Mijn Elisabeths Magazine

Is een feit. Vorig jaar tijdens de boekpresentatie hadden mijn man en ik een magazine gemaakt om mee te geven. Het magazine van vorig jaar, bevatte extra recepten, gedichten en een speciaal moordverhaal. De boekpresentatie was op een wijngaard en het moordverhaal had met wijn drinken te maken.

We hebben er niets meer meegedaan, maar de vraag naar recepten op papier van mij werd steeds groter. Een kookboek is leuk, maar daarvan zijn er al zoveel. Magazines ook, dat besef ik. Maar de meeste staan voor ¾ vol met reclame en dan ook nog met reclame over kant-en-klaarproducten. Juist die wil ik buiten de deur houden. Het nadeel daarvan is wel, dat het magazine wat duurder is dan de reguliere en de reeds bestaande. Allerhande wordt betaald door de reclame en door de klanten van Albert Heijn. Vandaar dat die ook gratis is. Maar die van mij daar hangt een prijskaartje aan.

Één redactielid is taarten maakster en had zich spontaan aangemeld. Toevallig klikt het ook met elkaar, ondanks dat we elkaar virtueel kennen. Zij woont in Zutphen en ik in Spijkenisse, dus even snel een bakkie doen is er niet bij. Maar het gaat zo ook goed.

Andere leden van de redactie zijn twee mannen met een B&B in Frankrijk. Ze hebben meegedaan met het programma, ‘ik vertrek’. Via Twitter kregen we contact en ze schrijven leuk en lekkere recepten. Ook deze mensen heb ik nog niet in real live gezien, maar dat gaat goed komen.

Met zijn drietjes zijn we de vaste waarde van het magazine. We proberen om iedere editie iets leuks en bijzonder neer te zetten.

Iedere editie bevat ook een special van mij onder de naam, Elisabeths Style.

De eerste editie, was de lente-editie, dat was een special editie. Het formaat was A4, beetje te groot voor een magazine. Daarom is de zomer-editie op A5 formaat. Dat past handig in een damestas en is ook handig om te lezen. Eigenlijk is het meer een boekje.

Ieder kwartaal zoek ik een origineel onderwerp. Zo was de lente-editie echt een uitzoek editie zeg maar. Er stonden dagmenu’s in. De René en Rudolf met hun B&B in Frankrijk stelde zich voor en Gabriella uiteraard ook.

De zomer-editie bestond voornamelijk uit citroen. Rudolf beschreef zijn citroentaart en Gabriella haar versie van citroen-schuim taart.

Mijn Elisabeths Style was deze keer, zeebaars onder zoutkorst. Heel apart en bijzonder om te serveren.

Een methode om kipfilet te roken in de Actifry en die kipfilet wordt in de aardappelsalade gebruikt. Het is echt een magazine, zo divers en gevarieerd. Heerlijke en gezonde smoothies om de dag fris en gezond mee te beginnen.

Mijn recepten zijn simpel doch smaakvol. Lang in de keuken staan is niet nodig, zeker niet wanneer het warm weer is.

De lente-editie is leuk verkocht. Iedereen was nieuwsgierig en terecht. De zomer-editie is net zo leuk verkocht en kan nog steeds besteld worden.

De herfst-editie gaat over kinderen. Hoe kun je het gezellig aan tafel hebben. Gabriella gaat bakken met kinderen en er is een bijdrage van Claudia Noatschk met foto. Zelf ben ik van de week op werkbezoek geweest. Ikzelf heb een dag meegedraaid in een restaurant en heb er een smakelijk verslag over geschreven.

Elisabeth

De link naar mijn webwinkel

De link naar de site van Gabriella

De link naar de site van René en Rudolf in Frankrijk

3 Reacties

 1. Manon, en heb je geboekt bij deze mannen. Is wel leuk als je dat laat weten. En als je bent geweest hoe je het hebt gehad.

  groetjes,
  Elisabeth

 2. Ik was op zoek naar een Bed & Breakfast in Frankrijk en kwam op deze site terecht. Naar aanleiding van het verhaal van Elisabeth heb ik het programma van ‘ik vertrek’ terug gekeken. Erg leuk om op deze manier meer te zien van deze B&B

  Binnenkort contact opnemen.

  Bedankt allemaal,

  Manon en Paul

 3. En nog een aanvulling. Vanaf de herfsteditie zal Bea Pols, ook een vaste waarde worden in het Magazine. Dat was tijdens het schrijven van deze column nog niet bekend. Bea Pols gaat schrijven over afvallen en geeft goede tips hierover.

  Ik ben hier zo blij om en mee ;-)

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in