Modifast is een productlijn met maaltijd vervangers en is ook bekend als Modifast Intensive, ProtiPlus en Shape. Modifast is complete dagvoeding die ongeveer 500 kcal per dag bevatten. Het resultaat is afvallen zonder veel honger. Drie zakjes  Intensive per dagzorgen voor alle vitaminen, spoorelementen, mineralen en eiwitten. Je mag twee weken lang niets anders eten of drinken dan de  producten.  Na die twee weken volgt er een opbouwfase van twee weken, waarbij je langzamerhand weer overschakelt op gezonde voeding.

Modifast Modifast Review, Ervaringen en Aanbiedingen Banner vetvrij liggend timfit

Het is een eiwitrijk dieet dat bestaat uit zowel maaltijden in poedervorm als uit maaltijd vervangende producten. De eerste twee weken neem je alleen maar de maaltijden in poedervorm, daarna stap je langzaam maar zeker over op een evenwichtig eetpatroon.

Hoe werkt Modifast?

Het werkt op basis van een dieet laag in calorieën. Uit onderzoek is gebleken dat een dieet laag in calorieën erg effectief is als het gaat om gewichtsverlies (bron) en dat deze resultaten ook blijvend kunnen zijn als er sprake is van goede nazorg. Het principe hierachter is simpel. Als je minder calorieën binnen krijgt dan je verbrandt, gaat je lichaam bronnen binnen het lichaam aanboren om voor energie te zorgen. Een van deze bronnen is vet.

timfit ervaringen recensie

Tevens bevatten de producten van veel eiwit. Op deze manier kan voorkomen worden dat spiermassa en ander ‘nuttig’ gewicht verdwijnt bij het afvallen (bron).  Als je namelijk niet al te veel eiwitten zou eten, dan zou je lichaam als gevolg van het calorieëntekort je spieren ‘opeten’. Dit is niet goed, want je spieren heb je nodig ook om op gewicht te blijven.

Modifast Ervaringen

De producten zijn al lang te koop. Zodoende zijn er veel mensen die ervaring hebben op gedaan met de producten. Veel mensen geven aan dat zij baat hebben bij de producten. Een ander voordeel is dat de producten makkelijk mee te nemen en te bereiden zijn.Modifast Modifast Review, Ervaringen en Aanbiedingen Modifast control producten groep wince

Belangrijkste nadelen die worden genoemd zijn dat het zwaar kan zijn gedurende de eerste dagen om Modifast te gebruiken. Sporadisch zijn er mensen die aangeven dat ze last krijgen andere klachten, zoals hoofdpijn of veranderingen in de ontlasting. Een ander nadeel, niet specifiek voor deze producten, is dat de maaltijden na verloop van tijd wat eentonig worden.

Er is overigens ook wetenschappelijke ervaring specifiek met Modifast. Hieruit is gebleken dat het helpt om gewicht te verliezen (bron). Hiermee is het een van de weinige commerciële afslankmiddelen die wetenschappelijk bewezen is.

Modifast Kopen

De producten zijn gelukkig eenvoudig te verkrijgen. Je vindt de producten onder meer bij sommige supermarkten, een aantal drogisterijen en in verschillende webwinkels. Daarnaast heeft Modifast een eigen webwinkel waar je de producten snel en eenvoudig kunt bestellen. Als je voor meer dan €50 besteld, worden de producten gratis bij jou thuisbezorgd. Levering vindt plaats binnen een tot drie werkdagen.

Modifast Aanbiedingen en Korting

Regelmatig zijn er leuke aanbiedingen en korting acties van Modifast. Volg het laatste nieuws en profiteer van korting op alle producten.

Modifast Modifast Review, Ervaringen en Aanbiedingen Modifast korting

Modifast Kopen bij Kruidvat

Een van de winkels waar je de producten kunt kopen is bij drogisterijketen Kruidvat. De meeste Kruidvat filialen hebben de producten op voorraad. Is er geen Kruidvat filiaal bij jou in de buurt, dan kun je eventueel ook in de webwinkel van Kruidvat bestellen.

Modifast Shape

Modifast Shape is de nieuwste lijn en in deze producten spelen eiwitten de hoofdrol. Ze vormen een belangrijke factor als je gezond en fit wil zijn én blijven. Eiwitten zorgen voor behoud en groei van je spiermassa. Dat maakt eiwitten onmisbaar voor een gezonde en actieve lifestyle of tijdens een dieet. Geef je dagelijkse voeding een eiwitboost op een slimme en snelle manier met Protein Shape!

Modifast ProtiPlus 3.2.2

Eind 2010 heeft Modifast naast Intensive een nieuw afslank programma geïntroduceerd onder de naam ProtiPlus 3.2.2. Met deze nieuwe manier van afvallen wissel je drie strenge dagen af met twee lichtere dagen. Tijdens het weekend mag je weer normaal eten, mits niet te veel en te zwaar. Deze afwisseling in dagen zorgt ervoor dat je lijnen makkelijk kunt volhouden en dat je het jojo-effect beperkt.

Modifast Protein Shape

Het bekende Protiplus programma is inmiddels vervangen door Protein Shape. De principes van Protiplus staan nog wel overeind. Lekkere eiwitrijke producten die je kunt gebruiken als verantwoord tussendoortje. Daarnaast kun je ze gebruiken om spiermassa te behouden of te vergroten.

Modifast Protein Shape is dus de opvolger van Protiplus. Deze eiwitrijke snacks passen perfect in een gezonde en actieve levensstijl. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om extra eiwitten toe te voegen aan een bestaande maaltijd. Daarnaast kun je Protein Shape gebruiken als eiwitsupplement, bijvoorbeeld nadat je gesport hebt.

Er zijn verschillende soorten producten in de Protein Shape range. Je kunt hierbij denken aan shakes en repen, maar er zijn ook heerlijke chocolade minicubes en puddingen.

Overzicht Modifast Producten

Modifast heeft nog een aantal andere productlijnen. Een overzicht:

Intensive

Modifast Intensive was de eerst lijn met maaltijdvervangers. De Intensive producten zijn nog steeds enorm populair. Intensive is opgebouwd uit drie verschillende blokken. Later in dit artikel gaan we dieper in op de producten en de werking van de verschillende blokken.

Drink Gele Vruchten

Naast het Modifast 3.2.2. assortiment van milkshakes, pudding en tussendoortjes is er voor iedereen die behoefte heeft aan meer afwisseling de Drink Gele Vruchten. Een frisse fruitdrank op basis van mango-, ananas- en bananensap. Twee Drinks van 125 ml bevatten 9,3 gram eiwitten, 6,3 gram vezels en slechts 111 kcal. Een ideaal tussendoortje voor wie de ProtiPlus 3.2.2.-methode volgt.

Snack&Meal

Snack en Meal bestaat uit een assortiment van verschillende maaltijdvervangers zoals repen, maaltijden, shakes en snacks. Eén Snack&Meal maaltijdvervanger bevat minstens 30% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamines en mineralen voor energiebeperkte diëten, maar levert veel minder calorieën dan een gewone maaltijd.

Laboratoires

Laboratoires bestaat uit een lijn van verschillende voedingssupplementen.Op dit moment bestaat het Laboratoires assortiment uit de volgende producten:

45 + Slanke Lijn

Modifast 45 + Slanke Lijn helpt vet te verbranden en overtollig vocht af te voeren. Speciaal voor 45-plussers. 16 dagen programma.

Platte Buik

Modifast Platte Buik is een product uit de Laboratoires lijn. Als buikvet jouw probleem is, dat is ‘Platte Buik’ van Laboratoires misschien wel de oplossing.. ‘Platte Buik’ is een medisch hulpmiddel dat een opgeblazen gevoel vermindert en gasvorming in maag en darmen afremt. De vernieuwde formule is gebaseerd op simethicone. Onderzoeken hebben aangetoond dat simethicone zeer effectief is in het wegnemen van een opgeblazen gevoel en bovendien direct werkt. Platte Buik is een medisch hulpmiddel dat een opgeblazen gevoel vermindert. Helpt om een platte buik en slanke taille te krijgen.

Laboratoires Men

Modifast Laboratoires Men is speciaal ontwikkeld voor mannen die overtollig vet willen verliezen en strakker in hun vel willen zitten.

Fat Blocker

Als je aan het lijnen bent, kun je soms wel wat hulp gebruiken. Modifast Fat Blocker is net zoals ‘platte buik’ uit product uit de Laboratoires lijn. Fat Blocker is een medisch voedingssupplement dat je helpt om af te vallen of om je gewicht te behouden. De tabletten bevatten chitosan, een natuurlijke voedingsvezel die ervoor zorgt dat je lichaam minder vet (en cholesterol) opneemt. Ook fijn: de vezels van chitosan hebben een licht verzadigend effect en verminderen je hongergevoel. Fat Blocker is een medisch hulpmiddel dat de vetopname beperkt en gewichtsverlies stimuleert.

Modifast Intensive

Modifast Intensive is een programma dat specifiek ontwikkeld is voor mensen die op een veilige manier gewicht willen verliezen. Dit programma bestaat uit drie fasen.

In de eerste fase, fase A van het programma eet je rond de 500 calorieën per dag. Je eet alleen producten, eventueel aangevuld met wat groente. Hierna volgen de fasen B en C. Tijdens fase B en C van je modifast dieet schakel je geleidelijk weer over op normale voeding.

Belangrijk tijdens deze fase is dat je langzaam overschakelt op een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Door deze omschakeling langzaam te doen is het makkelijker om je nieuwe dieet vol te houden. Langzamerhand verdwijnen de producten van Modifast op deze manier weer uit je eetpatroon.

Met het Modifast Intensive programma is het eenvoudig mogelijk om een groot aantal kilo’s te verliezen. Sommige mensen verliezen rond de 20 kilogram. Uit het eerder aangehaalde wetenschappelijke onderzoek blijkt dat de resultaten blijvend kunnen zijn. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat je langzaam weer overschakelt naar vast voedsel. Hierdoor blijf je bezig met je gewicht en is de kans dat je ongezond gaat eten kleiner.

Modifast Intensive Fases

Net zoals veel andere afslank methodes maakt Modifast Intensive gebruik van verschillende blokken of fasen.  Globaal houden deze fasen het volgende in:

De eerste fase  van Modifast Intensive volg je gedurende minimaal 2 weken. Dit is  afhankelijk van de hoeveelheid overgewicht. Gedurende deze periode worden alle maaltijden vervangen door Modifast maaltijden. In deze fase wordt verder helemaal niets anders gegeten.

De tweede fase duurt twee weken. Tijdens de eerste week worden 5 maaltijden en 2 gewone maaltijd gebruikt. Tijdens de 2de week eet je 3 Modifast maaltijd en 4 gewone maaltijden. De gewone maaltijden moeten uiteraard met zorg gekozen zijn.

Tijdens de laatst fase worden alle maaltijden vervangen door een gewone, gezonde voeding. Door een evenwichtig voedingspatroon slaagt men er makkelijker in goed op gewicht te blijven.

Gratis Modifast Zelfcoachboek

Er zijn verschillende leuke gratis producten die je kunt downloaden, zoals bijvoorbeeld een Zelfcoachboek. Verder is er een ruim assortiment smakelijke maaltijd vervangende producten bestaande uit voedzame repen, drink maaltijden en diners: Kant-en-klaar of eenvoudig te bereiden. Deze maaltijd vervangende producten bevatten veel minder calorieën dan een gemiddelde maaltijd, maar leveren wel alle voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Met een drink maaltijd, warme maaltijd of twee repen vervangt u zo het ontbijt, de lunch of het diner.

Getest door Vara Kassa

Modifast is januari 2010 tijdens de afslankspecial door een testpanel van Vara Kassa getest.  Drie testpersonen hebben gedurende 10 weken Modifast geprobeerd. Op 24 oktober wogen de deelnemers 257 kilo en nu zijn ze 24 kilo kwijt. Dat is 9,5 procent.

Modifast Korting

Geregeld zijn er aanbiedingen van Modifast. Een goed startpunt is om de officiële webwinkel van Modifast te kijken. Gebruik de kortingscode AKTIEMOD77 voor extra koting.

Modifast Modifast Review, Ervaringen en Aanbiedingen Drs miriam amstel

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringCambridge Dieet Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenWeight Watchers Gratis WW Recepten
modifastModifast Shape werkt op basis van een dieet laag in calorieën. Uit onderzoek is gebleken dat een dieet laag in calorieën erg effectief is als het gaat om gewichtsverlies (bron) en dat deze resultaten ook blijvend kunnen zijn als er sprake is van goede nazorg. Het principe hierachter is simpel. Als je minder calorieën binnen krijgt dan je verbrandt, gaat je lichaam bronnen binnen het lichaam aanboren om voor energie te zorgen.

879 Reacties

 1. Hallo,

  Ook ik ben begonnen met lijnen dit is mijn zevende dag en ben bijna 3kg kwijt. Zeker geen verkeerd resultaat. Ik moet voorlopig nog wel even kom van de 111kg en sta bijna op de 108 kg Heb dus nog even te gaan. Ik was het ineens zo zat ik kan wel aan struisvogelpolitiek blijven doen maar daar wordt ik uiteindelijk ook niet beter van. Ik wil graag naar de 100 kg gaan en hoop dat rond de eindejaarswisseling te hebben gekregen. Rare tijd om te beginnen met al die feestdagen aan de andere kant ook een opsteker als het lukt toch!
  We gaan ervoor :)

  gr desi

 2. Kris je kan alles van 3.2.2 gebruiken in combinatie. smorgens een shake , smiddags een shake en s avonds een pudding met als tussendoor een reep of koekje, Maar ik doe s morgens shake, smiddags shake en s avonds sla, tomaat en komkommer, in het weekend een tomaatgroentesoepje, alleen groente koken en daar een buillonblokje door en een pak tomatensap, of sla met een blikje tonijn of zalm met een dressing van joghurt en kruiden/mosterd. Het hoefd niet snel te gaan hoor als het op deze manier vol kan houden, lijnen moet gewoon ook leuk blijven. Ik ben nu 32 kilo lichter vanaf januari, 2 vakanties moet je er wel af trekken want dan lijn ik niet. en soms heb ik een S.A.S weekje hahahaha S6.

 3. hallo allemaal,

  ik heb een beetje de reacties gelezen hier, en ik heb een vraag.
  ik heb geen extreem overgewicht maar wil toch wel graag 8-10 kilo kwijt.
  Is modifast dan ook een goede opti? en welke?
  ik lees heel veel over intensive… maar pudding muslie shake reep enz.
  kun je dit allemaal combineren? of moet je je alleen beperken bij 1?
  Dus alleen maar shake? of alleen maar pudding?
  zou iemand mij in het kort kunnen vertellen hoe het precies werkt?

  groetjes kris

 4. Klinkt goed kassadame, wil je ons laten weten hoe lang je bezig bent? En hoe lang wil je nog doorgaan ? Ik kan nergens iets vinden over eventuele risico’s als je langdurig Modifast gebruikt, tenminste niet met een onderbouwing die hout lijkt te snijden.
  Dat lopen ga ik ook overnemen, voorlopig houdt ik het bij de fitness, en af en toe lopen.

 5. @lambert48 je bent lekker bezig hoor, ik denk dat je zo nog wel even door kan gaan (doe ik ook) ik weet niet hoeveel je er nog vanaf wil zien te krijgen maar ik denk maar zo , als je er geen moeite mee hebt lekker doorgaan dan.
  Zelf ben ik nu 32 kilo lichter, ik loop iedere dag ongeveer 5 km en dat bevalt me ook prima , ik shake 2 keer per dag en s avonds eet ik rauwkost met veel sla en tomaat. In het weekend eet ik zoals altijd op zaterdag een bordje friet met mn mannen en kipfile met satesaus (sorry) maandag morgen begin ik dan weer gewoon te shaken want lijnen moet ook wel leuk blijven natuurlijk. een zelfgemaakt groentesoepje of maaltijdsalade is ook een welkome afwisseling.
  Je kan het natuurlijk zo lekker maken als je zelf wil en soms eens uit de band springen moet ook kunnen
  Voor alle lijners , s6 maar weer

 6. Beste forum bezoekers,

  Ik ben nu zo’n 50 dagen bezig met Modifast intensief, en bij mij werkt het prima. Ik ben 16 kg afgevallen , en voel me er prima bij. Bewegen gaat beter, ik blijk zelfs ribben te hebben, had die dingen in jaren niet meer opgemerkt. Er zijn ook klachten verdwenen die ik niet meteen met mijn
  ( grote) overgewicht associeerde. Zonder anti allergie medicatie had ik constant last van erg opgezwollen neusslijmvliezen. Een benauwde toestand. Ik gebruik die medicatie al drie weken niet meer, en heb ook geen klachten. Ik meen me te herinneren dat ooit een huisarts een relatie aangaf tussen allergie en overgewicht. Ik heb een klein beetje medische kennis, maar kan dat niet goed plaatsen. Maar dat hoeft ook niet, ik ben er wel blij mee. En, voordat er mensen gaan waarschuwen , ik had aan de arts gevraagd of ik betreffende medicatie gewoon kon stoppen als er geen klachtenzijn, en dat kan prima.
  Ik gebruik nu twee shakes per dag, en een maaltijd. Met een snackreep tussendoor. Ik vraag me af of ik gewoon zo door ga tot ik op gewicht zit, of dat ik toch de laatste fase inga, met een maaltijd meer en dan naar drie maaltijden. Modifast adviseerde om het schema af te maken.
  Maar ik vraag me af of er iemand hier mee leest met ervaringen in dit stadium.
  Wat kan er mis gaan als ik op deze manier doorga tot ik op mijn streef gewicht zit?
  Modifast waarschuwde voor het jo jo effect, maar als dat alles is wil ik dat risico wel nemen. Eenmaal op gewicht zal dat aangepakt moeten worden.
  Voor iedereen die ook aan het zwoegen is op dit of een ander dieet : succes ermee!

 7. Hoi Monique,

  Hier ook vandaag begonnen met modifast intensive.
  Nog meer mensen, net begonnen of al een tijdje bezig?

  Hoor graag jullie reacties.

  Gr. Petra

  • Hallo ik ga morgen beginnen met modifast maar weet eigenlijk nog niet welke. Ik ben al vaker begonnen maar hou het nooit langer dan een week vol. Waarom kiezen mensen voor intensive als je bij 322 wel groente en yoghurt mag eten? Is het omdat je met intensive sneller afvalt of maakt het niet uit als je daar ook wat gekookte groente bij eet? Er is me namelijk verteld dat 322 minder gezond voor je zou zijn vw al die eiwitten. Ik weet het niet meer. Wie kan me vertellen wat gezonder/sneller is intensive of 322?
   groetjes en sucses allemaal!

 8. Hallo allemaal,

  Ik ga as maandag ook beginnen aan de intensief! Ben er voor het eerst helemaal klaar voor! Zijn er mensen die de intensief doen en hoe doen jullie dit op het werk? Ik werk in het ziekenhuis en het lijkt mij het handigste om een kant en klaar flesje mee te nemen, of heeft iemand een betere tip?
  Ik hoor het graag en succes allemaal!

  Gr Monique

 9. Oja, nog een tip. Bestel je produkten online bij Drogist Gele Kruis. Scheelt je heel veel geld. Je bestelling wordt de volgende dag al afgeleverd.
  Ik heb het nu al 2x gedaan!

 10. Hoi, ik ben nu een week of 6 bezig met 3.2.2. De eerste 2 weken snel afgevallen (4 kg), daarna gaat het heel langzaam. Moet er wel eerlijk bij zeggen, dat ik me niet helemaal 100% aan het dieet hou en dat ik 3 maanden geleden gestopt ben met roken en normaal gesproken zou aankomen. Het 3.2.2 dieet is heel goed te volgen, ik eet zelfs minder (zou ik daarom niet meer afvallen? Te weinig eten is ook niet goed, volgens mij). ’s avonds een pudding, yoghurt en 200 gr. groente krijg ik echt niet naar binnen. Ik laat dan of de yothurt of de groente weg.
  Tussen de middag een bordje rauwkost (zakjes koop je kant en klaar in de supermarkt) en een pudding.
  Volgens Modifast is 3.2.2 ontwikkelt om het jojo effect te verminderen. Ik denk dat het ervan af hangt hoeveel je af wilt vallen.
  Succes met kiezen!

  Mieke

 11. Beste Forum lezers,

  Ik ben nu een paar weken bezig met Modifast intensief en bij mij werkt alles zoals het moet. Ik ben nu twee weken bezig met twee shakes , en een lichte maaltijd. Aangevuld met een snack reep. Daarnaast ben ik meer aan het sporten. Dat gaat prima, ik val minder snel af dan met drie shakes maar ik val wel af. Ik vraag me af of het verstandig is om de periode van twee shakes en één maaltijd te verlengen. Of is het verstandiger om er een lichte maaltijd bij te nemen ? En wat is daar de reden van ? Kennis van wat er allemaal gebeurt, helpt.
  In iedere geval bij mij.
  Voor iedereen die hier om steun zoekt:
  sterkte !! en veel plezier met afvallen! Iets doen aan je gezondheid is namelijk ook leuk, al vergeet je dat wel eens.

 12. dAG ALLEMAAL,
  KAN IEMAND MIJ VERTELLEN WAAR JE SNELLER MEE AFVALT MODIFAST INTENSIVE OF DE 3.2.2 ? K WIL GRAAG MAANDAG BEGINNEN. MAAR WAAROM MAG JE BIJ 3.2.2 GROENTEN ETEN EN BIJ INTENSIVE NIET?
  GROETEN T.T.

 13. hahahahah lambert ik zit hier al vanaf januari en heb ook nog geen geld op mn rekening gekregen voor al de goede reclame die ik hier heb geschreven.
  Ik heb er 30 kilo af en ga nog even door voor de laatste 10 al heb ik het nu wel moeilijker, dit weekend is het echt erg, chineesje, chocoladebol bij de koffie, maar morgen gaan we weer heerlijk aan de gang hoor met de shake.
  s6 voor iedereen

 14. Na 22 dagen gebruik van Modifast Intensive ben ik 12,5 kg afgevallen. Ik heb één keer , tijdens een bijeenkomst ,een een bord soep met een sandwich gebruikt in plaats van Modifast. En de laatste dagen iedere dag een snack reep, naast de drie Modifast maaltijden. Op de 22e dag een avond maaltijd van vis met rauwkost en een bakje magere yoghurt. Na 20 dagen ben ik ook weer begonnen met fitness.
  Ik begin goed te merken dat bewegen beter gaat, ook met de loopband duurde het langer voordat ik echt moe werd. Mijn hartslag leek langer lager te blijven dan voorheen. Het gaat er nu om vóór de feestdagen de zaak stabiel te hebben.
  Mij viel op dat ik in de eerste dagen de Modifast maaltijd “wat weinig” vond, nu is mijn maag goed gevuld als ik een shake of pudding heb gebruikt.
  Een persoonlijke ervaring : Ik merk dat mijn honger gevoel na korte tijd weggaat en , teruggedrongen wordt tot een “licht leeg” gevoel, dat waren de momenten dat ik vroeg ging eten, ik at gezond dus at ik ( veel te ) veel fruit. Nu neem ik een kop thee, ( Rooibos en Earl Grey zijn favoriet) en het zakt weg dat lege gevoel.
  In mijn omgeving krijg ik toch veel minder positieve reacties over dit dieet, men benadrukt veel en graag het “jo jo”effect, de risico’s en de kosten. Het jo jo effect lijkt me inderdaad een risico, maar ik hoop dat in de hand te houden door te beginnen met een andere leefstijl en andere eetgewoonten.
  De kosten vind ik meevallen, dat is natuurlijk ook afhankelijk van wat je gewoonlijk al uitgaf aan eten. Bij ons was dat veel, dus Modifast is niet echt duurder voor ons.

  Over het algemeen voel ik me beter, en wat ik niet verwachtte ik slaap langer en beter dan voor het dieet, ook ben ik meer uitgerust ’s morgens. op. Ik zou niet weten hoe je dat moet verklaren. Dat kan natuurlijk puur psychisch zijn, uit tevredenheid dat je wat onderneemt ontspan je beter. Maar het kan ook liggen aan een rustiger spijsvertering. Misschien krijgen we hier of daar wel een antwoord op.
  Voor iedereen die dit leest en bezig is met afvallen : succes ermee!!
  En ik ben echt , wordt ( helaas ) niet betaald door de fabrikant om dit hier neer te zetten, en heb ook geen aandelen.

 15. Vraagje; Wat is het risico als je langer dan drie weken het intensief dieet gebruikt? Moet ik denken aan problemen met de darmflora of raakt je lever overbelast door sommige stoffen?
  Overigens ben ik de eerste 10 kg kwijt na 18 dagen intensief, zonder veel problemen tot nu toe.
  Ik ben van plan na drie weken één licht maaltijd te gaan gebruiken.
  Voor iedereen die hier leest en met het dieet bezig is : Succes ermee !

 16. Hier gaat hjet best.in 16 dagen 8,7 kg afgevallen zonder noemens waardige problemen.NIet echt een tekst waar lotgenoten begrip en ondersteuning mee krijgen. Ik zit nog steeds met de vraag of ik er goed aan doe capsules visolie te slinkken.Wat Modifast betreft, we hebben besloten ook de derde week op “intensief”te gaan.Ik doe dit samen met mijn partner, dat helpt veel. Gisteren waren we in de suoermarkt voor andere spullen toen merkte ik dat ik blij zal zijn als ik weer gewone maaltijden mag uitzoekn en eten.Voor iedereen die hiermee bezig is : Succes ermee!

 17. Hoi Pien,

  Volgens mij kunt je daar wel e.e.a. op de site van terugvinden. Ik dacht 1 dag in de week een modifast dag blijven doen om op gewicht te blijven, i.p.v. af en toe een week.
  Lekker die 5,5 kg, die kunnen soms net in de weg zitten. Haha, weet er alles van. Succes!

 18. Ik ben nu in de 6e week van Modifast 3.2.2. en ik moet zeggen, het is erg goed vol te houden met de groente en yoghurt die je erbij eet. Nou ben ik erg gek op groente en yoghurt dus dat scheelt een hoop. Ik ben 5,5 kg afgevallen en mijn plan was 4 kg dus ik maak deze week af en dan stop ik weer. Alleen dan komt het probleem… hoe blijf ik op gewicht?? Ik ga het maar proberen. Anders maar af en toe een weekje Modifast invoeren.

 19. Hoe gaat het met jullie?
  hier gaat goed, vanmorgen heb heb een shake gehad en van middag een muesli die is super lekkeren in plaats van drinken, kun je kauwen!
  vanavond ga ik voor een shake!
  fijn dag allemaal
  groetjes,
  Marina

 20. Mieke, nee die heb ik niet vaak en Modifast is de oplossing voor me want voor dat ik begin ben ik naar mijn huisarts geweest! en heb me laten onderzoeken, na een maand moet ik terug!
  Ik moet alleen doorzetten,
  ik verveel me, heb geen werk daroom denk ik alleen aan eten!
  Ik ga alle mijn kilos kwijt met Modifast!
  ik kan het en ik geloof in me!
  groetjes,

 21. Marina, heb je wel vaker boulima aanvallen (vreetbuien)? Als dat hetgene is waardoor je te zwaar bent, moet je misschien een oplossing op het psychische vlak zoeken. Ik vraag me af of een dieet als Modifast dan voor jou wel de oplossing is.
  Misschien kun je eens praten met je huisarts?

  Ik doe Modifast Protiplus 3.2.2. Zit in de vierde week. 4 kg. kwijt, maar sta nu al een tijdje stil. Omdat ik pas gestopt ben met roken vind ik het al prettig dat ik niet aankom.

 22. hallo,
  Bedankt Lambert je bent lief!
  Ik schaam me heel erg, gisteren heb ik boulimie gehad en brood, kaas, rijst gegeten en vandaag + 500g op de weegschaal
  Ik vraag me af of ik het kan!

  Ik heb toch geen honger maar wil steeds en steeds iets ongezond eten!!
  Hoe doe je dat om zo sterk te zijn? en ik heb 30kg om af te vallen
  ik probeer nog misschien lukt het wie weet?
  Fijn dag verder
  Groetjes,

 23. Marina, volgens mij kun je de Muesli zakjes gebruiken als variant, er staat wel op dat je minder water moet toevoegen , schudden,drie minuten laten staan, en weer roeren voor je het gebruikt. Mijn partner vindt het een lekkere variant. Ik heb een voorkeur voor de shakes. Maar ik ben geen deskundige, ik schrijf hier op wat op het pakje staat !

  Met mij gaat het prima, ik ben actief en weeg nu 0.8 kg. minder dan gisteren.Het “lege’gevoel went, opmerkelijk is dat ik niet suf of vermeoid ben, maar me actiever voel dan voorheen. Al kan dat heel goed tussen de oren zitten.
  We gaan nu de derde week in, en omdat we veel gewicht moetn kwijtraken gaan we intensief verder.

  Veel succes ! En blijf er een beetje blij bij, dat helpt :)

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in