Miss Maxi Nederland Finale van de XL Factor

Terwijl de meeste van ons de eerste maanden van het jaar worstelen met hun goede voornemens en proberen om af te vallen hebben de dames die deelnemen aan Miss Maxi Nederland wel iets anders aan hun hoofd. Miss Maxi Nederland is een missverkiezing voor dames met een maatje meer. Deelnemen kan vanaf maat 46, dus niet de X-Factor maar de XL-Factor!

Miss Maxi België

Bij onze zuiderburen is de Miss Maxi verkiezing al langer bekend, maar na de spannende voorrondes in 2010 wordt 2011 voor de eerste keer de Miss Maxi Nederland gekozen. De organisatie van MMN  ligt in handen van Gissella Arends & Mirjam Heidstra.

Miss Maxi Nederland Finale

Er zijn nog 39 kandidaten over die zicht op 30 januari 2011 in de halve finale in het Carlton President Hotel in Maarssen van hun mooiste kant laten zien om een plaatst te bemachtigen in de finale. Op 20 maart 2011 zal tijdens de Grand Finale in het Oude Slot te Heemstede de nieuwe Miss Maxi Nederland 2011 gekozen worden. Wil je de halve finale of  de finale bijwonen om je favoriete deelneemster toe te juichen? dan kun je voor kaarten reserveren via het mail adres: [email protected] Meer informatie over stemmen om de prachtige dames kan via deze link.

Meer informatie

Meer informatie over de verkiezing, de organisatie kun je vinden op www.missmaxinederland.nl. Wil je een overzicht van de kandidaten bezoek dan deze pagina en bewonder ze allemaal!

1 reactie

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in