Afvallen blijft een populaire activiteit. Zo nu en dan komt er dan ook weer een nieuw afslankproduct bij. Het nieuwste product op de markt is het Moeiteloos Slank Receptenboek. Vandaag onderwerpen wij dit boek aan een grondige review.

Het Moeiteloos Slank Receptenboek is een alles-in-een afslankplan. Je ontvangt niet alleen vet verbrandende recepten maar een volledig pakket met tips, trucs, richtlijnen, menuplannen en nog veel meer. We bespreken de details verderop.

Het boek is geschreven door Rene. Hij is een actieve blogger die zijn kennis over bewezen en effectieve afslankmethoden via zijn blog Volop Gezond met de wereld deelt. Zijn artikelen zijn gedetailleerd en hij lijkt inderdaad veel kennis van zaken te hebben.

Rene beweert dat de meeste informatie over gezonde voeding niet juist is. Volgens hem worden te veel mensen met overgewicht nog steeds op het verkeerde pad gezet. Zij volgen calorie-beperkende diëten waardoor het ze niet lukt om op gewicht te blijven.

Dit is een bekend probleem volgens Rene. De regels van deze diëten zijn veel te streng waardoor er weinig overblijft om te eten. En je kunt weinig tot geen variatie aanbrengen omdat je constant calorieën moet tellen. Daarnaast slaan deze diëten de plank volledig mis. Je wordt geadviseerd koolhydraatrijke producten te eten. Terwijl deze producten er juist voor zorgen dat je energie als vet opslaat.

Rene wil met zijn boek een einde maken aan de wirwar van verkeerde informatie en onmogelijk vol te houden diëten. Zijn boek is het simpelste alles-in-een afslankreceptenboek dat momenteel te koop is

Met dit boek zal hij jou helpen om zonder moeite en zonder hongergevoel razendsnel gewicht te verliezen. Je vindt in dit boek alle handvaten die je nodig hebt om gezond en blijvend af te vallen.

Hij belooft dat je met zijn boek zelfs je meest hardnekkig vet moeiteloos verbrandt. Volgens Rene moet iedereen een kans krijgen om overtollig vet te verbranden. Onafhankelijk van je gewicht, geslacht, lichaamsbouw of gezinssituatie.

Als je de richtlijnen in het boek volgt en de recepten eet krijg je naast gewichtsverlies nog een aantal andere gezondheidsvoordelen. Zo krijg je een aanzienlijk verbeterde darmflora, een lagere cholesterol, een lagere bloeddruk en veel gezonder haar en huid.

Inhoud Moeiteloos Slank Receptenboek

Het Moeiteloos Slank receptenboek bevat 63 ontbijt, lunch en dinerrecepten voor in totaal 21 dagen. Alle recepten zijn speciaal ontwikkeld om jouw vetverbranding maximaal te stimuleren.

In de eerste hoofdstukken leer je de basis voor het activeren van jouw gewichtsverlies. Je leert exact welke producten je vanaf nu moet vermijden en welke gezonde producten je zullen helpen om je gewichtsverlies te versnellen. Je ontvangt kant-en-klare boodschappenlijstjes, makkelijk te volgen weekmenu’s, heerlijke recepten en handige tips waardoor je probleemloos zal afvallen.

Het receptengedeelte start met de drie weekmenu’s die starten op zondag en lopen tot en met zaterdag. Bij de weekmenu’s ontvang je tweewekelijkse boodschappenlijstjes zodat je niet elke dag naar de supermarkt hoeft. De weekmenu’s zijn zo ingepland dat je op zaterdag en op woensdag inkopen doet.

In de weekmenu’s is ook rekening gehouden met jouw drukke werkweek. Zo bereid je in het weekend vaak een recept die je doordeweeks heel snel kunt opwarmen. Hiermee verminder je jouw kans op terugval en blijft je vetverbranding doorzetten

De weekmenu’s en recepten zijn zo ontworpen dat iedereen ze kan bereiden. Daarbij maakt het niet uit of jij vrijgezel bent, een huishouden met drie kinderen hebt, of continu wisselende (nacht)diensten draait. Als je de aanbevelingen en recepten in dit boek goed volgt zal jij gegarandeerd gewicht verliezen.

Zodra je inkopen hebt gedaan kun je aan de slag met de recepten uit het boek. De recepten zien er echt heerlijk uit en veel recepten hebben mooie illustraties. De recepten zijn zeer gevarieerd dus je vindt ongetwijfeld genoeg recepten die aan jouw smaakeisen voldoen. En als dat nog niet genoeg is krijg je bij de recepten meerdere variatietips.

Typische gerechten in het boek zijn oer-hollandse en authentieke Italiaanse recepten die in een nieuw, vet verbrandend, jasje zijn gestoken. Zo vindt je in dit boek bijvoorbeeld stamppot boerenkool, puree met karbonade, quiches, zalmsalade maar ook courgetti met authentieke pesto.

Voordelen

Het unieke aan de recepten in het boek is dat ze een minimum aan ingrediënten bevatten. De ingrediënten zijn typisch alledaagse ingrediënten die je gewoon bij je lokale supermarkt kunt kopen. De maaltijden in de menuplannen zijn zo ingepland dat je minimale inkopen doet om maximaal geld te besparen.

Rene heeft duidelijk rekening gehouden met het feit dat afslankrecepten over het algemeen erg saai van smaak zijn. De recepten in dit boek zijn juist heel smaakvol en je raakt er niet snel op uitgekeken. Dat is best een knappe prestatie als je bedenkt dat ze een minimum aan ingrediënten bevatten

Het is ons ook niet voorgekomen dat we na een recept nog steeds honger hadden. De porties in de recepten zijn vullend genoeg om makkelijk je volgende maaltijd te halen zonder tussendoor hongeraanvallen te krijgen.

Nadelen

Eigenlijk zijn er maar heel weinig nadelen te vinden in het boek. Als we dan toch heel kritisch moeten zijn dan vinden we het jammer dat het boek (momenteel) alleen digitaal beschikbaar is.

Het voordeel is wel dat je direct aan de slag kunt en geen extra verzendkosten hoeft te betalen. En het boek ziet er op een ipad echt prachtig uit.

Conclusie

In de 21 dagen dat wij het dieet hebben gevolgd zijn wij bijna 6 kilo afgevallen. We hebben nooit honger gehad en ook totaal niet het idee gehad dat we een dieet volgden.

Eigenlijk is dit ook geen dieet, maar een volledig nieuwe levensstijl die je ook na afloop van het 21 dagen plan makkelijk kunt volhouden. De recepten zijn zo lekker dat je ze naderhand gewoon blijft bereiden. En dat is ook de bedoeling van dit boek. Zo komt je verloren vet niet terug en zal je vetverbranding continu doorzetten.

Voor de 27 euro die je voor het boek betaald is dit een absolute aanrader. Als je tenminste serieus bent om gewicht te verliezen. En met de 60 dagen niet goed geld terug garantie neem je ook geen enkel risico.

Je kunt het boek hier direct bestellen. Als je het boek nu besteld krijg je ook nog eens 3 euro extra korting.

2 Reacties

  1. Net als mijn voorganger Yvette, kwam ik er ook te laat achter dat het een e-book was.
    Ik houd er meer van om een boek door te bladeren.
    Ook ik wil graag mijn geld terug.

  2. Ik heb t boek net besteld voor €. 27,00. Helaas zag ik na betaling pas dat t n e-book betreft dit vind ik niet fijn. Is het mogelijk dat ik het boek per post ontvang? Anders graag geld retour op mijn rekening.
    Met vriendelijke groet, Yvette Gerritsen

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in