Natuurgeneeskunde en vitaliteitsverbetering

Stoppen met roken, stress gerelateerde klachten, overgangsklachten, vermoeidheidklachten, hooikoorts, maag en darmklachten, voedingsallergieën, (hoofd)pijnklachten, migraine, burnout, en voedingsintoleranties? Heeft u al eens aan Natuurgeneeskunde en vitaliteitsverbetering gedacht? Naambordje BATC (WinCE)

Natuurgerichte therapeutische behandelingen kennen vijf natuurlijke hoofdprincipes, dit zijn: energie, voeding, drainage, werking van het zenuwstelsel en de psyche. Deze aspecten zijn zeer belangrijk voor een optimale gezondheid, een goed herstel bij ziekte en (sport)letsels. Het zelfherstellend vermogen (het immuunsysteem) is tot zéér veel in staat, mits…. de voorwaarden optimaal zijn. En daar blijkt het in de praktijk nogal eens aan te schorten. Verstoringen op energetisch gebied, vitaminen en mineralen tekorten, langdurige stress, slechte drainage, hebben allen een negatieve invloed op onze cellulaire stofwisseling. Gevolg is het ontstaan van veel Westerse welvaartsziekten!

Is uw interesse gewekt? Dan is een bezoekje aan De praktijk Bilancia de moeite waard. Dit in het Gelderse Barneveld gevestigde centrum voor natuurgeneeskunde en vitaliteitsverbetering wordt met passie en toewijding geleidt door Hannie Spanjaart. Zij is natuurgeneeskundig therapeut, HBO medisch opgeleid en erkend zorgverlener. Enkele van haar specialisaties zijn het succesvol behandelen van spatader- en oedeemklachten in de benen en de behandeling van (chronische en/of acute) rug- nek- en schouderklachten. En als gediplomeerd energetisch therapeut behandeld Hannie problemen op het gebied van de energie in het lichaam. Heel simpel gezegd houdt dit in dat verstoringen in de energiehuishouding van het lichaam opgespoord worden. Deze verstoringen worden d.m.v. ooracupunctuur en homeopatische druppels weer gecorrigeerd. En als u weet dat energie de basis is van alles wat leeft, en dat alle processen in het lichaam aangestuurd worden door energie is het niet moeilijk te begrijpen dat langdurige verstoringen in de energie uiteindelijk kunnen leiden tot allerlei (vage) specifieke fysieke gezondheidsklachten. Hier pakken we de klachten dus aan bij de bron!

Ooracupunctuur is de meest recente (Westerse) ontwikkeling binnen de wereld van de acupunctuur en biedt een scala aan behandelmogelijkheden, daarbij kunt u denken aan: (hoofd)pijnklachten, migraine, burnout, stress gerelateerde klachten, overgangsklachten, vermoeidheidklachten, hooikoorts, maag en darmklachten, voedingsallergieën en voedingsintoleranties.

U kunnen wij u helpen als u wil stoppen met roken. Onze unieke methode met ooracupunctuur/homeopathie geeft zeer goede resultaten! Dit geldt ook voor ons programma om af te vallen: ooracupuntuur + proteinedieet = snel en gemakkelijk vet weg! Voor iedereen die geen naaldjes in de oren wil is er aan alternatief in de vorm van kleine kogeltjes die op het oor geplakt worden.

Wij zijn gevestigd in Barneveld en van maandag tot donderdag geopend van 9 tot 9 uur. Consulten worden vergoed in het aanvullende pakket. Iedere maandagochtend is er een gratis inloopspreekuur van 8.30 tot 9.30 uur voor iedereen.

Voor meer informatie: T. 0342-440028 of praktijkbilancia.nl

1 reactie

  1. Revoltionaire Ontdekking Zorgt Voor Opzienbarende Resultaten Om Snel En Effectief Af Te Rekenen Met ziekten En Aandoeningen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in