Multilan active

Bij gehoorproblemen denken we in eerste instantie vaak aan oudere mensen. Ook veel jonge mensen hebben last van gehoorproblemen, bijvoorbeeld als gevolg van harde muziek.

Multilan Active is een supplement met verschillende ingrediënten die het gehoor moeten herstellen. Volgens de maker zijn de capsules zowel een oplossing voor tinnitis (ruis in de oren) als voor slechthorendheid.

Multilan active middel tegen slechthorenheid
Multilan active middel tegen slechthorenheid

Wat is Multilan Active?

Multilan Active is een capsule met daarin drie werkzame ingrediënten. Het eerste ingrediënt is van de vrucht van de Japanse notenboom, beter bekend als Ginkgo Biloba. Het tweede ingrediënt is het enzym Q10, dat je misschien ook wel kent uit huidverzorgingsproducten. Tot slot zit er kamferolie in de capsules.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

De ingrediënten in de capsule, en in het bijzonder de combinatie van Ginkgo Biloba en enzym Q10, dragen bij aan het herstel van het gehoor. De fabrikant claimt dat je na vier weken gefluister in drukke ruimten weer kunt verstaan en dat eventuele ruis uit je oren is verdwenen.

Multilan Active zou een vondst zijn van een wetenschapper met de naam Henk Deleeuw. Wij hebben echter geen publicaties gevonden van deze wetenschapper.

Voor wie is Multilan Active geschikt?

Er zitten geen bekende allergenen onder de werkzame stoffen van Multilan Active. Mogelijk zitten er ook allergenen in de capsule, maar dit hebben wij niet kunnen beoordelen.

Hoe effectief is Multilan Active?

We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de effecten van de drie werkzame stoffen op het gehoor. Van Ginkgo Biloba is bekend dat het kan helpen tegen tinnitus, maar in het enige onderzoek dat dit bewees is het gebruik van het supplement gecombineerd met een laserbehandeling (bron).

Ook van het enzym Q10 is een hele specifieke bekend waarin het helpt tegen gehoorschade. Dit enzym gaat gehoorschade tegen die ontstaat door een specifiek kankermedicijn (bron). Bovendien komt het sporadisch voor dat er mensen zijn die een tekort hebben aan het enzym Q10 en dit kan inderdaad gehoorschade tot gevolg hebben (bron).

Van kamfer is niets bekend als het gaat om het effect op het gehoor.

Het is te kort door de bocht om te zeggen dat Multilan Active niet gaat werken, maar we hebben weinig hoop dat het effectief is.

Wat kost Multilan Active?

Multilan Active is te koop voor €105 per verpakking met zestig capsules.

Voordelen

Er is geen overtuigend bewijs dat het supplement niet werkt. Je zou het kunnen proberen als laatste redmiddel voordat je een gehoorapparaat krijgt. Tegelijkertijd zijn de gehoorapparaten tegenwoordig steeds kleiner en beter, waardoor het minder erg is als je toch een gehoorapparaat moet.

Nadelen

Multilan Active wordt aangeprezen door een niet-bestaande professor.

Conclusie

Een supplement om je gehoor te verbeteren is origineel. Schade aan het gehoor is meestal niet goed te herstellen en juist daarom kan het de moeite waard zijn om dit product toch te proberen. Uiteindelijk zijn wij bang dat de capsules toch te weinig doen, waardoor je in het beste geval het moment uitstelt waarop je een gehoorapparaat nodig hebt. Tot slot zijn de capsules vrij duur; je betaalt €1,75 per capsule.

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleC9 Dieet
Next articleTaneral Pro – reviews en ervaringen
multilan-activeEen supplement om je gehoor te verbeteren is origineel. Schade aan het gehoor is meestal niet goed te herstellen en juist daarom kan het de moeite waard zijn om dit product toch te proberen. Uiteindelijk zijn wij bang dat de capsules toch te weinig doen, waardoor je in het beste geval het moment uitstelt waarop je een gehoorapparaat nodig hebt. Tot slot zijn de capsules vrij duur; je betaalt €1,75 per capsule.

140 Reacties

 1. Ok heb al jaren gehoor verlies en kan niet echt wennen aan mijn gehoorapparaat. Ik zou dit graag willen uitproberen

 2. Ik heb al een tijd ruis in mijn oren en daar door minder gehoor zou het graag willen proberen
  En moet je dit product alleen gebruiken of in combi met prolesan pure

 3. Ik heb een aantal jaren tinnitus met gehoor verlies, ondanks dat ik zeer sceptisch ben over dit middel zou ik het toch graag willen proberen. Ook heb ik een moeder van 85 die voor 40 % doof is. Als het werkt zou ik het ook voor haar willen aanschaffen.

 4. Ik heb multilan staat geen actieve bij
  Maar volgens mijnsite dat het zelfde ik gebruik het nu een week bijna
  Ik hoop dat het dan het zelfde is heb het ook via een zijd gedaan dus
  Was ook een kuur
  Zou het anders toch even goed ook proberen
  Maar hoop dat het het zelfde is wat ik nu gebruik

 5. Ik heb multilan staat geen actieve bij
  Maar volgens mijnsite dat het zelfde ik gebruik het nu een week bijna
  Ik hoop dat het dan het zelfde is heb het ook via een zijd gedaan dus
  Was ook een kuur

 6. goedmorgen

  Ik zou het middel tegen slechter horen graag willen proberen.
  Ik hoor mezelf steeds vaker zeggen “wat zeg je?”Merk echt wel dat mijn gehoor acheruitgaat. Daarom ook mijn oren (1 was nodig, de andere niet) uit laten spuiten, met niet heel veel rendement.
  ik hoor graag van u, vriendelijke groet marga janssen

 7. Als kind vaak oorontsteking gehad aan beide oren. Op latere leeftijd buisjes gekregen. Deze zijn eruit gevallen. Nu nog steeds last van oorontsteking/pijn en doofheid als ook oorsuizen.

 8. ik zou ,ondanks zeer grote twijfel,het middel willen proberen,omdat ik het dragen van mijn hoortoestel onprettig vind.mijn gehoorschade is ongeveer 40%

 9. Ik heb een vreselijke suis in mijn linkeroor waardoor ik slecht kan oren. Er wordt vaak tegen me gepraat wat ik vaak niet door heb omdat ik het niet of nauwelijks hoor en dan denken ze dat ik arrogant bent en niet tegen hun wil praten. Hierdoor voel ik me vaak onzeker en hoop dat dit middel mij kan helpen

 10. Ik ben verkoper van beroep. Nu heb ik een sterke tinnitus, wat zeer vervelend is tijdens gesprekken met mijn klanten. Graag zou ik dit middel willen proberen om te weten of dit echt werkt

 11. Ik heb sinds 3 jaar continue tinitus met verminderd gehoor. Graag zou ik de test met Multilan willen doen.
  Gebruik ook Gingko Biloba. Dit helpt mij tegen extreme tinitus.

 12. ik zou dit produckt graag willen testen omdat ik al jaren last heb van piepende oren en daardoor ook soms mensen niet kan verstaan.
  en stel je voor dat het beter zou kunnen worden.

 13. Multilan capsules dit product zou mijn gehoor weer verbeteren?
  Ik heb nu gehoorapparaten en ik ben hier veel geld aan kwijt, omdat ik ze al regelmatig kwijtgeraakt ben. En mij dit veel geld gekost heeft de afgelopen 10jaar.
  Dus zou dit product graag proberen.
  Alvast bedankt.

 14. Ik heb sinds een paar jaar last van tinnitus in mijn rechteroor, en gehoorschade. Ik word gek van dat gepiep ben wanhopig en depresief.
  Ik schaam me dat ik tegen iedereen moest zeggen…wat zeg je?
  Ik wil graagin aanmerking komen voor een test persoon.
  Mvg Annie.

 15. Ik heb al vanaf mijn jeugd een slecht gehoor. Dit is met de jaren slechter geworden. Ik heb diverse gehoorapparaten gehad. Maar zou echt iets willen dat me gehoor verbeterd of zelf geneest… ik hoop dat deze capsule een wonder is en dit mag testen.

 16. Ik ben 65 jaar en heb gehoorapparaten omdat ik slecht hoor. Rijd nog ov-taxi en heb moeite om de passagiers achterin te verstaan. vervelend.
  S avond tv harder, vind vrouw niet leuk, vervelend.
  Dit zijn enig redenen om mee te doen en er zijn er nog vele anderen.
  merijn

 17. gehoorapparaat gekocht maar weggelegd ivm irritatie en pijn aan de oren.
  diverse aanpassingen niet geholpen helaas. Misschien eens proberen dat multilan baat het niet schaad het niet. bvd

 18. Ik zie een hoortoestel niet zitten.
  Helaas is mijn gehoor op het puntje van hulpstukken nodig hebben voor mijn dagelijkse leven.
  Ik heb ook veel last van tinnitus beide oren.
  Als dit product inderdaad zou werken is dat geweldig.
  Graag zou ik het willen proberen.

 19. Door de ziekte van Menière heb ik aan beide oren een flink gehoorverlies.
  Daarbij ook nog een constante ruis/tinitus.
  Ik draag twee gehoorapparaten maar dat irriteert ook regelmatig.
  Zou graag in aanmerking komen om dit te testen.

 20. Ik maak sinds enkele jaren gebruik van een gehoortoestel en ben daar nog steeds niet over tevreden gebruik ze nu alleen in uiterste noodzaak want wordt gek van het geluid al kan ik ze zelf steeds instellen met mijn Iphone. Ik ben wel slechthorend maar kan nog volstaan zonder die apparaten als ik in de huiselijke omgeving verkeer, Ik zou heel graag van Uw aanbod gebruik willen maken om het middel te testen.
  Met vriendelijke groet,
  Jonno K. Kartomo.

 21. Ben 84 jaar en erg eenzaam mede door doofheid.
  Mijn gehoorgangen maken het bijna onmogelijk
  om gehoorapparaten te dragen.
  En op de momenten Dat ik het toch probeer
  hoor ik wel dingen maar de spraak versta ik niet.
  Graag zou ik proefpersoon willen zijn.
  Bij voorbaat dank

 22. Ik volg sinds enkele maanden de “behandelingsmethode” van H de Leeuw. Eerst via Hedrapure druppels, gevolgd door Multilan capsules. Ik had/heb matig gehoorverlies (ben 73 jaar) – en de hele behandeling van H de Leeuw heeft daaraan niets veranderd. Wat mij betreft is het hele traject een fabeltje! Als test ging ik terug naar Beter Horen in de hoop dat deze dure behandeling met Multilan en Hedrapure mijn gehoor toch enigszins vebeterd had. Dat was nìet het geval. Het is in mijn opinie een en al bedrog….en valse beloften. Mocht U andere (positieve) ervaringen hierover vernemen, hoor ik het graag!

 23. Ik heb sinds een paar maanden tinnitus in mijn linkeroor. Ik sta voor de klas en ik hoor duidelijk minder wat de kinderen zeggen. In grote gezelschap krijg ik niet alles mee en moet ik vaak zeggen ” wat zeg je?’
  De scherpe piep in mijn linkeroor is heel vervelend. Ik zou dit middel graag willen uitproberen.

 24. Ik sukkel al n paar jaar met het hoorapparaat.
  Werkt niet, zit verstopt, geen echte toegevoegde waarde.
  Daarom nu de beslissing dat ik dit wil proberen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Ontvang Dagelijks

Gratis Gezonde Afslankrecepten

Gratis Recepten

15987