De Natuurlijke detox – Irene

Dit gemakkelijk leesbare en toepasbare E-book is om je lichaam te ontgiften. Dit kan als je wilt ook met online begeleiding en samen met anderen via: Reset je lichaam De natuurlijke detox facebook.

De Natuurlijke Detox; Review De Natuurlijke Detox; Ebook Irene Detox vetvrij liggend

Een of twee keer per jaar is het heel belangrijk om je lichaam goed te ontgiften. We leven in een wereld vol vervuiling en ook met de voeding krijgen we dagelijks enorm veel binnen. Het lichaam probeert dit zo goed mogelijk weer te lozen maar dat lukt bij de meesten helaas niet. Teveel afvalstoffen die het lichaam vasthoudt kan heel veel klachten geven zoals:

 1.  Dikker worden
 2. Stressgevoelig
 3. Hoofdpijn
 4. Darmklachten
 5. Leverklachten (pijn rechts onder de ribben)
 6. Huidklachten

Allemaal een teken dat er iets niet goed gaat inwendig

Wanneer we thuis niet poetsen wordt alles stoffig en rommel stapelt zich op totdat je niet meer in het huis kan. Zo gaat dat in het lichaam ook. Als jij verkeerde dingen eet zoals fabrieksvoedsel vol E-stoffen, bestrijdingsmiddelen, genetisch gemanipuleerd, witte bloem en suiker heeft het lichaam een probleem. Je moet weten dat 80% van De supermarkt rommel bevat.. Om je lichaam weer een gezonde nieuwe start te gunnen is het tijd om nu te beginnen met deze natuurlijke detox die je gemakkelijk in je leven kan intrigeren voor de komende 12 weken. Ook wanneer je veel stress hebt heeft het lichaam rust nodig en dat geeft deze detox.

Ontgiften is goed voor je gezondheid

Deze ontgiftingskuur is geschikt voor mensen met lichte gezondheidsklachten, een lichte burn-out, vermoeidheid en overgewicht. Ik heb een programma voorgeschreven van 12 weken waarbij je het lichaam ontgift om zo fris en gezond opnieuw te beginnen zonder diëten. Het lichaam recetten doe je door middel van voeding, beweging en ontspanning.

De kuur van 12 weken heeft verschillende gezondheidsvoordelen:

1) Ontgift je lichaam;
2) Herstelt je zuurbalans;
3) Stofwisseling wordt geactiveerd;
4) Je lever krijgt een ontgiftingsboost;
5) Lichaam krijgt meer voedingsstoffen binnen;
6) Je darmflora wordt hersteld;
7) Je verzadigingsgevoel komt weer terug;
8) Je maag komt tot rust en verkleint;
9) Je verliest gewicht;
10) Klachten verminderen of verdwijnen;
11) Je bijnieren komen tot rust;
12) Hormonen komen in balans;
13) Je bouwt conditie en spieren op:
14) Je eetgewoontes veranderen positief;
15) Je wordt weer bewuster van je lichaam;

Reken af met Overgewicht

In dit mooie Natuurlijke detox E-book leg ik je uit waardoor je dikker of moe wordt. Ook hoe de lever uit balans kan raken en wat een negatief effect verzuring heeft op het lichaam.

Mijn advies is: STOP MET LIJNEN GA GEZOND ETEN maar begin met een schoon lichaam

Er staat in waarom hormonen als insuline en leptine dik maken en waarom teveel salades en zuidvruchten met yoghurt en muesli kan leiden tot een uitgeputte milt. Hierdoor kun je het koud krijgen, dikker worden en erg moe worden. Ook staat in het e-book hoe je na de detox moet gaan eten.

 

Wat kun je verwachten van deze resetkuur?

12 weken lang ga je anders eten waardoor je lichaam eindelijk eens goed kan ontgiften (kortere ontgiftingen hebben veel minder resultaat want een lichaam heeft minimaal 3 maanden nodig om te vernieuwen). Anders eten is niet moeilijk. Je eet op zich wel redelijk normaal, maar je laat alles weg wat het ontgiftingssysteem blokkeert. Ook ga je meer bewegen en leer ik je hoe je gemakkelijk kan ontspannen. Zoals een doucheritueel enz.

Natuurlijke detox stap voor stap

De eerste maand ga je afbouwen van bepaalde producten en stap je over op gezonde voeding waar plantaardige producten op de voorgrond staan, maar wel mag je met mate dagelijks dierlijke producten eten (als je vegetariër bent is dat ook prima). Dan ga je 2 weken strenger worden waarbij je helemaal geen dierlijke producten meer eet en geen granen. Dus groente en plantaardige eiwitproducten staan centraal samen met een smoothy en superfood (als dit te moeilijk is of bij een burn-out kan je dit gedeelte ook weglaten). Dan ga je 6 weken weer langzaam opbouwen naar een gezond voedingspatroon waarbij je leert wat gezonde voeding inhoudt. Ook besteed ik aandacht hoe je na deze detox kuur het beste kunt eten. Er staan heerlijke en gemakkelijke recepten in voor tijdens en na de detox.

Daarnaast krijg je advies om je darmflora te stimuleren en je tekorten aan te vullen, wat ook een zeer belangrijk onderdeel is in deze detox.

Inhoudsopgave “De Natuurlijke Detox”

 • Even voorstellen
 • Inleiding
 • De voordelen van de resetkuur
 • Wat kun je verwachten van deze reset kuur
 • Overgewicht.
 • Stress en overbelaste bijnieren (wat maakt jou moe)
 • De zuurbalans
 • Suikerspiegelschommelingen en insuline
 • Trage stofwisseling door leptine tekorten
 •  Nooit meer een opgeblazen gevoel
 •  De resetkuur (uitleg)
 • Eten na de resetkuur
 • Voedingstips op een rijtje
 • Beweging
 • Tijd voor jezelf
 • Positief denken
 • Creativiteit
 •  Nawoord
 • De recepten

Het is een gemakkelijk lees en begrijpbaar boek zonder moeilijke woorden, recepten of producten. Alles is goed haalbaar ook als je nog nooit met voeding bezig bent geweest. Maar ook zeker een duidelijk pen fijn boek voor mensen die al lang met voeding bezig zijn.

Gratis Online Begeleiding

Deze detox gaat gepaard met een facebook waar je altijd in contact staat met mij Irene de auteur van het E-book.

 

Gezonde Groeten,

irene

1 reactie

 1. Hallo Irene, ik ben een vrouw van 68 jaar en kan niet zo goed overweg met de computer. Nou is mijn vraag of het boek natuurlijke detox ook als fysiek boek te bestellen is? Ik lees liever een boek in de hand dan op de computer.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in