modifast protiplus Modifast ProtiPlus 3.2.2 Review en Ervaringen Header modifast protiplus
Header modifast protiplus Modifast ProtiPlus 3.2.2 Review en Ervaringen

Review en Ervaringen met Modifast Protiplus

De producten van Modifast zijn al jaren populair waarvan Modifast Protiplus 3.2.2 het meest succesvolle product is. Naast Protiplus zitten ook Modifast Intensive, Snack&Meal en Laboratoires in het assortiment van Nutrition & Santé. Modifast Modifast Protiplus 3.2.2 bestaat uit maaltijdvervangers en voedingssupplementen.

Jouw Ervaring met Modifast ProtiPlus

We zijn erg benieuwd naar de ervaringen met Modifast ProtiPlus. Heb jij ervaring met dit product? geef dan hier jouw mening of lees de ervaringen van anderen.

Modifast Laboratoires is gestart met Modifast Intensive genoemd. Bij het intensive programma worden alle maaltijden vervangen door Modifast maaltijdvervangers. Dagelijks krijg je slechts 500 calorieën (2000 is gebruikelijk voor een volwassen vrouw). Het assortiment bestaat uit puddingen, repen, koekjes, shakes en dranken. De producten zitten vol eiwitten, mineralen en vitaminen. Eiwitten verteren langzaam waardoor deze lang in het lichaam blijven. Dit voorkomt het hongergevoel. Met Modifast Intensive kun je  snel afvallen zonder hongergevoel. Zoals je eerder kom lezen heeft Modifast  naast intensive verschillende andere afslankprogramma’s op de markt gebracht zoals Modifast ProtiPlus 3.2.2 en Modifast Snack&Meal. Modifast helpt, of je nu een paar kilo’s wil kwijtraken of intensief wil lijnen.

464-Modifast-600 kopie

De Basis van ProtiPlus 3.2.2

Bij het ModifastProtiPlus 3.2.2  houd je drie dagen een streng dieet. Je mag daarna 2 dagen een lichter dieet volgen en in het weekend eet je normale maaltijden. Doordat je niet constant een streng dieet volgt is deze Modifast dieet methode goed te volgen. Bij het dieet kun je gemiddeld 1 tot 3 kilo per week kwijtraken. Intensive is strenger, hierbij volg je de eerste fase in minimaal 2 weken. De duur van deze fase hangt af van hoeveel je teveel weegt. Tijdens deze fase eet je alleen maaltijden in poedervorm van Modifast. De tweede fase van het Modifast dieet duurt 2 weken. Hierbij eet je tijdens de eerste week 5 maaltijden van Modifast en 2 andere maaltijden. De week daarna eet je 4 gewone maaltijden en 3 Modifast maaltijden. De andere maaltijden dienen zorgvuldig te worden samengesteld. Tijdens de laatste fase wordt alleen gezonde voeding gegeten, zonder gebruik te maken van Modifast producten. Door evenwichtige voeding te eten wordt voorkomen dat er plotseling teveel gegeten wordt. Op deze manier voorkom je het jojo-effect.

Modifast ProtiPlus 3.2.2 is van het meest succesvolle product uit het assortiment van Modifast. Het is een compleet pakket aan maaltijdvervangers dat is geformuleerd om gewichtsverlies te stimuleren. De producten zijn niet alleen heerlijk, maar ze bevatten ook lekker veel eiwitten. Modifast ProtiPlus past daarom prima in een eiwitrijk dieet.

Het dieet van ProtiPlus duurt slechts een week. Deze kun je herhalen hoe vaak je wilt. De afslank week van ProtiPlus bestaat uit drie fases, namelijk:

 1. De Aanvalsfase. Deze fase duurt drie dagen en is intensief.
 2. De Progressieve Fase. Deze fase duurt twee dagen.
 3. De Normalisatiefase: Deze fase duurt ook twee dagen.

Bij het Modifast ProtiPlus 3.2.2 wissel je drie dagen waarbij je een streng dieet op na houdt af met twee lichtere dagen. In het weekend eet je normale voeding. Door afwisseling is dit dieet makkelijk vol te houden. Binnen de afslankperiode kun je 1 tot 3 kilo per week afvallen.

Wil je de gewichtsafname maximaliseren dan kun je kiezen voor Intensive. Hierbij volg je de eerste fase in minimaal 2 weken. De uiteindelijke duur hangt volledig af van hoeveel je wilt afvallen. Gedurende deze periode mag je alleen de maaltijdvervangers van Modifast consumeren.

In de tweede fase, deze duurt ook 2 weken mag je 5 dagen uitsluitend Modifast maaltijdvervangers eten en daarna 2 dagen normale voeding in de eerste week. In week 2 eet je 4 dagen uitsluitend maaltijdvervangers. De overige 3 dagen zijn voor normale voeding. De normale maaltijden dienen wel te voldoen aan bepaalde eisen. De maaltijden moeten calorie-arm zijn en alle nodige voedingsstoffen bevatten.

Tijdens de laatste fase wordt alleen gezonde voeding gegeten zonder gebruik te maken van Modifast producten. Nu ben je helemaal klaar met de maaltijdvervangers. Hou het aantal calorieën nog in de gaten en eet vooral gezond.

In het Slank Plan van Modifast ProtiPlus zit online coaching inbegrepen. De Mijnmodifastcoach mag je gratis om adviezen vragen. Je ontvangt motivatie, recepten, tips en professioneel advies.

Voorbeeld weekschema’s kun je makkelijk van de website downloaden.

Voor wie is Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan geschikt?

De eiwitrijke maaltijdvervangers zijn voor een ieder geschikt. Toch is het niet raadzaam voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven om dit dieet te volgen.

Is Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan effectief?

Modifast ProtiPlus 3.2.2 is gebaseerd op een bewezen afslankconcept waarbij eiwitrijke voedingsmiddelen worden gebruikt om indrukwekkende resultaten te boeken. Volgens Nutrition & Santé is Modifast ProtiPlus 3.2.2. meer dan alleen een eiwitrijk dieet. Het geheim van ProtiPlus zit in de afwisseling van strenge en lichte dagen. Dit maakt dit dieet niet alleen makkelijk vol te houden, maar beperkt de kans op het jojo-effect ook. Wel is het zaak dat je gezond en evenwichtig blijft eten.

Wat kost Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan?

Modifast ProtiPlus 3.2.2 Slank Plan producten kun je halen bij verschillende supermarkten, webwinkels, apotheken en de drogist. Daar kun je de losse maaltijdvervangers aanschaffen of een volledig pakket bestellen. In het assortiment van ProtiPlus zitten milkshakes, pudding, repen en koekjes. De pakketten kosten tussen de € 59,99 en de € 176,22. Hierop kun je nog een leuke korting krijgen. Bestel ProtiPlus Producten met 15% korting

Weekmenu en Weekschema

Ben je benieuwd hoe het weekmenu van eruit ziet? Download hier het ProtiPlus weekschema voor de vrouw of het ProtiPlus weekschema voor de man. Modifast werkt snel en is effectif. Hierdoor blijf je gemotiveerd. Het nadeel is dat je last kunt krijgen van een hongergevoel. Sommige mensen die dit dieet volgen, voelen zich duizelig of futloos doordat ze veel minder energie binnenkrijgen dan ze gewend zijn.

Modifast 3.2.2 Producten

ProtiPlus kent op dit moment vier verschillende producten in de volgende varianten.

 • Milkshakes: Chocolade en Cappuccino
 • Pudding: Vanille en Chocolade
 • Repen: Melkchocolade-Kokosnoot, Pure Chocolade-Rode Vruchten
 • Koekjes: Granen-Chocoladestukjes

Voordelen

 • Bevat veel van de voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft
 • Het is een effectief en bewezen programma, vandaar de populariteit
 • Je kunt zowel in pakketvorm als losse producten kopen
 • Online begeleiding

Nadelen

 • Weinig ondersteuning bij het omschakelen naar ‘normaal eten’
 • Het assortiment is vrij klein, dus kan het eentonig worden
 • Weinig prijsvoordeel op de pakketten

Conclusie

Modifast ProtiPlus werkt volgens een bekend concept om gewichtsafname te stimuleren. De producten bevatten een hoog gehalte aan eiwitten die de spiermassa beschermen. Anderzijds houden eiwitten je langer verzadigt zodat je minder trek hebt door de dag heen. Op het afslank plan van ProtiPlus verbrand je, dankzij het hoog gehalte aan eiwitten, vetten en geen spiermassa. Het gaat dus om een gezonde en effectieve gewichtsafname. Naast de vele eiwitten zit ProtiPlus boordevol vezels, vitamines en mineralen. Kortom bevat het de belangrijke voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Extra voedinggsupplementen zijn daardoor niet nodig. Modifast ProtiPlus is echt de moeite waard voor zij die willen afslanken middels maaltijdvervangers.

Jouw Ervaring met ProtiPlus

We zijn erg benieuwd naar de ervaringen met Modifast ProtiPlus. Heb jij ervaring met dit product? geef dan hier jouw mening of lees de ervaringen van anderen.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringMiss Maxi Nederland Finale van de XL Factor
Eenvoudig AfvallenLichaamswijzer door dr. Tom Jacobs
modifast-protiplus-3-2-2Modifast 3.2.2 is een effectieve manier van afvallen mits je strikt de regels van het afslankplan volgt. Dit wil onder andere zeggen dat je naast de Modifast producten voldoende moet bewegen en eten volgens de richtlijnen.

2279 Reacties

 1. ppff.. mooi weer, wil mijn ouder maatje 38 weer aan… leuke topjes, leuke rokjes! vroeger was ik altijd 61,5 kg (172cm) super dus! Nu weeg ik 72 kg… In mijn zwangerschap ben ik 92 kg geweest!! Nu mijn zoontje 8 maanden is, en mensen me nog steeds vragen of ik in verwachting ben… wil ik weer terug naar die goeie oude tijd! Heb modiafast protiplus besteld! heb er veel vertrouwen in! het heeft volgens mij de afwisseling van sonja, en de eiwitten van frank! als het resultaat nou ook nog eens én én is! dan ben ok over een stuk of wat weken helemaal blij.
  Ik ben benieuwd naar mensen die dit langer dan een paar weken hebben gedaan! dus… schrijven allemaal!!

 2. Hallo iedereen,

  Gisteren gans dag op uitstap met vriendlief, enkel ’s avonds gaan uiteten, maar toch opgelet, mager vlees genomen, groenten, geen saus en toch een beetje patat genomen (kon het niet laten, en heeft me echt gesmaakt) + 1 wijntje.
  Deze morgen 93.7 -> +100 gram
  Vandaag en morgen terug strenge shake/pudding-dag, om gisteren te compenseren, geen probleem ermee, zie het helemaal zitten!

  @Jolanda en Sjoekie: leuke tip, zit zelf met BBQ volgend weekend, neem ik wel kip in plaats van vis, eet geen vis.
  En goed gedaan, back on track Jolanda!

  @Helen: veel succes! Die -1.5 kilo met dit dieet is een super resultaat en motivatie! Mooie aanvulling op die -7!

  Veel succes iedereen xxx

 3. @Jolanda: wat betreft die bbq, da’s een goed idee. Ga ik zeker doen.

  @Elly: Fijn voor je dat er vanmorgen toch nog wat af was:-)
  Ja, als je in zo’n park loopt en je mag niets eten daarvan, dan zie je pas hoeveel van die tentjes er zijn.

  Ik heb nog geen feestdagen meegemaakt, vandaag dag 5, dus we wachten af.

  Iedereen veel succes.

  Liefs, Sjoekie

 4. Ook goeiemorgen

  Gisteren naar slagharen geweest, had geen zin om daar met shakes aan de slag te gaan, had voor de anderen bolletjes gesmeert maar voor mezelf volkoren brood met mager beleg.
  Mijn gezin ging lekker aan de hotdogs en ijsjes maar heb het weerstaan, er zijn daar ongelooflijk veel (vr) eettenten, niet normaal meer.
  Had voor mezelf voorgenomen dat ik als we thuiskwamen een roseetje mocht en ik heb wat stukjes patat en varkenshaas met stokbrood en pindasaus gehad.
  Jaren geleden was ik aan de herbelife en heb toen met pinksteren alleen maar geshaked, ik voelde mij toen echt ongelukkig, heb me voor genomen om met de feestdagen mijn dieet toch wat los te laten en dan de dag erna maar een shakedag oid in te lassen.

  vanmorgen gewogen, toch nog iets eraf, weeg nu 85.8 kg, ik ben tevreden, vandaag doe ik 2x shaken en vanavond een lichte maaltijd.

  voor het weekend: iedereen inclusief mezelf succes om al die verleidingen te weerstaan.

  groetjes Elly

 5. goedemorgen,
  Weet je wat je ook heel lekker op de bbq is: een aluminiumschaaltje en daarin vis met champignons en courgettte. heerlijk, dat heb ik een paar weken geleden gedaan en dan mijn zalm in 3 porties verdeeld. Dan kun je 3 keer genieten.

  gelukkig gisteren ging het alweer een stuk beter, alleen een bouillon gehad ’s avonds.

  zet hem op dames!
  groetjes jolanda

 6. @Helen: fijn dat je al 7 kg. kwijt bent. Maar die laatste loodjes lukt je vast wel.
  Weet je wat je ook kunt doen tijdens de BBQ? Je kunt zelf een lekker visje meenemen en dat roosteren.
  Ik heb over 2 weken ook een BBQ en dat ga ik doen. Heb je toch het idee dat je gezellig meedoet.
  En natuurlijk salade erbij.
  Succes en veel plezier bij de BBQ.

  Liefs, Sjoekie

 7. Hoi allemaal,

  Heb net even een aantal berichten op het forum gelezen en nu mijn eerste reactie. Ben vorige week, na jarenlange strijd, begonnen met het dieet. Sinds oktober ben ik met begeleid sporten en gezonder eten al 7kg kwijtgeraakt, maar voor de ‘bikinitijd’ mag het wel wat sneller gaan. Was na exact 1 week 1,5 kg kwijt en had elke dag toch wat zoute bouillon genomen (tegen de hoofdpijn).

  De ergere hoofdpijn waar ik over lees zou ook door een teveel aan vocht kunnen komen, 3 liter is volgens mij best veel.

  Het valt mij op dat de shakes en puddinkjes elke dag lekkerder worden! Is een goed vooruitzicht.

  Komend weekend heb ik een barbecue, wil daar wel wat opletten, maar zal toch meer binnenkrijgen dan is toegestaan. Weet iemand of je dan ter compensatie in die normalisatiefase een extra shakedag kan houden?

 8. hallo
  hier ook geen goede dag vanmiddag geen shake genomen omdat ik er gewoon geen tijd voor had! Nu ga ik aan mijn puddingkje!
  Vraagje he op de donderdag tijdens het avond eten eten jullie dan wel geen zetmeel erbij?Of doen jullie dat pas echt in het weekend pas broodje etc?

  nou ga maar es puddingkje proberen vanille!
  succes he allemaal en hoppaaaaaaaaa we kunnen het met zijn allen!!!!

 9. @krista: ik had in het begin ook hoofdpijn en voelde me slap. ik stond bij sporten altijd vooraan, maar ik ben van ellende achteraan gaan staan. maar dat was na twee weken over, en ik had weer volop energie en dat is gelukkig zo gebleven.
  @ jolanda: volhouden hoor, het zou zonde zijn als je nu een paar weken lijnen weggooit (plus de spijt die je er achteraf van krijgt).
  ik zit ook op steps, en vanavond naar zumba. zumba is niet zo heel intensief, dat doe ik meer omdat ik het leuk vind. maar ach, we zijn lekker in beweging.
  vanmiddag de spullen voor het recept ‘kabeljauw in parmaham met gnocchi’ van meissiemeis halen, ik ben benieuwd, het lijkt me erg lekker en de rest van het gezin kan gewoon hetzelfde mee-eten.
  aan alle dames weer veel succes, zeker met de uit-eters!
  groetjes

 10. Lievy: ben nu 2,5 weken bezig, dus dat is lekker maar het zijn natuurlijk de 1e kilo;s, had het weekend ervoor mij nog even tegoed gedaan, verwacht nu per week minder, ben nu tevreden met gem. 1 kg per week.

  Krista; Ik had echt de 1e week behoorlijk hoofdpijn, is nu nog niet helemaal weg, maar nam dan toch even paracetemol ervoor, als je het niet vertrouwt kun je altijd je arts even vragen of een dietiste. Modifast.nl heeft ook dietistes daar zou je deze vraag wel naar kunnen mailen. succes.

  groetjes Elly

 11. Maar niemand een idee over mn druk op mn hoofd en t verdovende gevoel aan de zijjkant van mn hoofd?
  Ben al overal aan het zoeken.. maar kan op internet hier niks over vinden.

  Groetjes

  • Hey Krista,

   Let je erop dat je voldoende drinkt? En hou je je goed aan het ProtiPlus 3.2.2-schema?
   Ik lees dat sommige dames uit eigen initiatief al eens een reep of yoghurt weglaten.
   1 ker kan dat geen kwaad, maar als je het teveel doet, krijg je onvoldoende voedingsstoffen binnen, en dat is niet aan te raden.
   Te snel willen afvallen is nooit goed, trouwens. Beter iets trager, maar op een gezondere manier.

   Succes!

 12. @Jolanda: komaan meid, terug in het gareel. Zoals je zelf zegt, doe je al die weken je best, doorzetten hé. Denk aan je volgend doel!
  Het mijne is eerst onder de 90 geraken, vanaf dan ga ik voor die broek die al meer dan een jaar ligt te wachten in mijn kast.
  Hoe pak je eigenlijk buitenshuis situaties aan? Ik ga morgen een ganse dag op stap met vriendlief. Neem wel mijn materiaal mee maar we gaan toch ergens iets eten. Het beste is dan: slaatje, iets van kip, en dressing on the side zeker?

  @Krista: hier loop ik ook meer heen en terug naar het kleinste kamertje hoor. Mijn ene collega is op de hoogte en geeft me telkens een lachje, zo van: het werkt meid, volhouden.

  @Elly: Hoe lang ben je al bezig voor die 6 kilo?
  Nog 6 kilo voor midden zomer: go for it!! Ik ga mijn eerste modifastweekend te gemoed. Zal ook mijn zelfdiscipline onder het stof mogen halen.

  @Dio: lukt het streng zijn een beetje vandaag?

  Veel succes iedereen xxx

 13. @krista: da’s vervelend dat je nog niets kwijt bent. Maar wel doorzetten hoor……ik las ergens op dit forum dat er iemand in de eerste week 1 kg. aankwam, maar daarna goed was afgevallen.
  Dus dat kan ook gebeuren.
  Zelf ben ik nog niet op de wegschaal gaan staan. Dat doe ik op zondag. Ben wel heel nieuwsgierig.
  Vandaag ook mijn 3e dag.

  Liefs, Sjoekie

 14. Ik drinkt trouwens nou wel 2 a 3 liter per dag… Dus dan zul je toch haast geen hoofdpijn moeten krijgen..??
  Moet wel tig keer per dag naar de wc hihi
  Vanavond maar weer sporten, heb er deze week geen tijd voor gehad.
  Ga normaal 2 keer per weer naar body pump, maar dat leek me deze week iets teveel van t goeie, omdat ik me zo licht voelde.
  Dus vanavond alleen ff steppen en krachttraining, want krijg natuurlijk een hele boel eiwitten binnen, die moeten wel gebruikt worden.

  Groetjes!

  • Hoi Krista het kwijtraken van afvalstoffen kan ook hoofdpijn geven maar als het lang aanhoud moet je je afvragen of het verstandig is om door te gaan met dit dieet?
   Af en toe een kop boullion is ook lekker als je je wat flauw voelt want met dit dieet krijg je minder zout binnen als normaal.

  • Hey Krista,

   Intensief afslanken en intensief sporten gata niet altijd goed samen.
   Als je het sporten wil volhouden – wat natuurlijk goed is – doe je er goe dana wat meer te eten en vooral ook voldoende te drinken.
   Het is altijd beter traag maar zeker af te vallen, dan te snel.

   Succes!

 15. Dag 3..
  Ben nog geen kilo kwijt, ookal hou ik me precies aan de voorshriften.. Naast dan dat ik maandag 1 sultana koekje had gehad..
  Heb nogsteeds nog een drukkende pijn in mn hoofd, en voelt t soms wat verdoofd als iets heel hard drukt tegen de binnenkant van mn schedel.
  Ik hoop nogsteeds dat t goed gaat..
  Hou t nog vol.
  Vanaf morgen mag ik savonds een lichte maaltijd eten..

  Groetjes!

 16. Lekker dat het zo goed gaat bij iedereen , ik was ook samen met een paar dames begonnen maar ik zie ze helaas niet meer op het forum, toch afgehaakt? was wel heel nieuwschierig hoe het met hen ging’. ik ben nu totaal 6 kg kwijt(kon me vanmorgen niet beheersen om te wegen)doe het altijd vrijdags en meten.

  Ik lees ook iets over 3 liter drinken, dit hoeft niet perse, minimaal 1,5 liter water is aanbevolen om lekker door te spoelen en een verzadigt gevoel te krijgen, ik denk dat ik ongeveer 2 a 2,5 liter per dag drink waarvan ong. 1/2 tot 1 liter water de rest is thee en ook een paar kopjes koffie per dag, ik voel me daar prima bij.

  vanavond weer lekker spinnen, had zondag en maandag ook nog even lekker hard gefietst, ook beweging is voor mij heel belangrijk, heb door operatie 6 weken niet kunnen bewegen, de kilo’s vlogen eraan aangezien ik er een enorm aanleg voor heb is dit voor mij dus geen probleem.

  Nog 6 kilo voor de vakantie en dan nog eens 5, moet te doen zijn, maar het kost wel zelfdicipline vooral de weekenden, ik blijf dat moeilijk vinden.

  groetjes Elly

 17. hoi allemaal,
  Wat fijn om te lezen dat het met de meeste zo goed gaat. Lievy wat een goed resultaat, dit motiveert om door te gaan.Hier gaat het niet goed. nadat ik zondag echt mezelf heb laten gaan heb ik moeite om in het ritme te komen. gisteravond ging het weer fout, nu ligt het ook aan de tijd van de maand hoor. vanavond gaan we met vrienden uit eten dus helaas ook al niet goed. morgen ga ik er weer fris tegenaan! Ik heb niet voor niets al die weken zo goed opgelet. Vandaag begint de shakedag. Ga dit toch doen en dan vanavond rustig wat eten. evt las ik er een extra shakedag achteraan.
  zometeen weer lekker naar de steps. Het weer zit weer mee dus lekker op de fiets boodschappen doen, en dan komt alles weer goed.

  zet hem op vandaag!

 18. Hallo iedereen,

  En zo starten we met dag 3.
  Vanmorgen gewogen: 93.6 – maandag 97.2… das – 3.6 kilo.
  Zal wel veel vocht en zo tussenzitten, had me ook nog eens laten gaan aan een volledige pizza zondag ;-).
  Het gaat goed, maar toch wel pittig, ik mis mijn aardappelen wel. Nu heb ik al een paar recepten gevonden die puree nabootsen, even uitproberen dit weekend misschien.
  Gisterenavond gaan sporten, niet direct last van te weinig energie, kon goed meevolgen en voelde me nadien super!
  Nu bezig aan de chocoladepudding, echt njammie deze!

  Hoe gaat het met jullie?
  Veel succes xxx

 19. Oepsie.. Had het even moeilijk..
  Heb 2 granen biscuits gegeten..

  Nouja verder wel goed bezig..
  Morgen streng zijn.. En donderdag en vrijdag strikt.. Is dat weer goed!

  Succes dames!
  Vind het wel leuk om dit allemaal te lezen

 20. hallo allemaal.

  ik was vorige week maandag begonnen alleen jammer genoeg geen tijd om op internet te zitten.

  maar maandag en dinsdag waren zwaar maar wel volgehouden en donderdag op de weegschaal gestaan en er was 3 kilo af.
  van het weekend heb ik alleen op zondag normaal gegeten.

  en gister weer volgens het plan. en ik moet zeggen heb helemaal geen honger meer heb zelf energie om lekker te sporten waar ik vorige week geen energie meer voor had.

  ik zag dat er weer nieuwe mensen waren begonnen veel succes allemaal. en hopen maar dat we veel zullen afvallen met weinig honger.
  groetjes

 21. Bijna einde dag 2..
  Vind t nog wel zwaar hoor..
  Zowiezo die hoofdpijn wordt ik soms wel gek van..
  En beetje wazig in mn hoofd, vind ik ook nie zo heel fijn..
  En mn vriend die pizza eet en hamburgers is is ook moeilijk met mn shake en groente…
  Hij kan eten wat hij wil, ook nie eerlijk!..
  Vanavond weer een moeilijk punt, want dan komt er chips op tafel… Dus heb al een opkikkertje gehaald hihi

  Maargoed ff volhouden :)
  Heb 18 kilo’s te gaan!

  Groeten!! en iedereen ook veel succes

 22. @Karant: vind ik ook zo leuk hier op dit forum, denk dat we met 3 à 5 dames maandag begonnen zijn. Leuke motivatie hier, en ook veel ervaringen te lezen in de 70 vorige pagina’s ;-).

  @Elly: misschien ook een ideetje voor mij, mijn kwark sparen voor ’s avonds, ik heb het dan het moeilijkste! Overdag op het werk goed vol te houden, maar na 18h00… spannend.

  @Sjoekie: bedankt voor de uitleg, heb inderdaad ook 3 verschillende bouillons in huis gehaald (op boodschappen geweest met lijst samengesteld op basis van modifast-dieet).

  Vandaag ook een leuke tip opgedaan voor een warm gerechtje:
  Courgettes + ui + kruiden naar smaak op de grilplaat en smullen maar!

  Morgenochtend eens op de weegschaal staan, deze morgen kon ik niet, bij vriendlief blijven slapen en die heeft zelfs geen weegschaal.

  Veel succes iedereen
  Groetjes xxx

 23. lievy, ik eet de kwark/yoghurt ook niet met mijn shake/pudding, ik neem hem sávonds, tot nu toe bevalt MIJ dat prima, ik moet ook iets van 15 eigenlijk 20 kg eraf, het is misschien niet echt de bedoeling om die yoghurt sávonds te doen maar het is wel mijn rustmoment die ik nu niet met borrelnoten naar binnen snaai maar met iets veranrwoordelijks. en ik ben in 2 weken ruim 5 kg afgevallen

  groetjes Elly

 24. dag dames,

  vandaag mijn 2e dag proti-plus…….vanochtend op de weegschaal gestaan en woog al kilo minder !!!…..maar dat is wel vers gewicht hoor, waarschijnlijk afgelopen weekend eraan gegeten ; had nog even flink gezondigd voor ik aan het dieet begon !
  Ik ga vol goede moed verder en vind het tot nu toe goed vol te houden , ik vind alles ook best wel lekker (vooral de vanille-pudding).
  Dit forum motiveert ook enorm en het is leuk om te zien dat er tegelijk met mij een aantal dames begonnen is.
  Heb me voorgenomen om vanaf nu wekelijks te wegen…….laat maandag wel even weten wat het resultaat is na 1 week.
  Succes allemaal !

  groetjes , Karant

 25. @Sjoekie: ok, nu een heel stomste vraag, wat bedoel je precies met opkikkertje? Lees het af en toe op de site, maar gebruiken doen we niet langs hier (België) :-).

  Groetjes!

  • @Lievy: een opkikkertje is een beetje soep-poeder, die je met heet water aanmaakt. Je hebt verschillende smaken, kip, rundvlees ed.
   Het is dus een boillon, zeg maar.
   Het heeft maar 7 cal. per portie, dus voor de hartige trek is dat mooi meegenomen.

 26. @ Wendy: veel succes, hier ook bezig met dag 2.

  @ Sjoekie en Wendy: vanavond ook maar eens het meetlint bovenhalen.

  Vraagje aan allen:
  Bij mijn pudding neem ik nooit de extra yohurt 0%, ook neem ik ’s morgens geen tussendoor (ik eet mijn ochtendpudding heel langszaam op mijn bureau, duurt soms tot 8h30 tot die op is, van 7h30).
  Ik denk niet dat het dan erg is als ik ’s avonds mijn snaaigevoel opvang met mijn protireep, of zelfs 2. Wat denken jullie? Of moet ik mij echt aan die vooropgestelde uren/leidraad van het programma houden?

  Groetjes

  • @Lievy: Ik heb ook die repen wel in huis, voor het geval dat…….maar ik denk dat het toch snaaien is. Ligt er ook helemaal aan hoeveel jij wil afvallen en hoe snel.
   Kun je niet wat anders nemen op een moeilijk moment? Misschien een opkikkertje?
   Werkt bij mij heel goed en is (denk ik) beter dan die repen.
   Succes.

   Liefs, Sjoekie

  • Beste Lievy,

   Het is echt wel belangrijk dat je het ProtiPlus-schema zo goed mogelijk volgt. De yoghurt heb je nodig om voldoende calcium en extra eiwit binnen te krijgen. De repen tussendoor dienen om je vetverbranding op gang te houden. Het helpt dus juist niet om de repen weg te laten.

   Succes!

 27. @Wendy: da’s een goed idee om je omvang te meten. Heb dat meteen gedaan:-)

  @ikke: zo, jij hebt een mooi streven. Ik hoop echt voor je dat het gaat lukken.

 28. Hey meiden,

  Ik ben sinds gister ook begonnen met het protiplus dieet,
  bij mij moet er 20 kilo af, zit nu in me 2e dag en moet zeggen dat het me alles mee valt. gister avond wel een zwaar momentje gehad maar heb me er niet aan toegegeven!!

  @t Siham je omvang meten is idd een goeie manier aangezien je 3 liter vocht per dag moet drinken telt de weegschaal natuurlijk ook je vocht mee! dus je valt wel af alleen de weegschaal laat het niet zien! maar de cm wel

  dus meiden laat je niet demotiveren door de weegschaal maar meet ook je omvang.

  Succes allemaal

 29. @meissiemeis Dank je voor je antwoord, hier had ik het echt niet gezocht. ik heb je recept uitgeprint en wil het van de weekend maken, het lijkt me erg lekker.
  groetjes,

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in