MetaSleep Review

Slecht slapen is een van de meest onderschatte problemen in Nederland. Er zijn veel mensen die te weinig uurtjes maken ’s nachts en dit merken ze overdag. Gevoelens van vermoeidheid, een gebrek aan concentratie en lamlendigheid. Om die reden proberen veel mensen van alles om beter te kunnen slapen. Een van de dingen die zij proberen zijn middeltjes als MetaSleep.

mardanti sweet dreams kopen

Wat is MetaSleep?

MetaSleep is een formule met verschillende plantaardige ingrediënten die je zouden moeten helpen om in te slapen en om beter door te slapen. De belangrijkste ingrediënten zijn valeriaan, citroenmelisse, passiebloem, groene thee, magnesium, B-vitaminen en melatonine.

Een verpakking bevat 30 stuks. Dagelijks neem je een tablet per dag, een halfuur voordat je gaat slapen. Dit doe je met een glas water. Het wordt afgeraden om meer dan een capsule op een dag te nemen.

Testpersonen Gezocht!

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor MetaSleep zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 21 plaatsen beschikbaar

  1. Geef middels een reatie aan waarom jij MataSlim graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften

Voor wie is MetaSleep geschikt?

Iedereen die last heeft van slaapproblemen kan in principe gebruik maken van MetaSleep, als we de fabrikant moeten geloven. Dit is enigszins vreemd, omdat niet zeker is of melatonine invloed heeft op zwangere en zogende vrouwen. Ook zijn er indicaties dat je melatonine en citroenmelisse bij bepaalde aandoeningen niet mag gebruiken.

Is MetaSleep effectief?

Omdat een goede slaap zo belangrijk is, wordt er veel onderzoek gedaan naar verschillende middelen die zouden helpen om de kwaliteit van slaap te verhogen. We hebben daarom de belangrijkste resultaten op een rijtje gezet.

Valeriaan

In een grote studie waarbij de resultaten van 16 verschillende onderzoeken is bestudeerd, blijkt dat valeriaan zou kunnen helpen bij het inslapen (bron). Veel onderzoeken zijn echter van slechte kwaliteit en de verschillen zijn klein.

Citroenmelisse

Citroenmelisse is een plant die al heel lang gebruikt wordt als middel tegen rusteloosheid en ook tegen slapeloosheid. Uit onderzoek is echter gebleken dat je een soort van afhankelijk kunt worden van citroenmelisse (bron). Wel kan het middel helpen tegen slapeloosheid en stress en angststoornissen (bron).

Passiebloem

Passiebloem is ook een middel dat van oudsher gebruikt wordt op de kwaliteit van de slaap te verbeteren. Passiebloemthee kan ervoor zorgen dat je beter kunt slapen, maar helpt alleen bij mensen die al van zichzelf niet al te slecht slapen (bron).

Melatonine

Melatonine is een veel gebruikt middel tegen slapeloosheid. Dat is ook met een goede reden, want het is effectief (bron). Wel zijn er lichte ‘afkickverschijnselen’ bij het gebruik van melatonine (bron).

L-theanine

MetaSleep beweert een vorm van groene thee te gebruiken die rijk is aan L-theanine en arm aan caffeïne. Thee-extracten die rijk zijn aan L-theanine kunnen inderdaad zorgen voor een verbeterde slaap (bron).

MetaSleep Kopen? Lees dit eerst!

Twaalf mensen met slaapproblemen hebben op kosten van ons MetaSleep geprobeerd. Het viel voor sommige mensen niet mee om MetaSleep te vinden bij hun lokale apotheek, maar het is uiteindelijk wel gelukt om het middel via internet te bestellen. De proefpersonen hebben het middel een maand lang gebruikt wanneer zij dat nodig vonden. Ook in de drie dagen na het stoppen met het middel hebben zij nog een dagboek bijgehouden.

In eerste instantie waren de proefpersonen allemaal positief over het gebruik van MetaSleep. Alle proefpersonen sliepen in de eerste nachten een stuk beter. De deelnemers gaven aan dat ze eerder in slaap vielen en ook ’s nachts minder snel wakker werden.

Wel ervoeren sommige van de proefpersonen een soort sufheid, waarschijnlijk als gevolg van de melatonine. Een andere bijwerking die voor ons nieuw was, was dat een deelnemer last had van nachtmerries.

Na afloop van de test moesten de deelnemers een paar dagen proberen te slapen zonder MetaSleep. Dit ging verbazingwekkend slecht. De deelnemers sliepen allen erg slecht en waren onrustig. Mogelijk is dit een gevolg van de gewenning aan citroenmelisse en melatonine.

Wat kost MetaSleep

De aanbevolen verkoopprijs van MetaSleep is volgens de fabrikant €15,99 voor een verpakking met 30 tabletten en €28,49 voor een verpakking met 60 tabletten.

Voordelen

MetaSleep helpt inderdaad om je goed te laten slapen. Er is een vrij duidelijk effect op de slaapkwaliteit. Deelnemers slapen eerder in en worden ’s nachts minder vaak wakker. Zij voelen zich hierdoor de volgende dag beter.

Nadelen

De ingrediënten in MetaSleep hebben meer interacties met andere medicijnen dan de fabrikant wil doen geloven. Ook is er wel degelijk een kans dat er afhankelijkheid ontstaat, zoals ook bewezen is in onze test. Wij raden dan ook om MetaSleep af en toe te gebruiken (bijvoorbeeld als je last hebt van stress). Gebruik je medicijnen, dan adviseren wij om eerst contact op te nemen met een arts voordat je het middel gaat gebruiken.

MetaSleep: De Conclusie

MetaSleep is een effectief middel om de slaap te verbeteren, maar er bestaat een kans dat je er afhankelijk van wordt. Gebruik je Metasleep echter maar een enkele keer, dan kan het je zeker helpen om een goede nachtrust te geven. Als je langdurig last hebt van slapeloosheid, dan kun je je beter richten op het aanpakken van de oorzaken.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelPiperine Forte
Volgend artikelKillerbody Dieet Ervaring en Recepten
metasleepMetaSleep is een effectief middel om de slaap te verbeteren, maar er bestaat een kans dat je er afhankelijk van wordt. Gebruik je Metasleep echter maar een enkele keer, dan kan het je zeker helpen om een goede nachtrust te geven. Als je langdurig last hebt van slapeloosheid, dan kun je je beter richten op het aanpakken van de oorzaken.

106 Reacties

  1. Slaap heel slecht. Mijn hersens zijn overactief als ik naar bed ga. Wil geen drugs van de pharmaceutisch industrie gebruiken als dat niet nodig is,

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in