Met korting naar de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht

Heb je zin in een gezond dagje uit? Dan is de Nationale Gezondheidsbeurs in de jaarbeurs in Utrecht iets voor jou. Wil je met Euro 3.50 euro korting naar de Nationale Gezondheidsbeurs ? vul dan hier je gegevens in. Aan het einde van deze Met korting naar de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht korte registratie ontvang je een kortingsbon ter waarde van Euro 3,50 met een persoonlijke barcode. Met deze barcode krijg je voor maximaal twee personen korting bij de entree van de beurs. De normale toegangsprijs is Euro 12.50 Met de kortingsbon betaal je dus Euro 9 per persoon. Gezond Leven 2010 zal plaatsvinden van vrijdag 22 januari tot en met zondag 24 januari 2010 in de Jaarbeurs Utrecht en wordt onder andere gesponsord door Avro en Telegraaf.

Dé beurs voor iedereen geïnteresseerd in een gezonde leefstijl, de beurs over gezond zijn en gezond blijven, met zeven gezondheidspaviljoens verspreid over 5 thema’s en alles wat je wilt weten over eten en drinken, huid en mond verzorging, de psychologie van gezond leven, vrije tijd, sport, fitness, wellness, medische adviezen en veel meer voor een gezond dagje uit.

Voor meer informatie over alle andere betrokken en aanwezige organisaties op de beurs bezoekt u de officiële beurswebsite:  denationalegezondheidsbeurs.nl

2 Reacties

  1. Erg handig die kortingsbonnen. Zijn er ook meer kortingsbonnen voor gezonde voeding en biologische producten eigenlijk.

    Groetjes Freek

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in