Modifast is een productlijn met maaltijd vervangers en is ook bekend als Modifast Intensive, ProtiPlus en Shape. Modifast is complete dagvoeding die ongeveer 500 kcal per dag bevatten. Het resultaat is afvallen zonder veel honger. Drie zakjes  Intensive per dagzorgen voor alle vitaminen, spoorelementen, mineralen en eiwitten. Je mag twee weken lang niets anders eten of drinken dan de  producten.  Na die twee weken volgt er een opbouwfase van twee weken, waarbij je langzamerhand weer overschakelt op gezonde voeding.

Modifast modifast review, ervaringen en aanbiedingen banner vetvrij liggend timfit

Het is een eiwitrijk dieet dat bestaat uit zowel maaltijden in poedervorm als uit maaltijd vervangende producten. De eerste twee weken neem je alleen maar de maaltijden in poedervorm, daarna stap je langzaam maar zeker over op een evenwichtig eetpatroon.

Hoe werkt Modifast?

Het werkt op basis van een dieet laag in calorieën. Uit onderzoek is gebleken dat een dieet laag in calorieën erg effectief is als het gaat om gewichtsverlies (bron) en dat deze resultaten ook blijvend kunnen zijn als er sprake is van goede nazorg. Het principe hierachter is simpel. Als je minder calorieën binnen krijgt dan je verbrandt, gaat je lichaam bronnen binnen het lichaam aanboren om voor energie te zorgen. Een van deze bronnen is vet.

Timfit ervaringen recensie

Tevens bevatten de producten van veel eiwit. Op deze manier kan voorkomen worden dat spiermassa en ander ‘nuttig’ gewicht verdwijnt bij het afvallen (bron).  Als je namelijk niet al te veel eiwitten zou eten, dan zou je lichaam als gevolg van het calorieëntekort je spieren ‘opeten’. Dit is niet goed, want je spieren heb je nodig ook om op gewicht te blijven.

Modifast Ervaringen

De producten zijn al lang te koop. Zodoende zijn er veel mensen die ervaring hebben op gedaan met de producten. Veel mensen geven aan dat zij baat hebben bij de producten. Een ander voordeel is dat de producten makkelijk mee te nemen en te bereiden zijn.Modifast modifast review, ervaringen en aanbiedingen modifast control producten groep wince

Belangrijkste nadelen die worden genoemd zijn dat het zwaar kan zijn gedurende de eerste dagen om Modifast te gebruiken. Sporadisch zijn er mensen die aangeven dat ze last krijgen andere klachten, zoals hoofdpijn of veranderingen in de ontlasting. Een ander nadeel, niet specifiek voor deze producten, is dat de maaltijden na verloop van tijd wat eentonig worden.

Er is overigens ook wetenschappelijke ervaring specifiek met Modifast. Hieruit is gebleken dat het helpt om gewicht te verliezen (bron). Hiermee is het een van de weinige commerciële afslankmiddelen die wetenschappelijk bewezen is.

Modifast Kopen

De producten zijn gelukkig eenvoudig te verkrijgen. Je vindt de producten onder meer bij sommige supermarkten, een aantal drogisterijen en in verschillende webwinkels. Daarnaast heeft Modifast een eigen webwinkel waar je de producten snel en eenvoudig kunt bestellen. Als je voor meer dan €50 besteld, worden de producten gratis bij jou thuisbezorgd. Levering vindt plaats binnen een tot drie werkdagen.

Modifast Aanbiedingen en Korting

Regelmatig zijn er leuke aanbiedingen en korting acties van Modifast. Volg het laatste nieuws en profiteer van korting op alle producten.

Modifast modifast review, ervaringen en aanbiedingen modifast korting

Modifast Kopen bij Kruidvat

Een van de winkels waar je de producten kunt kopen is bij drogisterijketen Kruidvat. De meeste Kruidvat filialen hebben de producten op voorraad. Is er geen Kruidvat filiaal bij jou in de buurt, dan kun je eventueel ook in de webwinkel van Kruidvat bestellen.

Modifast Shape

Modifast Shape is de nieuwste lijn en in deze producten spelen eiwitten de hoofdrol. Ze vormen een belangrijke factor als je gezond en fit wil zijn én blijven. Eiwitten zorgen voor behoud en groei van je spiermassa. Dat maakt eiwitten onmisbaar voor een gezonde en actieve lifestyle of tijdens een dieet. Geef je dagelijkse voeding een eiwitboost op een slimme en snelle manier met Protein Shape!

Modifast ProtiPlus 3.2.2

Eind 2010 heeft Modifast naast Intensive een nieuw afslank programma geïntroduceerd onder de naam ProtiPlus 3.2.2. Met deze nieuwe manier van afvallen wissel je drie strenge dagen af met twee lichtere dagen. Tijdens het weekend mag je weer normaal eten, mits niet te veel en te zwaar. Deze afwisseling in dagen zorgt ervoor dat je lijnen makkelijk kunt volhouden en dat je het jojo-effect beperkt.

Modifast Protein Shape

Het bekende Protiplus programma is inmiddels vervangen door Protein Shape. De principes van Protiplus staan nog wel overeind. Lekkere eiwitrijke producten die je kunt gebruiken als verantwoord tussendoortje. Daarnaast kun je ze gebruiken om spiermassa te behouden of te vergroten.

Modifast Protein Shape is dus de opvolger van Protiplus. Deze eiwitrijke snacks passen perfect in een gezonde en actieve levensstijl. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om extra eiwitten toe te voegen aan een bestaande maaltijd. Daarnaast kun je Protein Shape gebruiken als eiwitsupplement, bijvoorbeeld nadat je gesport hebt.

Er zijn verschillende soorten producten in de Protein Shape range. Je kunt hierbij denken aan shakes en repen, maar er zijn ook heerlijke chocolade minicubes en puddingen.

Overzicht Modifast Producten

Modifast heeft nog een aantal andere productlijnen. Een overzicht:

Intensive

Modifast Intensive was de eerst lijn met maaltijdvervangers. De Intensive producten zijn nog steeds enorm populair. Intensive is opgebouwd uit drie verschillende blokken. Later in dit artikel gaan we dieper in op de producten en de werking van de verschillende blokken.

Drink Gele Vruchten

Naast het Modifast 3.2.2. assortiment van milkshakes, pudding en tussendoortjes is er voor iedereen die behoefte heeft aan meer afwisseling de Drink Gele Vruchten. Een frisse fruitdrank op basis van mango-, ananas- en bananensap. Twee Drinks van 125 ml bevatten 9,3 gram eiwitten, 6,3 gram vezels en slechts 111 kcal. Een ideaal tussendoortje voor wie de ProtiPlus 3.2.2.-methode volgt.

Snack&Meal

Snack en Meal bestaat uit een assortiment van verschillende maaltijdvervangers zoals repen, maaltijden, shakes en snacks. Eén Snack&Meal maaltijdvervanger bevat minstens 30% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamines en mineralen voor energiebeperkte diëten, maar levert veel minder calorieën dan een gewone maaltijd.

Laboratoires

Laboratoires bestaat uit een lijn van verschillende voedingssupplementen.Op dit moment bestaat het Laboratoires assortiment uit de volgende producten:

45 + Slanke Lijn

Modifast 45 + Slanke Lijn helpt vet te verbranden en overtollig vocht af te voeren. Speciaal voor 45-plussers. 16 dagen programma.

Platte Buik

Modifast Platte Buik is een product uit de Laboratoires lijn. Als buikvet jouw probleem is, dat is ‘Platte Buik’ van Laboratoires misschien wel de oplossing.. ‘Platte Buik’ is een medisch hulpmiddel dat een opgeblazen gevoel vermindert en gasvorming in maag en darmen afremt. De vernieuwde formule is gebaseerd op simethicone. Onderzoeken hebben aangetoond dat simethicone zeer effectief is in het wegnemen van een opgeblazen gevoel en bovendien direct werkt. Platte Buik is een medisch hulpmiddel dat een opgeblazen gevoel vermindert. Helpt om een platte buik en slanke taille te krijgen.

Laboratoires Men

Modifast Laboratoires Men is speciaal ontwikkeld voor mannen die overtollig vet willen verliezen en strakker in hun vel willen zitten.

Fat Blocker

Als je aan het lijnen bent, kun je soms wel wat hulp gebruiken. Modifast Fat Blocker is net zoals ‘platte buik’ uit product uit de Laboratoires lijn. Fat Blocker is een medisch voedingssupplement dat je helpt om af te vallen of om je gewicht te behouden. De tabletten bevatten chitosan, een natuurlijke voedingsvezel die ervoor zorgt dat je lichaam minder vet (en cholesterol) opneemt. Ook fijn: de vezels van chitosan hebben een licht verzadigend effect en verminderen je hongergevoel. Fat Blocker is een medisch hulpmiddel dat de vetopname beperkt en gewichtsverlies stimuleert.

Modifast Intensive

Modifast Intensive is een programma dat specifiek ontwikkeld is voor mensen die op een veilige manier gewicht willen verliezen. Dit programma bestaat uit drie fasen.

In de eerste fase, fase A van het programma eet je rond de 500 calorieën per dag. Je eet alleen producten, eventueel aangevuld met wat groente. Hierna volgen de fasen B en C. Tijdens fase B en C van je modifast dieet schakel je geleidelijk weer over op normale voeding.

Belangrijk tijdens deze fase is dat je langzaam overschakelt op een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Door deze omschakeling langzaam te doen is het makkelijker om je nieuwe dieet vol te houden. Langzamerhand verdwijnen de producten van Modifast op deze manier weer uit je eetpatroon.

Met het Modifast Intensive programma is het eenvoudig mogelijk om een groot aantal kilo’s te verliezen. Sommige mensen verliezen rond de 20 kilogram. Uit het eerder aangehaalde wetenschappelijke onderzoek blijkt dat de resultaten blijvend kunnen zijn. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat je langzaam weer overschakelt naar vast voedsel. Hierdoor blijf je bezig met je gewicht en is de kans dat je ongezond gaat eten kleiner.

Modifast Intensive Fases

Net zoals veel andere afslank methodes maakt Modifast Intensive gebruik van verschillende blokken of fasen.  Globaal houden deze fasen het volgende in:

De eerste fase  van Modifast Intensive volg je gedurende minimaal 2 weken. Dit is  afhankelijk van de hoeveelheid overgewicht. Gedurende deze periode worden alle maaltijden vervangen door Modifast maaltijden. In deze fase wordt verder helemaal niets anders gegeten.

De tweede fase duurt twee weken. Tijdens de eerste week worden 5 maaltijden en 2 gewone maaltijd gebruikt. Tijdens de 2de week eet je 3 Modifast maaltijd en 4 gewone maaltijden. De gewone maaltijden moeten uiteraard met zorg gekozen zijn.

Tijdens de laatst fase worden alle maaltijden vervangen door een gewone, gezonde voeding. Door een evenwichtig voedingspatroon slaagt men er makkelijker in goed op gewicht te blijven.

Gratis Modifast Zelfcoachboek

Er zijn verschillende leuke gratis producten die je kunt downloaden, zoals bijvoorbeeld een Zelfcoachboek. Verder is er een ruim assortiment smakelijke maaltijd vervangende producten bestaande uit voedzame repen, drink maaltijden en diners: Kant-en-klaar of eenvoudig te bereiden. Deze maaltijd vervangende producten bevatten veel minder calorieën dan een gemiddelde maaltijd, maar leveren wel alle voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Met een drink maaltijd, warme maaltijd of twee repen vervangt u zo het ontbijt, de lunch of het diner.

Getest door Vara Kassa

Modifast is januari 2010 tijdens de afslankspecial door een testpanel van Vara Kassa getest.  Drie testpersonen hebben gedurende 10 weken Modifast geprobeerd. Op 24 oktober wogen de deelnemers 257 kilo en nu zijn ze 24 kilo kwijt. Dat is 9,5 procent.

Modifast Korting

Geregeld zijn er aanbiedingen van Modifast. Een goed startpunt is om de officiële webwinkel van Modifast te kijken. Gebruik de kortingscode AKTIEMOD77 voor extra koting.

Modifast modifast review, ervaringen en aanbiedingen drs miriam amstel

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringCambridge Dieet Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenWeight Watchers Gratis WW Recepten
modifastModifast Shape werkt op basis van een dieet laag in calorieën. Uit onderzoek is gebleken dat een dieet laag in calorieën erg effectief is als het gaat om gewichtsverlies (bron) en dat deze resultaten ook blijvend kunnen zijn als er sprake is van goede nazorg. Het principe hierachter is simpel. Als je minder calorieën binnen krijgt dan je verbrandt, gaat je lichaam bronnen binnen het lichaam aanboren om voor energie te zorgen.

879 Reacties

 1. Moet je deze eens proberen
  Je kunt ze tijdelijk 14 dagen vrijblijvend HIER testen met niet tevreden, geld terug actie!
  Ik ben zelf ook erg tevreden! 5KG erop in ruim 2 weken!

 2. Hoi
  Even eenvraagje ik ga op vakantie en neem modifast drink mee zitten er weinig suikers en gluten in graag een goed advies
  Bedankt ik ben er heel veel mee af gevallen maar nu krijgen we weer het verhaal suikers en gluten ik moet nu gewoon op gewicht blijven of wat af vallen zeker niet aan komen

 3. Hoi, vorig jaar voor de zomer heb ik cambridge gedaan, toen 10 kg afgevallen. Nu weer 4 erbij. Nu wil ik modifast proberen en af en toe leuke ervaringen lezen ;-) ik ben vandaag begonnen en wil er 6 kg af hebben. De muesli vond ik verschrikkelijk vies. Ik heb nog 7 pakjes. Als iemand die van me over wil nemen is prima. De chocolade pudding is erg lekker! Aardbeien milkshake was ook goed te doen. De eerste start is weer gemaakt…

 4. Hallokes iedereen,

  Vandaag nog eens een poging gestart met Modifast, tot hier toe gaat het nog..hopelijk hou ik het nu vol.

  Grtjs

 5. Heeft er iemand ervaringen met een allergische reactie ik zit vol met rode vlekjes op mijn buik rug armen en benen denk dat het van de modifast shakes komt

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in