Minoslim review en ervaringen

Minoslim is een nieuw afslankmiddel dat wonderen lijkt te beloven. De verkooppagina staat vol met before-after foto’s van mensen die tientallen kilo’s kwijt zijn geraakt. Zijn de afslankdruppels van Minoslim echt zo geweldig of niet? Wij zochten het voor je uit.

Wat is Minoslim?

Minoslim is een afslankproduct op basis van druppels. Iedere dag neem je 5 tot 10 van deze druppels in. Je doet deze onder je tong en laat ze hier 30 tot 60 seconden zitten alvorens je ze doorslikt.

De ingrediënten van Minoslim, hennepolie, triglyceriden en grapefruitextract, moeten je lichaam helpen om de vetverbranding te stimuleren. Volgens de fabrikant slaat ons lichaam vet op, terwijl het koolhydraten gebruikt voor de verbranding. De druppels moeten je lichaam helpen om de omschakeling te maken naar de staat van ketose, waarin je lichaam vet verbrandt.

Het product gaat na enige dagen zijn werk doen. Het is wel belangrijk dat je geen dagen overslaat, omdat het product dan de werking verliest. Als je het product aanschaft, krijg je geen aanwijzingen over wat je moet eten of hoeveel je moet bewegen.

Minoslim is een product van Semaya Media B.V., een in Den Haag geregistreerde onderneming. Contact met de klantenservice is alleen mogelijk per e-mail.

MinoSlim Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor een MinoSlim zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij MinoSlim graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

Voor wie is Minoslim geschikt?

De producent raadt aan dat je contact opneemt met een arts als je zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of een ziekte hebt. Het product is niet verslavend en heeft geen invloed op de rijvaardigheid.

Er zit hennepolie in Minoslim, maar deze is zonder THC.

minoslim review en ervaringen
minoslim review en ervaringen

Hoe effectief is Minoslim?

Voor een goede analyse of Minoslim de moeite waard is, hebben we gekeken naar wetenschappelijke studies over de verschillende ingrediënten.

Het eerste ingrediënt dat we onder de loep hebben genomen is de hennepolie. In een studie is een positief effect gevonden van cannabis (bron), maar dan alleen als deze cannabis ook THC bevatte. Aangezien de olie van Minoslim geen THC bevat, hoef je geen positief effect te verwachten.

Het tweede ingrediënt zijn de medium chain triglycerides. Dit is een vetverbinding en de inname hiervan zorgt ervoor dat het lichaam meer energie gaat uitgeven (bron). Echter hebben we het hierbij wel om doseringen van enkele eetlepels per dag. Deze haal je logischerwijs niet als je maar een paar druppeltjes inneemt. Tot slot moet je deze vetzuren gebruiken als vervanging van andere vetten.

Het derde ingrediënt is een extract van grapefruit. Dit ingrediënt heeft wel een positieve uitwerking op het lichaam. Het helpt namelijk om de bloedsuikerwaarden te reguleren (bron). Dit kan er vervolgens weer voor zorgen dat je minder snel honger krijgt. Echter is dit effect heel beperkt.

Aangezien er maar een ingrediënt in het product zit dat een positieve invloed heeft op de stofwisseling, is de kans klein dat je met Minoslim echt af kunt vallen.

minoslim gevaarlijk
minoslim gevaarlijk

Wat kost Minoslim?

Een fles Minoslim kost €49,95. Je krijgt een korting naarmate je meer flesjes afneemt. Als je drie flesjes koopt, betaal je €34,95 per fles.

Een flesje bevat voldoende olie voor een maand lang de dagdosering.

Voordelen

Veel makkelijker dan dit gaat het niet worden. Je doet een paar druppeltjes van de olie onder je tong en je bent klaar voor de dag.

Nadelen

Een van de ingrediënten, de triglyceriden, is gewoon olijfolie. Uiteindelijk betaal je relatief veel geld voor een vrij simpel product, CBD-olie met olijfolie en grapefruit.

Conclusie

Als iets te goed klinkt om waar te zijn, dan is het dat meestal ook. Dit geldt ook voor Minoslim. Als je echt verwacht dat je af kunt vallen door een paar druppeltjes olie onder je tong te laten vallen, dan kom je bedrogen uit.

Er zijn wel afslankdruppels die effectief zijn, maar dat is dan alleen in combinatie met een dieet. Dit druppels zijn hierbij ook nog eens aangepast op het dieet, zodat deze zo effectief mogelijk zijn. Een voorbeeld hiervan is Slimmerslim, waarbij je het ketodieet combineert met druppels.

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelCaloriearm afvallen Review en Ervaringen
Volgend artikelGlutenvrij afvallen Review en Ervaringen

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in