modifast protiplus Modifast ProtiPlus 3.2.2 Review en Ervaringen Header modifast protiplus
Header modifast protiplus Modifast ProtiPlus 3.2.2 Review en Ervaringen

Review en Ervaringen met Modifast Protiplus

De producten van Modifast zijn al jaren populair waarvan Modifast Protiplus 3.2.2 het meest succesvolle product is. Naast Protiplus zitten ook Modifast Intensive, Snack&Meal en Laboratoires in het assortiment van Nutrition & Santé. Modifast Modifast Protiplus 3.2.2 bestaat uit maaltijdvervangers en voedingssupplementen.

Jouw Ervaring met Modifast ProtiPlus

We zijn erg benieuwd naar de ervaringen met Modifast ProtiPlus. Heb jij ervaring met dit product? geef dan hier jouw mening of lees de ervaringen van anderen.

Modifast Laboratoires is gestart met Modifast Intensive genoemd. Bij het intensive programma worden alle maaltijden vervangen door Modifast maaltijdvervangers. Dagelijks krijg je slechts 500 calorieën (2000 is gebruikelijk voor een volwassen vrouw). Het assortiment bestaat uit puddingen, repen, koekjes, shakes en dranken. De producten zitten vol eiwitten, mineralen en vitaminen. Eiwitten verteren langzaam waardoor deze lang in het lichaam blijven. Dit voorkomt het hongergevoel. Met Modifast Intensive kun je  snel afvallen zonder hongergevoel. Zoals je eerder kom lezen heeft Modifast  naast intensive verschillende andere afslankprogramma’s op de markt gebracht zoals Modifast ProtiPlus 3.2.2 en Modifast Snack&Meal. Modifast helpt, of je nu een paar kilo’s wil kwijtraken of intensief wil lijnen.

464-modifast-600 kopie

De Basis van ProtiPlus 3.2.2

Bij het ModifastProtiPlus 3.2.2  houd je drie dagen een streng dieet. Je mag daarna 2 dagen een lichter dieet volgen en in het weekend eet je normale maaltijden. Doordat je niet constant een streng dieet volgt is deze Modifast dieet methode goed te volgen. Bij het dieet kun je gemiddeld 1 tot 3 kilo per week kwijtraken. Intensive is strenger, hierbij volg je de eerste fase in minimaal 2 weken. De duur van deze fase hangt af van hoeveel je teveel weegt. Tijdens deze fase eet je alleen maaltijden in poedervorm van Modifast. De tweede fase van het Modifast dieet duurt 2 weken. Hierbij eet je tijdens de eerste week 5 maaltijden van Modifast en 2 andere maaltijden. De week daarna eet je 4 gewone maaltijden en 3 Modifast maaltijden. De andere maaltijden dienen zorgvuldig te worden samengesteld. Tijdens de laatste fase wordt alleen gezonde voeding gegeten, zonder gebruik te maken van Modifast producten. Door evenwichtige voeding te eten wordt voorkomen dat er plotseling teveel gegeten wordt. Op deze manier voorkom je het jojo-effect.

Modifast ProtiPlus 3.2.2 is van het meest succesvolle product uit het assortiment van Modifast. Het is een compleet pakket aan maaltijdvervangers dat is geformuleerd om gewichtsverlies te stimuleren. De producten zijn niet alleen heerlijk, maar ze bevatten ook lekker veel eiwitten. Modifast ProtiPlus past daarom prima in een eiwitrijk dieet.

Het dieet van ProtiPlus duurt slechts een week. Deze kun je herhalen hoe vaak je wilt. De afslank week van ProtiPlus bestaat uit drie fases, namelijk:

 1. De Aanvalsfase. Deze fase duurt drie dagen en is intensief.
 2. De Progressieve Fase. Deze fase duurt twee dagen.
 3. De Normalisatiefase: Deze fase duurt ook twee dagen.

Bij het Modifast ProtiPlus 3.2.2 wissel je drie dagen waarbij je een streng dieet op na houdt af met twee lichtere dagen. In het weekend eet je normale voeding. Door afwisseling is dit dieet makkelijk vol te houden. Binnen de afslankperiode kun je 1 tot 3 kilo per week afvallen.

Wil je de gewichtsafname maximaliseren dan kun je kiezen voor Intensive. Hierbij volg je de eerste fase in minimaal 2 weken. De uiteindelijke duur hangt volledig af van hoeveel je wilt afvallen. Gedurende deze periode mag je alleen de maaltijdvervangers van Modifast consumeren.

In de tweede fase, deze duurt ook 2 weken mag je 5 dagen uitsluitend Modifast maaltijdvervangers eten en daarna 2 dagen normale voeding in de eerste week. In week 2 eet je 4 dagen uitsluitend maaltijdvervangers. De overige 3 dagen zijn voor normale voeding. De normale maaltijden dienen wel te voldoen aan bepaalde eisen. De maaltijden moeten calorie-arm zijn en alle nodige voedingsstoffen bevatten.

Tijdens de laatste fase wordt alleen gezonde voeding gegeten zonder gebruik te maken van Modifast producten. Nu ben je helemaal klaar met de maaltijdvervangers. Hou het aantal calorieën nog in de gaten en eet vooral gezond.

In het Slank Plan van Modifast ProtiPlus zit online coaching inbegrepen. De Mijnmodifastcoach mag je gratis om adviezen vragen. Je ontvangt motivatie, recepten, tips en professioneel advies.

Voorbeeld weekschema’s kun je makkelijk van de website downloaden.

Voor wie is Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan geschikt?

De eiwitrijke maaltijdvervangers zijn voor een ieder geschikt. Toch is het niet raadzaam voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven om dit dieet te volgen.

Is Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan effectief?

Modifast ProtiPlus 3.2.2 is gebaseerd op een bewezen afslankconcept waarbij eiwitrijke voedingsmiddelen worden gebruikt om indrukwekkende resultaten te boeken. Volgens Nutrition & Santé is Modifast ProtiPlus 3.2.2. meer dan alleen een eiwitrijk dieet. Het geheim van ProtiPlus zit in de afwisseling van strenge en lichte dagen. Dit maakt dit dieet niet alleen makkelijk vol te houden, maar beperkt de kans op het jojo-effect ook. Wel is het zaak dat je gezond en evenwichtig blijft eten.

Wat kost Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan?

Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan producten kun je halen bij verschillende supermarkten, webwinkels, apotheken en de drogist. Daar kun je de losse maaltijdvervangers aanschaffen of een volledig pakket bestellen. In het assortiment van ProtiPlus zitten milkshakes, pudding, repen en koekjes. De pakketten kosten tussen de € 59,99 en de € 176,22. Hierop kun je nog een leuke korting krijgen. Bestel ProtiPlus Producten met 15% korting

Weekmenu en Weekschema

Ben je benieuwd hoe het weekmenu van eruit ziet? Download hier het ProtiPlus weekschema voor de vrouw of het ProtiPlus weekschema voor de man. Modifast werkt snel en is effectif. Hierdoor blijf je gemotiveerd. Het nadeel is dat je last kunt krijgen van een hongergevoel. Sommige mensen die dit dieet volgen, voelen zich duizelig of futloos doordat ze veel minder energie binnenkrijgen dan ze gewend zijn.

Modifast 3.2.2 Producten

ProtiPlus kent op dit moment vier verschillende producten in de volgende varianten.

 • Milkshakes: Chocolade en Cappuccino
 • Pudding: Vanille en Chocolade
 • Repen: Melkchocolade-Kokosnoot, Pure Chocolade-Rode Vruchten
 • Koekjes: Granen-Chocoladestukjes

Voordelen

 • Bevat veel van de voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft
 • Het is een effectief en bewezen programma, vandaar de populariteit
 • Je kunt zowel in pakketvorm als losse producten kopen
 • Online begeleiding

Nadelen

 • Weinig ondersteuning bij het omschakelen naar ‘normaal eten’
 • Het assortiment is vrij klein, dus kan het eentonig worden
 • Weinig prijsvoordeel op de pakketten

Conclusie

Modifast ProtiPlus werkt volgens een bekend concept om gewichtsafname te stimuleren. De producten bevatten een hoog gehalte aan eiwitten die de spiermassa beschermen. Anderzijds houden eiwitten je langer verzadigt zodat je minder trek hebt door de dag heen. Op het afslank plan van ProtiPlus verbrand je, dankzij het hoog gehalte aan eiwitten, vetten en geen spiermassa. Het gaat dus om een gezonde en effectieve gewichtsafname. Naast de vele eiwitten zit ProtiPlus boordevol vezels, vitamines en mineralen. Kortom bevat het de belangrijke voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Extra voedinggsupplementen zijn daardoor niet nodig. Modifast ProtiPlus is echt de moeite waard voor zij die willen afslanken middels maaltijdvervangers.

Jouw Ervaring met ProtiPlus

We zijn erg benieuwd naar de ervaringen met Modifast ProtiPlus. Heb jij ervaring met dit product? geef dan hier jouw mening of lees de ervaringen van anderen.

Gezonde Groeten,

Natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringMiss Maxi Nederland Finale van de XL Factor
Eenvoudig AfvallenLichaamswijzer door dr. Tom Jacobs
modifast-protiplus-3-2-2Modifast 3.2.2 is een effectieve manier van afvallen mits je strikt de regels van het afslankplan volgt. Dit wil onder andere zeggen dat je naast de Modifast producten voldoende moet bewegen en eten volgens de richtlijnen.

2279 Reacties

 1. Hoi Allemaal,

  Ik ben Sylvia en sinds afgelopen maandag bezig met Modifast Intensive. Ik heb eerst alleen shakes gegeten maar gistermiddag werd ik helemaal naar en heb toen besloten om maar over te gaan op 2x shake en een gewone maaltijd. Ik ben benieuwd hoe me dat gaat bevallen.
  Tot nu toe ben ik sinds maandag 4,2 kilo kwijt. Nog 20,8 te gaan.
  Ik heb hier nog niet zo gelezen, maar ik was al op een ander topic aan het schrijven de hele week maar daar werd door niemand gereageerd. Daarom nu maar hier, om wat steun te krijgen.

  Groeten Sylvia

 2. @ ikke: vanaf donderdag mag je als tussendoortje de koekjes en dan maximaal 2 per keer…ik vind ze niet zo lekker, heb liever de repen maar smaken verschillen he…

  • oke thanks ik dacht eens wat anders dan chocolade ben wel vh knagen op iets. ik vind repen heerlijk vooral die kokos.

 3. nou toevallig vandaag in Odijk en tot mijn verbazing heel veel keus uit modifast dus ff gesjopt. heb ook de koekies gekocht iemnand al getest hoeveel mag je er trouwens van per tussendoortje?

  vandaag gaat het goed heerlijk hoor weer zon boterham vanavond staat er nasi op menu

  doei

 4. Goedemorgen, na de foutjes van vorig weekend de afgelopen week keurig braaf geweest.
  Vanochtend 1,6 kilo lichter.
  Ben blij,gaat langzaam maar gestaag.
  Het kruidvat hier had helemaal niks meer,en dat was vorige week met de Weight Care aanbieding ook al zo !Waardeloze winkel.Iemand schreef het al, gewoon lokkertjes !Ga er ook niet meer op af, bestel online, of als ik toevallig ergens een aanbieding tegenkom dan koop ik het.
  Heb wel extra weight care repen bij Appie besteld, scheelt 60 cent per pakje.Kan ik even vooruit.

  Komende 3 dagen 2 x modifast 1 x lichte maaltijd.
  Morgen ga ik de kabeljouw met gnocchi maken van de modifast recepten site .Iemand dat al een gegeten ?
  Ik maak s’winters gnocchi met spruitjes, maar met vis nog nooit gedaan.

  Wees sterk, veel succes en een fijn weekend gewenst .

  Meissiemeis.

 5. hallo allemaal

  hier in de belgische kruidvat was afgelopen week ook die 25 % actie, ik had meer geluk ff 6 potten ingeslaan en repen scheelde 33 euro op de hele rekening…

  vandaag uitstapje met het werk gehad en ja 2 x een vast menu gegeten dus ja ga me nu echt niet wegen, ik denk dat ik morgen maar een dagje shaken inlas om vandaag te compenseren….

  ik wens jullie allemaal een leuk weekend en succes..

 6. ik ga proberen om in julli de intensive fase gewoon een keer te volgen.
  bedankt Elly voor je uitleg ik ben nu week bezig maar heb nog wel wat over in de bus ik heb de shake. ga morgen ff nieuwe bestellen.

 7. succes lievy

  Ikke: ik zou toch voor de zekerheid de bus proberen te ruilen, anders zou ik hem over een aantal weken opmaken als je de meeste kilos kwijt bent, het gaat toch met name om eiwitten en de combinatie, denk niet dat die samenstelling van intensive op dit dieet gemaakt is..

  Ik reken 1 bus per week, ik heb het liefst de pudding, ik mag graag stevig lepelen, ong. 1,5 a 2 pak reepjes en 1/2 p koekjes.

  groetjes Elly

 8. hallo allemaal

  het weekend staat weer voor de deur!
  Ik heb 2x een vraag en hopelijk kunnen jullie mij helpen!
  Vraag 1 vriend lief dacht lief te zijn en heeft bij de kruidvat de verkeerde modifast gekocht nl de intensive kan ik deze ook tijdens de proti dagen gebruiken want ze bevatten volgens mij meer cal dan de puddingkjes uit de proti serie.

  Teven wil ik via het internet even een vooraad in slaan echter kom niet uit de hoeveelheden. Ik heb nu de bus met choco milkshake en daar staat op voor 18 porties afgelopen week begonnen dus er zijn 12 proties uit dat zou inhouden dat er nog 6 in zitten echter krijg ik er nooit geen 24 schepjes meer uit.
  Hoe rekenen jullie het per bus?

  groetjes en succes het weekend ik heb als tussendoortje een zakje snack a jack gekocht voor het hele weekend 1tje!

 9. Hallo iedereen,
  Mijn naam is Lievy en ik start maandag met modifast protiplus.
  Heb alles in huis en zie het helemaal zitten!
  Paar jaar terug met modifast intensive 16 kg kwijtgeraakt, maar door het stoppen met sporten en ja, het te veel smullen, plakt het er allemaal weer aan (eigen schuld, dikke poep ;-))
  Toevallig op deze site geraakt en blij dat er velen zo actief info en eraringen delen!
  Dus, maandagochtend weegschaal op en in de startblokken!
  Benieuwd hoeveel er af gaat per week en hoe we het doen in de ‘lossere’ weekends.
  Hoeveel gemiddeld vallen jullie af per week?
  Groetjes!

 10. Renee ik begrijp dat jij een tijdje bezig bent? hoe lang en hoeveel ben je kwijt en moet je nog veel?
  Is het na een lange tijd nog steeds te doen? Ik heb met mijn lopende bestelling voor 6 weken voorraad, ben ik het dan niet spuugzat of zit het ritme er dan in?

  • Ik ben vanaf begin maart bezig, ik woog 70 kg en wilde 10 kg eraf. Die waren er eind april af. Maar ik wil graag op gewicht blijven, dus door de weeks houdt ik me aan het dieet. Ik vind het nl. een makkelijk, niet-bij-nadenken dieet. In het weekend eet ik gewoon. En de puddinkjes vervelen niet, mits ze goed koud zijn. Vanmorgen was hij na een uur nog niet goed uitgehard, en dan zit ik ‘met lange tanden’ te eten. En zoals ik eerder op deze site schreef: ik ben van de makkelijk en eet soepjes met of zonder visfilet erin.
   Ik heb hier door de weeks geen moeite mee, zeker niet omdat ik weet waar ik voor doe.

 11. hoi

  hier hadden ze nog wel de choco shake maar die heb ik net gedaan verder allen de reep rode vruchten en ook die had ik al deze week. nu nog ff in heel klein filiaal proberen straks is het er niet dan pech dan wel lekker gefietst.

 12. nancy34 succes.

  Renee, bedankt voor de tip, heb gelijk bij ja.droginet.nl besteld, wilde nd kruidvat gaan maar als de schappen toch overal leeg zijn is het ook het reisje niet waard, heb voor 61 euro besteld, hier kan ik 2 weken mee doen en inderdaad geen portokosten.

  • Ja, ik durf het bijna niet te zeggen: maar in mijn pauze had ik nl. toch weer een poging gedaan om bij een 3e kruidvat te kijken, maar ook hier: alle schappen leeg. Maar deze internetwinkel is nog goedkoper dan de Kruidvat-actie en wel zo handig dat het thuis wordt bezorgd.

 13. ik ben hard aan het nadenken of ik maandag weer ga beginnen… wil er voor mijn korte vakantie eind juni echt nog 5 kg afhebben, dat kan lukken als ik protiplus ga gebruiken.. het gaat nu schommelend, ik kom niet aan, val iets af.. dus eigenlijk weet ik het antwoord al, gewoon lekker aan de protiplus. heb nu heerlijk paar weekjes normaal gegeten dus het zal er ook snel afgaan.. denk ik.. ff streng en dan hupsakee!!

 14. Hier is de kruidvat – vaten (lees 4 filialen) altijd leeg.
  Dus ik doe het altijd online.
  Ik doe bij drogisterij.net. Spaar je ook nog gapers. En de volgende dag in huis. Hebben wel de chippies, maar ze heten daar snacks van weightcare, maar dan krijg je die van modiafast.
  Die andere winkels ken ik niet, ga ik eens kijken.

 15. ik heb idd nu maar via het net (ja.droginet.nl) besteld, hier zijn de puddingpotten zelfs € 19,95! Ik heb ze hier wel eens eerder besteld en toen had ik ze ook al een dag later in huis. ik wilde enkel nu ook wel eens de chippies proberen, maar die hebben ze niet in het assortiment. koekjes en repen wel.
  groet,
  Renee

 16. ook hier de kruidvat helemaal leeg dus helaas ik ga maar eens kijken op de site die jij schrijft Jolanda maar ben je dan uiteindelijk met verzendkosten niet meer kwijt?

 17. @nancy: ga je toch weer beginnen met protiplus? Beviel het strepen niet?

  ik heb van de week bij drogist.nl besteld en daar zijn ze nog goedkoper op dit moment. scheelde nog 2 euro op een bus.En meer dan een euro op een pak repen.

  groetjes jolanda

 18. Allen,

  Bij droginet zijn de protiplus bussen en repen eigenijk altijd in de aanbieding, sinds dat ik het gedaan heb, 10 weken, 2 weken nu ermee gestopt maar pak het weer op, en nu zijn ze daar extra goedkoop, levering is super snel! Voorkom teleurstelling en bestel voor je eigen gemak gewoon op het net!

  gr. Nancy

 19. Gisteren ben ik bij twee Kruidvatwinkels geweest: wat een teleurstelling zeg! Op dit forum was de tip dat Kruidvat 25% korting geeft op Protiplus deze week. Ik ben toen in de folder gaan neuzen en had nog meer aantrekkelijke dingen gezien. Ik ging dus met een boodschappenlijstje naar Kruidvat: nou, na 2 filialen had ik slechts 3 producten gescored. Waaronder dus géén Protiplus. Ik kreeg te horen: “we hebben het niet binnen gekregen” en “het is al op” (jaja).
  Ik denk dat de folder een lokkertje is, ik ga in ieder geval niet meer en bestel de protiplus met korting op internet.
  @Jolanda en Elly: goed van jullie hoor. En ja, ik denk inderdaad dat je je met minder gewicht gewoon lekkerder voelt. In het verleden heb ik op dit forum hier wel een onaardige reacties op gehad, maar we lijnen ten slotte niet voor niets?
  Het weekend met al zijn verleidijkheden staat weer voor de deur, dus dames: allemaal succes!

 20. @elly: Ik ben 17 maart begonnen en nu 8,2kg kwijt(plus die ene die ik de eerste week aankwam ipv afviel) Wat knap zeg al zoveel in anderhalve week! Die 80 ga je met gemak halen!

  groetjes jolanda

 21. Jolanda wat zal je je heerlijk voelen, GEWELDIG. Hoeveel ben je in totaal kwijt?In hoeveel tijd?Tuurlijk ga je lekker geniet op je uitmomenten.

  Ikzelf was 1.8 kg afgevallen, ben nu ruim 5 kg afgevallen en vorige week maandag begonnen, dit is al heerlijk maar MOET nog ruim 10 kg en eigenlijk nog wel 15, maar ga eerst voor de volgende 5.Ik begrijp ook heel goed dat het vanaf nu minder snel gaat.
  Ik zit nu op 86.6 als ik voor dat we op vakantie gaan(begin augustus)80 kg ben ben ik een zeer tevreden mens, ik ben dan nog stevig maar niet meer die kolosale persoon die als een zak over straat waggelt(zo voelde ik me echt met mijn 92 kg)nu al een stuk minder, dit geeft me wel weer zelfvertrouwen.
  benieuwt hoe het volgende week gaat dan hebben we nl ook een feestdag in onze week.

  Weekend ook iedereen weer succes met het laten staan van hapjes en wijntjes ed.

  groetjes Elly

 22. @ikke: ik neem het net als Carla mee.
  Vanmorgen mijn wekelijks weegmoment gehad en ik kan er weer helemaal tegen!!! deze week maar liefst 1,4 kg afgevallen. Het meeste wat ik in een week kwijt ben geraakt. Ik weeg nu onder de 70 kg. Nog 2 kg en ik ben op mijn 2e streefgewicht. Ik wil graag doorgaan tot(en met) de zomervakantie. Zogauw ik op de 67 kg sta wil ik wel wat shakes gaan afbouwen. Blij dat ik deze week zo veel afgevallen ben want komende week kan ik me 2 dagen niet aan mijn dieet houden. Ga wel zoveel mogelijk mijn best doen om het wel te doen, maar bij het uit eten en een dagje concert gaat dat niet helemaal lukken.
  Maar dat vind ik nu niet zo erg. Ik zit onder mijn 1e streefgewicht.

  iedereen heel veel succes en je ziet het vooral doorgaan!
  groetjes jolanda

 23. soow dag 4 zit erop vanavond heerlijk genoten van mijn kipfiletje met uien champignons en paprika mmmm wat is dat dan heerlijk zeg! hoest bij jullie gegaan? ben al iets kwijt dus dat mooi ik wil voor 2 kilo pw gaan kijken of het lukt! morgen ook maar wat andere smaakjes proberen nu alleen choco shake gehad,. vind meenemen naar werk nog wel lastig hoor iemand tips?

  doeiiiiii

  • Alleen de 4 schepjes poeder (zonder water) in een Tupperwarebeker met deksel. Heb je meteen de shaker.

 24. @ Coesje: ik eet ook veel soep, iedere dag eigenlijk. maar ik ben wel van de makkelijke: maandag kook ik een pak gemengde groentes in de bouillon en een blik tomatenblokjes. Hier eet ik bijna heel de week van: ik zet de pan in de koelkast, en schep hier iedere dag een hoeveelheid uit en warm dit op, op do en vrij doe ik er een stuk diepvriesvis bij, dat is ook heel mager. En niet te vergeten voor ik het opeet: cayennepeper. Leuk dat je al voor jezelf een nieuwe bikini hebt gekocht, ik hoop voor je dat hij je leuk zal staan.
  Bij wie bestel jij bij het internet (waar je gapers kan sparen)?
  Maar of je nu goedkoper uitkomt als bij het Kruidvat die 25% korting geeft?

 25. @Jolanda – hier ook gisteren een grote besteling gedaan.
  Ik laat het altijd bij een DHL punt bezorgen, scheelt weer in de kosten en ik heb nooit het risico dat ik niet thuis ben als ze komen. Gisteravond besteld, vanmiddag kan ik het daar ophalen (samen met een nieuwe bikini van de Wehkamp – zou die al passen????)
  En als ik het via internet doe spaar ik mooi gapers. Ik heb er al flink veel.

 26. @coesje: ja heerlijk so’n soepje, ik gebruik deze meestal als avondmaaltijd. maar ga vanmiddag ook eens tussen de middag doen. Net een grote bestelling gedaan voor een aantal weken. scheelde nu nog eens 2 euro op een pot(totaal dus 6 euro) en meer dan een euro op een repenpak. Goed zoeken op internet is ideaal!

 27. Ik maak heel veel soep.
  Eerst uitje aanfruiten met minimaal olijfolie (ik heb een verstuiver) en knoflook. Dan wat water, beetje groentebouillon en groente wat ik heb liggen. Soms doe ik bloemkool of broccoli wat ik nog een restje heb liggen, vaak courgette. Gisteren had ik paprika en tomaat.
  Lekker koken, pureren en in de koelkast.
  Eigenlijk lunch ik altijd met soep. Erg smakelijk.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in