Review en Ervaringen met Modifast Protiplus

De producten van Modifast zijn al jaren populair waarvan Modifast Protiplus 3.2.2 het meest succesvolle product is. Naast Protiplus zitten ook Modifast Intensive, Snack&Meal en Laboratoires in het assortiment van Nutrition & Santé. Modifast Modifast Protiplus 3.2.2 bestaat uit maaltijdvervangers en voedingssupplementen.

Jouw Ervaring met Modifast ProtiPlus

We zijn erg benieuwd naar de ervaringen met Modifast ProtiPlus. Heb jij ervaring met dit product? geef dan hier jouw mening of lees de ervaringen van anderen.

Modifast Laboratoires is gestart met Modifast Intensive genoemd. Bij het intensive programma worden alle maaltijden vervangen door Modifast maaltijdvervangers. Dagelijks krijg je slechts 500 calorieën (2000 is gebruikelijk voor een volwassen vrouw). Het assortiment bestaat uit puddingen, repen, koekjes, shakes en dranken. De producten zitten vol eiwitten, mineralen en vitaminen. Eiwitten verteren langzaam waardoor deze lang in het lichaam blijven. Dit voorkomt het hongergevoel. Met Modifast Intensive kun je  snel afvallen zonder hongergevoel. Zoals je eerder kom lezen heeft Modifast  naast intensive verschillende andere afslankprogramma’s op de markt gebracht zoals Modifast ProtiPlus 3.2.2 en Modifast Snack&Meal. Modifast helpt, of je nu een paar kilo’s wil kwijtraken of intensief wil lijnen.

464-Modifast-600 kopie

De Basis van ProtiPlus 3.2.2

Bij het ModifastProtiPlus 3.2.2  houd je drie dagen een streng dieet. Je mag daarna 2 dagen een lichter dieet volgen en in het weekend eet je normale maaltijden. Doordat je niet constant een streng dieet volgt is deze Modifast dieet methode goed te volgen. Bij het dieet kun je gemiddeld 1 tot 3 kilo per week kwijtraken. Intensive is strenger, hierbij volg je de eerste fase in minimaal 2 weken. De duur van deze fase hangt af van hoeveel je teveel weegt. Tijdens deze fase eet je alleen maaltijden in poedervorm van Modifast. De tweede fase van het Modifast dieet duurt 2 weken. Hierbij eet je tijdens de eerste week 5 maaltijden van Modifast en 2 andere maaltijden. De week daarna eet je 4 gewone maaltijden en 3 Modifast maaltijden. De andere maaltijden dienen zorgvuldig te worden samengesteld. Tijdens de laatste fase wordt alleen gezonde voeding gegeten, zonder gebruik te maken van Modifast producten. Door evenwichtige voeding te eten wordt voorkomen dat er plotseling teveel gegeten wordt. Op deze manier voorkom je het jojo-effect.

Modifast ProtiPlus 3.2.2 is van het meest succesvolle product uit het assortiment van Modifast. Het is een compleet pakket aan maaltijdvervangers dat is geformuleerd om gewichtsverlies te stimuleren. De producten zijn niet alleen heerlijk, maar ze bevatten ook lekker veel eiwitten. Modifast ProtiPlus past daarom prima in een eiwitrijk dieet.

Het dieet van ProtiPlus duurt slechts een week. Deze kun je herhalen hoe vaak je wilt. De afslank week van ProtiPlus bestaat uit drie fases, namelijk:

 1. De Aanvalsfase. Deze fase duurt drie dagen en is intensief.
 2. De Progressieve Fase. Deze fase duurt twee dagen.
 3. De Normalisatiefase: Deze fase duurt ook twee dagen.

Bij het Modifast ProtiPlus 3.2.2 wissel je drie dagen waarbij je een streng dieet op na houdt af met twee lichtere dagen. In het weekend eet je normale voeding. Door afwisseling is dit dieet makkelijk vol te houden. Binnen de afslankperiode kun je 1 tot 3 kilo per week afvallen.

Wil je de gewichtsafname maximaliseren dan kun je kiezen voor Intensive. Hierbij volg je de eerste fase in minimaal 2 weken. De uiteindelijke duur hangt volledig af van hoeveel je wilt afvallen. Gedurende deze periode mag je alleen de maaltijdvervangers van Modifast consumeren.

In de tweede fase, deze duurt ook 2 weken mag je 5 dagen uitsluitend Modifast maaltijdvervangers eten en daarna 2 dagen normale voeding in de eerste week. In week 2 eet je 4 dagen uitsluitend maaltijdvervangers. De overige 3 dagen zijn voor normale voeding. De normale maaltijden dienen wel te voldoen aan bepaalde eisen. De maaltijden moeten calorie-arm zijn en alle nodige voedingsstoffen bevatten.

Tijdens de laatste fase wordt alleen gezonde voeding gegeten zonder gebruik te maken van Modifast producten. Nu ben je helemaal klaar met de maaltijdvervangers. Hou het aantal calorieën nog in de gaten en eet vooral gezond.

In het Slank Plan van Modifast ProtiPlus zit online coaching inbegrepen. De Mijnmodifastcoach mag je gratis om adviezen vragen. Je ontvangt motivatie, recepten, tips en professioneel advies.

Voorbeeld weekschema’s kun je makkelijk van de website downloaden.

Voor wie is Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan geschikt?

De eiwitrijke maaltijdvervangers zijn voor een ieder geschikt. Toch is het niet raadzaam voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven om dit dieet te volgen.

Is Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan effectief?

Modifast ProtiPlus 3.2.2 is gebaseerd op een bewezen afslankconcept waarbij eiwitrijke voedingsmiddelen worden gebruikt om indrukwekkende resultaten te boeken. Volgens Nutrition & Santé is Modifast ProtiPlus 3.2.2. meer dan alleen een eiwitrijk dieet. Het geheim van ProtiPlus zit in de afwisseling van strenge en lichte dagen. Dit maakt dit dieet niet alleen makkelijk vol te houden, maar beperkt de kans op het jojo-effect ook. Wel is het zaak dat je gezond en evenwichtig blijft eten.

Wat kost Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan?

Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan producten kun je halen bij verschillende supermarkten, webwinkels, apotheken en de drogist. Daar kun je de losse maaltijdvervangers aanschaffen of een volledig pakket bestellen. In het assortiment van ProtiPlus zitten milkshakes, pudding, repen en koekjes. De pakketten kosten tussen de € 59,99 en de € 176,22. Hierop kun je nog een leuke korting krijgen. Bestel ProtiPlus Producten met 15% korting

Weekmenu en Weekschema

Ben je benieuwd hoe het weekmenu van eruit ziet? Download hier het ProtiPlus weekschema voor de vrouw of het ProtiPlus weekschema voor de man. Modifast werkt snel en is effectif. Hierdoor blijf je gemotiveerd. Het nadeel is dat je last kunt krijgen van een hongergevoel. Sommige mensen die dit dieet volgen, voelen zich duizelig of futloos doordat ze veel minder energie binnenkrijgen dan ze gewend zijn.

Modifast 3.2.2 Producten

ProtiPlus kent op dit moment vier verschillende producten in de volgende varianten.

 • Milkshakes: Chocolade en Cappuccino
 • Pudding: Vanille en Chocolade
 • Repen: Melkchocolade-Kokosnoot, Pure Chocolade-Rode Vruchten
 • Koekjes: Granen-Chocoladestukjes

Voordelen

 • Bevat veel van de voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft
 • Het is een effectief en bewezen programma, vandaar de populariteit
 • Je kunt zowel in pakketvorm als losse producten kopen
 • Online begeleiding

Nadelen

 • Weinig ondersteuning bij het omschakelen naar ‘normaal eten’
 • Het assortiment is vrij klein, dus kan het eentonig worden
 • Weinig prijsvoordeel op de pakketten

Conclusie

Modifast ProtiPlus werkt volgens een bekend concept om gewichtsafname te stimuleren. De producten bevatten een hoog gehalte aan eiwitten die de spiermassa beschermen. Anderzijds houden eiwitten je langer verzadigt zodat je minder trek hebt door de dag heen. Op het afslank plan van ProtiPlus verbrand je, dankzij het hoog gehalte aan eiwitten, vetten en geen spiermassa. Het gaat dus om een gezonde en effectieve gewichtsafname. Naast de vele eiwitten zit ProtiPlus boordevol vezels, vitamines en mineralen. Kortom bevat het de belangrijke voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Extra voedinggsupplementen zijn daardoor niet nodig. Modifast ProtiPlus is echt de moeite waard voor zij die willen afslanken middels maaltijdvervangers.

Jouw Ervaring met ProtiPlus

We zijn erg benieuwd naar de ervaringen met Modifast ProtiPlus. Heb jij ervaring met dit product? geef dan hier jouw mening of lees de ervaringen van anderen.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelMiss Maxi Nederland Finale van de XL Factor
Volgend artikelLichaamswijzer door dr. Tom Jacobs
modifast-protiplus-3-2-2Modifast 3.2.2 is een effectieve manier van afvallen mits je strikt de regels van het afslankplan volgt. Dit wil onder andere zeggen dat je naast de Modifast producten voldoende moet bewegen en eten volgens de richtlijnen.

2279 Reacties

 1. @ Elly, ik heb volgens mijn bmi 10 kilo overgewicht en zou er graag 12 afhebben omdat als je een normaal eetpatroon weer hebt kom je 2 a 3 kilo weer aan. Maar goed altijd grote moeite met afvallen vind het een enorme strijd dus begin met eerst nog 6 eraf zodat ik onder de 70 kom, ben niet zo groot en heb het echt rond mijn buik zitten.
  Begin morgen weer met shaken!

 2. @mabo: hier ook joehoe…..ook 1,5 kg. eraf. Heerlijk.
  Gaan we er weer een week tegenaan.
  Iedereen weer veel sterkte en succes.

  Liefs, Sjoekie

 3. @Lola: knap dat je het zolang goed hebt volgehouden!!!
  Toch denk ik dat het niet ongezond is om na verloop van tijd ook op gewicht te blijven wanneer je 3 boeterhammen ’s middags eet. Ik vind drie bruine boterhammen met mager beleg vallen onder een verantwoord eetpatroon.

  Joehoee!!! Anderhalve kilo eraf! :-) Heb gisteren een flinke boswandeling gemaakt en ik merk dat ik die beweging nodig heb, voel mij gelijk een stuk fitter..

  Hoe gaat het met jullie??

 4. @Lola: Wauw, goed hoor om het zo streng vol te houden en dat ruim 4 maanden.
  Na mijn zwangerschap van mijn dochter had ik ook Modifast gebruikt en dat ging echt heel goed.
  Nu ben ik in al die jaren, mede door diabetes en verschillende operaties, slecht ter been en niet goed kunnen bewegen, behoorlijk zwaar geworden.
  Ik wil er zeker 25 kg. af hebben. Ik ben 2 weken geleden weer met Modifast intensive begonnen, dus alleen maar Modifast drinken.
  Dit kun je ook best lang volhouden. Je moet er wel doorzettingsvermogen voor hebben. De eerste 3 dagen viel het wat tegen, maar nu ben ik er aan gewend.
  Ik hoop dat ik, net als jij, ook over 4 maanden kan zeggen dat ik alle kilo’s kwijt ben die ik graag kwijt wil.
  Leuk dat je jouw verhaal met ons wilde delen. :-)

  Liefs, Sjoekie

 5. Hallo dames,
  Ik heb veel berichten van jullie gelezen, en dacht: ik ga ook een stukje schrijven. In mijn geval is zit het zo….
  Ik ben op 2 december begonnen met het Prodimed dieet, onder begeleiding van een dietiste. Half april was ik 20 kilo kwijt, van maatje 44 naar 36. Het dieet was goed vol te houden, en ben aan alle kanten op de rails gehouden. Mijn man, mijn moeder en collega’s hebben me geweldig gesteund, mijn dietiste is een topper. Met dit dieet ga je heel langzaam naar een verantwoord eetpatroon. Ik heb steeds gezond gegeten, niet gesnoept, geen wijn maar kwam toch 1,5 kilo aan. Kan natuurlijk meedere oorzaken hebben. Vocht vasthouden door warmte en menstruatie, maar ik denk ook dat 3 bruine boterhammen (met mager beleg) tussen de middag te veel was. Nu is 1,5 kilo geen drama, maar schrok toch op de weegschaal. Prodimed doe je niet voor een weekje, dus daarom Protiplus gekozen. Ideaal een weekje streng zijn, en kijken hoe ik mijn lunch kan veranderen.
  Ben gisteren begonnen met 59,6 op de weegschaal, vanmorgen (na 1 dag streng) stond er 58,1! Ben wel veel vocht kwijt denk ik, maar was er toch ook opgelucht van. Mijn mening voor Protiplus: Het is een ideaal dieet als je even wat schade wilt herstellen, maar lijkt me minder geschikt als je veel moet afvallen. Daarvoor is Prodimed (naar mijn idee) meer geschikt. Het is smakelijker (vind ik) en je hebt meer keus, ook hartige maaltijd vervangers. Maar: ik bewonder iedereen die Protiplus lang kan vol houden. Ik blijf een tijdje meelezen en zal jullie mijn vorderingen vertellen.
  Hou vol iedereen, je kunt het. Slank zijn is echt heerlijk!

 6. Zo geweldig Dio dat geeft weer moed he?
  Bij mij is er nu ook weer een halve kilo af en dat terwijl ik gisteravond mezelf heb getrakteerd op een paar wijntjes en een zoute haring met uitjes.
  Mijn motivatie is er ook weer en ga weer bloit verder.
  Hoe is het met de rest?

  gr daffie

 7. Yesss!

  Ondanks de colatjes zero, de bruidstaart en het pikbuffet op de bruiloft gister mag ik nu toch al heel hard roepe dat de tellen onder de 60kg staat! Gister was dit nog niet het geval…

  (Ik ben maar klein, dus 60 was zelfs beetje teveel van het goede)

  Heerlijk gevoel! MOTIVATIE!

 8. @Mabo: ik train sinds januari 3x in de week half uurtje krachttraining en een uurtje cardio. Ik wil 20 kg kwijt maar merkte dat ik amper kg kwijt was. Gesproken met de trainer ter plaatse en die vertelde mij dat ik moest leren te ontbijten en iedere 2 uurtjes wat te eten. Veel eiwitten en eens moest gaan beginnen aan proteineshakes. Zo ben ik dus aan Protiplus gekomen. Ik at te weinig en deed nooit aan ontbijt. Ben geen zoetekauwer of een grote eter. Nu ben ik in 1 week meer kg kwijt dan in de periode dat ik alleen maar trainde dus in combi met dit dieet lijkt het beter te werken voor mij. Natuurlijk is het nog maar afwachten wat volgende week gaat doen maar ik volg exact het schema wat ik van Modifast krijg en daarmee ook hun recepten. Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

  Succes allemaal!!!

 9. Karina ik weet niet hoeveel overgewicht je hebt,of de anderen die niet zo veel afvallen maar ik had volges bmi 22 kg overgewicht, 15 – 17 kg afvallen, dan ben ik tevreden, maar begrijp wel dat bij 22 kg overgewicht het sneller gaat dan bij bv 5 kg, ik lees dat heel veel er 5 kg eraf willen hebben, dit is niet veel overgewicht, dat gaat gewoon niet zo snel.
  Daarbij gaat het me nu wel redelijk gemakkelijk af maar ik krijg het straks echt moeilijk als ik op mijn streef ben. houd dan kilo’s er dan maar eens af.

  succes allemaal.

  Elly

 10. Ik ben mijn motivatie even helemaal kwijt! Ben ruim 3 weken bezig en 2.5 kilo kwijt en blijf daar al een week op steken, deze week te veel etentjes en feestjes dus laat het even zo en maandag weer met frisse moed beginnen. Nou val ik altijd langzaam af dus verwacht ook niet dat het snel gaat alhoewel me dat heerlijk lijkt! Ben er wel extra bij gaan sporten hopelijk helpt dat?!!

  Hoe blijven julie gemotiveert als het allemaal even niet zo gaat als je wil? Gaat het bij jullie er ook zo langzaam af? Want als ik dat zo lees gaat het er bij meerdere vrij snel?

  Gr karina

 11. @Dio, ja er moet hier ook iets af. Geen overgewicht, maar laatste tijd te ongezond gegeten en dat komt er langzaam aan natuurlijk.
  Ik wou dat ik net als Mugen reslultaat kon zien/voelen omdat mijn eetpatroon nu heel anders is als daarvoor..daar zou je toch van moeten profiteren lijkt mij..

  Over 10 dagen ga ik op vakantie dus ik moet even volhouden, maar ik vind het zo niet zo leuk..

 12. Hallo allemaal,

  Zoals jullie weten ben ik afgelopen maandag begonnen met Protiplus. Daarnaast heb ik mij via Modifast aangemeld voor 3 weken Zomer Superslank en volg nauwgezet de recepten.
  Gisteren had ik een etentje en heb gestoomde vis met veel groenten gegeten. Daarnaast paar glazen spa rood gedronken. Vanmorgen kon ik het niet laten om even op de weegschaal te gaan staan en jaaaaa er is bijna 3 kg vanaf!! Ok, ok ik weet het is vocht in beginsel maarrrr wat een boost en motivatie krijg je hierdoor weer. Straks een lunchdate dat wordt een salade van gerookte kip en morgenochtend sta ik weer in de sportschool.

  Iedereen zet hem op, we kunnen het en alvast een fijn weekend!!

  • Mugen..vraagje..hoe was jouw eetpatroon voordat je begon? At je heel veel? Of gewoon gezond maar bijvoorbeeld teveel tussendoortjes..
   Was eens benieuwd!

   Goed hoor!!! Goed voor je motivatie! Hoeveel moet er af?

 13. Sjonge jommes dit is niet motiverend,gisteravond toch maar een klisma gedaan ik kon echt niet meer naar de wc.
  En vanmorgen jawel, 2 ons eraan en een half% vet erbij ,hoe kan dit nou?
  Nu ja ik heb me voorgenomen om nog een week door tegaan,dr moet toch ergens een breakpoint komen dat er wel weer wat af gaat.
  Misschien eet ik dan toch tekort?
  Kijken wat het weekend brengt als ik ietsje afwijk van m’n dieet.

 14. Ik denk zelf dat het misschien ligt aan of je over gewicht hebt, of er gewoon wat vanaf wil.. Want
  Bij die mense die er heel wat kilo’s afwillen gaat het naar mijn idee, zoals ik hier lees, sneller

  Ik heb zelf geen overgewicht maar wil er gewoon wat vanaf.. Dus geef het ook de tijd!

 15. Ik ben dus helemaal niet thuis in het lijnen, maar hoe kan het dat de een 3 kg in een week afvalt en de ander praktisch niets?? (waaronder ik ook!) Behoorlijk frustrerend, hihi!
  @ Daffi, herkenbaar dus!

  Wat doen jullie het allemaal goed!
  Ik wist niet dat het zo zwaar was om 5 kilo af te vallen…ik dacht, dat doe ik wel even…

 16. Hallo dames!

  Er is bij mij ook weer 1kilo vanaf!
  Het gaat bij mij niet snel maar vind het een
  Super dieet en kan me er prima aanhouden

  Nog 3 kilo te gaan!
  Succes allemaal dit weekend

  P.s die tip om halve portie vanille pudding met een halve portie chocolade pudding bij elkaar te doen is echt een lekkere afwisseling!

 17. Jolanda geweldig, wat heerlijk, ook ik was verrukt, had het al aan mijn kleding gemerkt maar ik was 1.3 kg kwijt, ondanks mijn wijntjes en toch wat extra’s in het weekend. totaal 7.5 kg in 3.5 week.
  Wat betreft die foto’s heb ik dus ook, als we terug komen van vakantie is het altijd net of ik niet mee ben geweest, van die enkele foto die toch is genomen schrik ik de laatste 3 zomervakanties toch weer van mezelf. ik moet nu nog 4.5 kg tot aan mijn vakantie begin augustus, dat moet zeker lukken.

  We hebben wel het pinksterweekend voor de deur en ik ga dus niet gigantisch op dieet, daarom doe ik vandaag en misschien morgen toch 2x modifast en lichte maaltijd. zondag als een vrijdag en maandag als het weer het toelaat lekker bbqen.
  desnoods volgende week een extra modifast dag.

  Hoe zijn de resultaten bij de rest?

  groetjes Elly

 18. goedemorgen,

  yeah het gaat weer de goede kant op! Vanmorgen -0,6kg. nu volhouden, gaat niet meevallen met morgen een jarige, mijn dochter slaagt als het goed is deze week en dan weer een jarige, concert toe enz. Het wordt de komende drie weken vooral volhouden en dan is het al bijna vakantie en dan ga ik voor het eerst sinds jaren slank op vakantie. ga denk ik veel foto’s maken(lol). Heb daar normaal een hekel aan.

  zet hem op dames!

 19. @daffie: ik zou toch gaan voor een van de methodes. bij de protiplus draait het nl alleen om de eiwitten. en dat je in het begin bijna niet afvalt is heel herkenbaar. ik kwam zelfs aan de eerste week.
  zorg wel dat je niet te weinig eet, dan gaat je lichaam alles vast houden.

  morgen is mijn weegmoment weer. heb me de afgelopen dagen echt prima gedragen. vanavond op het feest niets gehad. alleen kopjes thee. hoop zo dat ik weer iets kwijt ben. de laatste bekende loodjes!

  groetjes jolanda

 20. @ sjoekie, ja ben dr vanmorgen op geweest en nog steeds maar die 1 kilo hoor snap er niks van,hoeveel heb jij er nu vanaf?
  Jij bent nu toch 2 weken bezig? met alleen maar die shakes?

  gr daffie

  • @daffie:volgende week maandag ben ik 2 weken bezig en ik ga elke zondag op de weegschaal.
   De eerste week was ik 2.9 kg. kwijt.
   Vind het echt vervelend voor je dat het zo langzaam gaat.:-(

  • sorry voor de duppelpost, maar ik heb inderdaad alleen maar de shakes en pudding gebruikt.
   Af en toe een opkikkertje en s-avond een paar droge toastjes.
   Succes, Sjoekie

 21. @daffie: wat jij allemaal gebruikt, is volgens mij één pot nat. Het zijn allemaal 500 kcal. per dag. Dus dat moet lukken.

  En dat beetje groente zijn eigenlijk alleen maar vitamientjes.

  Ben je al op de weegschaal geweest?

  Succes, Sjoekie

 22. Ik was ook gestopt met roken 4 jaar terug maar m’n stofwisseling stopte abrupt ,tja komt zelden voor zei de dokter,dus toch weer gaan roken en ik kon gelijk weer naar de wc.
  Nu gebruik ik al 3 jaar de elektronische sigaret en dat bevalt me uitstekend.
  Ik denk er nu toch overna om langzaam over te gaan naar het dr Frank dieet ,ik droom van koeien die ik wil opeten hahaha.

 23. Karina, ik had al een vermoeden dat er meer in de shakes van de weightwatchers zat. Daarom heb ik wat minder tussendoortjes genomen. Ik ben wel flauw door de dag heen en pak best vaak een tomaatje tussendoor. Ook courgettesoepje viel mee.
  Ik hoop echt dat ik afval! Er hoeft maar 5 kilo af..maar ik vind dat toch best zwaar.
  Slechte timing van ik ben uitgerekend deze week begonnen met het inplakken van recepten in mappen die ik wil bewaren. Ik zie vanalles lekkers langs komen! Calorierijke recepten komen er niet in ;-)

  • Goedemorgen mabo, ik hoef ook “nog “maar 5 kilo, ben er al bijna 8 kwijt, maar dit gaat traag, en is veel zwaarder vol te houden vind ik zelf.
   Lijnen vind ik uberhaupt erg zwaar, diep respect voor die een levenlang moeten, ik moet nu vanwege het stoppen met roken, maar daarvoor nooit gedaan.
   we moeten natuurlijk volhouden en die “5 “eraf krijgen.

   Allemaal veel succes vandaag. Het moet even flink warm worden, heb je gelijk veel minder honger.

   Groetjes Meissiemeis.

 24. @Daffie: Als jij ook de intensive doet, eet jij dan toch groente?
  Nou, er is in ieder geval al 1 kg. af. Dat geeft de burger moed, toch?

  Ik ben ook met de intensive bezig, nu de 2e week, moet zeggen dat het me steeds makkelijker afgaat.

  s-Middags heb ik altijd een dipje en neem dan een opkikker of wat knor boillon. Ben lekker afgevallen de 1e week, dus we gaan er voor.

  Zoethout tee vind ik lekker als ik “zoete” trek heb.

  Liefs, Sjoekie

  • De intensive heb ik ook geprobeerd, maar na twee weken was er weinig af en vond ik het moeilijk vol te houden. Ik ben overgestapt op 3-2-2. Wat een verademing. Smaken beter en de afwisseling is ideaal. Ben inmiddels 10,5 kilo kwijt, BMI van 23.7. Yeah!!
   Pas op met zoethout thee, je kan er hoge bloeddruk van krijgen.

   Groet, Carla

  • @sjoekie, ja ik neem sávonds wel wat groente anders houd ik het niet vol.
   aangezien de Dio en het Kruidvat weinig hadden staan heb ik het door elkaar gegooid ,dus dit neem ik op een dag.
   s’morgens een shake van intensieve
   tussendoor een reep van protiplus
   smiddags een pudding van intensieve
   tussendoor een reep van protiplus
   sávonds de muesli van intensieve
   met wat groente

   Das alles ,doe ik het goed?
   Er is nu na 3 dagen nog maar 1 kilo af en geen vetjes volgens de weegschaal,volgens mij zit ik ook nog niet in die bekende ketose.

   gr daffie

 25. ik eet smiddags veel soepgroente met opkikker of pompoensoep, lekkere soeprecept op blz 30 van dit forum, savond vaak groenten, roerbakgroente in klein beetje olie wokken, mijn yoghurt/kwark eet ik niet na mijn puddings maar doe dat savonds later, heb dan toch wel zin in iets, opkkiker mag ook altijd.

  groetjes Elly

 26. Hai hai daar was ik ook weer.
  Het weekend was rampzalig.
  Woensdag patat, donderdag pannekoek, vrijdag bbq, zaterdag bami, zondag pizza, alle dagen wijn………………..
  Ik heb het echt geprobeerd, maar het lukt niet.
  Echt niet goed………….
  Maar de weegschaal gaf aan dat ik een halve tot een hele kilo aangekomen was, dus het viel me enorm mee.
  Maandag was ik zooooo moe dat het me niet lukte om weer te starten, dus dat heb ik gisteren gedaan. En er was alweer wat af.

 27. Hoi Daffie

  Ik begrijp dat jij de intensieve doet? ik doe 3.2.2 protiplus van modifast, zelf gebruik ik veel de pudding chocola en vanille, die vind ik heerlijk.
  het 1e weekend heb ik me netjes aan de hoeveelheid wijntjes gehouden, heb nu 3 weekenden achter de rug en ik doe het niet meer.
  vrijdags drink ik geen wijntje maar zaterdags toch 2 a 3 glazen, zondags 3 a 4 glazen en ik val nog steeds af, misschien iets minder dan dat ik 1 glas had genomen maar ik wil gewoon nog wel iets om naar uit te kijken te hebben, maar goed als het zonder kan is natuurlijk beter.

  groeten Elly

 28. Dag 3 is begonnen ,en barst van de luchtsalvo’s , maar we gaan gewoon door hoor .
  sávonds eet ik groente en de muesli die ik dus niet lekker vind,ook de aardbeienshake is zooww zoet waarom moet alles zo zoet?.
  Er is nu 1kilo af das dus vocht,want ik besta nog steeds voor 44% uit vet,en dat moet drastisch naar beneden.
  Sjoekie en de rest heel veel succes ,we gaan ervoor .
  Maar ik maak me dus nu al druk over m’n witte wijntje in het weekend

 29. Hallo
  Ik ben sinds maandag begonnen met modifast, ik heb de protiplus chocolade pudding…
  En hoop er zo’n 15 tot 20 kilo af te krijgen..
  groetjes Dorien

 30. @mabo en berbiiee: welkom hier!
  een tip, op internet kun je veel besparen op de protiplus. scheelt soms 6 euro per pot tussen de winkel en internet.
  zet hem op dames! voor de meeste is het vandaag weer de laatste shakedag. bij mij begint het vandaag weer. zometeen een soepje koken om vanavond mee te nemen naar het werk.

  groetjes Jolanda

 31. Hallo,
  ik ben vandaag mijn eerste dag begonnen met 3.2.2.
  Ik gebruik de cappucino-shake.
  Mijn doel is om 10kg kwijt te raken.

  Groetjes.

  • hoe is het gegaan vandaag? Ik ben over heel de dag een beetje flauw. Ik merk het goed dat ik minder binnen krijg! (dat is natuurlijk ook de bedoeling)

  • Hoi. Ik zit vandaag inmiddels aan dag 3,
   ik moet zeggen dat ik het de eerste dag toch ook een beetje moeilijk had, dat flauwe gevoel. Gisteren viel het mee, maar in de namiddag werd ik weer een beetje flauw. Hoe lang ben jij bezig? En gebruik je ook de 3.2.2? Ik heb me voorgenomen om iedere week op dezelfde dag op de weegschaal te gaan staan, ik ben benieuwd ! :)

   Groetjes

 32. Stomstom! Ik wilde het 3.2.2. dieet halen, de shakes ervan..waren ze uitverkocht! Ik heb nu dieetrepen en zo’n pot met shakes van weightcare..zou dat ongeveer hetzelfde zijn? Dan hou ik gewoon het 3.2.2. dieet aan, maar dan met iets andere shakes..
  Wat denken jullie?

  • Hoi mabo het weightcare dieet is van dezelfde leveracier alleen wel anders samengesteld, de shakes bevatten per portie ook meer kj/kcal en je moet het klaar maken met magere (soja) melk en niet met water. Dus ik zou het gebruiken zoals het bedoeld is.

   Zelf heb ik 2 jaar geleden ook weightcare (abcplan) gedaan en viel er sneller mee af als het 3.2.2 programma alleen vond het moeilijker vol te houden. Wel een pluspunt van weightcare vond de shakes vooral vanille veel lekkerder dan de 3.2.2 shakes!!! Maar dat is heel persoonlijk natuurlijk.

   Hoeveel wil je afvallen? Succes groetjes

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in