Home Dieet Categorie Eiwit Diëten of Proteïne Diëten Modifast Review, Ervaringen en Aanbiedingen

Modifast Review, Ervaringen en Aanbiedingen

Modifast is een productlijn met maaltijd vervangers en is ook bekend als Modifast Intensive, ProtiPlus en Shape. Modifast is complete dagvoeding die ongeveer 500 kcal per dag bevatten. Het resultaat is afvallen zonder veel honger. Drie zakjes  Intensive per dagzorgen voor alle vitaminen, spoorelementen, mineralen en eiwitten. Je mag twee weken lang niets anders eten of drinken dan de  producten.  Na die twee weken volgt er een opbouwfase van twee weken, waarbij je langzamerhand weer overschakelt op gezonde voeding.

Het is een eiwitrijk dieet dat bestaat uit zowel maaltijden in poedervorm als uit maaltijd vervangende producten. De eerste twee weken neem je alleen maar de maaltijden in poedervorm, daarna stap je langzaam maar zeker over op een evenwichtig eetpatroon.

Hoe werkt Modifast?

Het werkt op basis van een dieet laag in calorieën. Uit onderzoek is gebleken dat een dieet laag in calorieën erg effectief is als het gaat om gewichtsverlies (bron) en dat deze resultaten ook blijvend kunnen zijn als er sprake is van goede nazorg. Het principe hierachter is simpel. Als je minder calorieën binnen krijgt dan je verbrandt, gaat je lichaam bronnen binnen het lichaam aanboren om voor energie te zorgen. Een van deze bronnen is vet.

timfit ervaringen recensie

Tevens bevatten de producten van veel eiwit. Op deze manier kan voorkomen worden dat spiermassa en ander ‘nuttig’ gewicht verdwijnt bij het afvallen (bron).  Als je namelijk niet al te veel eiwitten zou eten, dan zou je lichaam als gevolg van het calorieëntekort je spieren ‘opeten’. Dit is niet goed, want je spieren heb je nodig ook om op gewicht te blijven.

Modifast Ervaringen

De producten zijn al lang te koop. Zodoende zijn er veel mensen die ervaring hebben op gedaan met de producten. Veel mensen geven aan dat zij baat hebben bij de producten. Een ander voordeel is dat de producten makkelijk mee te nemen en te bereiden zijn.

Belangrijkste nadelen die worden genoemd zijn dat het zwaar kan zijn gedurende de eerste dagen om Modifast te gebruiken. Sporadisch zijn er mensen die aangeven dat ze last krijgen andere klachten, zoals hoofdpijn of veranderingen in de ontlasting. Een ander nadeel, niet specifiek voor deze producten, is dat de maaltijden na verloop van tijd wat eentonig worden.

Er is overigens ook wetenschappelijke ervaring specifiek met Modifast. Hieruit is gebleken dat het helpt om gewicht te verliezen (bron). Hiermee is het een van de weinige commerciële afslankmiddelen die wetenschappelijk bewezen is.

Modifast Kopen

De producten zijn gelukkig eenvoudig te verkrijgen. Je vindt de producten onder meer bij sommige supermarkten, een aantal drogisterijen en in verschillende webwinkels. Daarnaast heeft Modifast een eigen webwinkel waar je de producten snel en eenvoudig kunt bestellen. Als je voor meer dan €50 besteld, worden de producten gratis bij jou thuisbezorgd. Levering vindt plaats binnen een tot drie werkdagen.

Modifast Aanbiedingen en Korting

Regelmatig zijn er leuke aanbiedingen en korting acties van Modifast. Volg het laatste nieuws en profiteer van korting op alle producten.

Modifast Kopen bij Kruidvat

Een van de winkels waar je de producten kunt kopen is bij drogisterijketen Kruidvat. De meeste Kruidvat filialen hebben de producten op voorraad. Is er geen Kruidvat filiaal bij jou in de buurt, dan kun je eventueel ook in de webwinkel van Kruidvat bestellen.

Modifast Shape

Modifast Shape is de nieuwste lijn en in deze producten spelen eiwitten de hoofdrol. Ze vormen een belangrijke factor als je gezond en fit wil zijn én blijven. Eiwitten zorgen voor behoud en groei van je spiermassa. Dat maakt eiwitten onmisbaar voor een gezonde en actieve lifestyle of tijdens een dieet. Geef je dagelijkse voeding een eiwitboost op een slimme en snelle manier met Protein Shape!

Modifast ProtiPlus 3.2.2

Eind 2010 heeft Modifast naast Intensive een nieuw afslank programma geïntroduceerd onder de naam ProtiPlus 3.2.2. Met deze nieuwe manier van afvallen wissel je drie strenge dagen af met twee lichtere dagen. Tijdens het weekend mag je weer normaal eten, mits niet te veel en te zwaar. Deze afwisseling in dagen zorgt ervoor dat je lijnen makkelijk kunt volhouden en dat je het jojo-effect beperkt.

Modifast Protein Shape

Het bekende Protiplus programma is inmiddels vervangen door Protein Shape. De principes van Protiplus staan nog wel overeind. Lekkere eiwitrijke producten die je kunt gebruiken als verantwoord tussendoortje. Daarnaast kun je ze gebruiken om spiermassa te behouden of te vergroten.

Modifast Protein Shape is dus de opvolger van Protiplus. Deze eiwitrijke snacks passen perfect in een gezonde en actieve levensstijl. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om extra eiwitten toe te voegen aan een bestaande maaltijd. Daarnaast kun je Protein Shape gebruiken als eiwitsupplement, bijvoorbeeld nadat je gesport hebt.

Er zijn verschillende soorten producten in de Protein Shape range. Je kunt hierbij denken aan shakes en repen, maar er zijn ook heerlijke chocolade minicubes en puddingen.

Overzicht Modifast Producten

Modifast heeft nog een aantal andere productlijnen. Een overzicht:

Intensive

Modifast Intensive was de eerst lijn met maaltijdvervangers. De Intensive producten zijn nog steeds enorm populair. Intensive is opgebouwd uit drie verschillende blokken. Later in dit artikel gaan we dieper in op de producten en de werking van de verschillende blokken.

Drink Gele Vruchten

Naast het Modifast 3.2.2. assortiment van milkshakes, pudding en tussendoortjes is er voor iedereen die behoefte heeft aan meer afwisseling de Drink Gele Vruchten. Een frisse fruitdrank op basis van mango-, ananas- en bananensap. Twee Drinks van 125 ml bevatten 9,3 gram eiwitten, 6,3 gram vezels en slechts 111 kcal. Een ideaal tussendoortje voor wie de ProtiPlus 3.2.2.-methode volgt.

Snack&Meal

Snack en Meal bestaat uit een assortiment van verschillende maaltijdvervangers zoals repen, maaltijden, shakes en snacks. Eén Snack&Meal maaltijdvervanger bevat minstens 30% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamines en mineralen voor energiebeperkte diëten, maar levert veel minder calorieën dan een gewone maaltijd.

Laboratoires

Laboratoires bestaat uit een lijn van verschillende voedingssupplementen.Op dit moment bestaat het Laboratoires assortiment uit de volgende producten:

45 + Slanke Lijn

Modifast 45 + Slanke Lijn helpt vet te verbranden en overtollig vocht af te voeren. Speciaal voor 45-plussers. 16 dagen programma.

Platte Buik

Modifast Platte Buik is een product uit de Laboratoires lijn. Als buikvet jouw probleem is, dat is ‘Platte Buik’ van Laboratoires misschien wel de oplossing.. ‘Platte Buik’ is een medisch hulpmiddel dat een opgeblazen gevoel vermindert en gasvorming in maag en darmen afremt. De vernieuwde formule is gebaseerd op simethicone. Onderzoeken hebben aangetoond dat simethicone zeer effectief is in het wegnemen van een opgeblazen gevoel en bovendien direct werkt. Platte Buik is een medisch hulpmiddel dat een opgeblazen gevoel vermindert. Helpt om een platte buik en slanke taille te krijgen.

Laboratoires Men

Modifast Laboratoires Men is speciaal ontwikkeld voor mannen die overtollig vet willen verliezen en strakker in hun vel willen zitten.

Fat Blocker

Als je aan het lijnen bent, kun je soms wel wat hulp gebruiken. Modifast Fat Blocker is net zoals ‘platte buik’ uit product uit de Laboratoires lijn. Fat Blocker is een medisch voedingssupplement dat je helpt om af te vallen of om je gewicht te behouden. De tabletten bevatten chitosan, een natuurlijke voedingsvezel die ervoor zorgt dat je lichaam minder vet (en cholesterol) opneemt. Ook fijn: de vezels van chitosan hebben een licht verzadigend effect en verminderen je hongergevoel. Fat Blocker is een medisch hulpmiddel dat de vetopname beperkt en gewichtsverlies stimuleert.

Modifast Intensive

Modifast Intensive is een programma dat specifiek ontwikkeld is voor mensen die op een veilige manier gewicht willen verliezen. Dit programma bestaat uit drie fasen.

In de eerste fase, fase A van het programma eet je rond de 500 calorieën per dag. Je eet alleen producten, eventueel aangevuld met wat groente. Hierna volgen de fasen B en C. Tijdens fase B en C van je modifast dieet schakel je geleidelijk weer over op normale voeding.

Belangrijk tijdens deze fase is dat je langzaam overschakelt op een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Door deze omschakeling langzaam te doen is het makkelijker om je nieuwe dieet vol te houden. Langzamerhand verdwijnen de producten van Modifast op deze manier weer uit je eetpatroon.

Met het Modifast Intensive programma is het eenvoudig mogelijk om een groot aantal kilo’s te verliezen. Sommige mensen verliezen rond de 20 kilogram. Uit het eerder aangehaalde wetenschappelijke onderzoek blijkt dat de resultaten blijvend kunnen zijn. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat je langzaam weer overschakelt naar vast voedsel. Hierdoor blijf je bezig met je gewicht en is de kans dat je ongezond gaat eten kleiner.

Modifast Intensive Fases

Net zoals veel andere afslank methodes maakt Modifast Intensive gebruik van verschillende blokken of fasen.  Globaal houden deze fasen het volgende in:

De eerste fase  van Modifast Intensive volg je gedurende minimaal 2 weken. Dit is  afhankelijk van de hoeveelheid overgewicht. Gedurende deze periode worden alle maaltijden vervangen door Modifast maaltijden. In deze fase wordt verder helemaal niets anders gegeten.

De tweede fase duurt twee weken. Tijdens de eerste week worden 5 maaltijden en 2 gewone maaltijd gebruikt. Tijdens de 2de week eet je 3 Modifast maaltijd en 4 gewone maaltijden. De gewone maaltijden moeten uiteraard met zorg gekozen zijn.

Tijdens de laatst fase worden alle maaltijden vervangen door een gewone, gezonde voeding. Door een evenwichtig voedingspatroon slaagt men er makkelijker in goed op gewicht te blijven.

Gratis Modifast Zelfcoachboek

Er zijn verschillende leuke gratis producten die je kunt downloaden, zoals bijvoorbeeld een Zelfcoachboek. Verder is er een ruim assortiment smakelijke maaltijd vervangende producten bestaande uit voedzame repen, drink maaltijden en diners: Kant-en-klaar of eenvoudig te bereiden. Deze maaltijd vervangende producten bevatten veel minder calorieën dan een gemiddelde maaltijd, maar leveren wel alle voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Met een drink maaltijd, warme maaltijd of twee repen vervangt u zo het ontbijt, de lunch of het diner.

Getest door Vara Kassa

Modifast is januari 2010 tijdens de afslankspecial door een testpanel van Vara Kassa getest.  Drie testpersonen hebben gedurende 10 weken Modifast geprobeerd. Op 24 oktober wogen de deelnemers 257 kilo en nu zijn ze 24 kilo kwijt. Dat is 9,5 procent.

Modifast Korting

Geregeld zijn er aanbiedingen van Modifast. Een goed startpunt is om de officiële webwinkel van Modifast te kijken. Gebruik de kortingscode AKTIEMOD77 voor extra koting.

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleCambridge Dieet Review en Ervaringen
Next articleWeight Watchers Gratis WW Recepten
modifastModifast Shape werkt op basis van een dieet laag in calorieën. Uit onderzoek is gebleken dat een dieet laag in calorieën erg effectief is als het gaat om gewichtsverlies (bron) en dat deze resultaten ook blijvend kunnen zijn als er sprake is van goede nazorg. Het principe hierachter is simpel. Als je minder calorieën binnen krijgt dan je verbrandt, gaat je lichaam bronnen binnen het lichaam aanboren om voor energie te zorgen.

879 Reacties

 1. Moet je deze eens proberen
  Je kunt ze tijdelijk 14 dagen vrijblijvend HIER testen met niet tevreden, geld terug actie!
  Ik ben zelf ook erg tevreden! 5KG erop in ruim 2 weken!

 2. Hoi
  Even eenvraagje ik ga op vakantie en neem modifast drink mee zitten er weinig suikers en gluten in graag een goed advies
  Bedankt ik ben er heel veel mee af gevallen maar nu krijgen we weer het verhaal suikers en gluten ik moet nu gewoon op gewicht blijven of wat af vallen zeker niet aan komen

 3. Hoi, vorig jaar voor de zomer heb ik cambridge gedaan, toen 10 kg afgevallen. Nu weer 4 erbij. Nu wil ik modifast proberen en af en toe leuke ervaringen lezen ;-) ik ben vandaag begonnen en wil er 6 kg af hebben. De muesli vond ik verschrikkelijk vies. Ik heb nog 7 pakjes. Als iemand die van me over wil nemen is prima. De chocolade pudding is erg lekker! Aardbeien milkshake was ook goed te doen. De eerste start is weer gemaakt…

 4. Hallokes iedereen,

  Vandaag nog eens een poging gestart met Modifast, tot hier toe gaat het nog..hopelijk hou ik het nu vol.

  Grtjs

 5. Heeft er iemand ervaringen met een allergische reactie ik zit vol met rode vlekjes op mijn buik rug armen en benen denk dat het van de modifast shakes komt

 6. Dag iedereen,

  Ik was met Modifast intensive gestart, maar het is niet echt mijn “ding”. Ik heb jammergenoeg wel een aantal verpakking aangekocht. Als iemand interesse heeft in een verpakking van 9 shakes…Ik heb de smaken van Vanille, Chocolade en Aardbei. Doe maar een bod, ze moeten snel weg.
  Houdbaarheid tot Juli 2014.

 7. Hoi,

  Ik ben Mariam,

  Ik ben vandaag begonnen met Modifast. Mijn eerste week 3zakjes per dag.
  Ik weeg 90 & ik wil naar de 80kilo !
  Alleen wil ik sneller afvallen, hoe kan ik het beste doen? Geen tussendoortjes, alleen thee/water?

 8. hallo met janny
  ik gebruik modifast platte buik voor een opgeblazen gevoel
  nou ik weet niet wat voor pillen dat zijn maar ik heb aan mijn linkerkant van mijn buik pijn echt heel erg .
  kom van de pillen ik kan niet overeind van mijn bed.

  • Hoi Janny,

   Ik heb de pillen vandaag gekocht 40 stuks in verpaking.
   Heb er pas 2 van op vandaag ik heb tot ni toe nog nergens last van.
   Hoe is het op dit moment met jou ben je door gegeaan met de pillen en wat was uit eindelijk het resultaat?

   Maar kan iemand mij misschien ook vertellen hoelang je die pillen moet slikken en na hoelang slikken je resultaat gaat zien.

   Gr Nathalie

 9. Hoi Jacqueline,

  Glad vergeten je een reactie te sturen, sorry! Ik zat begin deze week op de 88,9, joepie!!! En daar bleef ik maar hangen…. Waardeloos… Vandaag was ik echter weer blij, 88,4!!!

  Hoe gaat het nu met jou, is je weegschaal weer in een goede bui?

  Ik begin m’n eten nu wel te missen hoor, geen honger ofzo, maar ik zou graag weer lekker een boterham eten, mmmmm! Maar ja, komt wel weer :-)
  Ik heb binnenkort een etentje van m’n werk, ik ben heel benieuwd wat de weegschaal daarvan zal vinden…

  Ik hoop dat jouw doel ook steeds wat dichterbij komt!
  Fijne Paasdagen,
  Groetjes Brit

 10. Hoi Brit

  Het is niet te geloven maar ik blijf op het zelfde hangen.
  Ik heb wel een weegschaal waar je meer gegevens kunt zien en hier zie ik dus wel dat mijn vetpercentage goed aan het zakken is en dat is natuurlijk ook wel gezond he .
  Ik blijf gewoon doorgaan, de shake smaakt goed en ik heb geen honger, dat scheelt natuurlijk wel.

  Hoe gaat het bij jou ???
  Al 88 ???
  zit je nog op 3 shakes of heb je nu een lichte maaltijd per dag ?

  suc6, groetjes Jac.

 11. Hi Jac,

  Ik was vorige week ineens 4 ons zwaarder maar de dag erna was er meer af, geen idee waardoor dat komt, maar waarschijnlijk is het hierom dat men zegt dat je niet dagelijks moet wegen, haha! Ik had vandaag voor het eerst zin om te smokkelen. Ik kreeg op m’n werk een reep Toblerone, heerlijk! Maar… Ik heb ‘m niet aangebroken!!!
  Ik heb de banaan milkshake nog nooit geproefd, kan ik wel eens proberen. Ik hou niet van chocolademelk dus de chocolademilkshake durf ik niet aan.

  Ik gebruik verder niks tussendoor, heel af en toe een opkikker, ik heb een lage bloeddruk, dus wat zout is fijn! Dat heeft mijn huisarts me ook aangeraden en ik merk dat het helpt als ik me wat flauw voel.
  Ik heb afgelopen weekend een keer van die reepjes als maaltijd genomen, ik was niet thuis en niet in de gelegenheid om een shake te maken, dus dit kwam mooi uit. Was nog lekker ook!

  Ik zal duimen dat er bij jou morgen flink wat af is!!!
  Succes,
  Groetjes Brit

 12. Hoi Nina ? Brit ?

  Nou ik kan niet zeggen dat ik na 4 dagen 1 kilo lichter ben er zat vanmorgen gewoon weer 1 ons aan pffffffffff ….. ik snap er niets van. Hoe streng ik het nu ook volg er gebeurt voor mijn gevoel echt te weinig. Maar ik blijf doorgaan ik laat me nu niet meer van de wijs brengen. Het shake valt me ook niet tegen dat scheelt natuurlijk ook en ik heb totaal geen honger. Ik ben wel al 3 cm op de buik en 4 cm in de taille kwijt dus dat is dan wel weer fijn. Doe je alleen shake of pak je ook nog iets tussen door ? Ik heb de banaan en aardbeien smaak , de banaan is iets minder zoet en vind ik dus iets lekkerder.

  Fijne dag verder en tot morgen
  Groetjes Jacqueline

 13. Hey Jac,

  Ik had dat zowel vorige week, als deze week. Niks aan als die weegschaal maar blijft steken, tot je op dag 4 of 5 ineens een kilo lichter bent… Hoe dat werkt weet ik niet, kan me ook niks schelen, zolang ik maar afval! Haha :-)

  Wat bij mij nu heel stimulerend werkt (afgezien van ‘weten’ dat ik 7,1 kilo kwijt ben in 20 dagen) is dat ik het nu ook begin te zien, en anderen ook! M’n riem is al een gaatje strakker en ik pas m’n skinny jeans weer… Heb jij dat soort ervaringen ook al?

  Laat je niet kisten door die stomme weegschaal hoor, jij verslaat dat ding wel!!! Gewoon volhouden :-)

  Groetjes Nina

 14. Hey Brit
  Proficiat met je 8 ervoor
  Lekker gevoel hè, dan weet je weer waar je het allemaal voor doet ( of laat …. hahahahaaa )

  Bij mij gaat het niet zo lekker op het moment. Ik blijf al 4 dagen hangen op de 89.5
  ik doe echt mijn best en eet ook niets meer dan mijn 3 shakes.
  Voorheen zou dit voor mij een afhaak moment zijn geweest om te zeggen ook dit dieet help niet, maar deze keer ga ik door, ik moet door dit punt heen anders blijf ik altijd hier tegen aan lopen. morgen maar weer op de weegschaal en hopelijk is er dan weer iets vanaf. Al is het maar een ons want het hoeft niet met ponden tegelijk eraf te gaan Als er maar iets vanaf gaat.

  Ga zo door jij…. helemaal toppie
  Groetjes Jac

 15. Hi Jac,

  Ik had mezelf voorgenomen jou bericht te doen dat ik de mijlpaal ook doorbroken had, maar ik blijf nu al 3 dagen steken op 90,3… Lekker frustrerend dit!!! Het gekke is dat ik er eigenlijk alleen maar fanatieker van word, ik moet en zal die 90 door… Haha!
  Ik duim nu dus dat er morgenochtend een wonder is gebeurd ;-)
  Ik had dit weekend ook een feestje, van 17:00-22:00 en ik heb braaf m’n modifast meegenomen en opgegeten, vind ik eigenlijk best stoer van mezelf!
  Welke smaken neem jij veel? Ik vind de milkshake aardbei het lekkerst.

  Ben jij ondertussen al in de 88??
  Succes!

  Groetjes Brit

 16. Hey Brit

  Gister een feestje gehad en voor dat ik ging heb ik om 19.30 uur pas mijn shake gepakt zodat ik geen honger zou hebben en op het feestje makkelijk gebak en al het andere lekkers zou kunnen weerstaan , met cola zero, thee, water, komkommer en een klein handje pinda’s ben ik de avond door gekomen.
  Van de pinda’s had ik daarna al meteen weer spijt maar dat is dan weer achteraf ;-((
  Ik was me er wel heel bewust van en heb ze echt 1 voor 1 opgegeten en niet met handjes tegelijk wat voorheen wel gebeurde. Ik heb ook eens rond gekeken hoe iedereen de hele avond maar aan het eten is en dan zie je wel duidelijk verschil in mensen.
  Diegene die het kunnen hebben eten met maten en diegene die eigenlijk op de lijn moeten passen daar gaan de kaken de hele avond van op en neer. Toen dacht ik, dat is het ……. dat deed ik eerst ook en ben me er nu dus van bewust. Dit feestje was een echte ontwaking voor mijn eigen eet gedrag, en een handje pinda’s is dan nog niet zo erg als je maar bewust bent van wat en zeker hoeveel je eet.
  Vanmorgen wel meteen op de weegschaal gaan staan en ik dacht dat ik wel afgestraft zou worden ( na die pinda’s ) maar er is weer 4 ons af ( nu 89.5 kilo ) .waar ik weer blij om ben.
  Hopelijk gaat het bij jou ook zo goed

  Fijne zondag
  Groetjes Jac.

 17. Hi Jacqueline,

  Gefeliciteerd!!!!! Te gek om die 8 weer in beeld te hebben!!! Ik ben er nog 6 ons vanaf zag ik vanochtend (want ook ik kan het niet laten om elke dag te wegen…) dus ik zet de achtervolging in, haha.

  Ik heb zelf geen problemen met m’n stoelgang, maar ik had voor de zekerheid vezeltabletten in huis gehaald, dat zou wel moeten helpen. Een vriendin van me had hetzelfde probleem en zij nam elke dag wat Roosvicee Laxo. Hopelijk komt het wel snel weer op gang, verstopt raken lijkt me geen pretje :-(

  Geniet van je weekend en je 8!

  Groetjes Brit

 18. Hoi Brit
  Jippiejajeeeeeee ……. wat ben ik blij zeg
  vanmorgen weer op de weegschaal gestaan ( wat ik nu iedere dag doe ) en ik heb er de 8 voor staan. Vanmorgen woog ik 89.9 kilo , het is net op het randje van de 90 maar dat onsje maakte het verschil waar ik al blij mee ben.

  Ik heb wel een raar vraagje, ik kan al vanaf maandag niet naar het toilet, heb jij dat ook dat je slecht kunt of niet ?
  Het zit me niet in de weg en ik heb ook geen opgeblazen vol gevoel maar je zou toch ook al eet je vloeibaar eens naar de wc moeten. Ik zit er niet op te wachten dat ik dadelijk helemaal verstopt zit. Heb jij een oplossing ?!?!?

  Hopelijk haal jij ook snel je volgende mijlpaal, dat stimuleert weer om door te gaan.

  Fijn weekend en de groetjes
  Jacqueline

 19. Hoi Brit

  Jij bent 5.2 kilo al kwijt in 2 weken, geweldig zeg !!!
  en je wilt er nog 15 kilo vanaf, ga je dit alleen met modifast doen of ga je na 2 weken iets anders doen ?

  Ik ben maandag begonnen en toen woog ik 92.8 kilo pffffff veel te zwaar dus
  ik ben er nu 2.4 kilo kwijt, voor mij dus ook nog wel even te gaan.
  ik zou graag naar de 75 kilo willen ;-) maar eerst maar eens onder de 90 komen daarna is de volgende mijlpaal 85 en zo ga ik stap voor stap door mijn traject heen.

  Hoe heb jij het in de weekenden gedaan , of ben je gewoon modifast blijven doen ?
  Ik ben van plan om alleen maar modifast te gebruiken en tot op heden valt het me niet tegen.

  Veel succes
  Groetjes Jacqueline

  • Hoi Jacqueline,

   Gaat goed zeg!
   Ik herken dezelfde mijlpalen, haha! Ik ben begonnen op 96,9 en zit nu op 91,3, ik kan niet wachten tot ik uit de 90-zone ben!!! Ik schrok me rot toen ik m’n startgewicht zag, ik dacht dat ik ergens rond de 92 zat, dus dit viel vies tegen… Ik wil ook ongeveer rond de 75 kilo uit komen, dat woog ik een paar jaar geleden ook en ik heb nog prachtige kleding uit die tijd ;-)
   Ik ga nog minimaal 2 weken door met 3 x modifast op een dag, maar als het langer nodig is, dan doe ik ’t! Tot nu toe heb ik geen problemen het vol te houden en ik heb al 2 feestjes overleefd. Ik hou mezelf ook voor dat dit tijdelijk is en dat ik vanzelf wel weer mag eten. Dat het afvallen nu voelbaar wordt is een hele stimulans! Heb jij dat ook al?
   Leuk om hier een medestander te treffen!!! Veel succes en we houden elkaar op de hoogte :-)

   Groetjes Brit

 20. Hoi allemaal,

  Het is hier vrij rustig, jammer! Ik hoop dat er nog wat meer mensen komen, zo kunnen we elkaar steunen :-)

  Ik ben nu 2 weken bezig met Modifast Intensive en ben nu 5,2 kilo kwijt, jippie!!! Er moet nog zo’n 15 kilo af dus ik ben nog niet klaar…
  Ik vind het tot nu toe vrij makkelijk vol te houden.

  Jacqueline, het is inderdaad erg vreemd dat je vet percentage omhoog is gegaan, ik snap ook niet waar dat vandaan komt. Misschien even afwachten? Wel super dat je gewicht al omlaag gaat, moet je veel kwijt?

  Veel succes!

  Groetjes Brit

 21. Hallo ik ben Jacqueline en ben nu met de derde dag bezig met modifast int.
  Ik heb een weegschaal die meer aangeeft dan alleen het gewicht en dan heb ik toch wel een vraag. Mijn gewicht is in twee dagen 1.8 kilo verminderd maar mijn vetpercentage is van 43.8 naar 45.1 gegaan. ik zit op 3 shakes per dag, thee , water en 1 glas cristal clear . waar zit dan het vet ?

 22. hallo allemaal ik ben ook begonnen modifast intensive 3shakes per dag ben 3januari begonnen vandaag is 11januari net op weegschaal geweest ik was toen ik begon 94.4nou ben ik 87.6 ik neem ook elke ochtend voordat ik shake neem 1geperste citroen met lauw water helpt echt citroen verdrijft de vet af kijk maar op google citroen afvallen veel sterkte allemaal is.

 23. Hallo allemaal!
  Ik ben Eva ben nu 14 dagen bezig met modifast intensive! Vooralsnog gaat het erg goed! Vanmorgen stond de teller op -8,6 kilo! Erg blij mee uiterraard!!

  Echter is er een probleem! Mijn menstruatie blijft uit! Ben het nog steeds niet gewordenn! Ik loop niet onder begeleiding bij een dietist… Is dit gek dar je nit menstrueert (nog niet +- 6 weken geleden voor het laatst)….

  Iedereen succes met verder afvallen! Kop op!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Ontvang Dagelijks

Gratis Gezonde Afslankrecepten

Gratis Recepten

15987