Nationale Paleo Week

Je hebt ongetwijfeld wel eens gehoord over het Paleo Dieet. De Paleo Dieet Recepten geven je een kijkje in de keuken van onze voorvaders. Om een lang verhaal kort te maken, het komt erop neer dat je meer natuurlijke voeding gaat eten als dat je nu doet. Ons lichaam is hier namelijk op ingesteld, maar in het tijdperk waarin we nu leven kun je op elke hoek van de straat eten krijgen.

paleo

Nationale Paleo Week

Deze week is het Nationale Paleo Week! Tijdens de Paleo Week kun je onder andere het volgende verwachten:

Gratis Paleo Cursus  (tip)
– Gratis Paleo Recepten.
– Uitgebreide uitleg over de Paleo “Way of Life”

– Gratis Paleo Toetjesboek.

Het Voedingscentrum over Paleo

Het Voedingscentrum heeft zich verdiept in Het Paleo Dieet. “Eten zoals onze voorouders deden in de steentijd, kan bijdragen aan gezond ouder worden”. Dat zegt Remko Kuipers, die op in Groningen promoveerde op het ‘Paleo Dieet’. Het Voedingscentrum is het met Kuipers eens dat belangrijke onderdelen van de oerdis, zoals groente, fruit en vis, gezond zijn. Het voedingscentrum baseerd zich op wetenschappelijke rapporten van de Gezondheidsraad, de EFSA en de WHO, die een overzicht geven van alle wetenschappelijke studies die wereldwijd zijn uitgevoerd.

Gratis Paleo Cursus

De 11 delige Paleo Cursus zorgt ervoor dat je vol energie en weer oersterk je dag door kan. Er zijn veel manieren om samen met mij uw gezondheid te verbeteren door middel van Paleo. In het boek “de Paleo Revolutie” van Mitchel van Duren kun je alles lezen over het paleo programma en leer je om deze levensstijl jezelf eigen te maken. Met behulp van het Paleo Revolutie Plan kun je rekenen op gewichtsverlies, maar ook op meer energie, een minder opgeblazen gevoel, geen pijntjes meer in gewrichten en nog veel meer gezondheidsvoordelen.

[thrive_leads id=’44922′]

Gratis Paleo Recepten

De komende week kun je op vetvrij.com iedere dag nieuwe Paleo Recepten vinden. Wat denk je bijvoorbeeld van heerlijke Paleo Brownies?

Waarom is het Paleo Dieet Populair?

Of eigenlijk waarom zou het populair moeten worden in Nederland, aangezien dit dieet in Amerika een enorme opmars heeft gemaakt.

  1. Het is simpel. Ik kan in een zin zeggen hoe dit dieet werkt. En daarom is het gemakkelijk om te volgen. In het paleo dieet focus je op de kwaliteit van de voeding die je eet, en niet de hoeveelheid. Dit betekend geen calorieën tellen, geen weegschalen en meer focus op kwaliteitsvoedsel.
  2. Het werkt. Ik heb nog GEEN verhalen gelezen van mensen die niet zijn geholpen met het paleo dieet. In ieder geval niet op alle sites die ik ben tegen gekomen tijdens het zoeken van informatie (see for yourself).

De populariteit van dit dieet komt omdat mensen zich gaan realiseren dat als je je “boerenverstand” gebruikt je zelf ook wel kunt nagaan hoe we met zijn allen in deze obesitas / overgewichts-tijdperk terecht zijn gekomen. En dat wanneer we weer back naar onze “roots” gaan en het paleo dieet in de praktijk gaan volgen dat we zien – dat het echt werkt!

Gratis Preview Paleo Toetjesboek

Omdat we iedereen kennis willen laten maken met de heerlijke toetjes en zoete snacks van Paleo wil ik je graag een gratis preview van het Paleo Toetjesboek van mijn collega Mitchel aanbieden. Dit gratis ebook staat boordevol toetjes die voldoen aan alle Paleo Richtljnen. Het mooie is dat de toetjes ook nog eens superlekker zijn!

Nationale Paleo Week Xpaleo toetjes boek jpg pagespeed ic c sect cni

Klik op de bovenstaande afbeelding om het Paleo Toetjesboek gratis te downloaden.

 

Gezonde Groeten,

sanne
PS: Zijn we al facebook vrienden? Als je fan wordt van mijn facebook pagina krijg je een leuke verassing.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in