Review en Ervaringen met Modifast Protiplus

De producten van Modifast zijn al jaren populair waarvan Modifast Protiplus 3.2.2 het meest succesvolle product is. Naast Protiplus zitten ook Modifast Intensive, Snack&Meal en Laboratoires in het assortiment van Nutrition & Santé. Modifast Modifast Protiplus 3.2.2 bestaat uit maaltijdvervangers en voedingssupplementen.

Jouw Ervaring met Modifast ProtiPlus

We zijn erg benieuwd naar de ervaringen met Modifast ProtiPlus. Heb jij ervaring met dit product? geef dan hier jouw mening of lees de ervaringen van anderen.

Modifast Laboratoires is gestart met Modifast Intensive genoemd. Bij het intensive programma worden alle maaltijden vervangen door Modifast maaltijdvervangers. Dagelijks krijg je slechts 500 calorieën (2000 is gebruikelijk voor een volwassen vrouw). Het assortiment bestaat uit puddingen, repen, koekjes, shakes en dranken. De producten zitten vol eiwitten, mineralen en vitaminen. Eiwitten verteren langzaam waardoor deze lang in het lichaam blijven. Dit voorkomt het hongergevoel. Met Modifast Intensive kun je  snel afvallen zonder hongergevoel. Zoals je eerder kom lezen heeft Modifast  naast intensive verschillende andere afslankprogramma’s op de markt gebracht zoals Modifast ProtiPlus 3.2.2 en Modifast Snack&Meal. Modifast helpt, of je nu een paar kilo’s wil kwijtraken of intensief wil lijnen.

464-Modifast-600 kopie

De Basis van ProtiPlus 3.2.2

Bij het ModifastProtiPlus 3.2.2  houd je drie dagen een streng dieet. Je mag daarna 2 dagen een lichter dieet volgen en in het weekend eet je normale maaltijden. Doordat je niet constant een streng dieet volgt is deze Modifast dieet methode goed te volgen. Bij het dieet kun je gemiddeld 1 tot 3 kilo per week kwijtraken. Intensive is strenger, hierbij volg je de eerste fase in minimaal 2 weken. De duur van deze fase hangt af van hoeveel je teveel weegt. Tijdens deze fase eet je alleen maaltijden in poedervorm van Modifast. De tweede fase van het Modifast dieet duurt 2 weken. Hierbij eet je tijdens de eerste week 5 maaltijden van Modifast en 2 andere maaltijden. De week daarna eet je 4 gewone maaltijden en 3 Modifast maaltijden. De andere maaltijden dienen zorgvuldig te worden samengesteld. Tijdens de laatste fase wordt alleen gezonde voeding gegeten, zonder gebruik te maken van Modifast producten. Door evenwichtige voeding te eten wordt voorkomen dat er plotseling teveel gegeten wordt. Op deze manier voorkom je het jojo-effect.

Modifast ProtiPlus 3.2.2 is van het meest succesvolle product uit het assortiment van Modifast. Het is een compleet pakket aan maaltijdvervangers dat is geformuleerd om gewichtsverlies te stimuleren. De producten zijn niet alleen heerlijk, maar ze bevatten ook lekker veel eiwitten. Modifast ProtiPlus past daarom prima in een eiwitrijk dieet.

Het dieet van ProtiPlus duurt slechts een week. Deze kun je herhalen hoe vaak je wilt. De afslank week van ProtiPlus bestaat uit drie fases, namelijk:

 1. De Aanvalsfase. Deze fase duurt drie dagen en is intensief.
 2. De Progressieve Fase. Deze fase duurt twee dagen.
 3. De Normalisatiefase: Deze fase duurt ook twee dagen.

Bij het Modifast ProtiPlus 3.2.2 wissel je drie dagen waarbij je een streng dieet op na houdt af met twee lichtere dagen. In het weekend eet je normale voeding. Door afwisseling is dit dieet makkelijk vol te houden. Binnen de afslankperiode kun je 1 tot 3 kilo per week afvallen.

Wil je de gewichtsafname maximaliseren dan kun je kiezen voor Intensive. Hierbij volg je de eerste fase in minimaal 2 weken. De uiteindelijke duur hangt volledig af van hoeveel je wilt afvallen. Gedurende deze periode mag je alleen de maaltijdvervangers van Modifast consumeren.

In de tweede fase, deze duurt ook 2 weken mag je 5 dagen uitsluitend Modifast maaltijdvervangers eten en daarna 2 dagen normale voeding in de eerste week. In week 2 eet je 4 dagen uitsluitend maaltijdvervangers. De overige 3 dagen zijn voor normale voeding. De normale maaltijden dienen wel te voldoen aan bepaalde eisen. De maaltijden moeten calorie-arm zijn en alle nodige voedingsstoffen bevatten.

Tijdens de laatste fase wordt alleen gezonde voeding gegeten zonder gebruik te maken van Modifast producten. Nu ben je helemaal klaar met de maaltijdvervangers. Hou het aantal calorieën nog in de gaten en eet vooral gezond.

In het Slank Plan van Modifast ProtiPlus zit online coaching inbegrepen. De Mijnmodifastcoach mag je gratis om adviezen vragen. Je ontvangt motivatie, recepten, tips en professioneel advies.

Voorbeeld weekschema’s kun je makkelijk van de website downloaden.

Voor wie is Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan geschikt?

De eiwitrijke maaltijdvervangers zijn voor een ieder geschikt. Toch is het niet raadzaam voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven om dit dieet te volgen.

Is Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan effectief?

Modifast ProtiPlus 3.2.2 is gebaseerd op een bewezen afslankconcept waarbij eiwitrijke voedingsmiddelen worden gebruikt om indrukwekkende resultaten te boeken. Volgens Nutrition & Santé is Modifast ProtiPlus 3.2.2. meer dan alleen een eiwitrijk dieet. Het geheim van ProtiPlus zit in de afwisseling van strenge en lichte dagen. Dit maakt dit dieet niet alleen makkelijk vol te houden, maar beperkt de kans op het jojo-effect ook. Wel is het zaak dat je gezond en evenwichtig blijft eten.

Wat kost Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan?

Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan producten kun je halen bij verschillende supermarkten, webwinkels, apotheken en de drogist. Daar kun je de losse maaltijdvervangers aanschaffen of een volledig pakket bestellen. In het assortiment van ProtiPlus zitten milkshakes, pudding, repen en koekjes. De pakketten kosten tussen de € 59,99 en de € 176,22. Hierop kun je nog een leuke korting krijgen. Bestel ProtiPlus Producten met 15% korting

Weekmenu en Weekschema

Ben je benieuwd hoe het weekmenu van eruit ziet? Download hier het ProtiPlus weekschema voor de vrouw of het ProtiPlus weekschema voor de man. Modifast werkt snel en is effectif. Hierdoor blijf je gemotiveerd. Het nadeel is dat je last kunt krijgen van een hongergevoel. Sommige mensen die dit dieet volgen, voelen zich duizelig of futloos doordat ze veel minder energie binnenkrijgen dan ze gewend zijn.

Modifast 3.2.2 Producten

ProtiPlus kent op dit moment vier verschillende producten in de volgende varianten.

 • Milkshakes: Chocolade en Cappuccino
 • Pudding: Vanille en Chocolade
 • Repen: Melkchocolade-Kokosnoot, Pure Chocolade-Rode Vruchten
 • Koekjes: Granen-Chocoladestukjes

Voordelen

 • Bevat veel van de voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft
 • Het is een effectief en bewezen programma, vandaar de populariteit
 • Je kunt zowel in pakketvorm als losse producten kopen
 • Online begeleiding

Nadelen

 • Weinig ondersteuning bij het omschakelen naar ‘normaal eten’
 • Het assortiment is vrij klein, dus kan het eentonig worden
 • Weinig prijsvoordeel op de pakketten

Conclusie

Modifast ProtiPlus werkt volgens een bekend concept om gewichtsafname te stimuleren. De producten bevatten een hoog gehalte aan eiwitten die de spiermassa beschermen. Anderzijds houden eiwitten je langer verzadigt zodat je minder trek hebt door de dag heen. Op het afslank plan van ProtiPlus verbrand je, dankzij het hoog gehalte aan eiwitten, vetten en geen spiermassa. Het gaat dus om een gezonde en effectieve gewichtsafname. Naast de vele eiwitten zit ProtiPlus boordevol vezels, vitamines en mineralen. Kortom bevat het de belangrijke voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Extra voedinggsupplementen zijn daardoor niet nodig. Modifast ProtiPlus is echt de moeite waard voor zij die willen afslanken middels maaltijdvervangers.

Jouw Ervaring met ProtiPlus

We zijn erg benieuwd naar de ervaringen met Modifast ProtiPlus. Heb jij ervaring met dit product? geef dan hier jouw mening of lees de ervaringen van anderen.

Gezonde Groeten,

natascha

2279 Reacties

 1. Hallo,
  Niks was ik afgevallen vanmorgen.
  Ben begonnen op 68,5 en dat zit ik dus nu nog steeds!!
  Frustrerend.
  Nou moet ik vanavond ook nog uiteten, en ik weet dat ik het netjes moet doen, maar de motivatie is moeilijk te vinden…..

  IK heb wel vandaag tot nu toe keurig gedaan, een pudding, een shake en rauwkost en yoghurt.

  Morgen maar weer wegen, al moet je dat eigenlijk niet doen.
  Gatverdergatver, ik baal.

  Lilly

 2. Hallo allemaal,

  Ik ga as maandag beginnen, ik heb thuis nog modifast intensief (die zakjes) kan ik die ook gebruiken bij het protiplus 3.2.2?
  Ik heb er echt zin in om er tegenaan te gaan!

  En het gaat me gewoon lukken!

  Ik ga voor de 10 kilo!

  Wel fijn om hier ervaringsverhalen te kunnen lezen,

 3. @ Kim afmelden???? wat bedoel je?
  @coesje ja dat heb ik natuurlijk wel gelezen ,ik dacht dat je misschien een uitgebreid dagboek had gemaakt ergens ofzo.
  Nou we gaan er gewoon nog 1 week tegenaan kijken of er een doorbraak komt.

  • Nee, ik bedoelde eigenlijk dat mailtje.
   Ik hoop dat je even een slechte starte hebt en het dan weer gaat.

   Maar denk je er wel aan dat je in de aanvalsfase geen vlees mag?

 4. Ik heb het uitgebreid net boven je beschreven.
  Als je naar de site gaat (met de link in de mail) staat het allemaal op pagina 84.

  Eet je elke avond vlees?
  Want als je het weekmenu volgt mag dat niet elke avond, groenten wel.
  Ik herken de vervelend nachten.
  Maar ik wijt het ook een beetje aan het weer nu, ik had het namelijk in het begin niet en mijn man heeft het nu ook.
  Ook heb ik nu water naast mijn bed staan.

 5. Coesje, tja tis vervelend als het in het begin niet zo gauw te zien is op de weegschaal idd slecht voor de motivatie.
  Maar die 8 kilo van jou das toch niet mis ? gemiddeld 1kilo per week zit ik ff uit te rekenen.
  Waar heb jij het uitgebreid geschreven? weet zo ff niet waar ik dat moet terug vinden ben zeer benieuwd.

  Ik eet veel groente savonds en een stukje vlees das alles op de shakes na.
  smorgens heb ik het gevoel dat ik een nacht heb doorgehaald alsof ik flink gezopen heb zeg maar .

 6. @ daffied, dat heb ik idd ook, het zit met name aan mijn buik.
  Alhoewel mijn billen en bovenbenen er ook wel moegn zijn trouwens.
  Ik weet niet wat mijn vetpercentage is. Ik zal van het weekend eens wegen met vetpercentage.

  Ik hoop dat het bij jou even erin komen is en het dan beter gaat.
  net als bij mij, ik heb net uitgebreid geschreven hoe het bij mij ging.
  Misschien nog even aankijken?
  En een tekort binnen krijgen – wat als je meer groente en yoghurt eet voel je je dan beter?

 7. Hier gaat het eigenlijk best goed.
  Ik ben nu bezig sinds begin april.
  In het begin veel etentjes en snaaimomenten.
  En Pasen en Koninginnedag en kamp en nog zoveel meer dagen dat het even erg moeilijk was.
  Voor mij vielen de kilo’s wel mee na een snaaimoment of etentje, alleen had ik erg veel moeite om daarna weer de draad op te pakken.
  Na een snaaimoment of etentje volgden de snaaimomenten elkaar steeds sneller op. Door de week ging het ook steeds goed, maar in het weekend ging het dan weer mis.
  Het is ook puur psychisch merk ik, lichamelijk heb ik niet eens meer de behoefte.
  Maar ik ben een emovreter.
  Dus al met al ging het niet zo lekker bij mij.
  Maar nu ben ik in de 10e week en ben ik toch wel 8 kilo kwijt. begon ik met ruim 74 kilo, vanochtend gaf de weegschaal 65,9 aan.
  Ondanks dat ik meerdere malen patat, pizza, BBQ en andere slechte dingen heb gehad.
  Ik merk nu pas dat dat bij mij lekker gaat. Ik ben iemand die erg makkelijk is, niet snel iets kan laten staan, geen doorzettingsvermogen, veel snaaimomenten enz.
  Maar dus toch 8 kilo en ik merk het enorm aan mijn kleding, mijn maatje 40 moet flink aangesnoerd worden.
  Heerlijk.

 8. @Coesje ik heb het idee dat ik tekort naar binnen krijg.
  Ik heb een BMI van 28,een vetpercentage van 44%.
  Er moet minstens 15 kilo af.
  Het enige wat ik gezondigd heb was met pinksteren de wijntjes.
  Maar ik moet wel zeggen het vet zit bij mij rondom m’n buik en nergens anders ze noemen het ook wel stressopslag ,nou aan stress geen gebrek gehad het afgelopen jaar.

  gr daffie

 9. @ Daffied – drink je veel water – houdt je je aan het weekmenu – is hetgeen je af wilt vallen reeel (mijn vriendin heeft een BMI van 21 en wil een kilo per week vallen – dat gaat natuurlijk niet lukken)

  Het kan ook zijn dat het even duurt en dan ineens gaat het hard.
  Dat was bij mij ook zo.
  Nu heb ik ook wel veel gezondigt de eerste weken.

 10. Dag dames ,nou hier de optelsom na 10 dagen…..
  Er is nog maar 8 ons af, hoe kan dit nou? ik hou me strikt aan de regels.ik denk dat ik toch maar op zoek ga naar die Pro diet misschien dat dit beter werkt.
  Ik barst ook van de spierpijn overal ,m’n benen lijken wel pap en heb droge lippen en droge mond dus drink veel water.
  Iemand een tip voor me?
  gr Daffie

 11. Dio, zou het niet weten..

  Ik ben een halve kilo aangekomen!! Haha, hoe kan dat nou weer?? Zit nu in de tweede week..

 12. Misschien een stomme vraag,

  Kan je die pudding of shake ook al savonds maken en in de koelkast zetten tot de ochtend erna?

  Want is zo’n gedoe s ochtends alles tegelijk!

 13. Hier gaat het ook goed. Niet supersnel, maar nog maar anderhalve kilo te gaan en dan ben ik tevreden! Even volhouden dus..
  Morgen ook uit eten, maar in een restarant waar ze hele lekkere salades hebben. Ik hoop eind deze week die anderhalve kilo kwijt te zijn en dan zondag blij op vakantie te kunnen!
  Ik heb wel heel erge last van hoofdpijn steeds. Ik at hiervoor best veel chocolade enzo..

 14. Hallo allemaal,
  Vandaag gaat het beter; is mijn derde dag, hopelijk begin ik te wennen….
  Morgen voor het eerst wegen. Ik woog vorige week donderdag 68,5, dus ik ben benieuwd.
  Ik wil heel graag naar de 63 kilo….

  MOrgenavond een etentje en zondag weer eten bij vrienden. Lastig, maar aan de andere kant dat is wel echt mijn leven, dus ik kan niet opeens alles afzeggen….
  Daarbij komt dat als ik alles opeens laat staan, ik bang ben dat ik na dit dieet gelijk weer alles aankom.

  Ik ga wel rustig aan doen, zeker met de alcohol:morgen aan de light fris, en zondag 2 glaasjes wit, dacht ik zo.

  Eerst morgen wegen, ik hoop zo dat het meevalt. Fingers crossed!!

  Groetjes,
  Lily

 15. Hallo allemaal,
  net als Jolanda ben ik inmiddels een ‘oude rot’ op dit forum. Ik zie heel veel nieuwe namen en lees dat iedereen vol goede moed is om af te vallen.
  @Jolanda: heeft jouw dochter haar diploma gehaald? En zijn jullie lekker uit eten geweest? Leuke overeenkomst: ik hoor morgen of mijn dochter haar diploma heeft gehaald. Maar tijd voor etentje is er niet want vrijdag gaan we op vakantie, dus dat halen we wel weer in. Ik ben ook nog steeds bezig omdat ik op mijn streefgewicht zit en daar wil blijven zitten, eigenlijk iets minder om als buffer te dienen.
  Deceptie: gisteren wilde ik 2 nieuwe broeken kopen, ik slaag altijd bij C&A, maar: geen maat 36. Ook niet op de ‘jongerenafdeling’ (clockhouse). De norm gaat toch langzaam naar maat 40. Uiteindelijk bij de H&M 2 broeken kunnen scoren.
  Alle nieuwe dames: heel veel succes! Als je de reacties op deze site leest, weet je dat als je volhoudt het zeker gaat lukken om af te vallen. En iemand voor mij schreef al: het leven is veel leuker als je slank bent! Dat kan ik nu alleen maar beamen.
  groetjes,
  Renee

 16. Dag allemaal,
  Ik ben maandag begonnen met modifast 3.2.2 en moet zeggen dat het me alles mee valt. Dit is mijn eerste shakedieet en had verwacht dat ze viezer waren. Mijn doel is om 20 kilo af te vallen voordat ik in augustus voor mijn studie naar Finland ga. Maar ben met 15 ook al ruim tevreden. Kon vanochtend de verleiding van de weegschaal niet weerstaan en was in de twee dagen 0.8 kilo kwijt. Vond ik eerlijk gezegd een beetje tegenvallen. Ik ondervind ook wel wat nadelen van het dieet. Ten eerste vind ik het vervelend dat ik iedere dag mijn shaker en poeder mee moet nemen naar school (krijg dan van die opmerkingen van medestudenten) ten tweede ben ik ook best wel snel duizelig als ik te snel opsta of hard fiets ofzo. Hebben jullie hier ook last van? Ook zit ik nog
  Met een vraagje. Ik had maandag een feestje en lag dinsdag dus tot vrij laat op mijn bed (1/2 12u.) ik heb hierdoor maar mijn ontbijt en eerste tussendoortje overgeslagen ik wad benieuwd hoe jullie dat doen? Iedereen nog heel veel succes!

 17. @lilly: kun je je tussendoor reep niet iets later eten? bij mij helpt het altijd als ik een paar glazen water achterelkaar drink. evt. kun je een opkikkertje pakken, is ook niet erg.

  @mugen: fijn dat het goed gaat. Mijn man vindt het ook niet erg om mee te eten. het zijn ook lekkere recepten.

  ga vandaag weer shaken. tenminste vanmo en mi. als het goed is hebben we vanavond wat te vieren en heeft onze dochter haar diploma gehaald en gaan we lekker uit eten. Dit sta ik mezelf wel toe nu ik op mijn eerste streefgewicht ben.(en al een paar weken blijf staan) Na het weekend ga ik er nog 3 weken even stevig tegen aan om voor de vakantie nog net wat meer buffer te hebben.
  groetjes en ga zo door dames!

 18. Hoi allemaal,

  Mijn tweede week is ingegaan en vandaag stond er aspergesoep op de menu van Modifast Zomerslank.

  Inmiddels heb ik veel minder moeite om de avonden door te komen. Gisteren een uur stevig gewandeld in het bos en morgenochtend weer de sportschool induiken. Vandaag zelfs mijn periode gehad maar heb geen last van lekkere trek ofzo (normaal heb ik dan behoeft aan chocola).

  Heb mijn vriend tot nu toe niet verteld dat ik dit dieet volgt het is hem alleen wel opgevallen dat ik veel groenten in huis hebt gehaald, hihi….Hij weet dus niet dat hij gewoon mee eet van de recepten van Modifast.

  A.s. donderdag staat er een eetdate met een vriendinnetje maar tot nu toe is het goed gelukt om buiten te deur te kunnen eten volgens de maatstaven van dit dieet. Daarnaast zorg ik ervoor dat eventuele lunch of etentjes zoveel mogelijk na woensdag worden ingepland.

  Iedereen weer heel veel succes deze week, we kunnen het!!

 19. Hallo allemaal,
  Heb vanavond courgettesoep en mń puddinkje gegeten. En zit best wel vol.
  Hoop dat het gevoel wat langer blijft dan een uurtje.

  Het is best wel goed te doen, maar ook ik heb tussen 16u-het avondeten een flinke dip. IK ga dan maar wat doen, anders ga ik echt snaaien.

  Groetjes,
  Lilly

 20. Dankjewel Sjoekie, ik heb nadat ik dit gemeld had hier op het forum gelijk maar mijn shake genomen daarna ging het wel weer. Je voelt gewoon zo’n honger dan. Maar goed dat zal na drie dagen wel afnemen. Ik hoop dat je lichaam er dan aan gaat wennen. De eerste dag zit er op. Ik ga vroeg naar bed met een filmpje!!!

  liefs Wendy

 21. @wendy: goed dat je je ei hier neerlegt. Als jij zo graag 8 kg. kwijt wil, dan lees eens lekker een paar bladzijdes terug. Daar zie je best wel veel tipjes staan.
  En rond dezelfde tijd als jij, heb ik ook elke dag een dipje.
  Ik neem dan een opkikker of een stukje komkommer, dan gaat het wel weer.
  Succes en sterkte.

  Liefs, Sjoekie

 22. Hoi allemaal,

  Ik heb resprect voor jullie allemaal! Wat is dit moeilijk. Ik ben vandaag begonnen met protiplus en ik moet zeggen dat dit moment van de dag voor mij het moeilijkst is. De hele dag gaat het prima en nu denk ik…ach…waar doe ik het voor….ik ben toch goed zo als ik ben….! Maar nee, dat zijn allemaal goed praat praatjes om niet door te zetten. En ik wil 8 kilo kwijt dus dan moet ik er ook voor gaan. Pfff dus nu gedachten verzetten en doorgaan.

  Succes allemaal en thanks dat ik hier mijn ei kwijt kan!!!

  x Wen

 23. Hallo allemaal,
  Nou, doorzetten moet je wel…
  Heb best wel moeite en merk ook dat ik wat dizzy ben, zo nu en dan.

  Ik wil pas donderdagochtend wegen, en hoop dan wel op wat resultaat.
  Nog tips voor de vanillepudding, ik vind het echt vies!!!

 24. @doorzetter, ik zou het een week of twee geven. Hier ook 5 kilo eraf en ik hoop eind deze week dat te bereiken.. Succes!

  @ Dio, ik heb ook lekker gegeten in het weekend, niet overdreven veel, ook zelfs een wijntje en ben op gewicht gebleven. Prima dus! Nu ook weer wat strenger..

  @ Cockie; wat goed! Je bent dus al even bezig..en wat snel ook, dat motiveert!

  @ Jolanda, zal niet meevallen met feestjes en etentjes, knap dat je zo streng kan blijven voor jezelf. Ik zie het helaas nog helemaal niet dat ik ben afgevallen :-( Ook al is er toch al 3 kilo af.. Hoe zien ze het bij jou?

  @ Doorzetter: eerste week (pas eind van de week) 3 kilo eraf. Ik hoop de volgende 2 deze week. Het is heel verschillend, de een raakt 4 kilo kwijt, de ander 1 kilo..

  Hoewel hier de weegschaal dus wel aangeeft dat ik ben afgevallen, merk ik het nog niet echt aan mijn kleren..beetje jammer!

 25. @dorien: probeer eens om een beker te gebruiken. Elke willekeurige beker met een goed sluitbare deksel is goed.
  Krachtig schudden.
  Ik heb eigenlijk nooit klontjes.
  Succes.

  Liefs, Sjoekie

 26. Hallo
  Ik gebruik de protiplus pudding…..maar ik heb er allemaal klonten in.
  Iemand tips…….ik klop al met garde, maar blijft klonterig.
  Succes iedereen..
  groetjes Dorien

 27. hoi Doorzetter en cockie: welkom hier!

  het verschilt van persoon tot persoon hoelang je over 5 kilo doet. zelf kwam ik eerst een kilo aan,maar 6 weken later was ik meer dan 5 kilo kwijt.

  gisteren goed geshaked. een extra shakedag ingelast. vandaag eet ik rustig aan en morgen begint het shaken weer. Gek maar ik heb er nu weer zin in om die laatste drie kilo voor de vakantie kwijt te raken. Kreeg gisteren op het werk veel complimenten en dat is altijd goed voor de motivatie!

  groetjes jolanda

 28. Hay, ik ben nu 1 week bezig met modifast protiplus en ik ben 4 kilo afgevallen. Het is goed te doen vind ik, alleen vanavond had ik het een beetje moeilijk, ik heb een klein stukje magere kaas genomen en daarna flink water dronken.
  Ik vind het zo fijn dat je na 3 dagen wat mag eten, en ik geniet zo van mn boterhammen.
  Morgen ga ik zwemmen en mijn plan is om iedere avond ff op de hometrainer te gaan.
  Ik wens iedereen veel succes toe en we gaan ervoor!

 29. En is iedereen Pinksteren een beetje
  Goed door gekomen?

  Ik mag niet klagen, vandaag gewoon weer de shake dag aan kunnen houden!
  Weekend vis gegeten aan zee, en merk nu dat salades in restaurants echt wel lekker zijn.

  At altijd maar vlees met friet etc. Al 4 weken geen friet gehad nu! Voelt wel goed..

  Succes deze week weer!

 30. Vandaag begonnen, moet zeggen valt me niet tegen.
  Vanillepudding minder lekker dan de choco-shake.
  Ik wil graag 5 kilo kwijt.
  Hoelang ga ik daar over doen denken jullie???

  En nog tips om de vanillepudding lekkerder te maken?

  Ik hoor graag,
  Doorzetter

  • Hi Doorzetter,

   Ik doe i.p.v. 6 schepjes er 4 en zorg ervoor dat ik ijskoud water heb en daardoor lijkt het net alsof ik vla eet. Veel lekkerder op die manier.

   Succes!

 31. mugen: Je bedoelt net als Karina, alleen mijn polsen en enkels zijn slank, daar tussen is echt een overschot aan teveel.
  Gisteren lekker gebbqd, vandaag ook niet dieten, morgen begin ik weer met mijn aanvalsfase en laat deze t/m donderdag doen, ik ga deze week voor het gelijk blijven, dan ben ik al tevreden.
  Bij ons is juni qua dieten een slechte maand, zoveel festeinen, maar ik wil de laatste 4.5 kg voor de vakantie eraf, gisteren weer op de fiets nh werk gegaan, met elkaar toch 20 km, vandaag was het regen, dus toch mijn autootje maar gepakt, zit nu ook behoorlijk vol in mijn hoofd, ga nu het droog is ook niet lopen.
  vanaf morgen er weer tegenaan.
  succes iedereen.

  groetjes Elly

 32. hoi allemaal.
  fijn dat het allemaal zo goed gaat bij jullie!
  bij mij gaat het ieder weekend zo fout op het moment. maar gedurende de week gaat het wel goed. heb ook zo veel verjaardagen hier thuis en bij anderen. vandaag een extra shakedag ingelast. woensdag nl weer uit eten (als mijn dochter slaagt maar dat denk ik wel) en dan zaterdag naar guus meeuwis dus dat wordt ook wijn. zondag verjaardag van de kids en dan enkele dagen later is mijn dochter echt jarig. dan heb ik nog twee weken voordat we op vakantie gaan. dus even een pas op de plaats is niet gek.
  fijne pinksterdag nog.
  groetjes jolanda

 33. Hallo allemaal,

  Ook ik heb volgens mijn bmi overgewicht en ik wil er 20 kg vanaf hebben. Na 1 week Protiplus heb ik nog 17 kg te gaan en mijn bmi staat nu op 28.1 en voor een gezonde bmi (22.1) moet ik dus nog 17 kg afvallen. En net als Elly het ik het ook rond mijn buik zitten.
  Morgen gaat de 2e week voor mij in en met 3x in de week erbij trainen hoop ik na week 4 minstens op de helft te zitten.
  Gisteravond met een groep vriendinnen gaan stappen en heb de hele avond non-stop gedanst en hoop hiermee weer een hoop calorieen verbrand te hebben. Vandaag is rustdag en morgen weer trainen.

  Fijne Pinksteren allemaal!!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in