modifast protiplus Modifast ProtiPlus 3.2.2 Review en Ervaringen Header modifast protiplus
Header modifast protiplus Modifast ProtiPlus 3.2.2 Review en Ervaringen

Review en Ervaringen met Modifast Protiplus

De producten van Modifast zijn al jaren populair waarvan Modifast Protiplus 3.2.2 het meest succesvolle product is. Naast Protiplus zitten ook Modifast Intensive, Snack&Meal en Laboratoires in het assortiment van Nutrition & Santé. Modifast Modifast Protiplus 3.2.2 bestaat uit maaltijdvervangers en voedingssupplementen.

Jouw Ervaring met Modifast ProtiPlus

We zijn erg benieuwd naar de ervaringen met Modifast ProtiPlus. Heb jij ervaring met dit product? geef dan hier jouw mening of lees de ervaringen van anderen.

Modifast Laboratoires is gestart met Modifast Intensive genoemd. Bij het intensive programma worden alle maaltijden vervangen door Modifast maaltijdvervangers. Dagelijks krijg je slechts 500 calorieën (2000 is gebruikelijk voor een volwassen vrouw). Het assortiment bestaat uit puddingen, repen, koekjes, shakes en dranken. De producten zitten vol eiwitten, mineralen en vitaminen. Eiwitten verteren langzaam waardoor deze lang in het lichaam blijven. Dit voorkomt het hongergevoel. Met Modifast Intensive kun je  snel afvallen zonder hongergevoel. Zoals je eerder kom lezen heeft Modifast  naast intensive verschillende andere afslankprogramma’s op de markt gebracht zoals Modifast ProtiPlus 3.2.2 en Modifast Snack&Meal. Modifast helpt, of je nu een paar kilo’s wil kwijtraken of intensief wil lijnen.

464-Modifast-600 kopie

De Basis van ProtiPlus 3.2.2

Bij het ModifastProtiPlus 3.2.2  houd je drie dagen een streng dieet. Je mag daarna 2 dagen een lichter dieet volgen en in het weekend eet je normale maaltijden. Doordat je niet constant een streng dieet volgt is deze Modifast dieet methode goed te volgen. Bij het dieet kun je gemiddeld 1 tot 3 kilo per week kwijtraken. Intensive is strenger, hierbij volg je de eerste fase in minimaal 2 weken. De duur van deze fase hangt af van hoeveel je teveel weegt. Tijdens deze fase eet je alleen maaltijden in poedervorm van Modifast. De tweede fase van het Modifast dieet duurt 2 weken. Hierbij eet je tijdens de eerste week 5 maaltijden van Modifast en 2 andere maaltijden. De week daarna eet je 4 gewone maaltijden en 3 Modifast maaltijden. De andere maaltijden dienen zorgvuldig te worden samengesteld. Tijdens de laatste fase wordt alleen gezonde voeding gegeten, zonder gebruik te maken van Modifast producten. Door evenwichtige voeding te eten wordt voorkomen dat er plotseling teveel gegeten wordt. Op deze manier voorkom je het jojo-effect.

Modifast ProtiPlus 3.2.2 is van het meest succesvolle product uit het assortiment van Modifast. Het is een compleet pakket aan maaltijdvervangers dat is geformuleerd om gewichtsverlies te stimuleren. De producten zijn niet alleen heerlijk, maar ze bevatten ook lekker veel eiwitten. Modifast ProtiPlus past daarom prima in een eiwitrijk dieet.

Het dieet van ProtiPlus duurt slechts een week. Deze kun je herhalen hoe vaak je wilt. De afslank week van ProtiPlus bestaat uit drie fases, namelijk:

 1. De Aanvalsfase. Deze fase duurt drie dagen en is intensief.
 2. De Progressieve Fase. Deze fase duurt twee dagen.
 3. De Normalisatiefase: Deze fase duurt ook twee dagen.

Bij het Modifast ProtiPlus 3.2.2 wissel je drie dagen waarbij je een streng dieet op na houdt af met twee lichtere dagen. In het weekend eet je normale voeding. Door afwisseling is dit dieet makkelijk vol te houden. Binnen de afslankperiode kun je 1 tot 3 kilo per week afvallen.

Wil je de gewichtsafname maximaliseren dan kun je kiezen voor Intensive. Hierbij volg je de eerste fase in minimaal 2 weken. De uiteindelijke duur hangt volledig af van hoeveel je wilt afvallen. Gedurende deze periode mag je alleen de maaltijdvervangers van Modifast consumeren.

In de tweede fase, deze duurt ook 2 weken mag je 5 dagen uitsluitend Modifast maaltijdvervangers eten en daarna 2 dagen normale voeding in de eerste week. In week 2 eet je 4 dagen uitsluitend maaltijdvervangers. De overige 3 dagen zijn voor normale voeding. De normale maaltijden dienen wel te voldoen aan bepaalde eisen. De maaltijden moeten calorie-arm zijn en alle nodige voedingsstoffen bevatten.

Tijdens de laatste fase wordt alleen gezonde voeding gegeten zonder gebruik te maken van Modifast producten. Nu ben je helemaal klaar met de maaltijdvervangers. Hou het aantal calorieën nog in de gaten en eet vooral gezond.

In het Slank Plan van Modifast ProtiPlus zit online coaching inbegrepen. De Mijnmodifastcoach mag je gratis om adviezen vragen. Je ontvangt motivatie, recepten, tips en professioneel advies.

Voorbeeld weekschema’s kun je makkelijk van de website downloaden.

Voor wie is Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan geschikt?

De eiwitrijke maaltijdvervangers zijn voor een ieder geschikt. Toch is het niet raadzaam voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven om dit dieet te volgen.

Is Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan effectief?

Modifast ProtiPlus 3.2.2 is gebaseerd op een bewezen afslankconcept waarbij eiwitrijke voedingsmiddelen worden gebruikt om indrukwekkende resultaten te boeken. Volgens Nutrition & Santé is Modifast ProtiPlus 3.2.2. meer dan alleen een eiwitrijk dieet. Het geheim van ProtiPlus zit in de afwisseling van strenge en lichte dagen. Dit maakt dit dieet niet alleen makkelijk vol te houden, maar beperkt de kans op het jojo-effect ook. Wel is het zaak dat je gezond en evenwichtig blijft eten.

Wat kost Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan?

Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan producten kun je halen bij verschillende supermarkten, webwinkels, apotheken en de drogist. Daar kun je de losse maaltijdvervangers aanschaffen of een volledig pakket bestellen. In het assortiment van ProtiPlus zitten milkshakes, pudding, repen en koekjes. De pakketten kosten tussen de € 59,99 en de € 176,22. Hierop kun je nog een leuke korting krijgen. Bestel ProtiPlus Producten met 15% korting

Weekmenu en Weekschema

Ben je benieuwd hoe het weekmenu van eruit ziet? Download hier het ProtiPlus weekschema voor de vrouw of het ProtiPlus weekschema voor de man. Modifast werkt snel en is effectif. Hierdoor blijf je gemotiveerd. Het nadeel is dat je last kunt krijgen van een hongergevoel. Sommige mensen die dit dieet volgen, voelen zich duizelig of futloos doordat ze veel minder energie binnenkrijgen dan ze gewend zijn.

Modifast 3.2.2 Producten

ProtiPlus kent op dit moment vier verschillende producten in de volgende varianten.

 • Milkshakes: Chocolade en Cappuccino
 • Pudding: Vanille en Chocolade
 • Repen: Melkchocolade-Kokosnoot, Pure Chocolade-Rode Vruchten
 • Koekjes: Granen-Chocoladestukjes

Voordelen

 • Bevat veel van de voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft
 • Het is een effectief en bewezen programma, vandaar de populariteit
 • Je kunt zowel in pakketvorm als losse producten kopen
 • Online begeleiding

Nadelen

 • Weinig ondersteuning bij het omschakelen naar ‘normaal eten’
 • Het assortiment is vrij klein, dus kan het eentonig worden
 • Weinig prijsvoordeel op de pakketten

Conclusie

Modifast ProtiPlus werkt volgens een bekend concept om gewichtsafname te stimuleren. De producten bevatten een hoog gehalte aan eiwitten die de spiermassa beschermen. Anderzijds houden eiwitten je langer verzadigt zodat je minder trek hebt door de dag heen. Op het afslank plan van ProtiPlus verbrand je, dankzij het hoog gehalte aan eiwitten, vetten en geen spiermassa. Het gaat dus om een gezonde en effectieve gewichtsafname. Naast de vele eiwitten zit ProtiPlus boordevol vezels, vitamines en mineralen. Kortom bevat het de belangrijke voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Extra voedinggsupplementen zijn daardoor niet nodig. Modifast ProtiPlus is echt de moeite waard voor zij die willen afslanken middels maaltijdvervangers.

Jouw Ervaring met ProtiPlus

We zijn erg benieuwd naar de ervaringen met Modifast ProtiPlus. Heb jij ervaring met dit product? geef dan hier jouw mening of lees de ervaringen van anderen.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringMiss Maxi Nederland Finale van de XL Factor
Eenvoudig AfvallenLichaamswijzer door dr. Tom Jacobs
modifast-protiplus-3-2-2Modifast 3.2.2 is een effectieve manier van afvallen mits je strikt de regels van het afslankplan volgt. Dit wil onder andere zeggen dat je naast de Modifast producten voldoende moet bewegen en eten volgens de richtlijnen.

2279 Reacties

 1. Beste mensen.
  Ik neem aan dat iedereen hier ook weer dat 2 kilo op een dag verliezen bullshit is en 5 kilo per week verliezen extreem ongezond is, daarbij zul je merken dat je sneller aankomt als je “normaal” voedsel eet.

  Gewoon lekker op de renband, veel succes.

 2. Inderdaad wat veel nieuwe starters, voor mij geeft het wel een lekker gevoel, heb het idee dat het toch moet lukken we willen toch allemaal hetzelfde, ook voor degene die langer bezig zijn hoop ik dat het weer een impuls geeft, lijkt me dat je er toch ook wel eens doorheen zit als je een tijdje bezig bent(had ik toch wel met mijn andere lijnpogingen).

 3. dag allemaal

  blijkbaar is 16 mei een dag van de goede voornemens, zoveel nieuwe starters waaronder mezelf meegerekend, als we mekaar op de hoogte houden en wat moed geven kan het toch niet misgaan he…….
  Veel succes voor iedereen wie morgen start!! en uiteraard ook voor degene die al lang bezig zijn!

 4. Jolanda: vanaf eind van deze week kun je op de site van modifast je opgeven via zomerslank in 3 weken. als je je opgeeft krijg je via je mail de recepten, heb ze gedownload en geprint, maak er zo een mooi boekwerk van.

  groetjes Elly

 5. @elly: waar kun je aanmelden voor recepten? gewoon op het forum? Ik gebruik nu al 7 weken hetzelfde menu maar pas het wel aan op wat de rest van het gezin eet. maar extra recepten zijn altijd welkom.

  Wat goed dat jullie morgen allemaal gaan beginnen!!
  Ga door en soms is het gewoon even iets anders gaan doen en dan denk je niet meer aan eten.

  groetjes jolanda

  • Alle starters van af morgen gaan allemaal afvallen en doorzetten.
   Voor iedereen die ons voor zijn gegaan .doorzetten en laat ons maar zien dan het KAN. Als we allemaal ons doel hebben bereikt moeten we eens een leuke meeting organiseren met een veroorloofd hapje en drankje, omdat we wat hebben gepresteerd . Maar goed , eerst morgen maar beginnen :)
   Ik tel de uren gewoon af :)
   succes iedereen
   Joke

 6. Hallo allemaal,

  Ik ga morgen beginnen en met mij nog vele zo te zien. Ik wil iedereen succes wensen inclusief mezelf. Ik zal het nodig hebben!
  Wel leuk dat je op deze manier een beetje aan elkaar kan optrekken.

  Veel Succes en wordt vervolgd!

 7. Hallo
  Kan er nog iemand bij? Ik begin vanaf morgen ook met 3.2.2.
  In overleg met dietiste ga ik dit proberen, gewoon minderen lukt me niet omdat ik dan nl niet echt een rem heb en met name het weekend weer ga snaaien. Ook heb ik een tijdje door operatie niet goed kunnen bewegen, ik moet er ook beweging bij hebben, gelukkig ga ik weer spinning doen en heb een heerlijke fiets zodat ik weer lekker stevig kan fietsen.
  Heb me de hele week laten voorbereiden om van alles over dit dieet op internet op te zoeken. ook het forum gelezen.
  Heb nu voor 2 weken besteld bij drogist.nl en heb me nu ook aangemeld bij modifast .nl, krijg nu 3 weken op donderdag recepten voor de hele week.
  Ik heb de pudding gekocht, beide smaken omdat ik toch graag wat mag weghappen, hoe is die het lekkerst om klaar te maken? Zie verschillende methodes op het forum.
  Ik zou graag ong. 12 – 15 kg eraf willen maar ga eerst maar voor 5 kg, zie wel hoe het mij bevalt, ben in behandeling bij dietiste, dus het moet lukken, ben helaas ook mijn hele leven op dieet maar zo zwaar als nu ben ik nog nooit geweest, ws toch de overgang, ben 46 jaar en merk ook dat ik toch meer moeite moet doen om bv na een vakantie de kilo’s er weer af te krijgen, goed ik ga er ook voor, leuk dat er morgen meer beginnen, wordt vervolgt……

 8. hoi lindsay en joke: welkom hier en heel veel succes met afvallen.
  op de modifast site staat een weekmenu en recepten en hier op blz 30 staan wat soeprecepten, echt heerlijk!!
  groetjes jolanda

 9. Hallo Allemaal,

  Wat grappig ik kom zowaar me dochter hier ook tegen :)
  Wij gaan er samen tegenaan, ik zou graag 20 kilo kwijt willen ,dus na veel pogingen wil ik nu doorzetten want daar lag hiervoor mijn probleem. Ik ga het nu wel goed doen. Ik wens iedereen heel veel succes met afvallen.

 10. Hallo allemaal!

  Vanaf morgen ga ik ook beginnen! heb veel ingekocht ( ffe slikken toen het bedrag naar voren kwam hihihi ) maar heb er veel zin in! Ik wil 15 kilo afvallen, en als ik al deze positieve verhalen lees motiveert dat helemaal! :)

 11. dames nog een tip: als je op internet besteld dan heb je t veel goedkoper dan in de winkel. scheelt soms wel 6 euro per blik!

  fijn weekend!

 12. hallo allemaal,
  @ jolanda en nancy , bedankt voor jullie reactie….fijn te hoeren dat jullie al zoveel zijn afgevallen!!
  @linda, ik begin er ook maandag mee, ben in het verleden ook 35 kg afgevallen en dat weer ruim bijgekomen, maar ik heb er goede moed in om er vanaf maandag weer eens helemaal voor te gaan. Morgenavond gaan we nog gezellig uit wokken, nog ff profiteren dit weekend, en dan maandag er tegenaan!!! Jij ook alvast succes..
  groetjes Caro

 13. Hoi Jolanda,

  bedankt voor je reactie. Ik ben gelijk gaan kijken en ga maandag beginnen.
  En nu eindelijk volhouden! Ik zou zo blij zijn als het me lukt. Ik ben al eens 38 kilo afgevallen maar langzamerhand is ruim de helft er alweer bij! En ik
  weet dat het zo lekker voelt als je alles aan kan wat je wil.

  Fijn weekend allemaal.

 14. hoi linda,
  welkom hier! op de website van modifast kun je een weekschema vinden. Naar eigen idee kun je die dan invullen met andere groenten. Zelf doe ik dit nu 7 weken en het gaat prima.

  @monica: succes met het andere dieet, en houdt vol hoor!! het belangrijkste is dat je afvalt en niet met welk dieet!

  @nancy: leuk weer iets van je te horen!
  minder dat je zo ziek geweest bent, succes volgende week.
  10 kilo is een mooie bijkomstigheid maar ook niet meer!
  houd vol.

  groetjes jolanda

 15. Hallo,
  Ik wil ook beginnen met Modifast Proti plus maar ik kan nergens vinden hoe je het precies moet doen.
  De eerste drie dagen mag je,denk ik, 3 keer per dag bijv. een shake.
  Maar wat mag je dan de vierde en de vijfde dag?
  Gewoon lijnen lukt me niet meer dus ik hoop dat dit gaat lukken!
  Vast bedankt als je wil reageren!

 16. hoi hoi,
  Ik ga voorlopig even stoppen met modifast.
  Ben net bij de consulent geweest en start weer voor 7 weken met Cambrigde, dat bevalt mij gewoon beter, maar wil als ik op mijn streef ben, modifast aan houden als gewichtsbeheersing!
  Wat die pudding vind ik niet echt vies of zo, heb nu ook alleen de lekkere smaakjes van cambrigde gehaald.
  Ik weet zelf waar het aan ligt maar kan momenteel de moed niet op brengen om het te veranderen, dus dan maar even drastisch! Blijf jullie reactie`s wel mee lezen,
  Ben weer begonnen met hardlopen, deze week op de sportschool maar straks weer gewoon buiten. Ook is mijn spinningfiets weer mijn vriendje geworden……. Fijn weekend allemaal

 17. Goedemiddag!

  Natuurlijk ben ik er nog! Ik ben er even niet geweest omdat ik ziek was, vorige week woensdagavond ziek geworden, donderdag wel gaan werken maar ziek naar huis gegaan. Heel erg overgegeven en het blijken waarschijnlijk galstenen te zijn. Woensdag aanstaande voor een echo en dan weet ik het zeker! Voor de weegschaal is het een feest, ik ben er nu precies 10 kwijt! Ben nu ook even alles aan het loslaten, probeer weer in het ritme te komen van eten wat ik verdragen kan. Het strepen beviel me voor de 2 dagen dat ik het gedaan heb prima! haha.. Ik ga gewoon vrolijk verder met rustig eten, geen vettigheid, daar kan ik niet zo goed tegen!!

  jolanda, wat goed zeg! nu nog voor jezelf het laatste loodje en dan ben je er! ik heb dat probleem met die broeken ook hoor, al mijn skinnys zijn geen skynnies meer, heb er vandaag een aan, die had ik gekocht omdat het de laatste was, heb de pijpen maar ingekort zodat het een lekker zomerbroekje is.. ;-))

  @caro, goed dat je gaat beginnen, het is niet moeilijk, prima vol te houden en je ziet echt resultaat! succes maandag!!

  gr. Nancy

 18. @caro: goed zo de eerste stap is gezet! Dit dieet is niet moeilijk vol te houden omdat je ook een paar dagen gewoon mag eten.

  vanmorgen weer op de weegschaal gestaan en YES ik zit aan mijn streefgewicht!! 70,6kg. Nu ga ik door voor de 67 kg. Dan vind ik het prima. Het leuke is dat mensen gaan zien dat je bent afgevallen. gisteren gaan winkelen en alles staat veel leuker. nog niets nieuws gekocht want de maat 40 broek die ik enkele weken geleden heb gekocht wordt al te groot. Wel leuk maar voor de beurs minder leuk.

  iedereen alvast een fijn weekend en zet door dames!
  groetjes jolanda

 19. hallo,
  @jolanda..ja ik ga ook het protiplus dieet doen, vanaf maandag start ik ermee, voorlopig zit ik nog vol goede moed, maar ik heb ne lange weg te gaan, en motivatie is vaak mijn grootste probleem, dus ben benieuwd wat het gaat geven…maar ik hou je op de hoogte

  groetjes caro

 20. Hoi caro: welkom hier!
  ik ben in 6 weken 6kilo afgevallen. En ik moet zeggen het kost me niet veel moeite om me aan dit dieet te houden. op de modifast site staat een voorbeeld weekmenu en daar houd ik me zo veel mogelijk aan. doe je het ook het protiplus?
  zet hem op! je hebt het een keer gepresteerd en kunt het nu ook!
  groetjes jolanda

 21. hallo, de meeste van jullie zijn al even bezig met modifast en ik ben benieuwd naar de behaalde resultaten.
  ikzelf heb 3 jaar geleden een ander protienedieet gedaan en ben toen in 6 maanden tijd 35 kg afgevallen, maar na mijn zwangeschap ben ben ik die weer ruim bijgekomen, en inmiddels 3 jaar en verschillende mislukte dieet pogingen verder geen kg armer:-(…ik heb er echt de mismoed in, maar wilde het toch nog eens proberen en heb net een 2-weken pakket besteld, ben benieuwd…

  groetjes caro

 22. Hoi Jolanda,
  hier geen balen hoor, maar alleen te druk om te reageren.

  Eigenlijk gaat het hier heel goed.

  Van het weekend 2 keer uit eten geweest en toch niet aangekomen.
  Het begon vrijdag al op het werk, met wat paaseitjes…………..
  Daarna thuis had manlied hapjes gemaakt van tomaat, komkommer, magere kaas, even onder de oven, enz. best lekker, maar ik had al warm gegeten.

  Zaterdag lekker weggeweest, onderweg wat krentenbollen, tussen de middag een bagel met vruchtensap en ’s avonds pizza met wijn…………..
  Zondag lekker geluncht met brood met magere kaas en sla en komkommer en tomaat en kruiden, heerlijk.
  ’s Avonds BBQ. Ik had tilapia met groenten. En verder had manlief allemaal groenten met kruiden gegrild (wel met olie) En dat was toch lekker!
  Maandag weer begonnen met de puddibgs en de shake.
  En het gaat super! Bijna geen dipjes meer. Gisteren 1 en toen een extra reep gepakt.

  En de weegschaal is echt heel vriendelijk nu voor mij LOL.
  Dus ik ga lekker zo door.

  Groetjes!
  Maar zoveel gelopen die dag dat de schade héél erg meeviel.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in