modifast protiplus Modifast ProtiPlus 3.2.2 Review en Ervaringen Header modifast protiplus
Header modifast protiplus Modifast ProtiPlus 3.2.2 Review en Ervaringen

Review en Ervaringen met Modifast Protiplus

De producten van Modifast zijn al jaren populair waarvan Modifast Protiplus 3.2.2 het meest succesvolle product is. Naast Protiplus zitten ook Modifast Intensive, Snack&Meal en Laboratoires in het assortiment van Nutrition & Santé. Modifast Modifast Protiplus 3.2.2 bestaat uit maaltijdvervangers en voedingssupplementen.

Jouw Ervaring met Modifast ProtiPlus

We zijn erg benieuwd naar de ervaringen met Modifast ProtiPlus. Heb jij ervaring met dit product? geef dan hier jouw mening of lees de ervaringen van anderen.

Modifast Laboratoires is gestart met Modifast Intensive genoemd. Bij het intensive programma worden alle maaltijden vervangen door Modifast maaltijdvervangers. Dagelijks krijg je slechts 500 calorieën (2000 is gebruikelijk voor een volwassen vrouw). Het assortiment bestaat uit puddingen, repen, koekjes, shakes en dranken. De producten zitten vol eiwitten, mineralen en vitaminen. Eiwitten verteren langzaam waardoor deze lang in het lichaam blijven. Dit voorkomt het hongergevoel. Met Modifast Intensive kun je  snel afvallen zonder hongergevoel. Zoals je eerder kom lezen heeft Modifast  naast intensive verschillende andere afslankprogramma’s op de markt gebracht zoals Modifast ProtiPlus 3.2.2 en Modifast Snack&Meal. Modifast helpt, of je nu een paar kilo’s wil kwijtraken of intensief wil lijnen.

464-Modifast-600 kopie

De Basis van ProtiPlus 3.2.2

Bij het ModifastProtiPlus 3.2.2  houd je drie dagen een streng dieet. Je mag daarna 2 dagen een lichter dieet volgen en in het weekend eet je normale maaltijden. Doordat je niet constant een streng dieet volgt is deze Modifast dieet methode goed te volgen. Bij het dieet kun je gemiddeld 1 tot 3 kilo per week kwijtraken. Intensive is strenger, hierbij volg je de eerste fase in minimaal 2 weken. De duur van deze fase hangt af van hoeveel je teveel weegt. Tijdens deze fase eet je alleen maaltijden in poedervorm van Modifast. De tweede fase van het Modifast dieet duurt 2 weken. Hierbij eet je tijdens de eerste week 5 maaltijden van Modifast en 2 andere maaltijden. De week daarna eet je 4 gewone maaltijden en 3 Modifast maaltijden. De andere maaltijden dienen zorgvuldig te worden samengesteld. Tijdens de laatste fase wordt alleen gezonde voeding gegeten, zonder gebruik te maken van Modifast producten. Door evenwichtige voeding te eten wordt voorkomen dat er plotseling teveel gegeten wordt. Op deze manier voorkom je het jojo-effect.

Modifast ProtiPlus 3.2.2 is van het meest succesvolle product uit het assortiment van Modifast. Het is een compleet pakket aan maaltijdvervangers dat is geformuleerd om gewichtsverlies te stimuleren. De producten zijn niet alleen heerlijk, maar ze bevatten ook lekker veel eiwitten. Modifast ProtiPlus past daarom prima in een eiwitrijk dieet.

Het dieet van ProtiPlus duurt slechts een week. Deze kun je herhalen hoe vaak je wilt. De afslank week van ProtiPlus bestaat uit drie fases, namelijk:

 1. De Aanvalsfase. Deze fase duurt drie dagen en is intensief.
 2. De Progressieve Fase. Deze fase duurt twee dagen.
 3. De Normalisatiefase: Deze fase duurt ook twee dagen.

Bij het Modifast ProtiPlus 3.2.2 wissel je drie dagen waarbij je een streng dieet op na houdt af met twee lichtere dagen. In het weekend eet je normale voeding. Door afwisseling is dit dieet makkelijk vol te houden. Binnen de afslankperiode kun je 1 tot 3 kilo per week afvallen.

Wil je de gewichtsafname maximaliseren dan kun je kiezen voor Intensive. Hierbij volg je de eerste fase in minimaal 2 weken. De uiteindelijke duur hangt volledig af van hoeveel je wilt afvallen. Gedurende deze periode mag je alleen de maaltijdvervangers van Modifast consumeren.

In de tweede fase, deze duurt ook 2 weken mag je 5 dagen uitsluitend Modifast maaltijdvervangers eten en daarna 2 dagen normale voeding in de eerste week. In week 2 eet je 4 dagen uitsluitend maaltijdvervangers. De overige 3 dagen zijn voor normale voeding. De normale maaltijden dienen wel te voldoen aan bepaalde eisen. De maaltijden moeten calorie-arm zijn en alle nodige voedingsstoffen bevatten.

Tijdens de laatste fase wordt alleen gezonde voeding gegeten zonder gebruik te maken van Modifast producten. Nu ben je helemaal klaar met de maaltijdvervangers. Hou het aantal calorieën nog in de gaten en eet vooral gezond.

In het Slank Plan van Modifast ProtiPlus zit online coaching inbegrepen. De Mijnmodifastcoach mag je gratis om adviezen vragen. Je ontvangt motivatie, recepten, tips en professioneel advies.

Voorbeeld weekschema’s kun je makkelijk van de website downloaden.

Voor wie is Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan geschikt?

De eiwitrijke maaltijdvervangers zijn voor een ieder geschikt. Toch is het niet raadzaam voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven om dit dieet te volgen.

Is Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan effectief?

Modifast ProtiPlus 3.2.2 is gebaseerd op een bewezen afslankconcept waarbij eiwitrijke voedingsmiddelen worden gebruikt om indrukwekkende resultaten te boeken. Volgens Nutrition & Santé is Modifast ProtiPlus 3.2.2. meer dan alleen een eiwitrijk dieet. Het geheim van ProtiPlus zit in de afwisseling van strenge en lichte dagen. Dit maakt dit dieet niet alleen makkelijk vol te houden, maar beperkt de kans op het jojo-effect ook. Wel is het zaak dat je gezond en evenwichtig blijft eten.

Wat kost Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan?

Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan producten kun je halen bij verschillende supermarkten, webwinkels, apotheken en de drogist. Daar kun je de losse maaltijdvervangers aanschaffen of een volledig pakket bestellen. In het assortiment van ProtiPlus zitten milkshakes, pudding, repen en koekjes. De pakketten kosten tussen de € 59,99 en de € 176,22. Hierop kun je nog een leuke korting krijgen. Bestel ProtiPlus Producten met 15% korting

Weekmenu en Weekschema

Ben je benieuwd hoe het weekmenu van eruit ziet? Download hier het ProtiPlus weekschema voor de vrouw of het ProtiPlus weekschema voor de man. Modifast werkt snel en is effectif. Hierdoor blijf je gemotiveerd. Het nadeel is dat je last kunt krijgen van een hongergevoel. Sommige mensen die dit dieet volgen, voelen zich duizelig of futloos doordat ze veel minder energie binnenkrijgen dan ze gewend zijn.

Modifast 3.2.2 Producten

ProtiPlus kent op dit moment vier verschillende producten in de volgende varianten.

 • Milkshakes: Chocolade en Cappuccino
 • Pudding: Vanille en Chocolade
 • Repen: Melkchocolade-Kokosnoot, Pure Chocolade-Rode Vruchten
 • Koekjes: Granen-Chocoladestukjes

Voordelen

 • Bevat veel van de voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft
 • Het is een effectief en bewezen programma, vandaar de populariteit
 • Je kunt zowel in pakketvorm als losse producten kopen
 • Online begeleiding

Nadelen

 • Weinig ondersteuning bij het omschakelen naar ‘normaal eten’
 • Het assortiment is vrij klein, dus kan het eentonig worden
 • Weinig prijsvoordeel op de pakketten

Conclusie

Modifast ProtiPlus werkt volgens een bekend concept om gewichtsafname te stimuleren. De producten bevatten een hoog gehalte aan eiwitten die de spiermassa beschermen. Anderzijds houden eiwitten je langer verzadigt zodat je minder trek hebt door de dag heen. Op het afslank plan van ProtiPlus verbrand je, dankzij het hoog gehalte aan eiwitten, vetten en geen spiermassa. Het gaat dus om een gezonde en effectieve gewichtsafname. Naast de vele eiwitten zit ProtiPlus boordevol vezels, vitamines en mineralen. Kortom bevat het de belangrijke voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Extra voedinggsupplementen zijn daardoor niet nodig. Modifast ProtiPlus is echt de moeite waard voor zij die willen afslanken middels maaltijdvervangers.

Jouw Ervaring met ProtiPlus

We zijn erg benieuwd naar de ervaringen met Modifast ProtiPlus. Heb jij ervaring met dit product? geef dan hier jouw mening of lees de ervaringen van anderen.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringMiss Maxi Nederland Finale van de XL Factor
Eenvoudig AfvallenLichaamswijzer door dr. Tom Jacobs
modifast-protiplus-3-2-2Modifast 3.2.2 is een effectieve manier van afvallen mits je strikt de regels van het afslankplan volgt. Dit wil onder andere zeggen dat je naast de Modifast producten voldoende moet bewegen en eten volgens de richtlijnen.

2279 Reacties

 1. goedemorgen,

  wat een rust hier op het forum. Iedereen er een beetje de balen van??
  Hier ging het afgelopen dagen ook niet helemaal soepel. Merk toch dat ik wat aan het smokkelen ben. Vandaag blij dat ik weer met de shakes mag beginnen. Dat is toch een stuk duidelijker. Ga vrijdag pas op de weegschaal omdat ik bang ben dat de weegschaal duidelijk aangeeft dat ik af en toe wat gesmokkeld heb. Geen grote dingen hoor. Nog even de cm gemeten en dat gaat wel goed. In 10 dagen weer 2cm kwijt. Bennu in totaal in de taille al 14cm kwijt vanaf 17 maart. Zet hem op vandaag!
  @nancy ik ben eigenlijk nieuwsgierig hoe het met je is? En hoe het je andere dieet je bevalt. Dus als je nog meeleest laat het even weten.

  groetjes jolanda

 2. Goedemorgen,hier ook weer met frisse tegenzin aan de shakes.
  Weeg deze week niet meer,ben niet nieuwschierig wat er gisteren aangekomen is.Gna,gna,gna.
  Heb nu wel weer buikpijn net als vorige week na het weekend.Moet eerlijk zeggen dat ik mij toch wel stuk beter voel als ik niet snaai,na het weekend ben ik steeds de maandag beroerd.

  Groetjes Meissiemeis.

 3. ook hier een lekkere brunch gehad gemaakt door zoonlief. met lekkere croisantjes. de rest van de dag niets meer gehad tot het warm eten, nog keurig voor mezelf gekookt en toen werd het avond…… oh wat zag die chips er lekker uit! voor het eerst mezelf niet kunnen beheersen en een paar chipsjes gehad, gelukkig op tijd weer ingegrepen en de zak weggelegd maar oh wat was het vanavond moeilijk. hopelijk is het morgen weer over!!

 4. Goedenavond, was rustig de afgelopen dagen ?
  Vandaag een offday gehad.
  Zoon had lekkere broodjes gemaakt tussen de middag,huspup heeft de lasagna gemaakt en nog ijs toe.
  Vanaf morgen met vereende krachten weer trainen en shaken !
  Wil er eigenlijk nog 6 kilo af hebben.Moet kunnen in 4 weken ?

  Groetjes Meissiemeis.

 5. Goedemorgen,
  mijn shakes gisteren hebben hun vruchten afgeworpen. Ben nu precies 6 kg kwijt in totaal! Nog 1 kilo en mijn eerste streefgewicht is bereikt en nog 4 kilo en dan sta ik op mijn gewicht wat ik als tegenwicht wil houden. Voor als ik stop met modifast.
  fijne zonnige dag allemaal en we gaan er weer voor!

 6. Vandaag erg trots op mezelf! Ondanks het dagje uit met man en kids heb ik keurig geshaked en bij de mac een klein slaatje zonder vlees of iets dergelijks gehad. Zo gaat het weer goed!

  25 kilo!! jeetje wat knap in 31/2 maand. Ga vooral door!

 7. Dank je rene voor je berichtje, idd iets om trots op te zijn maar ik ben er nog lang niet hoor,vanaf pasen was ik wel iets aan gekomen maar het is er weer vanaf. de chips komt ook van drogisterijnet maar dhij ligt nog in mn kast, als ik een snaaibui heb pak ik liever snoep tomaatjes
  Iedereen succes met deze mooie zomerse dagen

 8. @Nancy – dat merk ik ook meteen, dat ik geen vet meer gewend ben.
  En ik moet eerlijk zeggen dat ik juist protiplus doe omdat het zo makkelijk is, niet nadenken. Heerlijk.

  Gisteren ging weer goed. ’s avonds om 21.00 weer een dip – dus een opkikkertje en dat ging perfect.
  De weegschaal lachte erg vriendelijk vanochtend.
  Ik ben helemaal blij.
  Dus ik ga zo lekker door.
  Van het weekend maar even kijken, we gaan namelijk lekker met zijn tweetjes weg. Dus ik zal best wat eten wat niet mag. Maar ik weet nu dat als ik volgende week maandag weer even flink doorbijt de schade best meevalt.

 9. Hoi Jolanda,
  Ik zal jullie heus blijven volgen hoor! ik ben niet weg!!!
  heb gelijk op mijn kop gehad gister. Na het eten, bbq vlees opgemaakt en wat ovenfrietjes erbij, en huppa, ik had het nog niet op of alles kwam eruit.. wat een ellende. Volgens mijn vriend was het te vet, ik heb alles in de pan met een halve theelepel aangebakken en toen alles in de oven verder gegaard. Maar of het was niet goed of het was te vet. Daarna ging het prima, alleen buik is nog een beetje in de war!

  Ik ben nog redelijk aan het zoeken naar hoe het beste de vakjes weg te strepen, das met een shake toch wel heel makkelijk!!

  Jolanda, zet hem op he morgen! gewoon voor gezond kiezen, een shake meenemen en dan genieten van je kids en niet van snaai, zoet enz..

  gr. nancy

 10. hoi dames
  @nancy: succes met streep je slank en ik zal je hier missen! je was altijd zo positief!!

  gisteren flink de fout ingegaan en dan ook flink. friet gehad en een ijsco. vandaag weer goed begonnen met de shakes. morgen zal het moeilijk worden. we gaan een dagje weg met de kids en ik moet shaken. een flinke salade zal het wel worden! wil nog even goed volhouden en niet nu opgegeven want dan ben ik de 5 zo weer aangekomen. zet hem allemaal op!!
  groetjes jolanda.

 11. @meisiemeis ja dat ben ik ook , maar nu baal ik dat ik het even niet zo streng op kan brengen, 19 januari begonnen en tot aan pasen ging het prima, nu iets minder hahahaha maar ik ben weer waar ik ben blijven hangen en ga er nog 6 of 16 af proberen te krijgen, dan ga ik een rijke vent zoeken voor nieuwe borsten en buik hihihi, laat mn mannetje het maar niet lezen (lol), maar ik ben 7 jaar geleden ook gestopt met roken na 35 jaar steviggggg te hebben gerookt,(minimaal pakje caballero per dag) zonder voorbehoeds middel. want alles wat je doet moet je goed doen. Maar dit gaat ons ook lukken, heb net weer van iedere shake 3 bussen besteld en die heerlijke koekjes ook.
  bij drogisterijnet was hij nu in de aanbieding en scheeld nu 6 euro per bus, mn zakje snaaiships heb ik nog niet geprobeerd dus ik doe het zo slecht nog niet .
  jij ook weer s6 en ook jij kunt het xxxxx

  • Kijk daar wordt een mens blij van: 25 kilo eraf! Goed hoor, inderdaad iets om trots op te zijn, dit toont doorzettingsvermogen en discipline.
   En een goed en leuk voorbeeld voor anderen: Het kan, met de juiste instelling.
   Maar wat zijn ‘snaaichips’ liggen die ook in het Modifast/Protiplus vak of zijn die ook bij drogisterijnet te bestellen?
   Veel succes met je volgende doel (nog 6 of 16 kg eraf).

   groetjes

 12. Ook ik was even in de baal fase gekomen hahaha met de pasen nog in het achterhoofd pakte ik soms nog wel eens wat niet de planning was, s morgens ging het nog wel, smiddags trouw mn shake voor ik naar huis reed maar dannnnnnnnnn ppffff ik kook iedere avond trouw voor mn mannetje en mn slamelange maak ik ook trouw klaar met joghurt dressing of iets met smaakolie, maar ook een stukje vlees pik ik wel eens uit de pan of net als gisteren een nieuw aardappeltje (kanonnen wat waren die lekker met een beetje gesmolte boter) maar vanmorgen waren de paasonsjes er weer af, loop ik wel een week achter op mn lijnschema hihihihi maar zijn er 25 kilo vanaf in drie en een halve maand, voor vanavond liggen er konijnen pootjes in de pan te sudderen en ik zal niet zeggen dat ik er geen zal nemen maar sla met tomaat en komkommer zal zeker het meeste naar binnen gaan. Nog 6 kilo te gaan en dannnnnnnn jammie jammie naar scheveningen voor een visschotel bij simonis, ik kijk daar zo naar uit hahahahah
  succes weer iedereen

  • Yvonne, wat een wereld prestatie.Groot ontzag van deze kant.
   25 kilo afgevallen in 3,5 maande enorm.
   Wat zal jij trots zijn op jezelf.

   Groetjes Meissiemeis.

 13. Champignonsoep?

  @Nancy – veel succes met streep je slank.

  Ik was ook in de problemen gekomen afgelopen week, te veel gesnaaid, lekker met @-day op een terras, enz. Bijna alles was er weer aan. Maandag op het werk lukte het echt niet.
  Toen stond ik gisterochtend op de weegschaal en ik had zoooo de pest in.
  Gisteren dus weer serieus begonnen. ’s avonds mega-trek. Maar een opkikkertje genomen en daarna ging het weer.
  En vanochtend was er een kilo af. Waarschijnlijk had dat er ook mee te maken dat ik na het weekend nog niet naar de wc was geweest.
  Maar ik ben weer helemaal blij en ga weer vol goede moed verder.
  Ik merk dat ik de eerste weken nog echt zoekende was wat werkt voor mij en dat ik er nu in week 5 pas echt in begin te komen.
  Gisteravond lekker asperges gegeten met sla. jammie.

  Shakes gebruik ik trouwens ook steeds minder. De pudding valt veel beter. Ik neem nu ’s ochtends een shake, dat gaat prima. De ochtend heb ik ook nooit problemen. Maar om 16.00 en 21.00 heb ik snaaimomenten. Nu neem ik steeds vaker de pudding tussen de middag en na het eten ’s avonds met lekker yoghurt erdoor en dat vult beter. Ik ga kijken of dat beter werkt voor mij.

 14. Goedemorgen!

  Ik heb besloten om voor nu te stoppen met het shaken! Ik ben er zo ontzettend klaar mee!! ik ben vandaag begonnen met streep je slank! Heb echt even de balen van het shaken, en heb in het weekend door ons onregelmatige leven ook vaak moeite om alles goed te doen. Dit wat ik nu doe is denk ik makkelijker vol te houden.. 1300 cal per dag…

  ik zal hier zeker langs blijven komen, het kan zomaar zijn dat ik over een paar weken met de shakes begin hoor.. maar voor nu even klaar..

  gr. Nancy

 15. Goedenavond, wie weet of de recepten op de modifast site voor 1 ,2 , of meerdere personen zijn.
  Als ik b.v. de wraps lees,denk ik voor 2 ?

  Gisteren serieus gaan shaken en vanochtend gelijk – 7 ons.
  Kijk daar heb je wat aan.
  zo is het makkelijk vol te houden als je zulk resultaat ziet.

  Fijne avond ,

  Meissiemeis.

 16. Ja, dan eet je s avonds gewoon wat mee.

  Ik heb het boek van Frank hier wel liggen maar te lui om het door te nemen
  Zal het vanavond eens even door bladeren…. Al bevalt dit me ook wel.

 17. @monica: ik heb geen ervaring met deze combi. wilde je het gaan proberen?

  koninginnendag geen enkel probleem gehad. maar gisteravond!!
  ik had me toch een honger, en snaaizin. maar ik ben heel sterk geweest en heb een kopje opkikker gehad en twee augurken en heeeel veeel water en thee en uiteindelijk had ik geen zin meer in mijn zak chips. zal wel de tijd van de maand worden gok ik zo.
  vanavond ga ik me eens verwennen. we gaan uit eten en ik ga gewoon eten. niet te veel of te gek maar wel lekker eten.
  na 6 weken goed opletten en me alles ontzegd hebben mag het van mezelf vandaag. morgen ga ik weer beginnen met de shakedagen.
  ga morgen eens proberen of de champignonsoep ook lekker smaakt.
  groetjes jolanda

 18. hier ook in de problemen geraakt door Q-day.
  Maar vandaag weer met goede moed begonnen, Wie heeft er ervaring met de combi: shake s en dr Frank?

 19. Goedemiddag, helaas was de afgelopen week ,mede door het weekend , niet best !
  Vandaag weer met frisse moed begonnen.
  Hopelijk volgende week een beter resultaat.

  Veel succes allemaal, we houden dapper vol want we willen slank de zomer in toch ?
  In ieder geval wel een stukkie slanker dan nu.

  Groetjes Meissiemeis.

 20. @meisiemeis nee hoor in bijna 6 weken!
  Zou wel erg mooi zijn, dan was ik bijna klaar met lijnen. Nog 2 kilo voor mijn eerste streefgewicht en dan nog 2. Gisteren weer nieuwe spullen besteld.

  groetjes jolanda

 21. Tjemig Jolanda, in 1 week 5,2 kilo ?
  Wat een geweldig resultaat.
  Jij hebt inderdaad wel wat speling vandaag.

  Groetjes meissiemeis.

 22. @meisiemeis: Doorzetten! Ik kwam eerst aan en ben nu (vanmorgen even stiekem op de weegschaal gaan staan,) 5,2 kg afgevallen.
  Kan er vandaag dus tegen! Gek is dat maar dat geeft zo’n boost dat ik ook niet zo’n zin in lekkers heb.

  Fijne koninginnendag allemaal!

  groetjes jolanda

 23. Goedemorgen,een fijne koninginnendag allemaal, en ik ga op de vrijmarkt een beetje rondneuzen.Onze zoon vind het geweldig om alle kraampjes en spulletjes van mensen te bekijken.
  @yvonne,ik ga ook echt nooit meer roken (hoop ik ),maar idd dat gewicht hé.Ik hou dapper vol.
  Volgende week meivakantie, en ga gewoon gezonde light dingen voor mijzelf maken s ‘avonds en overdag aan de shakes.
  Gaat helemaal goedkomen.
  Veel succes allemaal.

  Groetjes Meissiemeis

 24. meisiemeis, ook ik ben nu na 35 jaar caballero zonder filter te hebben gerookt zwaarder geworden maar rook nu 7 jaar niet meer en mn gewicht is dus ook toe genomen, soms zou ik ook wel een peuk op willen steken maar blijf sterk.
  Zo is het ook met lijnen, als ik zondig zondig ik ook gelijk goed, heb spijt en begin weer gewoon te lijnen hahaha, vooral na de paasdagen had ik moeite. Maar wij vrouwen zijn sterk hoor, hebben doorzetting vermogen en geven toch zeker niet op na een weekje dat we het moeilijk hebben, We gaan door hoor, het weekend doe ik rustig aan en maandag ga ik er weer sterk tegenaan, moet dan ook gewoon weer werken en mn koelkast is aardig leeg hahahaha voorlopig heeft mijn maatje dus pech.
  succes weer en kom op he

 25. Hoi Meissie meis,

  doordat je sport, gaat je lichaam zich aanpassen. Je hebt echt even tijd nodig om in de juiste balans te komen. Het kan ook zijn dat je lichaam lekker zit in het gewicht en nog even niet daaruit wil komen maar dat je volgende week gewoon bent afgevallen. Probeer het even nog een weekje streng te doen, zoals modifast voorschrijft en wellicht heb je dan een goed resultaat. Schrijf ook op wat je nou echt eet, misschien glipt er onbewust iets doorheen, bijv. olie voor het aanmaken van groente, bij mij werkt dat in de 1e 3 dagen gewoon door, dan val ik niets af als ik dat gebruik.

  Je bent goed bezig, niet gaan roken want leven op sigaretten en koffie is zoooo slecht!!

  Drink er een lekkere bak groene thee bij en geniet van de dingen die je wel mag!

  Succes weer!

  • Het zal ook wel goedkomen.
   En bedankt voor de tips.

   Fijn weekend en een leuke koninginnendag.

   Groetjes Meissiemeis.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in