Moordverhalen van Elisabeth van der Ark



Wat hebben Moordverhalen met dieet te maken? Het antwoord is eenvoudig: De Auteur! Elisabeth van der Ark is gewichtsconsulente, columniste van deze site en heeft onder andere meegewerkt aan het tweede boek van Mathijs Vrieze. Het was dan ook geen toeval dat Elisabeth op 26 juni uit handen van Mathijs het eerste exemplaar van haar boek Moordverhalen ontving.

Moordverhalen

Dit boek bevat dertien moordverhalen. De verhalen zijn ontstaan naar aanleiding van een krantenartikel of gebeurtenissen die in de media werden belicht. Het zijn moordverhalen in de breedste zin van het woord, met aan het einde vaak een verrassende wending.

Mathijs Vrieze

Op het zonnige ‘Wijndomein de Vier Ambachten’ had niemand minder dan Mathijs Vrieze de eer om het eerste exemplaar van Moordverhalen te overhandigen aan Elisabeth. Onder toeziend oog van de vele belangstellenden nam een zichtbaar trotse Elisabeth haar boek in ontvangst.

Bestel ‘Moordverhalen’ vandaag nog bij bij bol.com

Moordverhalen
Moordverhalen
Elisabeth van der Ark

Maak kans op een gesigneerd exemplaar van Moordverhalen

Speciaal voor vetvrij.com heeft Elisabeth een aantal exemplaren van haar nieuwe boek ‘ Moordverhalen’ gesigneerd. Wil je kans maken op een uniek gesigneerd exemplaar? doe dan mee aan de onderstaande prijsvraag. Meedoen kan tot en met zondag 25 juli 2010. De prijswinnaars krijgen na deze datum bericht.

Elisabeth is naast auteur van Moordverhalen ook een gediplomeerd voedingsconsulente. Ze heeft zelfs een bijdrage geleverd aan het tweede boek van TV-Kok Mathijs Vrieze.

vraag: Wat is de titel van het tweede boek van Mathijs Vrieze?

tip: bezoek deze pagina over Mathijs Vrieze

De prijvraag is inmiddels afgelopen. Het antwoord op de vraag: ‘Wat is de titel van het tweede boek van Mathijs Vrieze?‘ moest natuurlijk ‘Lekker en gezond koken met Mathijs‘ zijn. Er zijn een hoop goede antwoorden binnen gekomen. Uit alle goede antwoorden hebben we de drie onderstaande winnaars getrokken:

 • A. Snoek uit Heerhugowaard
 • Nicole Roemer uit Amersfoort
 • Odette van den Hurk uit Renesse

Bedankt voor jullie deelname en de veel plezier met jullie prijs.

Gesponsorde links over Dieet, Voeding & Gezondheid

Meer over de auteur van Moordverhalen

Elisabeth is naast auteur ook een gediplomeerd gewichtsconsulente. Hiervoor beschikt ze over de de volgende diploma’s:

Diploma voedingsleer
Diploma gewichtsonsulente
Diploma voeding voor kinderen

De missie van Elisabeth is om iederen te verleiden tot een gezond en gevarieerd eetpatroon. Wil je meer weten over Elisabeth? Lees dan haar biografie of bezoek haar website.

1 reactie

 1. Wat was het een fantástische dag!

  We hebben Elisabeth afgelopen zaterdag voor het eerst ontmoet en wat een gewéldig Mens is ze! Ondanks tegenslagen/ziekte en verdriet in haar leven toch zo’n spontaan en warm mens!

  Wij hebben het boekje Moordverhalen al mogen ontvangen. (ik had het m’n man beloofd, als vaderdag cadeaut) en wij hebben het zaterdag van Elisabeth gekregen!

  Echt hartstikke leuk maar natuurlijk ook spannend!
  Voor mensen met concentratieproblemen is het een héél leuk boek om aan te schaffen. Het zijn korte maar spannende verhalen. En Elisabeth schrijft wel zó boeiend dat je het verhaal uit wil lezen (en dat kan makkelijk)

  Ik zou jullie zeer zeker aanbevelen mee te doen met de prijsvraag. De antwoorden staan hier wel op de site, even goed zoeken. En ik wens jullie alvast veel leesplezier toe, mocht je het boekje winnen!

  Groetjes,

  Miepie

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in