MetaSleep Review

Slecht slapen is een van de meest onderschatte problemen in Nederland. Er zijn veel mensen die te weinig uurtjes maken ’s nachts en dit merken ze overdag. Gevoelens van vermoeidheid, een gebrek aan concentratie en lamlendigheid. Om die reden proberen veel mensen van alles om beter te kunnen slapen. Een van de dingen die zij proberen zijn middeltjes als MetaSleep.

mardanti sweet dreams kopen

Wat is MetaSleep?

MetaSleep is een formule met verschillende plantaardige ingrediënten die je zouden moeten helpen om in te slapen en om beter door te slapen. De belangrijkste ingrediënten zijn valeriaan, citroenmelisse, passiebloem, groene thee, magnesium, B-vitaminen en melatonine.

Een verpakking bevat 30 stuks. Dagelijks neem je een tablet per dag, een halfuur voordat je gaat slapen. Dit doe je met een glas water. Het wordt afgeraden om meer dan een capsule op een dag te nemen.

Testpersonen Gezocht!

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor MetaSleep zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 21 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reatie aan waarom jij MataSlim graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften

Voor wie is MetaSleep geschikt?

Iedereen die last heeft van slaapproblemen kan in principe gebruik maken van MetaSleep, als we de fabrikant moeten geloven. Dit is enigszins vreemd, omdat niet zeker is of melatonine invloed heeft op zwangere en zogende vrouwen. Ook zijn er indicaties dat je melatonine en citroenmelisse bij bepaalde aandoeningen niet mag gebruiken.

Is MetaSleep effectief?

Omdat een goede slaap zo belangrijk is, wordt er veel onderzoek gedaan naar verschillende middelen die zouden helpen om de kwaliteit van slaap te verhogen. We hebben daarom de belangrijkste resultaten op een rijtje gezet.

Valeriaan

In een grote studie waarbij de resultaten van 16 verschillende onderzoeken is bestudeerd, blijkt dat valeriaan zou kunnen helpen bij het inslapen (bron). Veel onderzoeken zijn echter van slechte kwaliteit en de verschillen zijn klein.

Citroenmelisse

Citroenmelisse is een plant die al heel lang gebruikt wordt als middel tegen rusteloosheid en ook tegen slapeloosheid. Uit onderzoek is echter gebleken dat je een soort van afhankelijk kunt worden van citroenmelisse (bron). Wel kan het middel helpen tegen slapeloosheid en stress en angststoornissen (bron).

Passiebloem

Passiebloem is ook een middel dat van oudsher gebruikt wordt op de kwaliteit van de slaap te verbeteren. Passiebloemthee kan ervoor zorgen dat je beter kunt slapen, maar helpt alleen bij mensen die al van zichzelf niet al te slecht slapen (bron).

Melatonine

Melatonine is een veel gebruikt middel tegen slapeloosheid. Dat is ook met een goede reden, want het is effectief (bron). Wel zijn er lichte ‘afkickverschijnselen’ bij het gebruik van melatonine (bron).

L-theanine

MetaSleep beweert een vorm van groene thee te gebruiken die rijk is aan L-theanine en arm aan caffeïne. Thee-extracten die rijk zijn aan L-theanine kunnen inderdaad zorgen voor een verbeterde slaap (bron).

MetaSleep Kopen? Lees dit eerst!

Twaalf mensen met slaapproblemen hebben op kosten van ons MetaSleep geprobeerd. Het viel voor sommige mensen niet mee om MetaSleep te vinden bij hun lokale apotheek, maar het is uiteindelijk wel gelukt om het middel via internet te bestellen. De proefpersonen hebben het middel een maand lang gebruikt wanneer zij dat nodig vonden. Ook in de drie dagen na het stoppen met het middel hebben zij nog een dagboek bijgehouden.

In eerste instantie waren de proefpersonen allemaal positief over het gebruik van MetaSleep. Alle proefpersonen sliepen in de eerste nachten een stuk beter. De deelnemers gaven aan dat ze eerder in slaap vielen en ook ’s nachts minder snel wakker werden.

Wel ervoeren sommige van de proefpersonen een soort sufheid, waarschijnlijk als gevolg van de melatonine. Een andere bijwerking die voor ons nieuw was, was dat een deelnemer last had van nachtmerries.

Na afloop van de test moesten de deelnemers een paar dagen proberen te slapen zonder MetaSleep. Dit ging verbazingwekkend slecht. De deelnemers sliepen allen erg slecht en waren onrustig. Mogelijk is dit een gevolg van de gewenning aan citroenmelisse en melatonine.

Wat kost MetaSleep

De aanbevolen verkoopprijs van MetaSleep is volgens de fabrikant €15,99 voor een verpakking met 30 tabletten en €28,49 voor een verpakking met 60 tabletten.

Voordelen

MetaSleep helpt inderdaad om je goed te laten slapen. Er is een vrij duidelijk effect op de slaapkwaliteit. Deelnemers slapen eerder in en worden ’s nachts minder vaak wakker. Zij voelen zich hierdoor de volgende dag beter.

Nadelen

De ingrediënten in MetaSleep hebben meer interacties met andere medicijnen dan de fabrikant wil doen geloven. Ook is er wel degelijk een kans dat er afhankelijkheid ontstaat, zoals ook bewezen is in onze test. Wij raden dan ook om MetaSleep af en toe te gebruiken (bijvoorbeeld als je last hebt van stress). Gebruik je medicijnen, dan adviseren wij om eerst contact op te nemen met een arts voordat je het middel gaat gebruiken.

MetaSleep: De Conclusie

MetaSleep is een effectief middel om de slaap te verbeteren, maar er bestaat een kans dat je er afhankelijk van wordt. Gebruik je Metasleep echter maar een enkele keer, dan kan het je zeker helpen om een goede nachtrust te geven. Als je langdurig last hebt van slapeloosheid, dan kun je je beter richten op het aanpakken van de oorzaken.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelPiperine Forte
Volgend artikelKillerbody Dieet Ervaring en Recepten
metasleepMetaSleep is een effectief middel om de slaap te verbeteren, maar er bestaat een kans dat je er afhankelijk van wordt. Gebruik je Metasleep echter maar een enkele keer, dan kan het je zeker helpen om een goede nachtrust te geven. Als je langdurig last hebt van slapeloosheid, dan kun je je beter richten op het aanpakken van de oorzaken.

106 Reacties

 1. Ik zou graag testpersoon willen zijn voor de matasleep. Ik gebruik al lange tijd metarelax maar zou de Metasleep graag willen proberen om beter door te slapen.

 2. Hallo,

  Ik zou het graag willen proberen. Inslapen gaat bij mij moeizaam . Ik heb vroeger zopliclon gehad en dat is echt chemische troep en nu gebruik ik niets. Ik wil dit proberen om te kijken of ik makkelijker in slaap kan komen en de kwaliteit van slapen beter wordt in combinatie van gezonde voeding en voldoende beweging

 3. Ik heb 15 maanden geleden een smartwatch gekocht om mijn slaap bij te houden. Ik ga altijd om 22:00 uur naar bed en sta om 06:30 uur op. Ik voel mij nooit uitgerust en heb per nacht in totaal tussen de 50 minuten en 1 uur en 30 minuten REMslaap meestal helemaal geen diepe slaap. Mijn slaapcycyclus wordt steeds afgewisseld met wakker, lichte slaap en Remslaap. De rest van de uren zijn lichte slaap of wakker. Ik zou graag 1 tot 2 uur of meer achterelkaar willen slapen.

 4. Ik slaap al jaren meerdere nachten per week slechts 3 uur. Ik weiger slaappillen. Dat deze tabletten enige afhankelijkheid kunnen geven zou ik niet erg vinden. Ik slik verder nooit medicatie ..nog niet eens paracetamol..maar zonder slaap kan ik niet

 5. Sinds mijn schouderoperatie 2 1/2 jaar geleden, slaap ik niet goed. Eerst vanwege de pijn in de schouder, daarna is het niet meer ” goed” gekomen.

 6. Ik zou dit product heel graag willen testen. Met mijn “chronische vermoeidheid” heb ik al van alles geprobeerd. Hoop dat ik er baat bij heb!

 7. Ik wil me graag opgeven als test deelnemer.
  Ik ben 65,het lukt me niet meer om s nachts door te slapen
  Daardoor vermoeidheid overdag

 8. Omdat ik na de bevalling weer lekker in vorm en balans wil komen. Heb me soms toch niet helemaal aan de eettafels gehouden.

 9. Ik heb reeds enkele maanden last van goed inslapen maar na 2u ben ik wakker en slaap ik niee meer zo vast. Ik wil dit wel eens uittesten.

 10. na jarenlang in de vroegen op fabriek te hebben gewerkt, en niet kunnen inslapen nam ik lorametzepan. maar ik wil er vanaf en wil abouwen om over te gaan op megasleep

 11. Goedenavond,
  Ik heb al langere tijd moeite met inslapen, verschillende producten geprobeerd maar deze hebben weinig effect.
  Graag zou ik dit product eens willen testen.

 12. Beste mevrouw/ mijnheer,
  Ik kamp al jaren met een slechte nachtrust en heb al diverse producten getest. Maar helaas, zonder goed resultaat. In het begin lijkt t op de middelen iets verbetering geven maar uiteindelijk blijkt t weer tevergeefs. Ik voel me moe, gespannen en minder fit dan ik zou willen. Ben daarom zeer benieuwd naar uw product. Ik ben 52 jaar

  Met vriendelijke groet, Marja Vink

 13. Nu 75 jaar en al ?heel lang slaapproblemen. Wil niet aanneemt chemische middelen. Zou dit helpen? Wil het graag proberen!!

 14. Ik neem af en toe zolpidem maar dit zou heel verslavend werken duszoek product die niet zo verslavend werkt. En mijn man werkt in ploegensysteem en heeft ook problemen met slapen overdag…dus zouden dit graag testen.

 15. zou dit middel eens willen proberen…lig uren wakker vooraleer ik uiteindelijk toch in slaap sukkel…gemiddeld word ik om de twee uur wakker, om daarna terug in te dommelen…uiteraard ben ik ’s morgens nooit uitgerust…

 16. Geachte,

  Al vele jaren slaap ik heel slecht, het is begonnen na het overlijden van mijn zoon. Meerdere malen per nacht word ik wakker, ik hoor het minste lawaai of ik schiet wakker. Ik ben dus nooit uit geslapen maar probeer me daar overdag ook over te zetten om dus toch bezig te blijven. Ik werk ook en sta alleen in voor mijn huishouden en de opvoeding van mijn andere 2 zonen. Ik slaap heel onrustig. Ik ben 50 en ben sterk tegen slaapmiddelen. Sedert een jaar ben ik in de menopauze en het slapen is wellicht hierdoor ook erg verstoord. Ik zou heel graag iets proberen op basis van kruiden. Hopelijk zou uw product misschien wat verlichting kunnen brengen.

  Met vriendelijke groeten

  Carine

  • Ik zou dit graag willen proberen omdat ik heel slecht door slaap en dat heel graag veranderd zie worden

 17. Door m’n burnout piekers val ik vaak laat in slaap, of slaap ik juist erg onrustig. In combinatie met de volgende dag voor een kleuter en een dreumes zorgen, ben ik vaak te moe om echt leuke dingen met ze te doen. Dit was me getipt en wat zoeken naar ervaringen bracht me hier. Dus ik maak graag een kans

 18. Hoi. Ik zag de oproep over testpersonen voor metasleep. Ik meld met graag aan.

  Al 10 jaar slaap ik slecht. Inslapen gaat op zich wel ok. Maar ik wordt tussen 23.00 en 5.00 echt heel vaak wakker. Om vervolgens weer in slaap te vallen. Tussen 5 en 7 slaap ik nauwelijks meer. Begin dan vermoeid aan een dag. Ik heb vanalles geprobeerd. 2 slaapcursussen, supplementen, slaaphygiene, geen koffie meer….en zo nog wel een paar dingen. Zo juist was ik bij de apotheek om slaappillen af te halen. Die ga ik nu soms innemen om even bij te tanken. Maar wil hier niet afhankelijk van worden. Daar verkochten ze metasleep ook. Toen ik naar de ervaringen vroeg vertelde ze dat ze dat niet wist. Online kwam ik dit tegen en mijn interesse was gewekt. Ik hoor graag meer. Mvg Michael Willemsen

 19. Ik slaap al jaren slecht. Sinds 3 jaar gebruik ik Dormicum, maar daar ben ik nu mee gestopt. Ben op zoek naar een alternatief, want wat ik ook probeer, slapen gaat amper. Dit middel zou ik graag eens proberen.

 20. Ik wil metasleep graag proberen omdat ik al maanden niet vanzelf in slaap val. Het lijkt of ik nèt niet over ‘het randje’ val. Op het monent van in slaap vallen schrikt mijn lichaam en ben ik weer helemaal wakker.

 21. Ik wil metasleep graag proberen omdat ik al maanden niet vanzelf in slaap val. Het lijkt of ik nèt niet over ‘het randje’ val. Op het monent van in slaap vallen schrikt mijn lichaam en ben ik weer helemaal wakker.

 22. Ik kamp nu al jaren met het probleem dat ik moeilijk in slaap val en onrustig slaap, vaak wanneer ik samen in bed lig met mijn vriendin valt zij in slaap binnen enkele seconden en dan lig ik me te vervelen voor een uur tot ik daadwerkelijk in slaap val. Ik heb meerdere medicijnen/supplementen hiervoor gebruikt, maar helaas zonder resultaat. Nu zag ik een advertentie voorbij komen en ben ik de reviews gaan googlen tot ik dit bericht voorbij zag komen. Als dit daadwerkelijk helpt zou dit me enorm veel helpen, ik zal eindelijk een keer uitgerust op werk komen en niet enorm vermoeid thuis komen, eindelijk een ritme kunnen bouwen (slaap nu pas rond 2-3 terwijl ik om 9 moet beginnen met een uur reistijd). Ik zal objectief naar dit product kijken en reviewen. Alvast bedankt!

 23. Gisteren voor het eerst Metasleep gebruik. Jammer genoeg hele nacht wakker gelegen.
  Heb al veel natuurlijke middelen gebruikt, echter bij mij helpen ze niet.

  • Heb je Sweet Dreams al geprobeerd? Dit is het enige dat bij mij helpt om in slaap te komen. Als ik ’s nachts wakker word en niet meer in slaap kan komen neem ik nog een cupje en slaap dan door tot de ochtend.

 24. Goede dag.
  Al een maand, anderhalf maand slaap ik heel slecht en onrustig. Hiervoor ben ik bij de huisarts geweest en heb hiervoor oxazepam gekregen. Dit product wil ik niet langer gebruiken omdat je daar heel suf van word de hele dag en het werk Gaat natuurlijk gewoon door. Ik gebruik sweet dreams en dat helpt goed zonder bijwerkingen. Ik zou me graag aan willen melden om dit product te testen want ik zou heel graag mijn normale nachtrust terug willen

  Mvg

 25. Ikzou het product heel graag proberen! Ik kamp al jaren met slaapgebrek en ben hierdoor de laatste tijd ontzettend overprikkeld. .

 26. Ik zou graag Metasleep willen testen. Ik heb al langere tijd last van slaapproblemen en heb veel gelezen over allerlei supplementen die kunnen bijdragen aan een betere slaap. Ik heb ook al veel supplementen gekocht en geprobeerd mast helaas zonder resultaat. Metasleep staat nog op mijn lijstje om uit te proberen dus deze vraag om testers komt als geroepen. Hartelijk dank alvast!

 27. Ik wil meta sleep graag testen, omdat ik een slechte slaper ben, lig veel wakker ’s nachts, ben vrouw van 52 jaar

  • Ik wil metasleep testen omdat ik niet in mn diepe nachtrust kom.ben al bij een slaap neuroleeog geweest.heb slaapapneu en slaap met een cpap en heb hierdoor geen ademstops dus het is voor iedereen een raadsel waarom ik niet in mn diepe slaap kom dus misschien het proberen waard voor mij.

 28. Na het overlijden van mijn echtgenoot , heb ik al meer als 1 jaar moeilijkheden om in slaap te raken , daarom zou ik met Metasleep het willen proberen .

  • Ben een man van 47 en heb al jaren te kampen met slaapproblemen.heb slaapapneu en gebruik cpap en volgens de gegevens ervan heb ik vrijwel geen ademstops.heb bij de beste slaap neuroloog van nederland gelopen maar ook hij wist niet hoe het kwam!
   Zou het graag willen testen en ondervinden of het mij kan helpen.

 29. Sinds 1.5 jaar slaap ik heel slecht tot niet. Ik heb al heel veel verschillende dingen uitgeprobeerd, van psychologen tot acupunctuur, maar het mag nog niet baten. Ook heb ik een hele apothekerskast vol met homeopathische middelen die niet aanslaan. Het enige wat me tot nu toe een beetje heeft geholpen is metarelax. Om die reden wil ik vooral ook kijken of metasleep nog meer bij me past. Het inslapen lukt namelijk sowieso niet binnen 2 uur. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen hieraan.

 30. Ik zou het wel willen proberen.
  Heb al zo lang moeite met in slaap vallen. Ik gebruik af en toe slaaptabletjes maar wil daar eigenlijk van af. Dit zou een mooi alternatief zijn.

 31. Ik slaap zover ik weet altijd licht. Ik kom af en toe in een diep slaap maar dit blijft niet lang. Bij elk beweging en geluid ben ik wakker. Zover ik weet droom ik bijna nooit. Soms maanden niet. En als ik wel heb gedroomd weet ik dat ik even diep sliep.
  Ik merk het aan mijn lichaam. Geen energie meer en veel kwaaltjes. Ik denk dat het met slapen heeft te maken en zou me graag als test persoon willen opgeven.

 32. Ik zou meta sleep graag uittesten omdat ik al 5 jaar bezig ben met onderzoeken waarom ik altijd moe ben .ben al meerdere malen te bloedprikken geweest . Heb inmiddels mijn keel neus amandelen laten verwijderen maar van dat alles helpt niks bloed onderzoeken komt niks uit .mijn huisarts is ten einde raad omdat alles goed uit de test komt .maar ik ben en blijf moe.daarom lijkt me dit een goed ding omtrent testen zodat ik mijn gewone dagelijkse dingen gen zonder vermoeiend gevoel weer kan volbrengen .nogmaals ik hoop dat deze test mij gegund wordt zodat er voor mijn vermoeidheid eindelijk na jaren zoeken een oplossing is.

 33. Ik slaap al vele jaren heel slecht wordt soms wel zes keer per nacht wakker,dat is dan een van de betere nachten,ik ben immers weer in slaap gevallen ,vaker slaap ik wel in maar wordt na ongeveer drie uur wakker en wacht dan op nieuwe slaap die dus niet komt,gevolg een niet fitte dag,helaas komt dit vaak voor,zou graag iets hebben wat me meer nachtrust geeft,maar ik weiger aan de slaappillen te gaan. Met vriendelijke groet, Gerard

 34. Omdat ik teveel last van van de bijwerkingen van mijn ADHD medicatie ben ik in overleg met mijn arts hiermee gestopt. Sindsdien kom ik moeilijk in slaap, slaap erg onrustig en droom heel veel. Ik voel mij niet uitgerust en ben op zoek naar een (natuurlijk) middel om om dit probleem aan te pakken.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in