Multislim Review en Ervaringen

Een keer per dag een klein drankje innemen. Vervolgens kun je heel goed en makkelijk afvallen. Dat is de belofte die je leest over Multislim. Werkt dit supplement echt zoals beschreven of kan dit middel de belofte niet inlossen.

Wat is Multislim?

Multislim zijn afslankdruppels met een flink aantal ingrediënten. De belangrijkste hiervan zijn goji bessen, açai bessen, guarana en berkenbladeren.

multislim ervaringen
multislim ervaringen

Twee maal per dag neem je voor de maaltijd een dosering van liefst 10 ml. Het middel houdt daarmee het midden tussen afslankdruppels en een afslankdrankje.

De werking van het ingrediënt is gebaseerd op twee principes. Sommige ingrediënten helpen je om te ontgiften, terwijl andere bestanddelen het afvallen stimuleren.

Multislim Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Multislim zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Multislim graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

Voor wie is Multislim geschikt?

De fabrikant geeft aan dat iedereen het middel veilig kan gebruiken. Toch raden wij je aan om in sommige situaties voorzichtig te zijn met dit supplement. Het is verstandig om het niet te gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Bij medicijngebruik is het verstandig om je arts te raadplegen. Een van de ingrediënten, Garcinia Cambogia heeft een uitwerking op de lever, dus als je klachten hebt is het verstandig om je arts te bellen (bron).

Hoe effectief is Multislim?

Zoals je van ons gewend bent, hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar de werking van Multislim. Dit doen we op basis van wetenschappelijk onderzoek naar een aantal van de ingrediënten.

Als eerste richten wij ons op de bessen. Goji bessen kunnen het afvallen stimuleren, maar dan wel in doseringen vanaf enkele tientallen grammen per dag (bron). Voor açai bessen is een soortgelijk resultaat gevonden (bron). De dosering van guarana komt wel enigszins in de buurt van de hoeveelheden die ook gebruikt zijn in een studie naar dit plantenextract. Hier werd een klein positief effect bij het afvallen gevonden (bron).

In een studie werden een grote hoeveelheid plantaardige ingrediënten onderzocht. Berkenextract was onderdeel van de studie, maar volgens de onderzoekers niet effectief (bron).

Het is wel belangrijk om te melden dat Multislim voor een heel groot gedeelte gewoon uit water bestaat. Ondanks dat je dus meer inneemt dan bij afslankdruppels, is de uiteindelijke dosering van de werkzame stoffen maar iets groter. Uiteindelijk zitten er maar van een paar bestanddelen voldoende in Multislim. Je hoeft dus geen wonderen te verwachten.

Wat kost Multislim?

Een verpakking kost op de officiële website 67 Oekraïense Hryvna. Als je dit omrekent, kom je op moment van schrijven ergens onder de twee euro per fles uit. Het lijkt ons dat dit te mooi is om waar te zijn. Mocht het je gelukt zijn om het product voor die prijs te bestellen, laat het dan weten in de opmerkingen.

Door de aanbevolen dosering van 2 x 10 ml per dag, is het middels alsnog niet heel goedkoop. Je bent steeds enkele tientallen euro’s per maand kwijt.

Voordelen

Door de wat grotere dosering van Multislim hoef je niet met allerlei pipetjes aan de gang en langdurig te druppelen. Je kunt de benodigde hoeveelheid gewoon afmeten.

Nadelen

Multislim is een middel van een Oekraïense fabrikant. Er kunnen hier andere regels gelden rondom de veiligheid dan in Nederland. Verder moet je rekening houden met een langere levertijd dan je gewend bent.

Conclusie

Multislim is uiteindelijk maar weinig effectief. Het middel bestaat voor een te groot gedeelte uit water, waardoor de uiteindelijke hoeveelheid effectieve ingrediënten flink tegenvalt. Alleen van guarana zit er voldoende in. Dit ingrediënt heeft echter maar een hele beperkte werking. We verwachten dus geen grootschalig gewichtsverlies als jij Multslim gaat gebruiken.

Het enige voordeel dat wij kunnen bedenken is dat het door de lage prijs makkelijk is om het middel eens te proberen. Misschien bevalt het je wel.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelNovashops Review en Ervaringen
Volgend artikelKeto Plus Review en Ervaringen
multislimMultislim is uiteindelijk maar weinig effectief. Het middel bestaat voor een te groot gedeelte uit water, waardoor de uiteindelijke hoeveelheid effectieve ingrediënten flink tegenvalt. Alleen van guarana zit er voldoende in. Dit ingrediënt heeft echter maar een hele beperkte werking. We verwachten dus geen grootschalig gewichtsverlies als jij Multslim gaat gebruiken. Het enige voordeel dat wij kunnen bedenken is dat het door de lage prijs makkelijk is om het middel eens te proberen. Misschien bevalt het je wel.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in