Home Dieet Categorie Caloriearme Diëten Negatieve Calorieën Pro No Kcal Dieet

Negatieve Calorieën Pro No Kcal Dieet

De naam van het negatieve calorie dieet kan misleidend overkomen. Er bestaat niet zoiets als negatieve calorieën. Deze manier mag overigens niet verward worden met het Pro Ana No Kcal dieet.

De naam van het dieet is afkomstig van het feit dat het netto resultaat van wat je eet meer energie kost om te verbranden dan dat je binnenkrijgt. Met andere woorden: De verbranding kost meer calorieën dan dat het oplevert.

Het idee achter dit dieet is dat als je bijvoorbeeld een appel eet die 50 calorieën bevat, het meer energie kost voor je lichaam om alle voedingsstoffen uit de appel te halen dan de appel je oplevert. De daadwerkelijke hoeveelheid calorieën die je verbrandt is per persoon verschillend. Er wordt beweerd dat het zelfs wel tot 150% meer verbrandt dan dat diezelfde appel bevat. Dat houdt dus in dat je 25 calorieën verbrandt per gegeten appel.

Jouw Ervaring

Wat is jouw ervaring met het Pro No Kcal Negatieve Calorieën Dieet? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

2 Reacties

  1. Ik hoorde vandaag over het Pro No Kcal Dieet en vraag me af of het werkt. Zijn er al mensen die ervaring hebben? tips zijn welkom.

    Monique

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Ontvang Dagelijks

Gratis Gezonde Afslankrecepten

Gratis Recepten

15987