dit ga ik doen! Ik kocht het plan en heb als eerste maar eens van alles uitgeprint. Toen ben ik eerst alles gaan lezen. Ik moest een “moodboard” maken, dus zocht ik plaatjes van kleding die ik wilde dragen en plakte die op. Samen met heel veel tevreden gezichten, slanke lijven en lachende gezichten. Zo wilde ik me ook voelen: tevreden, slank, blij.

Op mijn kalender heb ik 2 datums omcirkeld: mijn begin dag en mijn eind dag. Ik zou 11 dagen “Turbo” doen en na die 11 dagen zou ik mezelf wegen. Turbodagen ( of gamma dagen) zijn dagen waarop je alleen proteine eet, dus maakte ik een boodschappenlijstje waar alleen vleeswaren, eieren, kipfilet, garnalen en vis op stonden. Mijn koelkast vulde zich met alles wat ik mocht eten. De rest van mijn gezin zou naast de proteine gewoon aardappel en groenten eten. Na deze 11 turbo dagen, mocht ik een korte periode de proteine aanvullen met groenten (beta dagen).

Je ontvangt het Mentale Dieet Plan binnen enkele minuten gratis per email.

Het Mentale Dieet Plan Varianten

Het Mentale Dieet Plan is een modern afslankprogramma. Klik op de onderstaande links voor meer informatie of om de verschillende MDP pakketten te downloaden.

Week Schema Mentale Dieet Plan

Voor mezelf had ik tot aan de zomervakantie een schema gemaakt.

En zo ben ik 11 dagen door gegaan. Ik wisselde ei, vis, kip, rundvlees en nootjes zoveel mogelijk af.

Elke dag voor mijn ontbijtje, liep ik een half uur. Flesje water mee voor onderweg.

Na 11 dagen ging ik wegen: 4,5 kilo er af!!

Ik ben nu een paar maanden verder en ik ben ondertussen 20 kilo in totaal afgevallen, waarvan een groot deel door het Mentale Dieet Plan.

Ik heb geen honger gehad, wel trek. En wat ik ook heb gemerkt is dat er tussen mijn oren werkelijk iets veranderd is! Mentaal dus. Mijn motto sinds ik met het Mentale Dieet Plan ben begonnen:

=Als je doet wat je deed, krijg je wat je had=

Wat ik had (ontevreden over mezelf, mijn gewicht, mijn lijf) wilde ik niet meer. Dus moest ik veranderen wat ik deed (onverschillig met eten en mijn lijf omgaan)

Mijn doel is 45 kilo in totaal afvallen en dat doel ga ik halen, dat weet ik zeker. En omdat ik het zeker weet, ga ik mijn doel halen!

Het Mentale Dieet Plan uitgelegd door Katja zelf

Sanne van Vetvrij.com vroeg me onlangs : “ Katja, zou je naar aanleiding van het eindejaar en het begin van het nieuwe jaar, niet eens een artikel kunnen schrijven waarin je bondig uitlegt hoe het Mentale Dieet Plan nu eigenlijk werkt?”

Na wat heen en weer geklets, ( daar zijn wij dames goed in hé ;-) werd het me duidelijk dat een aantal lezers van Vetvrij inderdaad niet helemaal begrijpen wat nu in godsnaam een ‘Mentaal’ Dieet Plan is. Ik denk zelfs dat een aantal MDP’ers ook niet 100% begrijpen wat de drie kernpunten van Het Mentale Dieet Plan zijn.

Vandaar dat ik Sanne’s idee ook geweldig vond en ik dus weer even snel in mijn pen ( toetsenbord) gekropen ben…

De Titel : ‘Het MENTALE Dieet Plan’ heb ik destijds gekozen omdat het bondig het complete coaching programma van het MDP omvat. Er is een uiterst belangrijk MENTAAL gedeelte, er is het TURBO DIEET gedeelte, en er is het MDP PLAN.

Ik leg je het volgende uit

 • Turbo Dieet
 • GABBABA-plan
 • Het Mentale Aspect
 • Waarom?

Turbo Dieet

En ik zal beginnen met het TURBO DIEET, en ik bewaar het belangrijkste gedeelte voor je als laatste.

Zoals beschreven op onze informatiepagina, is het TURBO DIEET een radicaal plan voor radicale resultaten. Simpel en krachtig. Iedereen die dit plan strikt volgt zal enorm verbaasd zijn wanneer hij of zij 14 dagen later op de weegschaal gaat staan.

Ik dien hier zelfs geen publiciteit voor te maken want…behaalde resultaten tussen de 5kg en 17kg op 14 dagen of minder, zo vind je duizenden getuigenissen op het internet op tal van websites, blogs en fora.

LET OP : het is dus een heel strikt TURBO DIEET dat je echt 100% correct dient te volgen om vervolgens NOOIT nog in je leven te doen. Ik zeg immers op onze website ook : “ Ik wil dat het TURBO DIEET je allerlaatste dieet wordt.” en dat meen ik ook want ik ben enorm gekant tegen diëten omdat het simpelweg niet werkt op de lange termijn en een klassiek dieet zal steeds voor JoJO effect zorgen!

Dus Het Turbo DIEET is één van de drie kernpunten, nl. het is een strict DIEET.

Dit brengt me dan bij het tweede kernpunt, het MDP PLAN.

Het MDP Plan, is het plan dat ervoor gaat zorgen dat je metabolisme ( eventueel na het TURBO DIEET) of na een ander soort dieet, zich terug gaat stabiliseren. Het metabolisme is bij de meeste mensen die reeds een aantal diëten gevolgt hebben, namelijk helemaal verstoord geraakt en het is net je metabolisme dat ervoor gaat zorgen dat je op een constante en normale manier gaat vet verbranden, op voorwaarde dat dit optimaal functioneert.

En dit is precies wat het MDP Plan gaat doen met je metabolisme. Het gaat rust brengen in je metabolisme en ervoor zorgen dat “je motortje’ terug met een optimaal ‘ toerental’ gaat draaien.

GABBABA-plan

Dit bereiken we door je gedurende een aantal weken te laten eten volgens een bepaald PLAN, het befaamde GABBABA-plan dat je her en der op een website op blog uitgelegd vindt ( trouwens meestal helemaal verkeerd als zou het Mentale Dieet Plan een koolhydraat-arm of proteïne rijk dieet zijn, maar dit even terzijde.)

Door gedurende een aantal weken ( het precieze aantal weken hangt af van hoeveel kilo je afgeslankt bent door je vorige diëten of het TURBO DIEET) te gaan plannen wanneer je koolhydraten en proteïnen gaat eten en combineren, kan je metabolisme eindelijk terugkeren naar een situatie waarin het optimaal functioneert. Net als zou je terug een soort ‘ oer-persoon ‘ worden waarin de natuur en je natuurlijke routine bepaalt welke voedselsoorten in welke volgorde in je lichaam komen.

Vaak vergeten we dat wij mensen nog steeds gewoon een ‘natuurproduct’ zijn en dat de functionaliteit van ons lichaam weinig of niets veranderd is in vergelijking met duizenden jaren geleden, lang voor de landbouw geïndustrialiseerd werd, met alle gekke gevolgen van dien.

Door dit stabilisatieproces gaat je lichaam verder met het laatste overtollige vet te verbranden, al gaat dit veel geleidelijker dan met het TURBO DIEET. Het uiteindelijk doel van het MDP Plan is je terug een metabolisme te geven dat optimaal zijn werk kan doen voor je lichaam.

Het Mentale Aspect

En tot slot het belangrijkste gedeelte; Het MENTALE ASPECT :

Wanneer je dan eindelijk terug je optimale metabolisme hebt, nadat je van je overtollig vet verlost bent, is het belangrijk dat dit vet en die kilo’s er NOOIT meer terug bijkomen hé!

En dit is precies waar de MENTALE COACHING van Het Mentale Dieet Plan voor gaat zorgen, vandaar dat dit het belangrijkste onderdeel van het programma is!

In de boeken zelf staan reeds een aantal zeer eenvoudige doch uiterst krachtige mentale oefeningen die ervoor gaan zorgen dat je in de toekomst automatisch de juiste keuzes en beslissingen gaat nemen wanneer je met voedsel bezig bent of wanneer je trek hebt in iets lekkers.

Zo is er de “ Spiegel-Oefening”, een korte, confronterende oefening, die, wanneer je ze correct en intensief uitvoert, voor zal zorgen dat je de rest van je leven zal aanvoelen wat je zelf echt wil voor je lichaam. Ik raad deelnemers steeds aan deze oefening de eerste dagen en weken een aantal keer te herhalen zodat dit zeer goed in je onderbewustzijn kan doordringen.

Het is immers je onderbewustzijn ( het mentale) dat al je gedragingen en keuzes in je leven bepaalt. Het is je onderbewustzijn dat signalen geeft aan je bewustzijn waardoor mensen vaak denken dat ze ‘bewust’ een keuze maken, terwijl dit hoofdzakelijk onbewust gestuurd wordt.

Een andere zeer belangrijke mentale oefening is de oefening over JE Ideale Gewicht.

Waarom?

Door de jaren heen zijn we met allerlei informatie beladen over wat nu precies het Ideale Gewicht van iemand is, afhankelijk van je lengte, je geslacht, je botten etc. In deze oefening ontdek je wat werkelijk JOUW Ideale Gewicht is waar jij je lekker bijvoelt en waar jij naar wil streven. Voor vele mensen is deze oefening alleen een bijzondere opluchting.

En verder ontvangen de deelnemers dus wekelijks eenvoudige mentale oefeningen die er voor gaan zorgen dat je in de toekomst op een gezondere manier gaat eten en leven. Iedere oefening vergt minder dan 5min. om eventjes in je gedachten te doen maar de mentale kracht zorgt ervoor dat het voor altijd in je onderbewustzijn aanwezig blijft.

Het zijn precies deze kleine, krachtige mentale oefeningen die ervoor gaan zorgen dat je geen last hebt van het befaamde JoJO effect omdat je AUTOMATISCH de juiste dingen gaat doen terwijl je eigenlijk gewoon alles mag eten.

Met Het Mentale Dieet Plan hoef je dus, nadat je door de twee eerste fazes gegaan bent, nooit nog ‘bewust’ te denken aan wat je al dan niet mag eten, hoeveel calorieën je binnen hebt, punten tellen, shakes of poeders te gebruiken of wat dan ook.

Jij zal op een natuurlijke, onbewuste manier de juiste keuzes maken die goed zijn voor jouw lichaam en die perfect aansluiten bij het doel dat jij voor ogen hebt.

En dit is precies wat het Mentale Dieet Plan zo effectief maakt; het voelt niet aan als een dieet omdat je niet het het idee hebt dat je aan het lijnen bent, of dat je wekelijks 3, 4 keer naar de fitness ‘moet’. Je doet gewoon je ding en dit voelt normaal en natuurlijk aan waardoor je eindelijk je ideale gewicht kan behouden, zonder er verder nog bij stil te staan.

Ziezo, dit was dus Het Mentale Dieet Plan in een notendop ;-)

Ervaring met het Mentale Dieet Plan

Er zijn verschillende ervaringen met het MDP programma van Katja Callens en haar Team Ook is het interessant om te kijken wat andere sites zeggen.

Hoewel er vraagtekens gezet kunnen worden bij de grote gewichtsverliezen in korte tijd en of dit wel gezond is (normaal gesproken is 1 kilo per week verantwoord), lijken het grote aantal tevreden klanten en oprechte reacties toch doorslaggevend.

ppreviews

Naar onze mening is het Mentale Dieetplan een echte aanrader voor iedereen die snel af wil vallen, maar ook daarna slank en gezond wil blijven leven.

snelgezondmagazine

Het Mentale Dieet Plan biedt veel info over afvallen op een gezonde manier en heffen veel mythes op over voedsel dat als gezond wordt gezien maar het in werkelijkheid niet is. Daarnaast heeft het een heldere opbouw, met de verschillende mentale oefeningen die de basis vormen van het dieet plan en de vele overzichtsschema’s omtrent voedsel.

ervaringenloket

Heb jij ervaring met het Mentale Dieet plan, of heb je vragen? Laat dan een reactie achter of lees de ervaringen van andere bezoekers.

Voordelen en Nadelen Mentale Dieet Plan

Zoals ieder dieet kent ook het MDP van Katja Callens en haar team voor- en nadelen. We hebben de verschillende e-books onder de loep genomen en een lijst met voor- en nadelen van het MDP programma voor je samengesteld. Na deze lijsten kun je onze conclusie lezen.

Voordelen

Het voordeel van dit plan is dat je na een periode van turbo en bèta, een periode het Mentale Dieet Plan zelf volgt. Dit houdt in dat je de gamma (proteïne), bèta (proteïne + groenten) en alfa dagen (proteïne + groenten + fruit + zetmeel ) afwisselt. Daardoor heb ik brood niet gemist. Bij andere koolhydraat beperkte diëten mistte ik na verloop van tijd een simpel broodje kaas. Dat heb ik nu niet gehad, waardoor het vrij makkelijk vol te houden is. Bovendien beslis je zelf of je de turbofase wilt volgen, als je meer dan 20 kilo af wilt vallen. En dat is dan ook gelijk een nadeel van dit plan. Je beslist min of meer zelf hoeveel turbo dagen je doet en hoeveel bèta dagen je daarna doet. Daardoor is er veel onduidelijkheid.

De voordelen op een rij

mdp2

 • Het is snel online verkrijgbaar
 • Snel en resultaat met Het TURBO DIEET Plan
 • Effectief en blijvend resultaat (mits je de regels volgt)
 • Ook geschikt voor vegetariërs
 • Goed vol te houden en voldoende variatie
 • Eenvoudig te bereiden recepten
 • Desgewenst online begeleiding
 • Geen hongergevoel of Jojo-Effect
 • 5 tot 17kg in 14 dagen (afhankelijk van je startgewicht)
 • Niet goed, geld terug regeling

Nadelen Mentale Dieet Plan

 • Je moet de regels strikt volgen
 • Bevat slechts 50 basisrecepten
 • Zonder webclinic heb je extra discipline nodig
 • Je moet openstaan voor verandering
 • Het turboplan is een aan te raden optie voor een snelle resultaat

Conclusie review2

Door de jaren heen hebben we het programma van Katja zien uitgroeien van een eenvoudig te volgen basisplan, tot een volwaardig en goed doordacht programma met supplementen zoal het turboplan en receptenboek. Het is aan te raden om het programma samen met iemand te volgen zodat je elkaar kunt stimuleren, dit kan echter ook online via het MDP Forum of MDP Blog. Met de webclinic krijg je extra ondersteuning om je doel te bereiken. Het MDP bevat doelbewust geen strikt te volgen recepten omdat je net gaat leren hoe jezelf op een lekkere en gezonde manier kan koken. Het is een volwaardig en effectief afslankprogramma waarmee het behalen van je streefgewicht absoluut mogelijk is, zonder dat je last zal ondervinden van het JoJO-effect.

Gezonde Groeten,

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleDe 10 Grootste Irritaties in de Sportschool
Next articleFat Killer XXL Review en Ervaringen
mentale-dieet-planDoor de jaren heen hebben we het programma van Katja zien uitgroeien van een eenvoudig te volgen basisplan, tot een volwaardig en goed doordacht programma met supplementen zoal het turboplan en receptenboek. Het is aan te raden om het programma samen met iemand te volgen zodat je elkaar kunt stimuleren, dit kan echter ook online via het MDP Forum of MDP Blog. Met de webclinic krijg je extra ondersteuning om je doel te bereiken. Het MDP bevat doelbewust geen strikt te volgen recepten omdat je net gaat leren hoe jezelf op een lekkere en gezonde manier kan koken. Het is een volwaardig en effectief afslankprogramma waarmee het behalen van je streefgewicht absoluut mogelijk is, zonder dat je last zal ondervinden van het JoJO-effect.

2819 Reacties

 1. ik wil je bedanken voor zijn goddelijke kruiden die hij me gaf om mijn baby’s te verwekken. in feite is hij een echte, echte man die heeft besloten elke vrouw te helpen zwanger te worden. als u problemen heeft die ervoor hebben gezorgd dat u in de loop der jaren niet zwanger bent geworden. Ik wil het aan u voorstellen voor een betere oplossing.

 2. Een dieet waarbij je iedere dag een ei kan eten, vlees en vis met hopen en zuivel…
  Een lachertje helaas!
  Uiteindelijk naar veganisme gegroeid en toen zijn de kilo’s er wél afgegaan :)
  Het MDP is niet alleen enorm duur, de geschreven teksten zijn zo kinderlijk geschreven en van de hak op de tak. Je leest 5 pagina’s die je eigenlijk kan samenvatten in 2 zinnen

 3. Hallo Katja,
  Ik heb het mentale dieetplan betaald en daarna nog 3 keer 9,95 voor het V.I.P. Coaching Programma . Dit was de afspraak.Maar in januari is er weer 9,95 van mijn rekening gehaald , dit is niet de bedoeling en heb het gelijk terug gestort. Ik wil dat je dit onmiddellijk laat stoppen , anders tref ik andere maatregelen.

 4. Jammer Katja dat ik jou niet persoonlijk aan kan schrijven en ik ben nl, ook niet zo gespecialiseerd met computers!
  Wilma en ik en nog vele andere zijn niet tevreden hoe de omschrijving van het product wat jij verkoopt wordt uitgelegd, dus leg niet de fout bij degene die nieuwsgierig zijn naar jouw advertenties maar wijt dit aan jezelf.
  Wanneer jij doorgaat met jouw dreigementen met incasso-bureau’s ga ik de media hiervan in kennis stellen en je moet ophouden met jouw mooipraterij want je bent al bezig sinds 2013!!!

 5. Ik heb door € 1,00 te storten schijnbaar het mentale dieetplan aangeschaft, want er werd een bedrag van € 57,00 afgeschreven, ik heb dit bedrag terug laten storten op mijn rekening. Het programma was niet wat ik bedoel, ik dacht dat ik een boekje thuis zou krijgen, maar alles gaat via de mail on line. Ik krijg nu herinnering mails van Katja Callens dat ik nog niet heb betaald, en terug gemaild dat ik ook niet van plan ben om te betalen, omdat dit niet is wat ik had verwacht. ik had de voorwaarden moeten lezen volgens mevrouw Katja Callens en dreigt nu met aanmaning mail, heeft iemand hier ook mee te maken gehad en achteraf toch nog moeten betalen? Want ze schrijft wel heel mooi als het niet werkt krijg je
  geld terug, ook dit blijkt niet zo te zijn.
  Bij mij reageren ze wel op mijn mails.

  • Beste Wilma,
   Het klopt idd dat ik een speciale actie heb waarbij je het MDP voor slechts €1 euro kan uitproberen gedurende 30 dagen. Indien je niet tevreden bent laat je me dit dan gewoon weten en wordt er je verder niets aangerekend. Dit staat ook duidelijk (dus niet in kleine lettertjes) op die pagina vermeld.
   De herrinneringen die je ontvangt komen van het betaalsysteem waarin je aangegeven hebt met deze voorwaarde akkoord te zijn. Indien je mij dus niets laat weten, gebeurt dit automatisch.
   Indien jouw zaak dus om één of andere reden nog niet opgelost zou zijn, laat me dit dan gewoon via een mailtje weten zodat het opgelost wordt. Groetjes, Katja

  • Beste Marijke,
   Iedereen kan mij zonder enig probleem persoonlijk bereiken, vandaar dat ik het ook zo gek vind dat men op andere websites mij tracht te bereiken. Per mail (dezelfde email van waaruit je onze nieuwsbrief ontvangt: katja.calles’AT’gmail.com ) kan je steeds bereiken en deze mails worden dagelijks beantwoord.

   Al mijn producten zijn duidelijk beschreven over wat ze voor jou kunnen betekenen wanneer je actie onderneemt. Indien niet tevreden volstaat een eenvoudig mailtje om je garantie te claimen, en dit wordt doorgaans binnen de 5 werkdagen geregeld. mocht je via mail niet binnen de 24 uur een reactie ontvangen, stuur me dan een PB via de Fanpage.
   Ik stuur verder niemand enig dreigement met incasso bureau’s. Dit zou enkel kunnen gebeuren wanneer u zelf besluit om een afgesproken betaling te storneren ipv. binnen de geldende garantie termijn die of 30 dagen is voor de promotie van €1+€57 (waarbij u overigens voor meer dan €237 euro aan waarde ontvangt) of 60 dagen voor het MDP, mij een mailtje te sturen om je geld terug te vragen. Indien u dus een betaling storneert, heb ik hier geen controle over, en stuurt het betalingsysteem automatisch, zonder dat ik hier van op de hoogte ben, herrinneringen. Dit is dan ook logisch vermist het systeem opmerkt dat de klant zich niet houdt aan de afgesproken voorwaarde die duidelijk op de pagina staat beschreven.

   Ik heb jou ook even opgezocht in ons systeem Marijke en ik zie dat ik je, zoals mijn garantie ook zegt, toch netjes terugbetaald heb. Hier vind je de screenshot ervan : https://www.dropbox.com/s/pilgvyggwq92v3z/Screenshot%202017-11-21%2006.55.05.jpg?dl=0

   Vandaar dat ik jou comment hierboven ook niet goed kan plaatsen.
   Zoals je merkt is het zeer eenvoudig om me te bereiken en ik kom steeds mijn voorwaarden na. In jou geval heb je het MDP + Turbo actie plan ontvangen twv. €64, de 303 Heerlijke Dieetrecepten twv. €57, de Mentale Video Coaching twv. €97 en de VIP coaching twv. €47/maand.
   En je hebt dit uiteindelijk gratis ontvangen, vermist, zoals je hierboven in de screenshot kan zien je op 1 november netjes je geld hebt teruggekregen.
   Vandaar dat ik het raar vindt dat je mij op 18 november, via een andere site zulk berichtje stuurt.

   Tot slot, IEDEREEN die met het MDP van start gaat en ACTIE onderneemt behaalt zeer tevreden resultaten, en dit reeds gedurende meer dan 8 jaar. U hebt nog al het materiaal, dus ik raad u tenzeerste aan om ermee aan de slag te gaan. Je zal zeer tevreden zijn met je resultaten. Ik kan je echter alleen maar trachten te motiveren om actie te ondernemen. Ik kan het helaas niet in jou plaats doen.
   Vriendelijke groetjes,
   Katja Callens

 6. Hallo ik ben Marian en wil dit proberen omdat ok ik al alles heb geprobeerd
  Al veel dieeten en zonder resultaat
  Daarom wil ik dit ook wel proberen

 7. Ik wil dit proberen wegens mijn dikke buik t irriteerd ik ben momenteel bezig met shakes van weigtwatcher en mijn buik word niet minder ik schaam mij ook en voel mij daardoor erg onzeker nu wilde ik eigenlijk xls medical halen maar toen zag ik dit en dacht ja dat is iets wat ik proberen wil en free heb een low budget dus dit is ideaal nou ik hoop dat ik snel iets hoor en hopelijk met positief nieuws mvg esther hermans

 8. Ik ben gewoon ongelukkig met mezelf, hoe ik eruit zie. Ik zoek een dieet en keek online en zoveel sites gaven andere dingen aan. Ik ben in de war en ik hoop dat deze methode werkt

 9. Op dit moment bezig met een koolhydraatarm dieet, maar wat ik ook doe ik sta stil. Ik zou zo graag verder willen afvallen en als het mentale dieet plan echt werkt zou dit de ideale manier zijn om blijvend af te vallen. Ik ben er klaar voor en bereid er voor de volle 100 % voor te gaan!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in