Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Natures Finest Review en Ervaringen

Natures Finest Review en Ervaringen

De lever is een van de belangrijkste organen van ons lichaam, omdat deze afvalstoffen uit het lichaam verwijdert. Veel mensen hebben veel gifstoffen in hun bloed en hebben dus hulp nodig. Nature’s finest gezonde lever bundel is een kuur met diverse ingrediënten voor een detox.

Nature’s Finest OK Fatburn is een voedingssupplement dat je belooft om op een simpele manier van je overtollige kilo’s af te raken. Het middel omschrijft zichzelf als een fatburner, maar bevat niet niet alle ingrediënten die je in zo’n supplement verwacht. Zo zit er geen cafeïne in. In deze review lees je alles over dit middel.
Dit is wat je in dit artikel leert
 • nature’s finest ok fat burn review
 • nature’s finest foods review
 • nature finest contact
 • nature finest gebruiksaanwijzing
 • nature’s finest nederland
 • nature’s finest detox reviews
 • detox fatburner recensies
 • nature’s finest thyroid

Nature’s Finest Foods Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Green Barley Plus zijn we op zoek naar 100 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 99 plaatsen beschikbaar

Aanmelden kan door het formulier rechts onderaan op deze pagina in te vullen. Je krijgt de pennen en de review instructies automatisch gratis thuisgestuurd.

Nature’s Finest foods review

Nature’s finest is het bedrijf achter de OK Fatburn. Nature’s Finest is een merk van Nutrisslim d.o.o., een Sloveense onderneming. De producten van Nature’s Finest worden in verschillende Europese landen verkocht, vooral in Duitsland.

Wat is Natures Finest gezonde lever bundel?

Natures finest gezonde lever bundel is een kuur met daarin twee supplementen voor een detox. In de ochtend neem je de Detox Green Blend. Deze voeg je toe aan een glas citroen- of sinaasappelsap. In de detox green blend vind je onder meer spirulina en chlorella.

In de avond voeg je het Liver Cleanse poeder toe aan een glas water. In dit supplement zit bijvoorbeeld duizendknoop, cichorei en kurkuma. Dit supplement heeft een sinaasappelsmaak.

Ontgifting levert volgens de fabrikant veel voordelen op. Het vermindert de vetopslag, verbetert het immuunsysteem, zorgt voor een beter immuunsysteem. Niet onbelangrijk, je voelt je ook energieker.

Een verpakking van de gezonde lever bundel bevat voldoende voor 25 dagen. Er zit in totaal 250 gram poeder (totaal, van beide soorten) in een verpakking. De bundel heeft veel ingrediënten die van biologische oorsprong zijn.

Voor wie is Nature’s Finest Gezonde lever bundel geschikt?

Op de website van Nature’s Finest staat de gebruikelijke disclaimer dat een supplement geen vervanger is van een gezonde voeding. Een detox kan wel veel invloed hebben op je gezondheid en kan ook de werking van medicijnen beïnvloeden. In geval van twijfel is het dan ook verstandig om eerst een arts te raadplegen.

Hoe effectief is de Gezonde Lever Bundel?

Om uit te vinden of Nature’s Finest gezonde lever bundel effectief is, hebben we uitgebreid wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de ingrediënten.

Hoofdbestanddeel van de detox is spirulina en chlorella. Dit zijn twee algensoorten die je vaker tegenkomt in supplementen. Deze algensoorten zijn krachtige anti-oxidanten en dat is de reden dat je deze ingrediënten ook wel vaker tegen komt (bron). Spirulina en chlorella hebben ook een licht ontgiftend effect (bron), maar dan vooral op zware metalen.

Een van de belangrijkste ingrediënten in de Liver Cleanse drank is duizendknoop. Ook dit is een sterke anti-oxidant (bron). Het tweede bestanddeel, kurkuma, is een bewezen krachtige ontgifter (bron).

De gehele combinatie van ingrediënten in de bundel is dus vrij effectief. Wel is de ontgiftingskuur best zwaar, je lichaam wordt echt flink aan het werk gezet. Houdt er daarom rekening dat je mee wel flink moe zult zijn, vooral tijdens de eerste dagen.

Wat kost de gezonde lever bundel?

Een verpakking met 25 dagdoseringen kost €22,99 exclusief €4,90 aan verzendkosten. Overigens is een kuur van 25 dagen behoorlijk aan de lange kant.

Nature Finest contact

Ook al komt de fabrikant van OK Fatburn uit Slovenië, er is een Nederlandse helpdesk. Deze is ook telefonisch te bereiken. Je kunt dan ook met een Nederlandse medewerker spreken over je vragen.

Nature’s Finest detox reviews

Eerder hebben wij ook een review gemaakt over de Nature’s Finest Detox producten. De kuur van de detoxproducten is voor veel mensen wat aan de zware kant.

Nature Finest gebruiksaanwijzing OK Fatburn

Nature’s Finest OK Fatburn gebruik je vaak in combinatie met een ander supplement, OK! WaterOut. Dit supplement gebruik je gedurende 15 dagen en helpt je om overtollig vocht in je lichaam kwijt te raken. Na 15 dagen schakel je dan over op de OK Fatburn. Dit is een supplement op basis van zeewier, twee aminozuren (bouwstenen van eiwitten) en vitamine C.
Beide supplementen gebruik je op dezelfde manier. Je voegt een maatschepje van 5 gram toe aan een glas water en je roert het geheel. Vervolgens drink je het geheel op. Je drinkt het drankje tweemaal per dag. Eenmaal voor de lunch en een keer voor het avondeten.
Een van de belangrijkste ingrediënten van OK Fatburn is vitamine C. Uit onderzoeken is gebleken dat er veel gezondheidsvoordelen aan deze vitamine zijn verbonden, ook op het gebied van de bestrijding van overgewicht (bron). Daar staat tegenover dat vitamine C ook makkelijk binnen is te krijgen via een gevarieerde voeding of via goedkopere supplementen.
De aminozuren uit de Fat Burner lijken effectief te zijn, maar dan vooral wanneer deze ingenomen worden in combinatie met meer lichaamsbeweging (bron).
Het meest in het oog springende ingrediënt van OK Fatburn is IT-alG™. Dit is een extract uit zeewier. Er zijn verschillende onderzoeken geweest waarbij ratten deze stof toegediend kregen. Hieruit bleek dat dit middel effectief is. De ratten kregen wel een hele hoge dosering, van 400mg per kilo lichaamsgewicht per dag (bron). Deze dosering is veel hoger dan je krijgt in de OK Fatburn.

Nature’s Finest Nederland

Nature’s Finest komt niet uit Nederland, maar is er wel actief. Nature’s finest is gevestigd in Slovenië, wat betekent dat de producten wel aan de Europese regelgeving moeten voldoen.

Detox Fatburner Recensies

Nature’s Finest heeft ook een detox product. Deze wordt verkocht onder de naam ‘gezonde lever bundel’. Deze kuur is voor veel mensen wat aan de zware kant. Een lichtere detox is vaak wat beter vol te houden.

Andere producten van Natures Finest

Natures Finest heeft een breed assortiment, ik heb een overzicht van de bestsellers voor je gemaakt.

Nature’s Finest hair vitamins

Nature’s Finest Hair Vitamins is een ander product van dezelfde fabrikant. Dit middel is vooral bedoeld om haaruitval tegen te gaan.

Nature’s Finest OK Fat Burn review

Nature’s Finest OK Fat Burn is een vetverbrander zonder cafeïne, wat voor sommige mensen erg prettig is. Daar staat helaas wel tegenover dat de dosering van de belangrijkste werkzame stof, een zeewierextract, wat aan de lage kant is. Dit maakt dat de kans niet heel groot is dat het product uiteindelijk ook echt goed werkt.

Daar staat tegenover dat de prijs best schappelijk is. Je betaalt ongeveer €30 voor een verpakking (en eventueel wat verzendkosten). Voor dat bedrag kun je een keer proberen of het werkt.

Natures Finest OK! BODY LIFT

BF-Skin-Care-OKWater
BF-Skin-Care-OKWater
Snelle transformatie voor elastische en stevige huid op elk lichaamsdeel

Met de dubbele functie van Naticol® collageen en een efficiënt drainagedrankje

 • Klinisch bewezen dat het de zichtbaarheid van rimpels tot 30%* vermindert
 • Verbetert de elasticiteit tot 20,9%*
 • Tot 15%* betere huidcomplexiteit
 • OK!WaterOut vermindert de stagnatie van overtollig water
 • Huidliftend effect dankzij de verbeterde huidelasticiteit
 • Vermindert opgeblazen gevoel en zware benen
 • Snelle reductie van overtollig gewicht
 • Zorgt voor een mooier, gevormd lichaam
 • 100% natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige smaakstoffen en toevoegingsmiddelen

Natures Finest LIVER CLEANSE

voedingssupplement
Een natuurlijke mix van superfoods ter ondersteuning van een gezonde lever
 • Van biologische productie
 • Ondersteunt de levergezondheid
 • Helpt de lever te reinigen en te ontgiften jeter
 • Remt het vormen van vetophopingen rond de lever
 • Ondersteunt het immuunsysteem
 • Uitstekende smaak
  BF-Chlorella-tablets
  BF-Chlorella-tablets

Liver cleanse is een aangename drank met sinaasappelsmaak en vier actieve ingrediënten om de levergezondheid te helpen ondersteunen.

De drank heeft een ontgiftende en reinigende functie voor de lever en bestrijdt de ophoping van vet rond de lever. Het beschermt de lever en helpt de lever gezond te houden. De combinatie van alle vier de superfoods is heilzaam bij leverproblemen.

Het helpt het lichaam om de vetophoping rond de lever te verwijderen, ondersteunt de gezondheid van de lever, het maag-darmkanaal en de spijsverteringsfuncties.

Natures Finest Detox Fat Burn Pakket

Behandeling om te ontgiften en overtollig gewicht te verliezen

Bevordert de reiniging van de lever (de eerste stap om met succes gewicht te verliezen) en vermindert de opname van calorieën uit koolhydraten en vetten van maaltijden!

 • Klinische studies tonen gewichts- en vetverlies aan
 • Met de kracht van ID-alG™, blokkeert tot 77%* van de koolhydraat verterende enzymen = vermindert calorieën uit voedsel
 • Blokkeert tot 63%* van de vetverterende enzymen
 • Handhaaft de normale absorptie van micronutriënten zoals vitaminen en mineralen
 • Bevordert ontgifting en reiniging van de lever
 • Voorkomt vetophopingen rond de lever
 • Ondersteunt een gemakkelijke, regelmatige en ordelijke spijsvertering
 • Sterker immuunsysteem en hogere weerstand
 • Voel je beter en heb meer energie

Natures Finest Detox Thee Pakket

Bio-Detox-1
Bio-Detox-1

100% natuurlijke kruidentheemelanges voor een goede start en voor verwennerij in de avond met een warm drankje. Het pakket bevat een dagthee en een nachtthee, die een synergetische werking hebben.

De verpakking bevat 14 theezakjes Day Detox Tea (voor elke dag) en 7 theezakjes Night Detox Tea (voor om de andere dag).

DETOX TEA thee voor tijdens de dag werd samengesteld om de verschillende superingrediënten te gebruiken voor een goed begin van de dag en een mooie ochtendroutine. Het is een perfect vervangmiddel voor je kopje koffie ‘s ochtends.

Het plantaardige theemengsel bestaat uit: oolongthee, maté, gember, venkel, citroengras, paardenbloem en ginseng.

De DETOX TEA thee voor tijdens de nacht werd samengesteld om ‘s nachts voor je te zorgen. Het is een fantastisch drankje voor het slapengaan.

Het plantaardige theemengsel bestaat uit: zoethout, grote klik, lotus, fenegriek, meidoorn en muntbladeren.

Natures Finest Bio Detox Mix

Het is een feit dat dankzij onze snelle levensstijl, onze dagelijkse routines ook ongezond worden…

Ongezonde eetgewoonten, te weinig beweging, roken, alcohol drinken en toenemende stress zijn enkele van de belangrijkste oorzaken van een ongezonde levensstijl.

Als we echt willen begrijpen wat ontgiften inhoudt (en waarom het zo belangrijk is), moeten we eerst een beetje begrijpen hoe ons lichaam werkt.

We zweren dat het helemaal niet ingewikkeld is :)

We zijn tenslotte allemaal opgebouwd uit cellen die voedsel nodig hebben om te functioneren. Ze verwerken dat voedsel, verbruiken de energie, en scheiden de restjes uit.

Om de cellen gezond te houden, zijn er dus twee vloeistoffen in het lichaam – bloed en lymfevocht.

Het bloed werkt als een keuken, het levert voedsel aan elke cel.

De andere is lymfevocht, dat cellulair afval (vaak toxines genoemd) naar verzamelcentra vervoert. Daar worden ze verwerkt en vervolgens uitgescheiden, hoofdzakelijk via de urine.

Als we het lichaam in staat willen stellen goed te draineren, is er min of meer één oplossing!

En dat is stoppen met het innemen van zware en bewerkte voedingsmiddelen (die meer schadelijke afvalstoffen veroorzaken die het lichaam moet verwerken) en ze vervangen door levend en voedselrijk voedsel dat ons energie geeft en de spijsvertering stimuleert.

Bijzonder effectieve voedingsstoffen om het ontgiften te stimuleren zijn chlorella en spirulina die rijk zijn aan voedingsstoffen en chlorofyl, dat een alkalisch effect op het lichaam heeft. Tarwegras en gerstegras zijn ook effectief, en bevatten ook veel chlorofyl.

Als je kijkt, zijn dit de ingrediënten in onze Bio Detox mix!

Natures Finest Guaraná

Liver-Cleanse-1
Liver-Cleanse-1

Het wordt van oudsher gebruikt om het gewicht onder controle te houden, aangezien guarana bijdraagt tot de vetstofwisseling. Guaraná versnelt de stofwisseling en verbetert de concentratie.

Guaraná bevat guaranine, dat bijna identiek is aan cafeïne, behalve dat het veel langzamer in de bloedbaan wordt opgenomen en daardoor een langere, gelijkmatigere en aangenamere gewaarwording heeft.

Het bevat 2 keer meer cafeïne dan gewone koffie.

Natures Finest Tarwegras Bio

Tarwegras is een natuurlijke bron van vitaminen en mineralen.

Nature’s Finest tarwegras wordt biologisch geteeld en zorgvuldig gedroogd om de supervoedingswaarde te behouden. Het is een goede bron van eiwitten, voedingsvezels en chlorofyl.

Tarwegras is een rijke bron van foliumzuur, vitamine C, vitamine B, zink, chroom en ijzer.

 • Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem.
 • Riboflavine (vitamine B2) draagt bij tot de instandhouding van normale rode bloedcellen
 • Niacine (vitamine B3) helpt de slijmvliezen en de huid gezond te houden.
 • Zink draagt bij tot een normale immuunfunctie
 • Chroom draagt bij tot de instandhouding
 • IJzer draagt bij tot het normale zuurstoftransport

Biologisch geteeld en zorgvuldig gedroogd tarwegras is een bron van foliumzuur, vitamine C, vitamine B, zink, chroom en ijzer. Het is ook een bron van chlorofyl.

Natures Finest Spirulina

Spirulina is een blauwgroene alg die wordt beschouwd als een van de oudste organismen op aarde. Hij komt voor in zowel zout als zoetwater en in zoetwaterbronnen.

Het is een zeer rijke bron van eiwitten, die tussen de 60 en 70% eiwitten bevat. Eiwit helpt de spiermassa te vergroten en de botten gezond te houden.

Spirulina houdt de bloedsuikerspiegel op peil en helpt zo het gewicht op peil te houden. Het bevat veel ijzer, dat een rol speelt in het immuunsysteem en helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen.

Spirulina is een blauwgroene alg die wordt beschouwd als een rijke bron van eiwitten, met een eiwitgehalte tussen 60 en 70%. Het bevat ook een hoog gehalte aan chlorofyl en ijzer, die een rol spelen in het immuunsysteem en helpen vermoeidheid en moeheid te verminderen.

Voordelen

Vooral als je veel zware metalen in je lichaam hebt, is deze detox erg goed. Zware metalen krijg je vooral binnen door omgevingsfactoren (bijvoorbeeld vieze lucht).

Nadelen

De smaak van beide dranken is niet echt om over naar huis te schrijven. Beide dranken hebben een onnatuurlijke smaak.

Een ander nadeel is dat deze detox je niet helpt om gewicht te verliezen. Je verliest vooral wat zware metalen uit je lichaam.

Conclusie

Nature’s Finest Gezonde Lever Bundel is geen slecht product. De ingrediënten in de kuur doen hun werk. Een belangrijk nadeel is wel dat de kuur wat te zwaar is voor veel mensen. Echt niet iedereen verteert de kuur zomaar.

Een handiger alternatief is wellicht om producten te zoeken die los een van de bestanddelen van dit product bevatten. DetoxUltra+ is een uitstekend voorbeeld van een dergelijk product.

Mocht je het niet erg vinden dat je een zware detoxkuur krijgt, dan ga er voor. Je moet je wellicht even over de smaak van de producten heen zetten, maar het resultaat zal er wel zijn.

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleSterrenstof Fatburner Shake Gevaarlijk? Review en Ervaringen
Next articleFitness Boxes Fatburner Weigtloss Review en Ervaringen
natures-finestNature's Finest Gezonde Lever Bundel is geen slecht product. De ingrediënten in de kuur doen hun werk. Een belangrijk nadeel is wel dat de kuur wat te zwaar is voor veel mensen. Echt niet iedereen verteert de kuur zomaar. Een handiger alternatief is wellicht om producten te zoeken die los een van de bestanddelen van dit product bevatten. DetoxUltra+ is een uitstekend voorbeeld van een dergelijk product. Mocht je het niet erg vinden dat je een zware detoxkuur krijgt, dan ga er voor. Je moet je wellicht even over de smaak van de producten heen zetten, maar het resultaat zal er wel zijn.

7 Reacties

 1. Na 2de zwangerschap wil ik graag de extra kilotjes kwijt die zijn blijven plakken. Ik drink graag koffie, ik denk dat dit mij gemotiveerd houd

 2. Ik zou dit product heel graag willen proberen omdat ik na mijn 3de zwangerschap (2jaar geleden) nog steeds niet lekker in mijn vel zit.
  Ik heb al een aantal dingen geprobeerd, maar zonder het gewenste resultaat. Dus ik hoop dat dit wel werkt zoals het beschreven staat.

 3. Als diabeet zijnde is het moeilijk om te diëten omdat er dan schommelingen in je bloedsuikers komen hoe zit dat met deze koffie

 4. Op welke site kan ik het product Okfatburn voor een gezonde lever bestellen voor het bedrag van 22,99 exclusief verzendkosten?
  Vriendelijke groeten,

  Jenny

 5. Ik heb even een vraagje want ik heb de Liver Cleanse en Bio Detox ontvangen.
  Nu staat hier netjes dat ik in ochtend en theelepel Detox moet nemen en in avond Liver Cleanse.
  Maar wanneer neem ik de fatburner dan?
  Kunnen jullie hier antwoord op geven?

  En zijn er voorbeeld menu’s ergens te vinden?
  Ik merk dat ik het lastig vindt om dingen te verzinnen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Ontvang Dagelijks

Gratis Gezonde Afslankrecepten

Gratis Recepten

15987