modifast protiplus Modifast ProtiPlus 3.2.2 Review en Ervaringen Header modifast protiplus
Header modifast protiplus Modifast ProtiPlus 3.2.2 Review en Ervaringen

Review en Ervaringen met Modifast Protiplus

De producten van Modifast zijn al jaren populair waarvan Modifast Protiplus 3.2.2 het meest succesvolle product is. Naast Protiplus zitten ook Modifast Intensive, Snack&Meal en Laboratoires in het assortiment van Nutrition & Santé. Modifast Modifast Protiplus 3.2.2 bestaat uit maaltijdvervangers en voedingssupplementen.

Jouw Ervaring met Modifast ProtiPlus

We zijn erg benieuwd naar de ervaringen met Modifast ProtiPlus. Heb jij ervaring met dit product? geef dan hier jouw mening of lees de ervaringen van anderen.

Modifast Laboratoires is gestart met Modifast Intensive genoemd. Bij het intensive programma worden alle maaltijden vervangen door Modifast maaltijdvervangers. Dagelijks krijg je slechts 500 calorieën (2000 is gebruikelijk voor een volwassen vrouw). Het assortiment bestaat uit puddingen, repen, koekjes, shakes en dranken. De producten zitten vol eiwitten, mineralen en vitaminen. Eiwitten verteren langzaam waardoor deze lang in het lichaam blijven. Dit voorkomt het hongergevoel. Met Modifast Intensive kun je  snel afvallen zonder hongergevoel. Zoals je eerder kom lezen heeft Modifast  naast intensive verschillende andere afslankprogramma’s op de markt gebracht zoals Modifast ProtiPlus 3.2.2 en Modifast Snack&Meal. Modifast helpt, of je nu een paar kilo’s wil kwijtraken of intensief wil lijnen.

464-Modifast-600 kopie

De Basis van ProtiPlus 3.2.2

Bij het ModifastProtiPlus 3.2.2  houd je drie dagen een streng dieet. Je mag daarna 2 dagen een lichter dieet volgen en in het weekend eet je normale maaltijden. Doordat je niet constant een streng dieet volgt is deze Modifast dieet methode goed te volgen. Bij het dieet kun je gemiddeld 1 tot 3 kilo per week kwijtraken. Intensive is strenger, hierbij volg je de eerste fase in minimaal 2 weken. De duur van deze fase hangt af van hoeveel je teveel weegt. Tijdens deze fase eet je alleen maaltijden in poedervorm van Modifast. De tweede fase van het Modifast dieet duurt 2 weken. Hierbij eet je tijdens de eerste week 5 maaltijden van Modifast en 2 andere maaltijden. De week daarna eet je 4 gewone maaltijden en 3 Modifast maaltijden. De andere maaltijden dienen zorgvuldig te worden samengesteld. Tijdens de laatste fase wordt alleen gezonde voeding gegeten, zonder gebruik te maken van Modifast producten. Door evenwichtige voeding te eten wordt voorkomen dat er plotseling teveel gegeten wordt. Op deze manier voorkom je het jojo-effect.

Modifast ProtiPlus 3.2.2 is van het meest succesvolle product uit het assortiment van Modifast. Het is een compleet pakket aan maaltijdvervangers dat is geformuleerd om gewichtsverlies te stimuleren. De producten zijn niet alleen heerlijk, maar ze bevatten ook lekker veel eiwitten. Modifast ProtiPlus past daarom prima in een eiwitrijk dieet.

Het dieet van ProtiPlus duurt slechts een week. Deze kun je herhalen hoe vaak je wilt. De afslank week van ProtiPlus bestaat uit drie fases, namelijk:

 1. De Aanvalsfase. Deze fase duurt drie dagen en is intensief.
 2. De Progressieve Fase. Deze fase duurt twee dagen.
 3. De Normalisatiefase: Deze fase duurt ook twee dagen.

Bij het Modifast ProtiPlus 3.2.2 wissel je drie dagen waarbij je een streng dieet op na houdt af met twee lichtere dagen. In het weekend eet je normale voeding. Door afwisseling is dit dieet makkelijk vol te houden. Binnen de afslankperiode kun je 1 tot 3 kilo per week afvallen.

Wil je de gewichtsafname maximaliseren dan kun je kiezen voor Intensive. Hierbij volg je de eerste fase in minimaal 2 weken. De uiteindelijke duur hangt volledig af van hoeveel je wilt afvallen. Gedurende deze periode mag je alleen de maaltijdvervangers van Modifast consumeren.

In de tweede fase, deze duurt ook 2 weken mag je 5 dagen uitsluitend Modifast maaltijdvervangers eten en daarna 2 dagen normale voeding in de eerste week. In week 2 eet je 4 dagen uitsluitend maaltijdvervangers. De overige 3 dagen zijn voor normale voeding. De normale maaltijden dienen wel te voldoen aan bepaalde eisen. De maaltijden moeten calorie-arm zijn en alle nodige voedingsstoffen bevatten.

Tijdens de laatste fase wordt alleen gezonde voeding gegeten zonder gebruik te maken van Modifast producten. Nu ben je helemaal klaar met de maaltijdvervangers. Hou het aantal calorieën nog in de gaten en eet vooral gezond.

In het Slank Plan van Modifast ProtiPlus zit online coaching inbegrepen. De Mijnmodifastcoach mag je gratis om adviezen vragen. Je ontvangt motivatie, recepten, tips en professioneel advies.

Voorbeeld weekschema’s kun je makkelijk van de website downloaden.

Voor wie is Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan geschikt?

De eiwitrijke maaltijdvervangers zijn voor een ieder geschikt. Toch is het niet raadzaam voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven om dit dieet te volgen.

Is Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan effectief?

Modifast ProtiPlus 3.2.2 is gebaseerd op een bewezen afslankconcept waarbij eiwitrijke voedingsmiddelen worden gebruikt om indrukwekkende resultaten te boeken. Volgens Nutrition & Santé is Modifast ProtiPlus 3.2.2. meer dan alleen een eiwitrijk dieet. Het geheim van ProtiPlus zit in de afwisseling van strenge en lichte dagen. Dit maakt dit dieet niet alleen makkelijk vol te houden, maar beperkt de kans op het jojo-effect ook. Wel is het zaak dat je gezond en evenwichtig blijft eten.

Wat kost Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan?

Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan producten kun je halen bij verschillende supermarkten, webwinkels, apotheken en de drogist. Daar kun je de losse maaltijdvervangers aanschaffen of een volledig pakket bestellen. In het assortiment van ProtiPlus zitten milkshakes, pudding, repen en koekjes. De pakketten kosten tussen de € 59,99 en de € 176,22. Hierop kun je nog een leuke korting krijgen. Bestel ProtiPlus Producten met 15% korting

Weekmenu en Weekschema

Ben je benieuwd hoe het weekmenu van eruit ziet? Download hier het ProtiPlus weekschema voor de vrouw of het ProtiPlus weekschema voor de man. Modifast werkt snel en is effectif. Hierdoor blijf je gemotiveerd. Het nadeel is dat je last kunt krijgen van een hongergevoel. Sommige mensen die dit dieet volgen, voelen zich duizelig of futloos doordat ze veel minder energie binnenkrijgen dan ze gewend zijn.

Modifast 3.2.2 Producten

ProtiPlus kent op dit moment vier verschillende producten in de volgende varianten.

 • Milkshakes: Chocolade en Cappuccino
 • Pudding: Vanille en Chocolade
 • Repen: Melkchocolade-Kokosnoot, Pure Chocolade-Rode Vruchten
 • Koekjes: Granen-Chocoladestukjes

Voordelen

 • Bevat veel van de voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft
 • Het is een effectief en bewezen programma, vandaar de populariteit
 • Je kunt zowel in pakketvorm als losse producten kopen
 • Online begeleiding

Nadelen

 • Weinig ondersteuning bij het omschakelen naar ‘normaal eten’
 • Het assortiment is vrij klein, dus kan het eentonig worden
 • Weinig prijsvoordeel op de pakketten

Conclusie

Modifast ProtiPlus werkt volgens een bekend concept om gewichtsafname te stimuleren. De producten bevatten een hoog gehalte aan eiwitten die de spiermassa beschermen. Anderzijds houden eiwitten je langer verzadigt zodat je minder trek hebt door de dag heen. Op het afslank plan van ProtiPlus verbrand je, dankzij het hoog gehalte aan eiwitten, vetten en geen spiermassa. Het gaat dus om een gezonde en effectieve gewichtsafname. Naast de vele eiwitten zit ProtiPlus boordevol vezels, vitamines en mineralen. Kortom bevat het de belangrijke voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Extra voedinggsupplementen zijn daardoor niet nodig. Modifast ProtiPlus is echt de moeite waard voor zij die willen afslanken middels maaltijdvervangers.

Jouw Ervaring met ProtiPlus

We zijn erg benieuwd naar de ervaringen met Modifast ProtiPlus. Heb jij ervaring met dit product? geef dan hier jouw mening of lees de ervaringen van anderen.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringMiss Maxi Nederland Finale van de XL Factor
Eenvoudig AfvallenLichaamswijzer door dr. Tom Jacobs
modifast-protiplus-3-2-2Modifast 3.2.2 is een effectieve manier van afvallen mits je strikt de regels van het afslankplan volgt. Dit wil onder andere zeggen dat je naast de Modifast producten voldoende moet bewegen en eten volgens de richtlijnen.

2279 Reacties

 1. Ik was geinformeerd door iemand die mij vertelde dat ik gewoon fruit mag nemen, alleen druiven en gedroogd fruit en een banaan beperkt, deze vruchten maar 1 x per week.
  Verder mag je tussen door gewoon fruit, of vers door de yoghurt.
  Niet enorme hoeveelheden omdat er weer suikers in zitten.
  Ik eet dus 3 x per dag een portie fruit in de vorm van een appel, mango, meloen, aardbeien, kiwi bijvoorbeeld.
  Verder rauwkost, sla, komkommer, paprika, tomaat, groente bij de middag en avond maaltijd.

  groetjes
  Joke

 2. Hoi allemaal

  Joke: je mag nu toch nog geen fruit? ik heb ook een heerlijk bak aardbeien in de koelkast maar volgens mij mag ik daar pas vrijdag van snoepen? (als ze dan niet beschimmelt zijn)

  Ik gebruik ook de modifast shaker( nu zonder de yoghurt erbij), ik vind de pudding allebei zeer smakelijk.
  Ik zit nog een beetje met koffie, mag dat nu wel of niet(zonder melk natuurlijk)

  Gisteravond toch wel wat moeilijk gehad, heb toen een bouillon genomen, had toen ik op bed ging wel iets van YES de 1e dag is geslaagt, nu vandaag nog……

 3. Hoi Iedereen,

  Hoe gaat het nu :)
  Mijn eerste dag is goed verlopen, even letten op me water drinken.
  Het eten ging ook prima, even wennen dat de knop om is gezet.
  In de yoghurt heb ik lekker zoete aardbeien gedaan deze ochtend, was erg lekker. Gisterenavond even een groentenpsakket gewokt met wat knoflookpoeder erover en een scheutje Ketjap Manis.
  In de avond nog een Modifast koekje gegeten en 1 bouillon van tomaat.
  Dus tot zover gaat ie lekker :)

  joke

 4. @coesje: eerst de shaker vullen en dan even het dopje eraf om te ontluchten werkt perfect. En je kunt ze ook gewoon afwassen:)
  groetjes jolanda

  • @ Jolanda. Ja weet ik, maar op de een of andere manier werkt dat niet bij mij. Ik drink uit een flesje water van de lidl en dat is de volgende ochtend mijn shaker en daarna mag die weg.

 5. @Nancy – ik heb zo’n shaker en ook 2 van tupperware.
  maar die zitten steeds in de vaatwasser als je ze 3 keer per dag nodig hebt. En met de pudding ploft me steeds de dop open…………….
  Maar de shake bevalt me super met een waterflesje.

 6. ladies,

  Wanneer je je producten op het internet besteld, doe er dan gelijk een modifast shaker bij! Dat scheelt een hoop ergernis.

  Water in de beker, poeder erbij, of van de shake of van de pudding, dop erop, goed schudden en klaar! de pudding kan nog lekker een half uurtje in de vriezer of in de koelkast, de shake even laten staan en daarna nog een keer goed schudden, wordt hij dikker van! Hoe kouder het water, hoe voller de shakes!

  gr. Nancy

 7. Zo, ik ben even een week heel druk en het hele forum is gevuld LOL.
  Ik zal even reageren op alles:

  Allereerst welkom alle nieuwe leden, Caro, Linda, Lindsay, Joke, Elly en Willy.
  Succes met jullie 2e dag.

  @Jolanda – ik herken dat, dat je eigenlijk al nieuwe kleren nodig hebt, maar nog even wilt wachten. Maar ik vind het al heerlijk om te zien dat dingen me ineens weer passen, of ruim zitten.

  @Monica – succes met Cambridge. Een kennis van mij is ook consulent, gaat helemaal super. Ik heb alleen geen zin in iets met een consulent.

  @Nancy – verveend zeg galstenen – sterkte ermee.

  @Linda – kom je er uit wat je moet eten? Anders hier even vragen hoor.

  @Korina – dat opgeblazen had ik eerst ook, nu niet meer.

  @meissiemeis – vervelend dat het zo mis ging van het weekend – succes nu.

  @Marieke – ook succes om het weer op te pakken.

  @Elly – ik gebruik ook optimel, maar ik doe ook vaak de yoghurt door mijn vanille pudding heen.

  @Lindsay – de chippies zou ik bewaren voor in het weekend.

  @Caro – de avonden vind ik vaak ook moeilijk, maar je mag een opkikkertje en dan gaat het wel.

  Iemand vroeg hoe de producten klaar te maken. De shakes maak ik in een waterflesje. Beetje water erin, dan de schepjes erbij (via een trechtertje – en op mijn werk zit de poeder in een miniflesje) Goed schudden, weer wat water, goed schudden, vullen met water en drinken maar. De pudding maak ik door de schepjes in een bakje te doen, water beetje erbij, goed roeren, dan weer wat water, roeren. Maar die blijft klonteren vind ik.

  Ik eet altijd de vanillepudding – met de yoghurt erdoor trouwens. Of de cappucino shake. Repen vind ik allemaal lekker. De koekjes vind ik niet zo, zijn soms wel fijner mee te nemen, want de repen smelten.

  Als lunch eet ik trouwens vaak zelfgemaakte soep. OP pagina 30 van dit forum staat een recept en die pas ik aan en dat eet ik bijna altijd tussen de middag.

  En hoe gaat het hier:
  Nou ik vertelde vorige week dat het zo goed ging – had ik niet moeten doen. Prompt die avond een flinke vreetbui, de avond erop ook. Maar toen bleek ik de dag erna ongesteld te zijn, dus toen snapte ik het. Het meeste is er al weer af gelukkig.
  IK ga weer lekker verder.
  Zo even bestellen bij drogisterij.net, want de boel is op.

  Groetjes allemaal

 8. goedemorgen allemaal,

  welkom willy! En ja wij kennen het probleem hier allemaal!
  @ lindsay krijg je dan menu’s van protiplus? Heb me nu aangemeld voor het 3 weken slankplan. puur voor de menu’s.

  zo voor velen is vandaag de 2e dag aangebroken. succes! Jullie kunnen het!

  de chips zou ik echt voor het weekend bewaren. En dan alleen als je het echt niet meer kunt laten. De rest van de week zou ik me zoveel mogelijk aan het dieet houden, anders sluipt het even snel iets lekkers er weer zo in.

  fijne dag allemaal!

  groetjes jolanda

 9. Hahahha zo herkenbaar Willy !
  Welkom btw!

  Net ook, we waren even op de zaak, en we hebben een maat van ons die werkt bij de bakker, en neemt áltijd kersverse stroop wafels mee, ZOO verslavend!! maar ik heb ze echt niet gepakt! vroeger dacht ik wel eens “ach, een stroopwafeltje kan geen kwaad hoor ” maar ik doe t echt niet meer! ik heb nu zoveel zin om de 58 kilo te bereiken! voorheen smokkelde ik altijd wat, snel 1 koekje, of echt n glaasje echte cola ipv light of weer dit dan weer dat.. nu heb ik echt n streep erachter gezet. Ik heb een mooie map gemaakt met allemaal modifast menu’s en me ook aangemeld voor een week menu die ik elke week krijg. kreeg zelf een mailtje vanmorgen van ze met tips! hoe motiverend! :) Plus dat modifast erg goed te doen is, ook de repen en shakes , en puddingen zijn gewoon lekker! dat is lang niet bij de andere afval merken zo zegmaar. Ze hebben zelfs een Modifast zakje chips! mocht ik dus echt zo enorm lekkertrek hebben, vergrijp ik me mooi daaraan! maar alleen als de nood echt hoog is hihihi :-))) daarnaast 3x sporten in de week, en je elke x goed bedenken waarom je aan het lijnen bent begonnen. Juist hoe strenger je aan je dieet houd, hoe eerder je je gewicht heb bereikt, en als je gewoon netjes eet, kan een x een vergrijping naar n stroopwafel écht geen kwaad! geen gewoonte van maken tuurlijk, en mocht je een lekkere vette hap dag hebben, dag erna gewoon weer een dag eens maaltijden vervangen, en lekker blijven bewegen gewoon! Ik ben echt tot nu toe nog nooit zo gemotiveerd geweest als met het modifast protiplus!

  Suc6!

 10. Ben nieuw hier,
  Vanmorgen was ik 63 kg,(normaal weeg ik altijd 62.
  Ik wil eigenlijk al heel lang afvallen, maar het lukt mij op de 1 of andere manier niet. Mijn streefgewicht is 60 kg(dus moet ik naar de 58) Klinkt heel makkelijk, zo gepiept. Ligt wel aan mijzelf hoor, op de 1 of andere manier doe ik het steeds fout, (smokkelen he…wie herkent dit? Mijn idee is om het nu eens met modifast te proberen, er is vast wel iemand die zich in mijn mail herkend.

 11. Hallo allemaal,

  Hier ben ik weer een keertje. Afgelopen weken geen berichtjes hier op het forum achtergelaten vanwege o.a. vakantie.
  Veel nieuwkomers zie ik. Enorm veel succes allemaal. Het is goed te doen.

  Ik ben bezig sinds half januari en was 12,5 kilo kwijt voor de vakantie 2 weken geleden. Maar in de vakantie is het helaas volledig mis gegaan.
  De eerste dagen lukte het me nog om het ProtiPlus plan te volgen, maar daarna niet meer helaas. Ik heb niet alleen een paar keer gezondigd, maar ook mijn ouderwetse vreetbuien waren weer terug.
  Ik heb van alles gegeten, friet, pizza, ijs, chips, chocolade, koekjes, wijntjes, pistoletjes, uitsmijters. Kortom alles wat niet mag.

  Ik wil jullie demotiveren hoor! Want het is toch bijna 4 maanden kei goed gegaan. Af en toe ik een keer gezondigd in het weekend i.v.m. een feest, weekendje weg en 1 keer door de week. Maar verder vind ik het goed vol te houden. Mits je je goed aan de regels houd!

  Ik was helaas ruim 2 kilo aangekomen in de vakantie. Eigen schuld…
  Maar ik ben vandaag weer met zeer goede moed begonnen en het gaat weer prima. Ook vandaag weer gelopen met Evy, dat had ik 1 week niet gedaan.

  Ik ben een zeer tevreden gebruiker van ProtiPlus en het werkt bij mij goed.

  Heel veel succes allemaal en het gaat jullie zeker lukken.
  Meld je in ieder geval even aan op de site van Modifast dan ontvang je handige week menu’s en tips e.d.

  Groetjes,
  Marieke.

 12. hallo starters, zijn jullie de eerste dag allemaal goed doorgekomen?ik allesinds wel, maar de avond is moeilijk hoor,heb al heel de avond honger en overal zin in, dramatisch maarja ik probeer nu nog ff vol te houden anders wordt het vroeg naar bed vandaag. de chocolade shake en cocosreep zijn in ieder geval erg lekker dus das een meevaller.
  veel succes nog iedereen!!

 13. mooi, ik wou hem inderdaad nog kopen voor in het weekend als de rest vd familie lekker aan de hapjes en chippies zit.

  Nancy en Jolanda bedankt voor de tips, jullie hebben er al ervaring mee die kunnen we als beginners goed gebruiken.

  hoe vergaat het met de rest de 1e dag? ik merk dat ik me wel in moet houden, niet omdat ik zo’n giga honger heb maar gewoon even lekker snaaien, dat mag dus niet, even doorbijten dus, anders maar vroeg op bed, het is toch bedweer.

 14. Zijn er hier ook mensen die de Modifast chippies gebruiken ?
  ik heb n zakje gekocht , omdat ik mijn reep voo tussen de lunch en avondeten was vergeten mee te nemen. Ik moet zeggen dat die chippies heel erg lekker zijn!

 15. ha nancy leuk om je weer eens te spreken!
  fijn dat je weer beter bent.

  ik gebruik ook de optimel 0% vet. je hebt kwark en joghurt in verschillende smaken en ik heb altijd 2 verschillende in huis, voor de afwisseling. na 7 weken staat het me nog niet tegen terwijl ik de gewone kwark al na 2 dagen beu was. Verder verdeel ik het net als nancy ook een beetje over de dag. Eerst de shake en wat later de yoghurt. De groentes eet ik wel altijd meteen na mijn shake. Ik ga ook vaak voor komkommer en sla aangevult met augurken. die heb ik toch al potten op!

  vanavond lekker een gevulde paprika met kip en champignons. hmm heb al weer zin in. Ik heb mijn dagen nl niet gelijk met de lijst lopen maar begin op woe te shaken.Dit is fijner met mijn werk. Dan moet ik shaken als ik werk en dat is een stuk makkelijker.

  Fijn om te lezen dat iedereen zo enthousiast gestart is. Nu volhouden hoor!

  groetjes Jolanda

 16. Als ik een tip mag geven, stop NIET je yoghurt samen met water in de shake! Maak de shake aan met water!

  Wanneer je bijv. de pudding een half uurtje in de vriezer legt, is hij lekker koud en dik! De shake ook met koud water aanmaken, heel even laten staan, nog een keer schudden en hij is dikker! De yoghurt en groente eet je dan daarna of ervoor.. kan ook in fases.

  Ik deed er altijd een half uur tussen laten, als groente at ik tussen de middag altijd komkommer, die deed ik dan rond 15:00. Werkt echt ook prima, je houd zo je lichaam lekker aan het werk en je kunt om de 2 uur lekker eten. Dit kan ook met avondeten. Ik begon met de groente, dan nam ik de shake.. en als ik nog zin had, dan nam ik de yoghurt. maar dat was wel weer na het eten hoor, probeer na half 8 niet meer te eten.

  Wanneer je fruit yoghurt neemt of vanille yoghurt met 0%vet, Total kwark(bij de ah) is ook heel erg lekker, en 0% vet, de roze verpakking, wel iets duurder maar heel romig, lekker ook voor sauzen!

  gr. Nancy

 17. @ Jolanda, dat heb je heel netjes gedaan 1 kilo per week kwijt!

  @ Elly, op de site van modifast staat dat je magere fruityochurt mag en optimel bevat 0% vet en ook geen suiker dus ik denk dat dat wel mag. Of heb ik iets gemist? Ik neem het zelf wel optimel vanille Yochurt. Vind magere kwark wel gaan maar magere yochurt erg zuur!

 18. meisiemeis: helaas duurt het wel 24 jaar voor het er weer af is haha.

  Jolanda: je hebt hardstikke gelijk, is de reaktie niet waard.

  Zelf vanmorgen begonnen, gisteren nog lekker gebikt, dus het was wel een ware kultuurshock voor mijn lichaam, was vanmorgen ook eerst wel even ladderig, had om 6.15 mijn vla gehad, rond 10.00 uur mijn reep(je), moet zeggen dat hij toch wel vulde.
  Ik werk als verzorgende in de thuiszorg en kom dus bij vrij veel mensen op zo’n ochtend die me dus van alles aanbieden, heb keurig geweigert of toch dat chocolaatje aangenomen en toen ze niet keek gauw weggemoffelt, die mensen houden gewoon niet van nee en je hoeft echt niet te zeggen dat je op dieet zit, want waar moet het zitten? terwijl ik echt wel 20 kg te zwaar ben volgens BMI.

  Mag je echt geen optimel yoghurt of kwark?las dat nl eerder in dit forum. gewoon yoghurt of kwark hoef ik echt niet heb het nu maar bijelkaar in de shaker gedaan met water en de poeder dus en dit geschud en zo gelepelt (was ook nog prima te doen), maar goed de avond komt nog die is bij mij toch wel het moeilijkst.

 19. Hallo Nancy,

  Nou dan is het voor jou niet voor niets geweest :)
  Klinkt heel motiverend.
  Ik wens jou in iedergeval veel succes met streep je slank, en bedankt voor je vriendelijke woorden.

  Joke

 20. @jolanda… wat een leuke club is het weer, met veel nieuwe lijners erbij!! Je neemt gewoon mijn positiviteit over… ben ik trots op!

  Hier gaat het wel prima, heb van het weekend alles wat los en vast zat opgegeten, oliebollen, friet, chocolade, koekjes etc.. (pre ongesteldheidsfase) en 1,5 week niet gegeten door het ziek zijn…
  maar, nu weer met volle kracht aan het strepen! De koelkast ligt thuis vol met gezonde heerlijke dingen dus het gaat weer goedkomen! heb ook 1,5 week geen water gedronken en nu inmiddels weer een liter op!

  had jij een goede week??

  @ alle andere: Ik heb protiplus gedaan, ben er 9 kg mee afgevallen, de shakes gingen mij nu een beetje tegenstaan en ben streep je slank aan het doen..Even iets anders, wellicht ga ik in de toekomst weer shaken hoor.. nu even niet.. En, succes jullie allemaal!

  gr. Nancy

 21. hallo allemaal

  Zo inderdaad ook begonnen en ja wat een weerrje.
  Hebben we tenminste wel het idee dat we niet te laat zijn met afvallen voor de zomer :).
  De pudding ging wel, de rest volgt straks. Veel succes allemaal en een fijne dag

  joke

 22. Goedemorgen op deze herfstachtige maandagmorgen.
  Wat leuk zoveel nieuwe lijnvriendinnen.
  Gedeelde smart is halve smart,toch ?
  Hier is het weekend niet zo geweldig geweest [ of eigenlijk te gweldig ? ].Gisteren viel het gewicht nog 100 % mee, vanochtend 1,2 zwaarder ?
  Weten jullie dat ? Doet franse kaas er langer dan 24 uur over om op je heupen te gaan zitten ? Ha,ha,ha,ha,ha.

  Grapje, vanaf vandaag 3 x shake of maaltijdreep.Wil deze week een goede score neerzetten.Ben er klaar mee,zitten al op half mei. En ik wil voor 3 juni 3 a 4 kilo lichter zijn !

  Veel succes allemaal en een fijne dag.

  Meissiemeis.

 23. @karina; welkom hier!
  De eerste week had ik dat ook. Ik kwam zelfs 1 kg aan. Nu 7 weken later ben ik er 7 kwijt, dus vooral volhouden! Wel heel veel water drinken.
  Succes!
  @ elly: gewoon niet op reageren!

  Vooral de dames die vandaag starten: heel veel succes en zet hem op, samen kunnen we het!
  groetjes jolanda.

 24. Hallo,

  Ik ben afgelopen za begonnen met protiplus ben benieuwd of het gaat werken. Voel me tot nu toe alleen nog maar opgeblazen, ondanks dat ik er wel genoeg groente bij heb gegeten.. Maar je lichaam zal wel even moeten wennen ofzoiets..
  Ik heb de vannille pudding doe die met de staafmixer gladmaken met flink wat kaneel erdoor is tot nu toe prima te doen! En de repen zijn trouwen ook redelijk te doen en vooral makkelijk mee te nemen.

  Ik zie dat er veel mensen morgen beginnen, succes allemaal!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in