Review en Ervaringen met Modifast Protiplus

De producten van Modifast zijn al jaren populair waarvan Modifast Protiplus 3.2.2 het meest succesvolle product is. Naast Protiplus zitten ook Modifast Intensive, Snack&Meal en Laboratoires in het assortiment van Nutrition & Santé. Modifast Modifast Protiplus 3.2.2 bestaat uit maaltijdvervangers en voedingssupplementen.

Jouw Ervaring met Modifast ProtiPlus

We zijn erg benieuwd naar de ervaringen met Modifast ProtiPlus. Heb jij ervaring met dit product? geef dan hier jouw mening of lees de ervaringen van anderen.

Modifast Laboratoires is gestart met Modifast Intensive genoemd. Bij het intensive programma worden alle maaltijden vervangen door Modifast maaltijdvervangers. Dagelijks krijg je slechts 500 calorieën (2000 is gebruikelijk voor een volwassen vrouw). Het assortiment bestaat uit puddingen, repen, koekjes, shakes en dranken. De producten zitten vol eiwitten, mineralen en vitaminen. Eiwitten verteren langzaam waardoor deze lang in het lichaam blijven. Dit voorkomt het hongergevoel. Met Modifast Intensive kun je  snel afvallen zonder hongergevoel. Zoals je eerder kom lezen heeft Modifast  naast intensive verschillende andere afslankprogramma’s op de markt gebracht zoals Modifast ProtiPlus 3.2.2 en Modifast Snack&Meal. Modifast helpt, of je nu een paar kilo’s wil kwijtraken of intensief wil lijnen.

464-Modifast-600 kopie

De Basis van ProtiPlus 3.2.2

Bij het ModifastProtiPlus 3.2.2  houd je drie dagen een streng dieet. Je mag daarna 2 dagen een lichter dieet volgen en in het weekend eet je normale maaltijden. Doordat je niet constant een streng dieet volgt is deze Modifast dieet methode goed te volgen. Bij het dieet kun je gemiddeld 1 tot 3 kilo per week kwijtraken. Intensive is strenger, hierbij volg je de eerste fase in minimaal 2 weken. De duur van deze fase hangt af van hoeveel je teveel weegt. Tijdens deze fase eet je alleen maaltijden in poedervorm van Modifast. De tweede fase van het Modifast dieet duurt 2 weken. Hierbij eet je tijdens de eerste week 5 maaltijden van Modifast en 2 andere maaltijden. De week daarna eet je 4 gewone maaltijden en 3 Modifast maaltijden. De andere maaltijden dienen zorgvuldig te worden samengesteld. Tijdens de laatste fase wordt alleen gezonde voeding gegeten, zonder gebruik te maken van Modifast producten. Door evenwichtige voeding te eten wordt voorkomen dat er plotseling teveel gegeten wordt. Op deze manier voorkom je het jojo-effect.

Modifast ProtiPlus 3.2.2 is van het meest succesvolle product uit het assortiment van Modifast. Het is een compleet pakket aan maaltijdvervangers dat is geformuleerd om gewichtsverlies te stimuleren. De producten zijn niet alleen heerlijk, maar ze bevatten ook lekker veel eiwitten. Modifast ProtiPlus past daarom prima in een eiwitrijk dieet.

Het dieet van ProtiPlus duurt slechts een week. Deze kun je herhalen hoe vaak je wilt. De afslank week van ProtiPlus bestaat uit drie fases, namelijk:

 1. De Aanvalsfase. Deze fase duurt drie dagen en is intensief.
 2. De Progressieve Fase. Deze fase duurt twee dagen.
 3. De Normalisatiefase: Deze fase duurt ook twee dagen.

Bij het Modifast ProtiPlus 3.2.2 wissel je drie dagen waarbij je een streng dieet op na houdt af met twee lichtere dagen. In het weekend eet je normale voeding. Door afwisseling is dit dieet makkelijk vol te houden. Binnen de afslankperiode kun je 1 tot 3 kilo per week afvallen.

Wil je de gewichtsafname maximaliseren dan kun je kiezen voor Intensive. Hierbij volg je de eerste fase in minimaal 2 weken. De uiteindelijke duur hangt volledig af van hoeveel je wilt afvallen. Gedurende deze periode mag je alleen de maaltijdvervangers van Modifast consumeren.

In de tweede fase, deze duurt ook 2 weken mag je 5 dagen uitsluitend Modifast maaltijdvervangers eten en daarna 2 dagen normale voeding in de eerste week. In week 2 eet je 4 dagen uitsluitend maaltijdvervangers. De overige 3 dagen zijn voor normale voeding. De normale maaltijden dienen wel te voldoen aan bepaalde eisen. De maaltijden moeten calorie-arm zijn en alle nodige voedingsstoffen bevatten.

Tijdens de laatste fase wordt alleen gezonde voeding gegeten zonder gebruik te maken van Modifast producten. Nu ben je helemaal klaar met de maaltijdvervangers. Hou het aantal calorieën nog in de gaten en eet vooral gezond.

In het Slank Plan van Modifast ProtiPlus zit online coaching inbegrepen. De Mijnmodifastcoach mag je gratis om adviezen vragen. Je ontvangt motivatie, recepten, tips en professioneel advies.

Voorbeeld weekschema’s kun je makkelijk van de website downloaden.

Voor wie is Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan geschikt?

De eiwitrijke maaltijdvervangers zijn voor een ieder geschikt. Toch is het niet raadzaam voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven om dit dieet te volgen.

Is Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan effectief?

Modifast ProtiPlus 3.2.2 is gebaseerd op een bewezen afslankconcept waarbij eiwitrijke voedingsmiddelen worden gebruikt om indrukwekkende resultaten te boeken. Volgens Nutrition & Santé is Modifast ProtiPlus 3.2.2. meer dan alleen een eiwitrijk dieet. Het geheim van ProtiPlus zit in de afwisseling van strenge en lichte dagen. Dit maakt dit dieet niet alleen makkelijk vol te houden, maar beperkt de kans op het jojo-effect ook. Wel is het zaak dat je gezond en evenwichtig blijft eten.

Wat kost Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan?

Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan producten kun je halen bij verschillende supermarkten, webwinkels, apotheken en de drogist. Daar kun je de losse maaltijdvervangers aanschaffen of een volledig pakket bestellen. In het assortiment van ProtiPlus zitten milkshakes, pudding, repen en koekjes. De pakketten kosten tussen de € 59,99 en de € 176,22. Hierop kun je nog een leuke korting krijgen. Bestel ProtiPlus Producten met 15% korting

Weekmenu en Weekschema

Ben je benieuwd hoe het weekmenu van eruit ziet? Download hier het ProtiPlus weekschema voor de vrouw of het ProtiPlus weekschema voor de man. Modifast werkt snel en is effectif. Hierdoor blijf je gemotiveerd. Het nadeel is dat je last kunt krijgen van een hongergevoel. Sommige mensen die dit dieet volgen, voelen zich duizelig of futloos doordat ze veel minder energie binnenkrijgen dan ze gewend zijn.

Modifast 3.2.2 Producten

ProtiPlus kent op dit moment vier verschillende producten in de volgende varianten.

 • Milkshakes: Chocolade en Cappuccino
 • Pudding: Vanille en Chocolade
 • Repen: Melkchocolade-Kokosnoot, Pure Chocolade-Rode Vruchten
 • Koekjes: Granen-Chocoladestukjes

Voordelen

 • Bevat veel van de voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft
 • Het is een effectief en bewezen programma, vandaar de populariteit
 • Je kunt zowel in pakketvorm als losse producten kopen
 • Online begeleiding

Nadelen

 • Weinig ondersteuning bij het omschakelen naar ‘normaal eten’
 • Het assortiment is vrij klein, dus kan het eentonig worden
 • Weinig prijsvoordeel op de pakketten

Conclusie

Modifast ProtiPlus werkt volgens een bekend concept om gewichtsafname te stimuleren. De producten bevatten een hoog gehalte aan eiwitten die de spiermassa beschermen. Anderzijds houden eiwitten je langer verzadigt zodat je minder trek hebt door de dag heen. Op het afslank plan van ProtiPlus verbrand je, dankzij het hoog gehalte aan eiwitten, vetten en geen spiermassa. Het gaat dus om een gezonde en effectieve gewichtsafname. Naast de vele eiwitten zit ProtiPlus boordevol vezels, vitamines en mineralen. Kortom bevat het de belangrijke voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Extra voedinggsupplementen zijn daardoor niet nodig. Modifast ProtiPlus is echt de moeite waard voor zij die willen afslanken middels maaltijdvervangers.

Jouw Ervaring met ProtiPlus

We zijn erg benieuwd naar de ervaringen met Modifast ProtiPlus. Heb jij ervaring met dit product? geef dan hier jouw mening of lees de ervaringen van anderen.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelMiss Maxi Nederland Finale van de XL Factor
Volgend artikelLichaamswijzer door dr. Tom Jacobs
modifast-protiplus-3-2-2Modifast 3.2.2 is een effectieve manier van afvallen mits je strikt de regels van het afslankplan volgt. Dit wil onder andere zeggen dat je naast de Modifast producten voldoende moet bewegen en eten volgens de richtlijnen.

2279 Reacties

 1. Babske! Wat een ontzettende leuke en lieve reactie! Ik werd er helemaal vrolijk van toen ik het las. Schamen voor je gewicht? Nee joh niet doen! Nergens voor nodig…Ook ik heb enorm veel steun aan jou en zonnetje:). Je bent enorm goed bezig en dat is echt een stimulans voor me.
  Tja al die lekkere dingen…echt een ellende…ik hou gewoon echt van eten en ook enorm van snoepen hihi…en nu met al die gevulde marsepein en gedoe in die supermarkten…pff wel zwaar hoor om er vanaf te blijven, maar ik hou me vast aan jou en zonnetje, we zitten allemaal hetzelfde denk ik dan maar;). Groetjes Shir.

 2. Babske wat lief van je !
  Ik weet genoeg hoe het aanvoelt schattie, ik heb er ooit 78 gewogen meer dan tijdens de zwangerschap van mijn tweeling (kan je nagaan :-)
  Voelde me toen zo vreselijk down dat ik nu iets heb van dat NOOIT meer.
  En je hebt gelijk, de verleidingen zijn voor iedereen hetzelfde en voor jou nog meer want jij staat er met je neus op hihi
  Groetjes

 3. Babske! Wat goed!!! Morgen zal de twijfel zeker helemaal weg zijn!
  @ Zonnetje…hoeveel heb je nog te gaan voor die 45?…

  Hier is er gelukkig weer 200gr af :)…nog 0,5 kg te gaan :)…Moet mij hopenlijk ook wel lukken voor het einde van deze maand…liefst nog iets meer. Ben vandaag in ieder geval weer enorm gemotiveerd! Shakes zijn bijna op, dus neem er deze dagen alleen 1 in de ochtend…daarna stap ik over op koolhydraatarmbrood :). Succes allemaal weer vandaag!

  • Goedemorgen Shir, weet ik niet meid, aangezien ik nog niet op de weegschaal stond. Ik zal het weten eind deze maand, vingers kruisen zeker lol

  • Hey Shir en Zonnetje,
   Ik vind het tof dat jullie altijd zo leuk reageren.
   Soms schaam ik me wel om mijn gewicht, omdat jullie allang superslank zijn !!!
   Als ik jullie zo onderling zie chatten over jullie gewicht, vraag ik me soms af of jullie het niet raar vinden dat ik al zo trots ben op mijn gewicht dat ik tot nu toe al bereikt heb…(ik spreek over de 70 niet meer zien en jullie over 45 kg)
   Maar ik ben ondertussen toch al bijna 7kg kwijt en dat vind ik al een hele prestatie. Ik heb ook niet de ambitie om superslank te worden omdat ik weet dat ik dat toch niet kan volhouden. Ik hou nu eenmaal van eten (heb er ook mijn beroep van gemaakt hé) en dat zal nooit veranderen.
   Toch wil ik wel laten weten dat ik hoe dan ook altijd kracht put uit jullie verhalen, want de honger en goestingetjes blijven voor iedereen hetzelfde, of je nu 70 of 45 of 90kg weegt.
   Zo, ik wou dit eventjes kwijt en ik hoop dat we elkaar nog veel kunnen steunen in de toekomst !!!
   Groetjes, Babske ;-)))

 4. Na enige twijfel van de weegschaal, hou ik het deze morgen toch op 70.9kg !!! Dus 300g eraf. (deze week alweer 1.1kg minder gewicht)
  Hopelijk is er morgen nog een beetje af zodat de twijfel helemaal weg is…
  Ik hou jullie op de hoogte,
  Groetjes, Babske ;-)

  • Je bent een echte doorzetter, proficiat !
   Ik zit hier weer met veel tegenzin een shake te drinken. Het hongergevoel is me precies een beetje vreemd geworden. Vanavond verse groentensoep en daar hou ik het bij :-)
   Eind deze maand 45 kg ????????? I sure hope so :-)

 5. Hallo iedereen,
  Ik ben deze middag voor de eerste keer afgeweken van mijn schema !!!
  Ik heb groentjes gewokt, rijst bijgedaan (1/2 zakje) + een soeplepel zoetzure saus.
  Normaal gezien eet ik eerst altijd mijn groentjes of soep of gerechtje en dan drink ik als dessert mijn shake.
  Maar deze middag had ik echt genoeg aan mijn wok, dus heb ik geen shake meer gedronken ! Zou dat kwaad kunnen ?
  Ik heb misschien wel teveel rijst gegeten waardoor mijn honger echt wel gestild was…
  Normaal gezien eet ik altijd 1 volkoren boterhammetje op donderdagmiddag, maar ik had nu zo zin in de rijst (ik had er nog over van gisterenmiddag, ik had rijstschotel klaargemaakt voor mijn huisgenoten) dat ik die er dan maar in gezwierd heb !!!
  Daarnet als tussendoortje 2 vruchtendrankjes gedronken en deze avond eet ik broccolisoep met een stukje gepocheerde witte vis erin (lees : vissoep).
  Wat denken jullie, zou dit nu negatief werken op mijn gewicht morgen ?
  Eigenlijk vind ik het leuker om op donderdag en vrijdag enkel ’s morgens 1 shake te nemen en ’s middags al een ietwat normalere maaltijd te nemen zoals deze middag (er hoeft absoluut nog geen vis of vlees bij te zijn hoor).
  Ikzelf voel me daar beter bij, maar kan/mag het wel ?!?!?!?
  Graag jullie mening.
  Groetjes, Babske ;-)

  • Babske, iedereen onder ons zal opnieuw ‘normaal’ moeten beginnen eten hé ? Als je let op onnodige vetten en suikers dan loopt je gewicht niet echt gevaar :-)

 6. Wauw joh de 45…echt super…ik hoop stiekem dat ik toch ooit die 47 haal (als het even kan voor de kerst, want ik wil wel kunnen genieten, maar niet boven die 50 kg uit gaan komen)….ik geef mezelf in ieder geval de rest van deze week en volgende week om uiteindelijk eens onder die 50kg uit te komen. Ik ga nu over op normaal eten, zonder shakes…gaat wel langzamer, maar moet ook lukken lijkt me. Laat het me weten he als je de 45 hebt gehaald…

  Moet wel zeggen dat de verhalen van iedereen me wel enorm stimuleren…dat dan weer wel :)….

 7. Ikke anderhalve meter en mijn broeken zijn maat 34, de rest 36 of zo :-)
  Begrijpelijk hoor, moest ik geen buikgriep gehad hebben dan zou alles moeilijker gegaan zijn vrees ik MAAR ik hoop eind deze maand toch de 45 te halen en dan zo blijven want mijn streefgewicht van 42 lijkt me iets te overdreven :-)

 8. Ik heb maat 36….Heb altijd 47 zo gewogen en nu dus vandaag 50.6…ben niet dik ofzo, maar weet niet ik voel me gewoon veel gelukkiger als ik eenmaal onder die 50 zit (ben ook maar 1.53 he)….die 47 zal ik wel niet halen, maar als ik onder de 50 zit dan ben ik al wel happy :).

 9. Ey Babske, wat goed dat je er niks van hebt gegeten zeg…echt knap hoor, weet niet of ik dat gekund had hoor. Morgen is er vast wel wat af;), komt goed. Frietjes…je zou denken dat het moet kunnen toch? kan toch niet zo zijn dat we ons hele leven op groenten moeten zitten en nooit meer wat lekker mogen eten? Ik ga vanavond uit eten…tja dat etentje stond al gepland voordat ik aankwam …. maar we gaan Thais eten, dus ik eet vanavond de groentes en twee lepels rijst ofzo…dan moet het geen kwaad kunnen denk ik zo.

  @ Nina…wauw Nina..goed bezig!!!!

  @ zonnetje…ja die heb ik toevallig vanmorgen nog gemeten….ik meer taille, heup, buikomvang, haha…ergggg….taille was vanmorgen 67…maar dat is hij geloof ik al heel de week, denk niet dat dat nog veel smaller gaat worden….

 10. Hoi allemaal,

  1,5 week niet (!) gewogen en nu…… 2kilo eraf ! Yesssss. Ik wil vóór medio Nov. stap 1 van mijn streefgewicht halen. Dat is nog 1,7 kilo eraf, dus dat moet volgens mij lukken. Daarna nog 9 en dan zit ik op mn streef. Ik weet dat die laatste het ergst zijn. Dit weekend 1 zonde begaan: Een megaopscheplepel met schenkstroop (zonder pannekoek) en het was zo lekker. Ik zit vlak voor mn periode, dus ik vond dat ik dan 1 gek ding mocht doen. Gelukkig zonder al teveel schade.. Hou vol allemaal. Hier snoept iedereen ook vrolijk door…chips…koekjes, kruidnootjes…chocolade….frietjes…ikke dus niet (zucht)
  groetjes en succes !

  • Goed zo Nina,
   Ik hoop dat ik binnenkort ook wekelijks op de weegschaal kan gaan staan !!!
   Bij mij is het deze week al goed gegaan, maar vandaag even niets kwijt…
   Mijn verslag lees je hierboven bij Shir.
   Ik ben aan het overwegen om zaterdagavond eens frietjes te eten, om te zien wat het geeft… (ik heb er zooooooooo ontzettend veel zin in)
   Natuurlijk ga ik dan wel ’s middags soep drinken en zelfs zondagmiddag of avond ook soep hé.
   Wat denk jij, zou ik dat durven doen ?

  • @Nina Wauw, goed van je meid, volhouden !!!!!
   Ik heb een vraagje, meten jullie de omtrek van jullie taille ? Bij mij is het 68 cm (is er al over de 90 geweest)

 11. Wat een rot begin van de dag weer…500gr erbij!!! Ik word er zoooo niet goed van nu…. Gisterenavond een soepje gegeten…misschien te zout geweest denk ik dan maar of te weinig :S. Vetpercentage was gedaald en vocht was toegenomen, maar 500 gr aan vocht erbij??? Pfff….ik heb er zoooo geen zin meer in…zit ff op een breakpunt hoor. Ga maar eens proberen die weegschaal aan de kant te schuiven tot maandag (zal wel niet lukken haha). DUs Babske…helaas…maar ooit moet het wel lukken..moet er gewoon ff 600gr afkrijgen….het is zo weinig, maar zoooo moeilijk…..Helemaal frustrerend als je een zus hebt die iedere dag aan de gevulde speculaas zit (en eigenlijk ook lijnt) en die toch maar af blijft vallen….pfff….

  @ Elly…die drang naar zoetigheid….die is bij mij ook nog steeds niet weg…raar dat je zolang naar iets kan blijven verlangen he….ooit gaat die drang vast weg;) succes!

  @Babske…goede resultaten vandaag? I hope so;)….

  • Nee hoor Shir, deze morgen gewogen en niets eraf :-(
   Had gisteren nochtans een moeilijke dag. Had rijst met kip, groentjes en zoetzure saus gemaakt voor het gezin en voor mij de groentjes in water met bouillon en curry (een oosters soepje). Dat viel even tegen, ik had zooooooooooooooo zin in de gewone rijstschotel, maar heb er wel niet van gegeten, geen enkel hapje !!! Daarom hoopte ik deze ochtend stiekem op een beetje resultaat… Natuurlijk moet ik in het achterhoofd houden dat ik deze week wel al 800g ben afgevallen hé.
   Deze middag maak ik voor mezelf toch nog dezelfde groentjes klaar van gisteren met een beetje rijst en een lepeltje zoetzure saus erdoorheen.
   Hopelijk kan dit geen kwaad.
   Vanavond wordt het een broccolisoepje met een stukje gepocheerde vis erin.
   Ben benieuwd voor morgen…
   Ik sta nu op 71.2kg en zou graag tegen het weekend de 70 zien, ook al is dat 70.9kg !!!

 12. Dank je Babske voor de ondersteunende woorden, ben nu inderdaad even met gewoon voedsel en dan in mindere mate bezig, probeer nu niet te snoepen en die drang naar eten weg te krijgen, moet ook echt weer afkicken van de zoetigheid, dit is toch echt een verslaving hoor, net als roken en al die andere verslavingen, ik blijf er in mijn achterhoofd aan denken maar wil het niet en als ik weet dat ik nog ergens snikkers heb, heb ik ze in een mum van tijd niet meer omdat ze in mijn maag zijn beland, erg he? maar hoop dat de klik er weer is nu ik mij weer in de spiegels van de winkels heb bekeken, ik weet dat ik het kan.

  groeten Elly

 13. Hey Karina, leuk weer een oude te horen, ben ook wel beneuwt hoe het iedereen vergaat, helaas is de vakantie een doodsteker voor mij geweest, ik ging voor de vakantie zo lekker maar daarna zit ik wat aan te modderen, heb nog wat bussen in de kast maar die dicipline van toen heb ik even niet meer, zit zelfs al telkens bij pillen te kijken(pure fat three days,) terwijl ik wel weet dat de wonderpil niet bestaat, was 11 kg kwijt maar hebb er ong. weer 5 bij, moeten er dus weer af en de resterende. De beroerde maanden komen er weer aan, gisteren met mijn zoon nd stad geweest voor kleren voor hem, zag ook zulke leuke kleding, ik zei tegen hem ik moet er 10 kg eraf hebben dan ga ik mij trakteren op zulke mooi kleding, maar moet de knop weer even om zetten. en ben na zo’n tijd ook wel wat zat van dezelfde smaken, had al gemaild of ze niet meerdere smaken konden maken zouden het beraden.

  Iedereen veel succes inclussief mijzelf.

  greoetjes Elly

  • Hey Elly,
   Ik weet hoe het voelt hoor om weer te “moeten” beginnen.
   Je moet inderdaad voor jezelf de klik weer maken en eens die gemaakt is, lukt het wel weer hoor.
   Misschien moet je gewoon even overschakelen op gezonde voeding ipv shakes ?
   Als je mager eet en alles met mate, lukt het ook hoor, alleen niet zo vlug natuurlijk.
   Het hangt af van wat je wilt hé, vlug afvallen of er je tijd voor nemen…
   Ikzelf heb nu voor de eerste keer in mijn leven voor shakes gekozen omdat ik mijn overtollige kilo’s er zo vlug mogelijk af wilde hebben. Maar eens ik onder die 70 zit, ben ik ook van plan om terug over te shakelen op gezonde voeding.
   Ik weet als ik gezond eet en niet overdrijf, ik toch nog tot 500g per week kan afvallen, dat is ook 2kg op een maand hé en 12kg op een half jaar !!!
   Hopelijk kan je vlug de draad weer opnemen. Alvast veel succes.
   Babske

 14. Goedemorgen iedereen,
  Vandaag 300g minder op de weegschaal.
  Mijn dag is weer goed begonnen !!!
  @ Shir : vandaag goed je best doen en morgen zit je gewoon onder dat streefgewicht !!! Laat het ons weten hé !!!
  Tot morgen allemaal, groetjes, Babske ;-)

 15. Goedemorgen allemaal….

  Wat een frustrerende ochtend weer. Ik was gisteren 1 ons verwijderd van mijn streefgewicht…vandaag is er weer een ons bij…dit gaat nu al dagen zo! Het wil maar niet lukken om op dat streefgewicht uit te komen…baal er zo van :(….. nah vandaag dan maar weer hard ertegenaan en dan maar hopen dat ik morgen niet nog zwaarder weeg! Groetjes Shir….

 16. Goedemorgen iedereen, Ik weet me nog altijd te houden aan mijn voornemen niet eerder op de weegschaal te staan dan eind deze maand.
  Moeilijk maar moeilijk gaat ook hé
  Ik zie dat velen hier weer goed bezig zijn en ook ik blijf volharden want als ik terug denk aan die periode dat ik me opsloot met mijn 78 kilo dan is mijn zin naar eten zo verdwenen …..dat nooit meer hihi
  Hopelijk weeg ik eind oktober terug 45 kg. Wil nog altijd naar de 42 maar mijn omgeving is daar niet zo voor te vinden …..;-)
  Veel succes ook vandaag, groeten !

 17. Hallo iedereen,
  @bsm : ik heb de 2e week last gehad van hoofdpijn, daarna niets meer. Goed bezig, trouwens.
  @francisca : ik ken dat gevoel van onder een tiental te willen gaan, ik ben er ook bijna, nog eventjes volhouden en we komen er wel.
  Vandaag toch 500g lichter. Na mijn misrekening van gisteren is dit een echte opsteker !!! Zie het weer volledig zitten. Hopelijk gaan ze er deze week weer wat vlotter af, die kilo’s. Dat geeft toch altijd wat meer motivatie om door te gaan. Zeker als je toch nog enkele kilo’s af moet. (om goed te zijn nog 7kg, maar ik zal al blij zijn als ik onder die 70 zit, nog 1.6kg te gaan dus)

 18. hier weer een berichtje van mij ,vanmorgen wegen 2 kilo eraf ik had gehoopt onder de negentig maar nee hoor 91,5 maar toch ik ben weer wat kwijt dat is het belangrijkste ,en ik houd mij zo strak aan het dieet zelfs op de dagen dat je wel wat mag eet ik zo min MOGELIJK,nou hopelijk volgende week maandag onder de negentig er moeten nog zoveel kilos af dan kan het me eigenlijk niet hard genoeg gaan,
  bsm ik had ook hoofdpijn hoor in de eerste week ik was echt een lekkere eter en een glaasje ook heerlijk en nu helemaal niets meer daar moet je lichaam aan wennen nu gaat het veel beter ik ben nu vandaag de derde week in gegaan.
  babske ook mijn familie zag niets terwijl mijn kleding echt al wat losser zit,ook dat misschien volgende week beter.
  hopelijk voor iedereen weer een goede afvalweek.
  groetjes ciska

  • Grappig: mijn familie ziet ook niet dat ik 2 maten minder heb!
   Ze zien het natuurlijk wel, maar willen het niet zien. Maar gelukkig: afvallen doe je voor jezelf en niet voor je familie.
   Gelukkig zien collega’s en sportvrienden het wel – hier krijg ik leuke reacties, dat motiveert toch.
   sterkte met afvallen en volhouden maar.

 19. Excuus voor het slechte nederlands hierboven. Ik was met meerdere dingen tegelijk bezich wat zich terugvertaald in kromme nederlandse zinnen ;)

 20. Nou als MAN zijne zal ik naar 1 week protiplussen mijn ervaring ook maar eens delen :)

  Ik ga mij 1x per week wegen en hou ook mijn omtrek bij.
  Na 1 week strak het schema te hebben gevolgd ben ik van 111,5kg naar 109,2kg (2,3kilo) afgevallen. en is mijn borst en buikomtrek 2cm minder geworden. Goed nieuws dus!
  Ik weet dat de beginnen week altijd hard gaat ivm veel vocht verlies. Ik verwacht dan ook in mijn 2e week niet niet 2,3 kilo maar 1 a 1,5kilo minder te wegen.

  Pluspunten voor mij:
  – Makkelijk schema
  – Mijn eetpatroon is niet veel veranderd, maar wel eet wel veel gezonder. Dit doet enorm veel.
  -Totaal geen honger gevoel, dus goed vol te houden
  – Het weekend is genieten he ;).

  Minpunten:
  – Ik heb de hele week hoofdpijn gehad :@. Ik normaal gesproken nooit hoofdpijn, zelfs niet na het stappen ;). Ik wijt het aan vocht te kort, ondanks dat ik toch 1,5l a 2l water zeker binnenkrijg. Gelukkig is na 7 dagen de hoofdpijn nu zo goed al weg. Hopelijk blijft het weg.

  Tip:
  – Ga niet 2x per dag op de weegschaal staan. Voor mij zou het niet motiverend werken als ik maar een paar 100g minder zou zijn.
  Kilo knallers motiveren meer ;-).

  Ik raak steeds gemotiveerde, dus we gaan vrolijk door.
  Gewicht is nu 109,3. Streefgewicht is min. 95kg en hopelijk de 90kg ook

 21. Goedemorgen iedereen,
  Deze morgen gelijk gebleven. Geen probleem, na een weekend vind ik dat best goed. Ook al heb ik toch goed opgelet…
  Vandaag gaan we er weer tegenaan. Toch telkens opnieuw wennen aan dat shake-gedoe; zal blij zijn als het donderdag is, dan kan ik alweer min of meer normaler gaan eten.
  Iedereen veel succes voor deze week en tot later !!!
  Babske ;-)

  • OEIOEIOEIOEIOEI !!!
   Heb me vergist, ben wél aangekomen, 300g zelfs !!!
   Heb er mijn administratie eens bijgenomen en ben jammmer genoeg tot deze conclusie gekomen…
   Ik ga nog niet wanhopen, heb vandaag ook super mijn best gedaan en hoop dat het er morgen zal af zijn.
   Deze middag hebben manlief en de kids genoten van een lekkere pannekoek en ik van een cola lightje…
   Wel nieuwe bril gekocht voor mezelf, dus ook ik weer blij blij blij !!!
   Tot morgen met meer nieuws, Babske ;-)

 22. Goedemorgen allemaal!

  Zo te lezen gaat het allemaal goed met iedereen:). Hier gaat het ook goed. Heb nog maar een halve kilo te gaan en dan zit ik op mijn streefgewicht. Wel een beetje een teleurstelling vanmorgen….maar 1 ons afgevallen en dat nadat ik gisteren 35km over het strand heb gemaakt! Had toch we een ander resultaat verwacht:(! Maar goed ik geef niet op…vanavond na het eten gewoon toch weer vol goede moed de nodige km’s maken. Die halve kilo moet toch wel lukken in een week?

  Fijne dag allemaal.

  Groetjes,
  Shir

 23. Hallo allemaal wat een fanatieke lijners!
  Ben zelf al vanaf het voorjaar op het forum en vroeg me af of de dames (zoals bv Elly, Jolanda, messiemeis, caro en volgens mij nog vele anderen!) die toen op het forum zaten nog steeds aan het lijnen zijn of inmiddels hun gewicht al behaald hebben??
  Ik ben zelf al aardig in de buurt van m’n streef gewicht gekomen moet nog zo 5/6 kilo.
  Laatste tijd wat minder fanatiek (vakantie tussendoor) dus was ook weer iets aangekomen.
  Nu wel weer bezig vooral veel bewegen en natuurlijk shakes gebruiken en gezond en mager eten, het gaat er nu wel weer af maar niet zo snel en dat wil ik ook niet want 2 jaar terug ben ik veel en snel afgevallen met shakes (kan ook niet anders met 500kc per dag) en daarna zat het er met dezelfde gang weer aan dus dat wil ik niet weer!

  Leuk dat iedereen hier zo fanatiek is met schrijven en elkaar steunen!

  Fijn weekend allemaal!

  • Hallo Karina,
   ik ben ook uit die tijd van het forum van voor de vakantie. Ik ben al wel op gewicht, maar omdat ik dit wil blijven en ook wil snoepen, doe ik door de weeks het dieet en in het weekend ga ik los. Ik heb mezelf gezegd dat ik niet heel de week hoef te snoepen, het weekend is goed genoeg. ik ben zo blij met mijn afgevallen kiloos dat ik dit graag wil behouden. Jij nog 5 a 6 kilo? Succes!

 24. Hoi allemaal,

  Gisteren was moeilijk ! Ik had een feestdag/avond….maar ik heb het gered met het maken van de juiste keuzes, pfff. ’s morgens shake nog thuis, daarna was het oppassen geblazen. Bij de lunch heb ik alleen salade, omelet met kip en thee op, 4 slokjes prosecco….(je wilt niet weten wat er allemaal op tafel stond, zucht) Bij het borreluur, alleen water en cola light, geen hapjes, amuses etc, maar alleen de tomaatjes genomen (pff) Bij het diner (restaurant) – carpaccio, witvis met stoomgroente en een kleine stukje kaas toe – geen druppel wijn en geen fruit…..
  Sorry, maar ik moest het ff kwijt, het was zo moeilijk, maar ik ben nu op -13 en moet naar -20…..

  • Amai Nina, je mag fier zijn op jezelf !!! En je moet je zeker niet excuseren omdat je even kwijt wilt dat het lastig was want je deed het toch maar hé. Ik weet niet of ik het zou kunnen hoor. Ik drink graag een aperitiefje, dus dat zou heel moeilijk geweest zijn voor mij… Ik hoop van harte dat je wordt beloond voor je inspanningen, ik duim voor je.
   Groetjes, Babske

 25. Ey Babske,

  Nee is niet negatief hoor, je hebt gewoon gelijk….het zou idd zo zijn dat ik het morgen of de dag erna wel ga zien op de weegschaal :(…hopen maar dat de schade beperkt is. Ik had het gewoon zoooo gehad ff, omdat ik telkens zo minimaal of helemaal niet afval, dat ik gisteren dacht..ja doei gezond eten…maar ik ben nu weer gemotiveerd:). Ik ga er weer hard tegenaan. Hou vol he Babske, doe maar niet zoals ik haha…we houden elkaar op de hoogte…. groetjes Shir

 26. Goedemorgen allemaal,

  Goed te horen dat het allemaal zo goed gaat met jullie. Gisteren echt een off-day gehad…kon de verleiding niet weerstaan en heb m’n snoeppot aangevallen…weet niet hoeveel chocolaatjes op en toffees (werd wel gelijk gestraft hoor, want brak m’n kies, haha). ’s avonds mosselen gegeten, glaasje witte wijn erbij en veel te veel stokbrood. Daarna op een feestje nog een glas rode wijn. Wel had ik heel veel water gedronken. Schade van gisteren….2 ons lichter! ongelooflijk gewoon….ben blij dat ik niks aangekomen ben, want met alles wat ik naar binnen heb gepropt. Vandaag weer een frisse start. Fijne zaterdag allemaal. groetjes Shir

  • Hey Shir,
   Ik wil niet negatief klinken, maar de schade kan soms een paar dagen later opduiken…
   Je lichaam heeft immers de tijd nog niet gehad om te reageren. Het is wel goed dat je je meteen herpakt hebt, zo zal het al bij al nog meevallen.
   Iedereen heeft wel eens een off-day hoor.
   Sinds ik met protiplus 322 ben gestart, heb ik het nog niet voor gehad, maar ik ben ook nog maar 4weekjes bezig. Ik weet uit ervaring dat die off-day er ook nog zal komen…
   Voorlopig zit de motivatie nog superhoog dus ben ik nog altijd gespaard gebleven.
   Veel succes nog, maar met je frisse start lukt het je vast wel !!!
   Groetjes, Babske ;-)

 27. Werd daarnet een beetje tureluur van mijn weegschaal. Ze had grillen !!!
  Eerst was ik 600g af… maar dat kon toch niet… 3x gewogen en 3x 600g af !!! Ik vliegensvlug naar beneden om het heugelijke nieuws aan mijn man te vertellen, maar toch kon ik het niet geloven. Ben terug naar boven gegaan en heb me opnieuw gewogen… 300g af… en dat bleef het uiteindelijk. Dat is ook meer realistisch, ik ben toch blij met die 300g !!!
  Dit maakt al een totaal van 6kg lichter (dat is al een mooie plateau gehakt hoor) !!!
  @ Zonnetje : goed van die magnum want die zit écht wel boordevol kcal !!!
  Ikzelf heb nu geen last met zoet (nochtans ben ik wel een zoetekauw) omdat ik vind dat de shakes en repen al zo zoet zijn.
  @ Jose : het hangt inderdaad af van persoon tot persoon, moet je 20kg kwijt, dan zal het in het begin rapper gaan als iemand die maar 4kg kwijt moet. Soms moet een lichaam ook wennen aan iets nieuws. Blijf vooral doorgaan. Als je enkele pagina’s terugkeert, zal je zien dat ik deze week ook een dipje had, maar ik heb steevast doorgezet en alles is uiteindelijk goed gekomen. Ikzelf ben wel altijd héél strikt en zeur niks, dat geeft, denk ik het beste resultaat. Veel succes nog met je race tegen de kilo’s !!!

 28. Hallo allemaal.

  Ik ben nu vanaf maandag bezig en nu 500gr kwijt.Weet iemand wat je nu eigenlijk zo ongeveer per week af kunt vallen?Ik moet 8 kg kwijt dus heb dan nog een hele tijd te gaan op deze manier.Mag je ook de weekenden gewoon alleen de shakes enz pakken?
  Groeten Jose

  • Dat hangt af van persoon tot persoon Jose, de een valt 3 kg af en de andere een halve kilo. Doorgaan met de shakes in het weekend mag (tenminste niemand zal je dit verbieden hahahaha) maar echt aan te raden is het niet. Ik ging dat zelf ook doen en werd te zwak.
   Als je voor enkel shakes gaat doe je beter de MODIFAST INTENSE !

 29. Ben net eventjes de keuken ontvlucht want mijn huisgenoten eten frietjes van de frituur !!!
  Had net gegeten, mijn wokje van ui, worteltjes, paprika’s, courgettes en sojascheuten met wat Philladelphia light mediterrano (het was trouwens superlekker) maar had het toch moeilijk met de geur van heerlijke frietjes !!!
  Ik weet nog niet wanneer ik het mezelf eens ga gunnen om frietjes te eten.
  Het is ondertussen wel al 4weken geleden…(vroeger at ik elke donderdagmiddag frietjes)
  Ben al benieuwd voor morgenvroeg !!! Hopelijk toch een beetje af ?!?!?!?
  Tot morgen allemaal,
  Babske ;-)

  • Goodmorning ! Ik weerstond gisteren de verleiding van een heerlijke Magnum ……..hihihihi, lastig hé ?
   Een fijne dag verder Babske en als je weer frietjes mag DAN ga je er extra van genieten, zeker weten meid xxx

 30. Goedemorgen iedereen,
  Vandaag weer positief nieuws !!! Alweer 300g minder gewicht om mee te slepen. Ben terug happy !!!
  Hopelijk gaat het voor jullie allemaal ook lekker vooruit !!!
  Vanmiddag maak ik de tonijnsalade op een toast, mmm lekker.
  Vanavond probeer ik opnieuw iets uit : gewokte groentjes als ui, paprika’s en sojascheuten op smaak gebracht met Philadelphia light mediterrano.
  Ik kijk er al naar uit !!!
  ‘k Ga proberen dit weekend goed op te letten zodat er niets bijkomt en ik volgende week met een propere lei kan beginnen.
  Alhoewel we zaterdagavond wel iets gaan eten, maar ik neem rotsvast een salade !!!
  Groetjes aan iedereen en een fijn weekend toegewenst met prachtig weer !!!
  Babske ;-)))

  • Van mij ook een goedemorgen aan al ons mede-lijners xxx
   Awel Babske, je bent echt wel een dame met pit en uithouding, proficiat ervoor !!!!!!
   Heb het recept gelezen en weet vanavond dus wat gegeten, bedankt <3

 31. Hey Zonnetje,
  Om te antwoorden op je vraag van deze morgen : ik ben nu in totaal 5.4kg kwijt.
  Tuurlijk is dat goed, maar ik had gehoopt dat de volgende 5kg er ongeveer even rap zouden afgaan als de eerste 5, niet dus.
  Hopelijk ben ik morgen toch weer wat kwijt…
  Heb vanavond lekker gerechtje gemaakt, lees maar eens na bij shir.
  Voel me vandaag echt al stukken beter !!! Ik kan er weer tegenaan !!!
  Tot morgen dan maar weer.
  Groetjes, Babske ;-)

 32. Hallo allemaal,

  Is er misschien iemand die de muesli variant lekker vind? Ik heb namelijk nog een paar zakjes over omdat ik er zelf van moet kokhalzen. Als iemand interesse heeft laat het even weten. Wellicht in ruil voor een shake of pudding die jij niet lekker vind..?
  iig succes met afvallen allemaal!

  Groetjes Lieke

 33. Babske!

  Goed bezig!!!! ik ben helaas gewoon blijven hangen:(….vetpercentage is gelukkig wel afgenomen….maar ja…die kilo’s willen niet echt meer. Vandaag ook enorm druk gehad op het werk dus maar net een liter water op tot nu toe…pfff….
  Nah keep up the good work ya’ll!!!

  • Dank je shir.
   Heb vandaag een véél betere dag achter de rug.
   Komt waarschijnlijk door de goede start van de dag, maar goed.
   Heb deze middag een toast gemaakt met gebakken paprika’s, die was goed te doen.
   Vanavond zelf gerechtje klaargemaakt : wok van ui, wortel, prei, sojascheuten en scampi’s gekruid met zout en curry, mmmmmmmm, was echt lekker !!!
   Ik hoop stiekem dat ik morgen toch weer wat af ben…
   Morgenochtend meer nieuws.
   Groetjes, Babske ;-)

 34. Ik val maar meteen met de deur in huis : 500g eraf vandaag.
  Gelukkig en eindelijk…
  Gisterenavond enkel de broccolisalade gegeten, had geen zin meer in een shake want voelde me niet zo lekker.
  Had al heel de namiddag last van gerommel in mijn maag en buik, eng gevoel. Precies of ik kon elk moment diaree krijgen. Gelukkig is dat normaal gebleven… Wel een stuk of 5x moeten gaan…
  Hopelijk ben ik weer op weg !!!
  Dank je allemaal voor jullie steun. Het doet deugd om te weten dat er mensen écht met me meevoelen omdat ze wéten waarover ik het heb. Bedankt, Babske :-)

  • Fantastisch Babske, hoeveel ben je nu al kwijt ?
   Ik wil die twee en een halve kilo die ik er bij kreeg omdat ik ‘gezond sterk voedsel moest eten : lees : heel vet :-) ook weer kwijt en vanmorgen was er toch 150 gr vanaf héhé …..
   Ik ben vastbesloten om me pas eind deze maand te wegen, heb de weegschaal ’tijdelijk’ een andere verblijfplaats gegeven maar het is moeilijk hoor hihi
   Ook aan al de anderen :’keep up the good work !
   Groetjes zonneke

 35. Tuurlijk meiden (en jongens). Ik snap dat het moeilijk is om niet dagelijks te wegen. Ik heb ook al mijn leven lang gewichtsgedoe. Nu ben ik 13 kilo kwijt, waarvan 8 kilo met 8 weken Protiplus. Ik wil er eigenlijk nog ongeveer 10 kwijt, dus ik moet nog ff door. Inmiddels intake bij diëtiste gehad om geleidelijk over te gaan naar iets normalere voeding, waarmee ik toch afval, maar iets minder snel. Zet m op allemaal !!

 36. ik ken dat verslaafde…het zit er zo in dat als ik midden in de nacht wakker word en heb geplast ik naar de badkamer wandel om te kijken of er wat af is. Het is geen gezonde manier van leven, maar ik kom maar niet van die weegdrang af…echt verschrikkelijk gewoon….als ik idd net als Babske zegt op m’n streefgewicht zit (voor langere tijd dan niet 1 dag) dan denk ik wel dat ik die drang naar de weegschaal los kan laten…en zo niet…nah dan heb ik wel echt een kronkel in m’n hoofd haha…maar idd we kunnen ook wat zwaarder zijn door vocht wat we vasthouden…laten we er maar gewoon van uitgaan dat dat het is…beter vocht dan vet;)

 37. Hoi Babske, Shir en anderen……

  Laat de moed niet zakken !!!!!!

  Gouden tip :Het heeft GEEN zin om ELKE dag op de weegschaal te staan !
  Ik werk bij de afdeling Sport vd overheid en spreek dagelijks sportdocenten, diëtisten etc. Die hebben me dit allemaal uitgebreid verteld. Maximaal 1 maal per week !! Als je een tijdje bezig bent ontstaat er vaak een plateaufase waarin je tijdelijk (dus niet n paar dagen, maar weken) NIETS afvalt. Check hoe en wat je eet/drinkt en blijf volhouden.

  Maar nogmaals…elke dag wegen is totaal zinloos. Als je een keer minder/meer naar de WC gaat is er al verschil…

  • Ik weet het hoor, maar ik ben écht verslaafd aan mijn weegschaal.
   Als je al de helft van je leven vecht tegen de kilo’s, kan dat ook bijna niet anders. Ik zou de helft gelukkiger zijn, moest ik niet op mijn gewicht moeten letten en gewoon vanzelf slank zou zijn. Zo bestaan er ook mensen hé. Ik zie dat genoeg rondom mij !!! Maar dat is nu niet zo, dus moet ik daar mee leren leven…
   Als mijn meeste kilo’s eraf zijn, weet ik, uit ervaring, dat ik kan overschakelen naar 1x per week wegen, maar nu kan ik dat nog niet, helaas.
   Toch bedankt voor je reactie, daar put ik wel kracht uit om door te gaan…

 38. Hoi babske,

  I know the feeling. Ik volg het ook strikt en gisteren na het eten nog 1.45 uur stevig doorgewandeld…en vanmorgen gewoon 2 ons erbij…ik baalde ook als een stekker vanmorgen. Dat streefgewicht wil maar niet op die stomme weegschaal komen te staan! Hoop dat jouw weegschaal en die van mij, morgen een positiever resultaat laat zien. Succes. Shir

  • Ik hoop het ook…
   Kan gelijk moeilijk aan mijn werkdag beginnen.
   Moet straks dagschotels maken voor mijn klanten.
   Dat maakt het nog eens extra moeilijk hé.
   Maar kan toch wat kracht putten uit de reacties, dank je wel…

 39. Wat gebeurt er nu ?!?!?!
  Weeral blijven staan deze morgen !!!
  Ik was dus 300g bij na het weekend en die gaan er gewoon niet af !!!
  Terwijl ik alles strikt volg !!!
  Ik heb gisteren al de hele voormiddag lopen huilen…
  Ik weet het, ik lijk wel geobsedeerd, maar ik wil écht mijn overtollige kilo’s kwijt !!! En nu lukt het ineens niet meer !!!
  Ook al ben ik enorm ontgoocheld, toch ga ik gewoon door.
  Uiteindelijk kan ik dan niet anders dan afvallen, toch ?
  Ik weet het echt niet meer hoor…
  Mijn lichaam is me voor de zoveelste keer weer eens aan het straffen omdat het zo goed ging in het begin !!! Het is altijd hetzelfde liedje. Als ik een tijdje een dieet volg, zegt mijn lichaam op een gegeven moment : ik heb het gehad, ik reageer niet meer. Het is altijd zo.
  Toch geef ik niet toe deze keer, ik doe gewoon verder !!!
  Ik laat jullie morgen weten of ik al resultaat boek…
  Babske :-(((

  • Hallo Babske,
   ik heb met je te doen. Maar: het is nu van belang dat je toch doorzet. Wat iemand omschrijft als ‘plateau’ fase (o.i.d.) is echt zo. Als je toch door blijft lijnen ga je weer afvallen, je verbruikt dan nl. meer dan je binnen krijgt. En volgens mij hebben alle lijners hier mee te maken gehad. Dus, probeer nog even vol te houden, je zult hier echt voor beloond worden (en kan je schoonzus zien dat je echt bent afgevallen).
   Je schreef ook dat er vrouwen zijn die van zichzelf slank zijn: nou die zijn op een hand te tellen hoor. Ik ben nu zelf op gewicht en dat wil ik graag zo houden, en als ik ergens (gebak) voor bedank krijg ik gelijk te horen dat ik het wel kan hebben omdat ik zo slank ben. Ja, dank je de koekoek, dat gaat niet vanzelf, daar moet ik ook wel wat voor doen én laten. Dus niet alles is wat het lijkt.
   Heel veel sterkte, het gaat je echt lukken.

 40. Bedankt voor de positieve reacties, dit waardeer ik zeer!
  Dag 3 is begonnen en het gaat nog steeds goed.
  Heb totaal geen last van een honger gevoel en vind de milkshake chocolade heerlijk!! Die maak ik ook warm, net warme chocomelk!
  Alleen de vanille pudding gaat me heel erg tegen staan. Komt misschien door de structuur ervan maar krijg het moeilijk weg.
  Ik heb me nog niet gewogen maar weet zeker dat er wat af is.
  Morgen een lekker boterhammetje! Kijk er al helemaal naar uit! Haha.

  Iedereen een fijn dag toegewenst!
  Groetjes Sanne

 41. Hoikes, na al dat ‘sterker worden voedsel’ ben ik maar liefst 2, 5 kilo aangekomen dus ????? Let’s shake again :-)
  Zie een paar nieuwkomers, leuk meiden, samen gaan we ervoor hé ?

 42. Hoi BSM,

  Leuk om ook eens een man te horen die wil afvallen. Ik zelf reken altijd 200 kcal voor het ontbijt en 200 kcal voor de lunch…qua caloriën zit je denk ik met een gebakken ei (110kcal) en een snee roggebrood (104kcal (55gr)) wel goed denk ik. Alleen is het wat vettiger door het bakken lijkt me. Lijkt mij dat het geen kwaad kan en bovendien wordt er in week 1 zelf ook een gebakken ei voorgeschreven. Succes!

  Sanne welkom! en heel veel succes.
  Fransica 3,5 kilo in 1 week!!!! Super zeg! hoop dat ik morgen ook weer lichter weeg. Heb net een liter thee op, dus hoop wel dat ik dat er nog uit ga plassen, anders is de weegschaal morgen weer zo teleurstellend…ook al weet ik dat het dan vocht is…..haha.

  Succes allemaal!
  Groetjes,

  Shir.

 43. Hallo,

  Zal ik mij als MAN maar eens melden, zie alleen vrouwen namen ;).
  Ben begonnen sinds gisteren en benieuwd hoe het zal verlopen.
  Ik wil me 1x per week wegen en afmetingen opmeten.

  Ik ben 1.98m groot en weeg 112kilo momenteel. Met 25 jaar jong is dat te veel.
  Streefgewicht is minimaal 95kilo.

  Vraag: Het dieet draait in grote lijnen om weinig calorieren en veel eiwitten. Misschien ga ik nu een domme vraag stellen, maar is een gebakken eitje op roggebrood toegestaan voor in het weekend?

 44. hallo allemaal,
  gisterochtend op de weegschaal na 1 week 3.2.2 en er was 3,5 kg af en wat ik zelf nog veel fijner vindt is dat mijn kleding al losser zit !!!
  vrijdag wil ik een spijkerbroek proberen die ik nog wel aan kon maar wel erg strak zat
  jammer dat het bij jou nu wat minder gaat maar ook die fase zal ik wel krijgen goed dat je toch strak door gaat toppie
  en hoi sanne welkom bij de club moet je veel kilootjes kwijt,ik zelf wel hoor wil er 20 kg af dus nog lange weg te gaan maar we gaan ervoor
  zeker leuk met af en toe een babbeltje hier

  groetjes ciska

  • Hoi francisca,
   Dank je voor de steun.
   Fijn dat het bij jou zo goed gaat !!!
   Ik kan eventjes niet veel zeggen, door al mijn emoties. Je leest het wel een eindje verderop…

 45. Vandaag begint de dag in mineur…
  100g bij buiten gisteren. Heb nochtans strikt alles gevolgd.
  Wel lastige dag gehad, was blij dat ik kon gaan slapen…
  Ik ben zeer ontgoocheld, maar doe toch gewoon verder.
  Die kilo’s krijgen mij deze keer niet klein !!!
  Hopelijk morgen beter nieuws…
  Babske :-(((

 46. Hallo allemaal,

  Mijn naam is Sanne en ik ben vandaag begonnen met het protiplus dieet.
  Het gaat goed, vanmorgen begonnen met een pudding, en als lunch een milkshake en een salade. En als avond eten een kopje tomatensoep met een pudding.
  Mijn tussendoortjes heb ik overgeslagen en daar had ik vanmiddag wel spijt van, wat een honger had ik. Morgen maar anders doen.
  Ik vind het leuk dat jullie zo met elkaar meeleven en dat heb ik ook wel een beetje nodig om dit aan te gaan.

  Ik hou jullie op de hoogte,
  Groetjes Sanne

 47. Goedemorgen iedereen,
  Hopelijk heeft iedereen genoten van zijn weekend.
  Heb ik toch wel gedaan. Daar hangen helaas 200g aan vast, maar ik hoop dat die er vlug weer af zullen zijn !!!
  De eerste dag shaken is toch altijd weer wennen, vind ik. Het is altijd een beetje raar om te weten dat je niet echt wat mag eten.(uitgezonderd groenten en yoghourt natuurlijk)
  Toch zie ik het volledig zitten om de volgende 5kg tegen het lijf te gaan !!!
  (Ik moet nl ook bewijzen aan mijn schoonzus dat ik ben vermagerd want blijkbaar ziet zij niet dat er al 5kg af zijn !!! Ze zegt dat ze het misschien zal zien als er 10kg af zijn !!! Echt gebeurd gisteren !!!)
  Gisterenmorgen mijn jeans geprobeerd, maar dat is nog wat te vroeg, ze gaat al dicht, maar zit nog niet echt comfortabel… Nog even verder doorgaan met afslanken dus !!!
  Groetjes, Babske ;-)

 48. Ow dan zijn we van dezelfde lengte. Ben 1.53 en zojuist op de.weegschaal gestaan en weeg nu 50.5. Na m’n 1e week woog ik 50.1 dus ben gisteren maar weer opnieuw begonnen. Wil naar de 47 toe, maar jeetje wat is dat moeilijk zeg. Je verhaal is wel zeer inspirerend moet ik zeggen, dus ik ga er weer vol frisse moet tegenaan. Echt goed hoor van 78 naar 45!!! Keep you posted. ;)

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in