Mijn ervaring met het Sanaslank Eiwitdieet

Ik ben een Sanaslank-dieëter. Waarom Sanaslank, of waarom een eiwitdieet? Ik heb ervaringen met vele diëten en was op het laatst, natuurlijk, zwaarder dan ooit. Van Sanaslank had ik nog nooit gehoord. Tot ik foto’s van een vriendin zag die ik al meer dan een jaar niet gezien had. Ze was slank! Zij, waar een dieet ook nooit wilde lukken. De telefoon bracht opheldering, Sanaslank. Je kunt veel horen en lezen over diëten, maar niets is zo inspirerend als een levend voorbeeld, en na drie maanden was ze nog net zo enthousiast als een beginneling.Afvallen met het eiwitdieet

Ik wist het zeker, ik ging mijn vakantie vieren en daarna was de start van mijn afval-succes. En de start was zo goed als werd beloofd. Ik viel direct goed en op een heel prettige manier af. Wat voor mij werkte was het duidelijke wat wel en wat niet te eten. Niks geen gerommel in de marge meer voor mij. In overleg met mijn coach begon ik mijn verhaal te vertellen als haar praktijkvoorbeeld, dat is nu uitgegroeid tot een weblog over mijn afval-succes. Want dat het een succes wordt en blijft, daar ben ik van overtuigd. Je kunt hier een reactie achterlaten.

groetjes, Adrie

5 Reacties

 1. Hallo Sanaslankers,
  Ik ben een maand bezig met het Sanaslankdieet, in Maarssen, bij Ingrid Zandstra, begeleiding via mail en al mail ik ’s avonds, ik krijg direct antwoord, zo leuk. En een keer in de maand reis ik af naar Maarssen voor op de weegschaal te gaan staan, want ik wil weten of ik goed afval en dat doe ik!! Van de 9 kilo gewichtverlies is 7 kilo vet eraf en 2 kilo/liter vocht. Moet zeggen dat de begeleiding helemaal TOP is! De producten goed te doen, de wafels vind ik fantastisch! Mijn gewicht is van 104 naar 95 kilo gegaan, ik ben zo blij!!!!! Is mij in geen jaren gelukt. En mijn omgeving vraagt zich af wat voor een dieet dit is, want zij zien mij overheerlijke wafels eten en pakjes chocomel drinken en veel salades, dus ik ga door totdat ik 75 kilo weeg!
  Groeten van Fleur

 2. Hoi Susanne,

  Gaat lekker hier. Vorige week was ik niks afgevallen, erg teleurgesteld maar wat bleek, ik nam 1 maaltijd te weinig. Deze week dus 4 maaltijden en 2 tussendoortjes en nu gaat het weer prima. Gelukkig. Dit is op mijn eigen weegschaal gewogen, vrijdag moet ik weer naar de VD, ben dus benieuwd, heb dan ook altijd een hartslag niet normaal!!! hahahah.

  Kinderen hebben vakantie dus doe niet zoveel. Het is ook zo koud!!! Normaal sport ik 3 tot 4 uur in de week en daarnaast breng ik de kinderen op de fiets naar school en maak ik 3 ochtende schoon bij 3 verschillende adressen + mijn eigen huis nog. Deze week alleen mijn eigen huis, voelt wel eens lekker. Even bij tanken.

  Hoe gaat het bij jou? Hoelang ben jij al bezig?

  Groeten,

  Adri

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in