Nationale Sportweek 2009

Erica Terpstra gaf in Goedemorgen Nederland de aftrap voor de Nationale Sportweek 2009. nsw-logo-2009-custom

Van 18 tot en met 24 april vindt de zesde Nationale Sport Week plaats. Sportverenigingen, scholen, gemeenten en andere aanbieders van sport en bewegen organiseren in het hele land sportieve activiteiten. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om te sporten.

Zeven dagen lang trekt de Nationale Sport Week Roadshow door Nederland en zet zij in diverse gastgemeenten een waar sportevenement neer. Maar niet alleen deze gemeenten zetten zich tijdens de Nationale Sport Week actief in om iedereen kennis te laten maken met het plezier dat sport kan geven. Ook de sportclubs, sportverenigingen, bedrijven, scholen en iedereen die maar wil laten zien hoe leuk sporten is, zet haar deuren open, geeft sportclinics, demonstaties en organiseert toernooien.

Vorig jaar werden er tijdens de Nationale Sport Week landelijk ruim 2.400 sportactiviteiten georganiseerd met maar liefst 450.000 deelnemers. Dat de organisatie van sportactiviteiten ook dit jaar weer volop aan de gang is, bewijst de inmiddels alweer lange lijst van aangemelde sportieve activiteiten die te vinden zijn op nationalesportweek.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in