Review en Ervaringen met Modifast Protiplus

De producten van Modifast zijn al jaren populair waarvan Modifast Protiplus 3.2.2 het meest succesvolle product is. Naast Protiplus zitten ook Modifast Intensive, Snack&Meal en Laboratoires in het assortiment van Nutrition & Santé. Modifast Modifast Protiplus 3.2.2 bestaat uit maaltijdvervangers en voedingssupplementen.

Jouw Ervaring met Modifast ProtiPlus

We zijn erg benieuwd naar de ervaringen met Modifast ProtiPlus. Heb jij ervaring met dit product? geef dan hier jouw mening of lees de ervaringen van anderen.

Modifast Laboratoires is gestart met Modifast Intensive genoemd. Bij het intensive programma worden alle maaltijden vervangen door Modifast maaltijdvervangers. Dagelijks krijg je slechts 500 calorieën (2000 is gebruikelijk voor een volwassen vrouw). Het assortiment bestaat uit puddingen, repen, koekjes, shakes en dranken. De producten zitten vol eiwitten, mineralen en vitaminen. Eiwitten verteren langzaam waardoor deze lang in het lichaam blijven. Dit voorkomt het hongergevoel. Met Modifast Intensive kun je  snel afvallen zonder hongergevoel. Zoals je eerder kom lezen heeft Modifast  naast intensive verschillende andere afslankprogramma’s op de markt gebracht zoals Modifast ProtiPlus 3.2.2 en Modifast Snack&Meal. Modifast helpt, of je nu een paar kilo’s wil kwijtraken of intensief wil lijnen.

464-Modifast-600 kopie

De Basis van ProtiPlus 3.2.2

Bij het ModifastProtiPlus 3.2.2  houd je drie dagen een streng dieet. Je mag daarna 2 dagen een lichter dieet volgen en in het weekend eet je normale maaltijden. Doordat je niet constant een streng dieet volgt is deze Modifast dieet methode goed te volgen. Bij het dieet kun je gemiddeld 1 tot 3 kilo per week kwijtraken. Intensive is strenger, hierbij volg je de eerste fase in minimaal 2 weken. De duur van deze fase hangt af van hoeveel je teveel weegt. Tijdens deze fase eet je alleen maaltijden in poedervorm van Modifast. De tweede fase van het Modifast dieet duurt 2 weken. Hierbij eet je tijdens de eerste week 5 maaltijden van Modifast en 2 andere maaltijden. De week daarna eet je 4 gewone maaltijden en 3 Modifast maaltijden. De andere maaltijden dienen zorgvuldig te worden samengesteld. Tijdens de laatste fase wordt alleen gezonde voeding gegeten, zonder gebruik te maken van Modifast producten. Door evenwichtige voeding te eten wordt voorkomen dat er plotseling teveel gegeten wordt. Op deze manier voorkom je het jojo-effect.

Modifast ProtiPlus 3.2.2 is van het meest succesvolle product uit het assortiment van Modifast. Het is een compleet pakket aan maaltijdvervangers dat is geformuleerd om gewichtsverlies te stimuleren. De producten zijn niet alleen heerlijk, maar ze bevatten ook lekker veel eiwitten. Modifast ProtiPlus past daarom prima in een eiwitrijk dieet.

Het dieet van ProtiPlus duurt slechts een week. Deze kun je herhalen hoe vaak je wilt. De afslank week van ProtiPlus bestaat uit drie fases, namelijk:

 1. De Aanvalsfase. Deze fase duurt drie dagen en is intensief.
 2. De Progressieve Fase. Deze fase duurt twee dagen.
 3. De Normalisatiefase: Deze fase duurt ook twee dagen.

Bij het Modifast ProtiPlus 3.2.2 wissel je drie dagen waarbij je een streng dieet op na houdt af met twee lichtere dagen. In het weekend eet je normale voeding. Door afwisseling is dit dieet makkelijk vol te houden. Binnen de afslankperiode kun je 1 tot 3 kilo per week afvallen.

Wil je de gewichtsafname maximaliseren dan kun je kiezen voor Intensive. Hierbij volg je de eerste fase in minimaal 2 weken. De uiteindelijke duur hangt volledig af van hoeveel je wilt afvallen. Gedurende deze periode mag je alleen de maaltijdvervangers van Modifast consumeren.

In de tweede fase, deze duurt ook 2 weken mag je 5 dagen uitsluitend Modifast maaltijdvervangers eten en daarna 2 dagen normale voeding in de eerste week. In week 2 eet je 4 dagen uitsluitend maaltijdvervangers. De overige 3 dagen zijn voor normale voeding. De normale maaltijden dienen wel te voldoen aan bepaalde eisen. De maaltijden moeten calorie-arm zijn en alle nodige voedingsstoffen bevatten.

Tijdens de laatste fase wordt alleen gezonde voeding gegeten zonder gebruik te maken van Modifast producten. Nu ben je helemaal klaar met de maaltijdvervangers. Hou het aantal calorieën nog in de gaten en eet vooral gezond.

In het Slank Plan van Modifast ProtiPlus zit online coaching inbegrepen. De Mijnmodifastcoach mag je gratis om adviezen vragen. Je ontvangt motivatie, recepten, tips en professioneel advies.

Voorbeeld weekschema’s kun je makkelijk van de website downloaden.

Voor wie is Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan geschikt?

De eiwitrijke maaltijdvervangers zijn voor een ieder geschikt. Toch is het niet raadzaam voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven om dit dieet te volgen.

Is Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan effectief?

Modifast ProtiPlus 3.2.2 is gebaseerd op een bewezen afslankconcept waarbij eiwitrijke voedingsmiddelen worden gebruikt om indrukwekkende resultaten te boeken. Volgens Nutrition & Santé is Modifast ProtiPlus 3.2.2. meer dan alleen een eiwitrijk dieet. Het geheim van ProtiPlus zit in de afwisseling van strenge en lichte dagen. Dit maakt dit dieet niet alleen makkelijk vol te houden, maar beperkt de kans op het jojo-effect ook. Wel is het zaak dat je gezond en evenwichtig blijft eten.

Wat kost Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan?

Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan producten kun je halen bij verschillende supermarkten, webwinkels, apotheken en de drogist. Daar kun je de losse maaltijdvervangers aanschaffen of een volledig pakket bestellen. In het assortiment van ProtiPlus zitten milkshakes, pudding, repen en koekjes. De pakketten kosten tussen de € 59,99 en de € 176,22. Hierop kun je nog een leuke korting krijgen. Bestel ProtiPlus Producten met 15% korting

Weekmenu en Weekschema

Ben je benieuwd hoe het weekmenu van eruit ziet? Download hier het ProtiPlus weekschema voor de vrouw of het ProtiPlus weekschema voor de man. Modifast werkt snel en is effectif. Hierdoor blijf je gemotiveerd. Het nadeel is dat je last kunt krijgen van een hongergevoel. Sommige mensen die dit dieet volgen, voelen zich duizelig of futloos doordat ze veel minder energie binnenkrijgen dan ze gewend zijn.

Modifast 3.2.2 Producten

ProtiPlus kent op dit moment vier verschillende producten in de volgende varianten.

 • Milkshakes: Chocolade en Cappuccino
 • Pudding: Vanille en Chocolade
 • Repen: Melkchocolade-Kokosnoot, Pure Chocolade-Rode Vruchten
 • Koekjes: Granen-Chocoladestukjes

Voordelen

 • Bevat veel van de voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft
 • Het is een effectief en bewezen programma, vandaar de populariteit
 • Je kunt zowel in pakketvorm als losse producten kopen
 • Online begeleiding

Nadelen

 • Weinig ondersteuning bij het omschakelen naar ‘normaal eten’
 • Het assortiment is vrij klein, dus kan het eentonig worden
 • Weinig prijsvoordeel op de pakketten

Conclusie

Modifast ProtiPlus werkt volgens een bekend concept om gewichtsafname te stimuleren. De producten bevatten een hoog gehalte aan eiwitten die de spiermassa beschermen. Anderzijds houden eiwitten je langer verzadigt zodat je minder trek hebt door de dag heen. Op het afslank plan van ProtiPlus verbrand je, dankzij het hoog gehalte aan eiwitten, vetten en geen spiermassa. Het gaat dus om een gezonde en effectieve gewichtsafname. Naast de vele eiwitten zit ProtiPlus boordevol vezels, vitamines en mineralen. Kortom bevat het de belangrijke voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Extra voedinggsupplementen zijn daardoor niet nodig. Modifast ProtiPlus is echt de moeite waard voor zij die willen afslanken middels maaltijdvervangers.

Jouw Ervaring met ProtiPlus

We zijn erg benieuwd naar de ervaringen met Modifast ProtiPlus. Heb jij ervaring met dit product? geef dan hier jouw mening of lees de ervaringen van anderen.

Gezonde Groeten,

natascha

2279 Reacties

 1. @mabo, mugen,en daffie :welkom hier!

  dat borrelen had ik ook en nig tijdens de shakedagen borrelt mijn buik de hele dag. ook erg veel lucht in mijn darmen.
  Dat je ontlasting verandert is niet gek, want je krijgt minder en goed verteerbaar binnen dus alles is minder.
  vanmorgen met lood in mijn schoenen op de weegschaal gaan staan en het viel alles mee. +0,4. nog steeds onder de 70 dus ik was helemaal happy. vandaag er weer tegenaan gegaan en nu mijn periode weer weg is ook alle zin in lekkers weg. Dus we gaan er weer voor. morgen ga ik weer shaken.
  vanavond lekker de omelet met groenten.
  zet hem op dames! we kunnen het!

  groetjes jolanda

  • Hi Jolanda,

   Dank je wel….
   Dag 3 van aanvalsfase zit er bijna op…Overdag heb ik nergens last van en moet zeggen dat het mij vrij makkelijk af gaat. Maar dan de avonden na 19.00 uur dan wordt het moeilijk heb ik gemerkt. Op mijn 1e dag ontzettend last gehad van geknor en gerommel in mijn maag dat je bijna de leegte in je maag voelde. Maar ik heb het doorstaan en gisteren had ik er ook last van maar in ietsjes mindere mate. Het is pas mijn 1e week dus het lichaam moet er nog aan wennen. Morgen heb ik een etentje; we gaan naar de Thai dus ik ga witvis met veel groente nemen. Vrijdag heb ik een lunchdate en dan ga ik genieten van een salade met gerookte kip. Zo hou ik me toch aan de procedure. Ik heb voorgenomen dat de maandagen mijn weegmoment gaat worden dus ben heel erg benieuwd naar de resultaat van week 1. Uiteraard zal ik jullie op de hoogte houden. Ik heb mij aangemeld voor de Zomerslank Plan van Modifast deze is voor 3 weken en ik volg nauwgezet de recepten. Behalve dan voor donderdagavond en mijn lunchdate op vrijdag. Op die manier hoef ik niet na te denken over het koken en kan ik mijn draai vinden. Uiteraard wens ik iedereen heel veel succes met afvallen!!!

 2. Hoi,
  Ik ga ook beginnen met het 3.2.2. programma. Ik had nog 3 maaltijdrepen liggen van weightwatchers, dus die heb ik vandaag genomen en morgen ga ik de spullen halen.. Ben benieuwd.
  Ik ben flink ziek geweest een tijd geleden en daarna kon ik eten wat ik wilde anderhalf jaar lang, maar het laatste half jaar merk ik dat mijn lichaam zich weer hersteld heeft en nu komen de kilo’s er heel hard aan! Ik wil graag 5 kilo afvallen. Klinkt niet superveel, maar ik ben heel klein en dan zie je het meteen..

 3. Hallo allemaal,

  Vandaag begonnen met Protiplus en overdag nergens last van maar in de avond toch ietwat meer hongergevoel gekregen. Dat gevoel heb ik gewoon genegeerd en veel water drinken helpt een beetje.
  Mijn streven is om 20 kg af te vallen, ik zit nu op 90 kg bij een lengte van 1.76. Daarnaast train ik 2x in de week dus ik hoop op goede resultaten en daarnaast kan ik jullie steun heel goed gebruiken.
  Via dieetshop.nl heb ik gelijk voor 4 weken ingeslagen en daarna zie ik wel hoever ik ben gekomen.

  Groetjes,

 4. @daffie: vandaag ben ik precies één week bezig met de intensive. Ik had ook dat rommel geluidje, en de dag erop had ik wat dunne ontlasting.

  Sowieso is mijn ontlasting schema van slag, maar dat vind ik ook niet gek. Maak me er ook geen zorgen over.

  Wens je heel veel succes. Laat je af en toe even weten hoe het gaat?

  Liefs, Sjoekie.

 5. Hoi allemaal,ik ben daffie en ben vandaag begonnen met de modifast intensieve.
  En merk dat m’n buik een enorme herrie maakt,het rommelt behoorlijk maar niet van de honger , is dit een bekend verschijnsel van de eerste dag?

 6. Hoi Renee, je hebt maar 1 soort gnocchi.
  Wat ik vergeten ben te zeggen is dat ik zelf ( staat niet in recept ) bij alle pasta’s die ik kook een runderbouillonblokje erbij gooi met het koken.
  Geeft even een extra bite.Dan hebben ze wat meer smaak.

  Groetjes Meissiemeis.

 7. Jolanda je zit toch al op je streef? Dan mag je toch wel weer wat zondigen?
  Ik heb het weekend ook gezondigd, moet zeggen dat ik wel redelijk verantwoord gezondigd heb, maar goed altijd meer dan wat volgens modifast mag, wel ben ik het weekend op de fiets nh werk gegaan, dat is 4×10 km, ook weer helemaal goed.
  Vandaag er weer tegenaan, ben nd dietiste geweest, die was ook erg tevreden, met haar afgesproken om ong. nog 3 a 4 weken zo door te gaan en dan toch langzamerhand weer naar het gewone voedingspatroon toe te werken, moet na dit dieet heel erg oppassen met de koolhydraten, dit echt opbouwen en ze gaf als tip om ook na modifast meer eiwitten te blijven gebruiken voor een vol gevoel, dus oa veel yoghurt en kwark.

  Krista hoe is het met je hoofdpijn? had je al antwoord vd modifast dietiste?

  We gaan er weer tegenaan, moet zeggen dat het me steeds makkelijker afgaat om op maandag echt weer te beginnen.

  Vanavond loop ik met de 4 daagse mee, krijg dan ook weer mijn beweging.

  veel succes deze week.

  groetjes Elly

 8. goedemorgen,

  fijn dat iedereen zo mooi afvalt, ga zo door!
  gisteren hier weer flink gezondigd maar vanaf vandaag ga ik er (tot zaterdag want dan heb ik een jarige zoon) er weer tegenaan. eens kijken of ik er nog wat af kan krijgen.
  morgen weer mijn weegmoment, oei wat zie er tegenop.

  groetjes Jolanda

 9. goedemorgen allemaal

  Vanmorgen gaf de weegschaal ,na precies 1 week, 3.5 kilo minder aan !
  Ben er erg blij mee en ga nu vol goede moed beginnen aan mijn 2e week.
  Die 3,5 kilo was ik overigens zaterdag ook al “kwijt”, maar ik heb dit weekend enkele verleidingen niet kunnen weerstaan (lekker uit eten , wijntje erbij)…….valt me dan toch mee dat ik daar niet meer van aangekomen ben.
  Ik lees verschillende , maar vooral goede resultaten hier op ’t forum……ik zou zeggen :we gaan er deze week weer met z’n allen tegenaan !
  Succes allemaal………….

  groetjes Karant

 10. Goedemorgen.
  Ladies, allemaal gaan jullie erg goed hoor.
  Ik heb er (deels door de overgang ) 7 ons bijgesnaaid de afgelopen week.
  Vanaf morgen gaan we weer netjes,serieus, geen flauwekul, door met 3.2.2. !Kan moeilijk bepalen of ik nou afgevallen ben, of dat ik aankom door het meer eten of het 3 a 4 x per week sporten ?
  Kleding zat afgelopen week wat strakker, maar vocht is ook zo leuk als je kippehok opspeelt op tijden dat het niet moet !

  Dus ik hoop aankomende week weer wat positievere berichtjes te kunnen plaatsen.
  Weet niet meer wie, maar hoe smaakte de kabeljauw/parmaham en gnocchi ?

  groetjes Meissiemeis.

  • Dat was ik. De kabeljauw met parmaham (en pesto) was erg lekker. Maar die gnocchi….. Misschien had ik de verkeerde, ik had de aardappelmeelballen. Je hebt ook een pastaballen variant. Maar die aardappelmeelballen, bah! Hartstikke flauw, maar goed, daardoor heb ik ook niet zoveel gegeten. Wat grappig was: bij AH wisten ze niet wat ik bedoelde, er is in de computer gekeken om te kijken of ze het hadden, en zoja, waar het moest liggen. Zo zijn we er uit gekomen. Maar de kabeljauw op deze wijze klaar gemaakt is voor herhaling vatbaar.
   groetjes,
   Renee

 11. hoi, hoi,

  Vanmorgen voor het eerst gewogen…….2.9 kg. na 6 dagen.
  Ben helemaal tevreden. Ik probeer echt om zo door te gaan.
  Achteraf zeg ik, het was best makkelijk. Maar eigenlijk heb ik elke dag wel zo’n dipje, s-middags rond 4 uur.
  Ik neem dan een groot stuk komkommer, da’s lekker iets om te kauwen.
  Natuurlijk was en schil ik deze goed:-)

  Nou, daar gaan we weer voor een weekje.
  Succes allemaal.

  Liefs, Sjoekie

 12. @ikke: De 5e dag mag je voor het eerst weer koolhydraten. op de site van modifast staat een weekmenu daarop staat precies hoe en wat je wanneer mag. Zelf heb ik die uitgeprint en opgehangen en daar houd ik me aan. De eerste weken heb ik echt gegeten wat er opstond, nu heb ik mijn eigen dingetjes in plaats van dit menu.
  je mag toch ook puddingshakes? zelf pak ik in de ochtend een cappuccinoshake en de rest van de dag vanille pudding.

  groetjes Jolanda

 13. soow was best zwaar vandaag alleen shakes heb vanaaf een pudding genomen die bevat meer cal maar vult ook beter vind ik. ik had de vraag al eerder gesteld maar geen reactie op welke dag beginnen jullie met weer koolhydraten dus broodje aard etc?

  fijne avond

 14. @Dio: Ik wist niet dat het bij jou zo moeizaam ging.
  Goed van je dat je toch doorzet. Succes met de volgende kilo’s.

  Liefs, Sjoekie

 15. Goedemiddag!

  @dio: Geweldig !goed zo de eerste kg is eraf! Gewoon stug doorgaan en de rest volgt.

  @karant: wat een geweldig resultaat, ga zo door!

  Vandaag weer een lekker stukje vis voor mij. De drie shakedagen zijn voorbij. Wel merk ik dat het na 9 weken moeilijker wordt. Ben op mijn eerste streefgewicht en ben geneigd om sneller te zondigen. Heb me de afgelopen twee dagen goed gehouden maar het kost meer moeite.
  Dinsdag ga ik weer op de weegschaal na 1 1/2 week er niet opgestaan te hebben. Ben benieuwd of ik aangekomen ben.
  Morgenavond bij andere mensen eten en we eten friet, dus helaas, zie wel wat ik eet.
  nog een zonnige dag, geniet ervan want morgen is er regen.

  groetjes Jolanda

 16. hallo allemaal

  toch maar even gewogen vanochtend (kon het niet afwachten tot maandag)…… 3,5 kilo eraf vanaf afgelopen maandag(ben ik begonnen met proti-plus). Hoera , dat is ver boven mijn verwachting ! Wel heel streng geweest voor mezelf de afgelopen week hoor! Vanavond ga ik uit eten , ga voor vis , maar heb mezelf er wel een wit wijntje bij belooft. Ter compensatie daarvan doe ik vandaag en morgen als ontbijt en lunch toch maar even nog de shakes.
  Allemaal een leuk weekend en geniet van het mooie weer 3n succes met het dieet !

  groetjes Karant

 17. hallo dames

  hier een rommelig weekje dus vandaag maar een extra shake dagje ingelast! Morgen en maandag een bbq dus mijn 3 shake dagen verschuiven wat! ben tot nu toe toch ruim 1 kilo kwijt deze week!
  Dames succes allemaal het weekend we kunnen het kom op!

  groetjes

 18. @Dio: Is dat sarcastisch bedoeld, die 1 kg.? Mag het toch hopen, want na haast 2 weken mag er toch wel meer af zijn.

  Vandaag weer een warme dag, dus lekker veel water drinken:-)

  Succes allemaal.

  Liefs, Sjoekie

 19. Goedemorgen dames!!

  Net gewogen en mag eindelijk roepe dat de eerste kilo eraf is! Toch best snel, na 1,6 week;)
  En ik zie echt wel goed verschil, wordt al wat strakker!

  Cant wait for the weekend to begin!
  Succes allemaal!

 20. ppff.. mooi weer, wil mijn ouder maatje 38 weer aan… leuke topjes, leuke rokjes! vroeger was ik altijd 61,5 kg (172cm) super dus! Nu weeg ik 72 kg… In mijn zwangerschap ben ik 92 kg geweest!! Nu mijn zoontje 8 maanden is, en mensen me nog steeds vragen of ik in verwachting ben… wil ik weer terug naar die goeie oude tijd! Heb modiafast protiplus besteld! heb er veel vertrouwen in! het heeft volgens mij de afwisseling van sonja, en de eiwitten van frank! als het resultaat nou ook nog eens én én is! dan ben ok over een stuk of wat weken helemaal blij.
  Ik ben benieuwd naar mensen die dit langer dan een paar weken hebben gedaan! dus… schrijven allemaal!!

 21. Hallo iedereen,

  Gisteren gans dag op uitstap met vriendlief, enkel ’s avonds gaan uiteten, maar toch opgelet, mager vlees genomen, groenten, geen saus en toch een beetje patat genomen (kon het niet laten, en heeft me echt gesmaakt) + 1 wijntje.
  Deze morgen 93.7 -> +100 gram
  Vandaag en morgen terug strenge shake/pudding-dag, om gisteren te compenseren, geen probleem ermee, zie het helemaal zitten!

  @Jolanda en Sjoekie: leuke tip, zit zelf met BBQ volgend weekend, neem ik wel kip in plaats van vis, eet geen vis.
  En goed gedaan, back on track Jolanda!

  @Helen: veel succes! Die -1.5 kilo met dit dieet is een super resultaat en motivatie! Mooie aanvulling op die -7!

  Veel succes iedereen xxx

 22. @Jolanda: wat betreft die bbq, da’s een goed idee. Ga ik zeker doen.

  @Elly: Fijn voor je dat er vanmorgen toch nog wat af was:-)
  Ja, als je in zo’n park loopt en je mag niets eten daarvan, dan zie je pas hoeveel van die tentjes er zijn.

  Ik heb nog geen feestdagen meegemaakt, vandaag dag 5, dus we wachten af.

  Iedereen veel succes.

  Liefs, Sjoekie

 23. Ook goeiemorgen

  Gisteren naar slagharen geweest, had geen zin om daar met shakes aan de slag te gaan, had voor de anderen bolletjes gesmeert maar voor mezelf volkoren brood met mager beleg.
  Mijn gezin ging lekker aan de hotdogs en ijsjes maar heb het weerstaan, er zijn daar ongelooflijk veel (vr) eettenten, niet normaal meer.
  Had voor mezelf voorgenomen dat ik als we thuiskwamen een roseetje mocht en ik heb wat stukjes patat en varkenshaas met stokbrood en pindasaus gehad.
  Jaren geleden was ik aan de herbelife en heb toen met pinksteren alleen maar geshaked, ik voelde mij toen echt ongelukkig, heb me voor genomen om met de feestdagen mijn dieet toch wat los te laten en dan de dag erna maar een shakedag oid in te lassen.

  vanmorgen gewogen, toch nog iets eraf, weeg nu 85.8 kg, ik ben tevreden, vandaag doe ik 2x shaken en vanavond een lichte maaltijd.

  voor het weekend: iedereen inclusief mezelf succes om al die verleidingen te weerstaan.

  groetjes Elly

 24. goedemorgen,
  Weet je wat je ook heel lekker op de bbq is: een aluminiumschaaltje en daarin vis met champignons en courgettte. heerlijk, dat heb ik een paar weken geleden gedaan en dan mijn zalm in 3 porties verdeeld. Dan kun je 3 keer genieten.

  gelukkig gisteren ging het alweer een stuk beter, alleen een bouillon gehad ’s avonds.

  zet hem op dames!
  groetjes jolanda

 25. @Helen: fijn dat je al 7 kg. kwijt bent. Maar die laatste loodjes lukt je vast wel.
  Weet je wat je ook kunt doen tijdens de BBQ? Je kunt zelf een lekker visje meenemen en dat roosteren.
  Ik heb over 2 weken ook een BBQ en dat ga ik doen. Heb je toch het idee dat je gezellig meedoet.
  En natuurlijk salade erbij.
  Succes en veel plezier bij de BBQ.

  Liefs, Sjoekie

 26. Hoi allemaal,

  Heb net even een aantal berichten op het forum gelezen en nu mijn eerste reactie. Ben vorige week, na jarenlange strijd, begonnen met het dieet. Sinds oktober ben ik met begeleid sporten en gezonder eten al 7kg kwijtgeraakt, maar voor de ‘bikinitijd’ mag het wel wat sneller gaan. Was na exact 1 week 1,5 kg kwijt en had elke dag toch wat zoute bouillon genomen (tegen de hoofdpijn).

  De ergere hoofdpijn waar ik over lees zou ook door een teveel aan vocht kunnen komen, 3 liter is volgens mij best veel.

  Het valt mij op dat de shakes en puddinkjes elke dag lekkerder worden! Is een goed vooruitzicht.

  Komend weekend heb ik een barbecue, wil daar wel wat opletten, maar zal toch meer binnenkrijgen dan is toegestaan. Weet iemand of je dan ter compensatie in die normalisatiefase een extra shakedag kan houden?

 27. hallo
  hier ook geen goede dag vanmiddag geen shake genomen omdat ik er gewoon geen tijd voor had! Nu ga ik aan mijn puddingkje!
  Vraagje he op de donderdag tijdens het avond eten eten jullie dan wel geen zetmeel erbij?Of doen jullie dat pas echt in het weekend pas broodje etc?

  nou ga maar es puddingkje proberen vanille!
  succes he allemaal en hoppaaaaaaaaa we kunnen het met zijn allen!!!!

 28. @krista: ik had in het begin ook hoofdpijn en voelde me slap. ik stond bij sporten altijd vooraan, maar ik ben van ellende achteraan gaan staan. maar dat was na twee weken over, en ik had weer volop energie en dat is gelukkig zo gebleven.
  @ jolanda: volhouden hoor, het zou zonde zijn als je nu een paar weken lijnen weggooit (plus de spijt die je er achteraf van krijgt).
  ik zit ook op steps, en vanavond naar zumba. zumba is niet zo heel intensief, dat doe ik meer omdat ik het leuk vind. maar ach, we zijn lekker in beweging.
  vanmiddag de spullen voor het recept ‘kabeljauw in parmaham met gnocchi’ van meissiemeis halen, ik ben benieuwd, het lijkt me erg lekker en de rest van het gezin kan gewoon hetzelfde mee-eten.
  aan alle dames weer veel succes, zeker met de uit-eters!
  groetjes

 29. Lievy: ben nu 2,5 weken bezig, dus dat is lekker maar het zijn natuurlijk de 1e kilo;s, had het weekend ervoor mij nog even tegoed gedaan, verwacht nu per week minder, ben nu tevreden met gem. 1 kg per week.

  Krista; Ik had echt de 1e week behoorlijk hoofdpijn, is nu nog niet helemaal weg, maar nam dan toch even paracetemol ervoor, als je het niet vertrouwt kun je altijd je arts even vragen of een dietiste. Modifast.nl heeft ook dietistes daar zou je deze vraag wel naar kunnen mailen. succes.

  groetjes Elly

 30. Maar niemand een idee over mn druk op mn hoofd en t verdovende gevoel aan de zijjkant van mn hoofd?
  Ben al overal aan het zoeken.. maar kan op internet hier niks over vinden.

  Groetjes

  • Hey Krista,

   Let je erop dat je voldoende drinkt? En hou je je goed aan het ProtiPlus 3.2.2-schema?
   Ik lees dat sommige dames uit eigen initiatief al eens een reep of yoghurt weglaten.
   1 ker kan dat geen kwaad, maar als je het teveel doet, krijg je onvoldoende voedingsstoffen binnen, en dat is niet aan te raden.
   Te snel willen afvallen is nooit goed, trouwens. Beter iets trager, maar op een gezondere manier.

   Succes!

 31. @Jolanda: komaan meid, terug in het gareel. Zoals je zelf zegt, doe je al die weken je best, doorzetten hé. Denk aan je volgend doel!
  Het mijne is eerst onder de 90 geraken, vanaf dan ga ik voor die broek die al meer dan een jaar ligt te wachten in mijn kast.
  Hoe pak je eigenlijk buitenshuis situaties aan? Ik ga morgen een ganse dag op stap met vriendlief. Neem wel mijn materiaal mee maar we gaan toch ergens iets eten. Het beste is dan: slaatje, iets van kip, en dressing on the side zeker?

  @Krista: hier loop ik ook meer heen en terug naar het kleinste kamertje hoor. Mijn ene collega is op de hoogte en geeft me telkens een lachje, zo van: het werkt meid, volhouden.

  @Elly: Hoe lang ben je al bezig voor die 6 kilo?
  Nog 6 kilo voor midden zomer: go for it!! Ik ga mijn eerste modifastweekend te gemoed. Zal ook mijn zelfdiscipline onder het stof mogen halen.

  @Dio: lukt het streng zijn een beetje vandaag?

  Veel succes iedereen xxx

 32. @krista: da’s vervelend dat je nog niets kwijt bent. Maar wel doorzetten hoor……ik las ergens op dit forum dat er iemand in de eerste week 1 kg. aankwam, maar daarna goed was afgevallen.
  Dus dat kan ook gebeuren.
  Zelf ben ik nog niet op de wegschaal gaan staan. Dat doe ik op zondag. Ben wel heel nieuwsgierig.
  Vandaag ook mijn 3e dag.

  Liefs, Sjoekie

 33. Ik drinkt trouwens nou wel 2 a 3 liter per dag… Dus dan zul je toch haast geen hoofdpijn moeten krijgen..??
  Moet wel tig keer per dag naar de wc hihi
  Vanavond maar weer sporten, heb er deze week geen tijd voor gehad.
  Ga normaal 2 keer per weer naar body pump, maar dat leek me deze week iets teveel van t goeie, omdat ik me zo licht voelde.
  Dus vanavond alleen ff steppen en krachttraining, want krijg natuurlijk een hele boel eiwitten binnen, die moeten wel gebruikt worden.

  Groetjes!

  • Hoi Krista het kwijtraken van afvalstoffen kan ook hoofdpijn geven maar als het lang aanhoud moet je je afvragen of het verstandig is om door te gaan met dit dieet?
   Af en toe een kop boullion is ook lekker als je je wat flauw voelt want met dit dieet krijg je minder zout binnen als normaal.

  • Hey Krista,

   Intensief afslanken en intensief sporten gata niet altijd goed samen.
   Als je het sporten wil volhouden – wat natuurlijk goed is – doe je er goe dana wat meer te eten en vooral ook voldoende te drinken.
   Het is altijd beter traag maar zeker af te vallen, dan te snel.

   Succes!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in