NewFigure Clinics Review

Het NewFigure dieet is een afslankbehandeling. Je kunt er zelf voor kiezen of je de coaching bij een afslankkliniek van NewFigure wil volgen of online met telefonische en email begeleiding. Op deze pagina kun je onze review lezen.

ketox24 korting

Wat is NewFigure?

Als je last hebt van overgewicht dan kan NewFigure je helpen met afslanken. Er zijn verschillende programma’s beschikbaar die je helpen om je streefgewicht te bereiken. Het afslanken verloopt door middel van een persoonlijk dieetplan. Dit dieetplan is gebaseerd op een vet- en suikerarm dieet voor een snelle en doeltreffende figuurcorrectie. Naast het dieetplan ontvang je ook voedingssupplementen. De gebruikte aminozuren staan bekend om hun weerstand verhogende werking; je blijft gezond en energiek, terwijl je tegelijkertijd slanker wordt. Ze zorgen voor het behoud van de spiermassa en bevorderen de afbraak van vet. NewFigure maakt geen gebruik van Shakes of maaltijdvervangers. Tijdens het dieet blijft je gewoon eten en mag je drie hoofdmaaltijden en drie tussendoortjes. NewFigure NewFigure Clinics Review Newfigure

Naast een uitgebreid programma met persoonlijke begeleiding heeft NewFigure ook RecoverKits. Deze kun je gebruiken om gewicht te verliezen als je al een uitgebreid programma hebt gevolgd bij NewFigure. Er zijn vier verschillende soorten RecoverKits, allen met hun eigen werking en functie.

Koningin Maxima Dieet

Verschillende bronnen bevestigen dat Koningin Maxima haar slanke lijn ook aan Aminozuren te danken heeft. Ze is verschillende keren gespot bij een aminozuur afslank kliniek in Den Haag. Onder ander RTL Boulevard heeft hier onlangs een item over gemaakt. Om die reden wordt een aminozuur afslankkuur ook wel het Maxima Dieet genoemd.

Voor wie is het NewFigure dieet?

In principe kan iedereen die gewicht moet verliezen bij NewFigure terecht. Of je nu iemand bent die gewicht moet verliezen omdat je te (licht) overgewicht hebt of omdat je een bepaald doel moet halen voor het sporten, het is beide mogelijk.

Heb je medische klachten of slik je medicatie? Ook dan kun je zonder problemen beginnen met het dieet en de supplement. Raadpleeg bij twijfel wel eerst je huisarts.

Hoe ziet een dag eruit?

Je begint in de ochtend met een ontbijt waarbij je brood vervangt door crackers. Niet iedere cracker is hier geschikt voor. Tijdens de intakegesprek ontvang je een uitgebreide voedingslijst waarop precies de producten vermeld staan die je wel en niet mag eten en krijg je te horen hoeveel je mag eten. Als tussendoortje kun je denken aan een stuk fruit met zuivel. Ook hier zijn niet alle producten geschikt voor. Een avondmaaltijd bestaat uit vlees, vis of een vegetarisch product met onbeperkt groente en zilvervliesrijst, volkorenpasta etc. Aardappels zijn tijdens het dieet niet toegestaan.

Het voordeel is dat je niet apart hoeft te koken voor de overige gezinsleden, zij kunnen gewoon mee eten met de avondmaaltijd waardoor je niet het idee heeft op dieet te zijn. Je gaat alleen anders en op een verantwoorde manier eten. Je zult merken dat er meer is dan aardappels, vlees en groenten.

NewFigure Korting

Regelmatig zijn er Kortingcodes Actief voor NewFigure. Wij houden je hier graag van op de hoogte. Op dit moment zijn er geen kortingcodes actief. Wel is er een actiecode die goed is voor 10 euro op het SlimPlus Afslank Pakket dat identieke supplementen bevat.

De NewFigure RecoverKit

De RecoverKit van NewFigure is een thuisprogramma om in twee weken drie tot vijf kilogram af te vallen. Wil je meer persoonlijke begeleiding en ondersteuning of heb je specifiek medicijngebruik dan kun je een bezoek te brengen aan een vestiging van NewFigure. De RecoverKit bestaat uit een behandelplan, het zogeheten “RecoverKit Foodplan” en een Reïntegratie recept waarmee je het jojo-effect en voortijdig aankomen voorkomt. Ook ontvang je voor de behandelingsduur van twee weken voedingssupplementen. NewFigure NewFigure Clinics Review Newfirure logo

De RecoverKit is ook geschikt voor hen die al eens een uitgebreide kuur in de kliniek achter de rug hebben. Tijdig gebruik van de RecoverKit voorkomt dat men opnieuw langdurig behandeld moet worden om een groot aantal kilo’s kwijt te raken. Indien je meer kilo’s wilt afvallen over een wat langere periode raden wij u de NewFigure behandeling bij één van onze klinieken aan of je kunt uiteraard meerdere RecoverKits aanschaffen om zo op je streefgewicht te komen. Bestel de RecoveryKit.

Vier Varianten

Er zijn vier verschillende soorten RecoverKit’s. De Basis, Plus, Zomer en Totaal. De Recovery Kit Plus bevat als extra de vetblokkers. De Vetblokkers zijn er alleen voor als je je niet aan het Personal Foodplan kunt houden, bijvoorbeeld als je uit eten gaat of op vakantie bent. Je neemt 1 vetblokker in voordat je gaat eten en 1 vetblokker na het eten. Bekijk alle NewFigure Recovery Kit’s.

Controle in de kliniek of online?

In de kliniek

Je gaat afvallen en komt wekelijks terug voor controle van je gewicht. Bij iedere controle worden een aantal gegevens vastgelegd. Als eerste het gewicht dat je bent verloren tijdens het afvallen. Vervolgens zullen er ook gegevens zoals je Body Mass Index (BMI), vetpercentage, vochtpercentage en bloeddruk worden bepaald. NewFigure bewaakt de voortgang tijdens het afvallen. Verder is er ook de gelegenheid voor eventuele vragen. Op basis van de voortgang wordt het dieet aangepast.

Online

Het grote verschil met de begeleiding in de kliniek is het feit dat je jezelf moet wegen. Iedere week wordt je gebeld door een persoonlijke coach om te bespreken wat de voortgang is en of je nog vragen heeft of tegen problemen aanloopt. Zeker voor mensen met weinig tijd of die net iets te ver weg wonen is dit een goede oplossing. Je hebt hier wel de juiste discipline voor nodig.

Overige Producten

Naast de supplementen wordt New Figure Total Body Cleanse. geadviseerd door NewFigure. Dit is de perfecte ontslakkingskuur voor tijdens de start of herstart van het NewFigure dieet. Total Body Cleanse is ook geschikt als je langere tijd bezig bent met het NewFigure dieet of wanneer je al op gewicht bent. NewFigure Total Body Cleanse verwijderd je lichaamsafvalstoffen in met name je darmen en lever en voorkomt de opslag van nieuwe afvalstoffen.

Ga je uit eten of heb je geen invloed op datgene wat je gaat eten, maak dan gebruik van vetblokkers. Vetblokkers bestaan uit Liposan. Dit is een effectief natuurlijk middel, dat voorkomt dat vetten worden opgenomen uit de voeding.

Tijdens het volgen van het dieet is het verstandig een multivitamine te slikken.
De NewFigure multivitamine-capsules bevatten een hoge dosering vitaminen en zijn zeer rijk aan anti-oxidanten. Je weerstand blijft hierdoor tijdens de afslankbehandeling op niveau.

Wordt je huid iets minder strak doordat je afvalt, dan kun je gebruik maken van de slimming gel. Dit is een afslankende gel met het wetenschappelijk bewezen REGU®-SLIM extract. NewFigure Sliming gel is hydraterend, verfrissend en verkoelend met vier afslankende effecten:

 • Anti cellulite reductie met maximaal 34% in 56 dagen.
 • Je huid wordt verstevigd en geëgaliseerd.
 • De zichtbaarheid van cellulite wordt verminderd.
 • Verjongend effect op de huid.

NewFigure heeft nog een aantal andere producten in het assortiment die ervoor zorgen dat het afvalproces vergemakkelijkt wordt. Hierbij kun je denken aan de Pam spray, de saladedressing van Kesbeke, de Acai Green Tea. Ook ontvang je een menusuggesties van je coach en regelmatig worden er recepten verstrekt. bekijk een aantal voorbeelden van NewFigure Recepten.

Is NewFigure Effectief?

Belangrijkste onderdeel van het NewFigure dieet is het supplement op basis van aminozuren. Voordat we ingaan op de effectiviteit hiervan, is het wellicht handig om even uit te leggen wat aminozuren zijn.

Aminozuren zijn belangrijke bouwstenen voor eiwitten. Sommige van deze bouwstenen worden door ons lichaam zelf aangemaakt. Andere aminozuren komen niet van nature in ons lichaam voor en moeten we dus binnenkrijgen uit voeding. De eiwitten die worden gemaakt uit de aminozuren hebben een positief effect op je lichaam, voornamelijk als je gewicht aan het verliezen bent. NewFigure NewFigure Clinics Review Newfigure appel

Sommige aminozuren hebben direct een positieve invloed op de vetverbranding. Een voorbeeld hiervan is l-carnitine (bron). Het is dan ook niet voor niets dat bewezen is dat l-carnitine je helpt om gewicht te verliezen (bron). Als mooie extra zorgt dit aminozuur er ook nog voor dat je meer spiermassa krijgt. Dit is van belang om het jojo-effect tegen te gaan. Meer spiermassa betekent immers dat je meer caloriëen verbrandt, ook als je niet sport. L-arginine is een ander aminozuur dat een positief effect heeft op de spiermassa (bron).

Vertakte-keten aminozuren zijn een van de meest gebruikte aminozuren in afvalsupplementen. Dit is omdat deze een positief effect hebben op je insulinespiegel als je aan het afvallen bent (bron). Dit heeft als voordeel dat je minder schommelingen in je bloedsuikerwaarden hebt. Hierdoor is de kans weer kleiner dat je gaat snacken. Glutamine is een ander aminozuur dat hetzelfde effect heeft (bron).

Daarnaast bevat NewFigure nog een aantal vitaminen die een positief effect hebben op je lichaam. Zo zitten er vitamine B3 en B6 in het supplement. Deze zorgen er onder andere voor dat je je fitter voelt en dat de stofwisseling van koolhydraten en vetten wordt verbeterd.

NewFigure biedt naast de supplementen met aminozuren ook begeleiding aan op een van de 9 vestigingen in de Regio Den Haag. Tijdens deze begeleidingssessies krijg je persoonlijke begeleiding en een voedingsplan dat bij jou past. Ook is het mogelijk om online begeleiding te volgen.

Omdat de supplementen op basis van aminozuren zo populair zijn, zijn er steeds meer vergelijkbare supplementen op de markt gekomen. Voorbeelden hiervan zijn het goedkopere Timfit Aminoslank en Slimplus.

Wat kost NewFigure?

NewFigure kost €24 euro per week. Je krijgt hiervoor supplementen en eventueel coaching op locatie. Je kunt gratis een intake krijgen bij een van de negen vestigingen in de omgeving van Den Haag en Leiden. Met €24 per week is NewFigure vrij duur, op jaarbasis ben je meer dan €1200 kwijt.

Inbegrepen zijn:

– Het persoonlijke voedingsplan.
– Aminozuren voor 1 week: die uw hongergevoel tegen houden, spieren behouden, verhoogde vetafbraak verzorgen en meer energie en fitheid geven.
– Gratis intakegesprek +/- 45 minuten per telefoon of in de kliniek Zoetermeer.
– Gratis wekelijkse telefonische / kliniek coaching.
– Reïntegratie is uiteraard ook voor de afbouw inbegrepen.

Als u normaal na 2 weken al stopt door gezondheidsredenen kan ik u melden, dat dit tot de gezondste methodes op afslankgebied behoord

Naast de coaching krijg je ook een voedingsplan met daarin recepten die je gedurende de week kunt eten. De recepten die je krijgt zijn gebaseerd op een eiwitrijk dieet. Tegelijkertijd zijn de recepten laag in koolhydraten en vetten.

Het dieet van NewFigure legt de nadruk op een persoonlijke voedingsplan dat samen met u wordt opgesteld per telefoon (online behandeling) of in de kliniek (kliniek behandeling. De klinieken zitten in Zoetermeer en Rijswijk.

In de kliniek kunnen wij een bodyscan uitvoeren met de nieuwste Tanita MC-780 MA voor een analyse van o.a. vetmassa, spiermassa en echte leeftijd bepaling. Dit wordt gedaan met een vernieuwde weegschaal die met 98% nauwkeurigheid werkt en per lichaamsdeel een weergave geeft van de waarden van vet, vocht en spier.

Het persoonlijke voedingsplan bestaat uit eiwitrijk voeding, zoals: kip, vis, vlees, crackers, volkoren pasta’s, zilvervlies rijst, meergranen wraps, groenten en fruit.

De voedingsindeling is 6x eten per dag, waarvan 3 normale maaltijden en 3 fruit tussendoortjes. Uiteraard veel water drinken of andere mogelijkheden met 0,5 liter yoghurt of kwark.

U gebruikt bij NewFigure ook de Aminocomplex. Deze voedingssupplementen hebben de volgende effecten:

• Geen hongergevoel
• Geen verlies van spiermassa
• Verminderd cellulite
• Verhoogd de vetverbranding
• Meer energie en fitheid

Uw gemiddelde reductie is 1 kilo vetmassa per week.
Overigens is de nabegeleiding gratis, zodat op uw streefgewicht blijft.

Voordelen van NewFigure?

NewFigure pakt overgewicht op meerdere manieren aan. Aan de ene krijg je aminozuren waarvan bewezen is dat ze het afvallen ondersteunen. Aan de andere kant krijg je recepten die lekker en gezond zijn. Als derde krijg je online of in een van de vestigingen persoonlijke begeleiding van een NewFigure coach.

Deze combinatie van aanpakken werkt erg effectief en veel mensen vallen dan ook af. Veel mensen die eerder geprobeerd hebben af te vallen merken vooral dat het supplement goed helpt.

Nadelen van NewFigure

Als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding met een coach van vlees en bloed, dan is NewFigure een uitstekende keuze. Helaas heeft het bedrijf alleen maar een paar vestigingen in de omgeving van Den Haag.

Voor online begeleiding betaal je bijna net zo veel. Dan wordt NewFigure een beetje duur in vergelijking met andere supplementen als Timfit Aminoslank en Slimplus. Deze supplementen bieden ook online coaching en voedingsplannen. Bovendien is de samenstelling van deze supplementen hetzelfde als het supplement van NewFigure.

Het NewFigure dieet is absoluut gezond zonder maaltijdvervangers en wordt ondersteund door vele specialisten en interne voedingsdeskundigen. Wij controleren nieuwe trends en indien geschikt voegen we deze toe na een grondige analyse.

U vindt op onze voedingslijst, die iedere client krijgt geen halfvolle producten. U bent helaas verkeerd geïnformeerd.
Advies op maat wordt gegeven tijdens een intakegesprek, waarin direct duidelijkheid wordt gegeven over het beste voedingsplan dat past bij de levensstijl. U denkt toch niet dat onze koningin dit niet van te voren laat controleren?

Advies en succes is altijd maatwerk en daar is NewFigure sterk in voor iedere client die (medisch) verantwoord wilt afvallen.

Conclusie

NewFigure is een prima benadering om af te vallen. De combinatie met een supplement met aminozuren, begeleiding en een voedingsplan werkt goed. Tenzij je in de gelegenheid bent om naar een vestiging van NewFigure te gaan, en dat ook wilt, is het programma wel aan de dure kant.

Alternatieven zoals Timfit Aminoslank en Slimplus bieden een programma dat gebaseerd is op dezelfde principes, met een vergelijkbaar supplement, voor veel minder geld. Ook hier krijg je gratis online coaching en een voedingsplan. Je behaalt dan dezelfde resultaten voor minder geld.

Wat is jouw ervaring met NewFigure Laat een reactie achter.

Gezonde Groeten,

NewFigure NewFigure Clinics Review Drs miriam amstel

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringBio Kult Probiotica Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenBIO HCG Spray en Tabletten Review
newfigureIn de gloriejaren heeft NewFigure ruim 95.000 klanten succesvol behandeld met persoonlijke begeleiding. Afvallen met persoonlijke begeleiding levert daadwerkelijk resultaat op, bleek destijds uit het klanttevredenheids-onderzoek van NewFigure. NewFigure is een prima benadering om af te vallen. De combinatie met een supplement met aminozuren, begeleiding en een voedingsplan werkt goed. Tenzij je in de gelegenheid bent om naar een vestiging van NewFigure te gaan, en dat ook wilt, is het programma wel aan de dure kant.

19 Reacties

 1. In 2018 met Newfigure begonnen. Uiteindelijk -7 kg in ca 6 maanden. Mijn man – 20 kg in dezelfde tijd. Na stoppen ongeveer 6 maanden op gewicht gebleven. Daarna weer aangekomen ondanks hetzelfde eetpatroon. Opnieuw met Newfigure gestart . Het resultaat is 0. Dit programma werkt niet meer. Helaas….

 2. Het NewFigure dieet is absoluut gezond zonder maaltijdvervangers en wordt ondersteund door vele specialisten en interne voedingsdeskundigen. Wij controleren nieuwe trends en indien geschikt voegen we deze toe na een grondige analyse.

  U vindt op onze voedingslijst, die iedere client krijgt geen halfvolle producten. U bent helaas verkeerd geïnformeerd.
  Advies op maat wordt gegeven tijdens een intakegesprek, waarin direct duidelijkheid wordt gegeven over het beste voedingsplan dat past bij de levensstijl. U denkt toch niet dat onze koningin dit niet van te voren laat controleren?

  Advies en succes is altijd maatwerk en daar is NewFigure sterk in voor iedere client die (medisch) verantwoord wilt afvallen.

 3. Het NewFigure dieet is ongezond en het gaat in tegen de richtlijnen van de gezondheidsraad! Geen halfvolle fabrieksprodukten, baksprays, halve mayonaise en dat soort onzin. Mijn advies aan deze club: niet zo arrogant en verander je dieet voordat de media erachter komen dat Maxima en vele anderen een ongezond dieet volgen met alle gevaren die dat met zich mee kunnen brengen.

 4. Er wordt gezegd door new figure dat je het vergoed krijgt zonder verwijsbrief. Dit is in ieder geval niet het geval bij CZ. Hier moet je wel degelijk een verwijsbrief van een arts overleggen.

  • Beste Mo,

   Het klopt dat bij CZ er altijd een verwijsbrief noodzakelijk is. Een zorgverzekeraar die werkt met een Directe Toegankelijkheid Diëtetiek (DTD) dan heeft u dit niet nodig. In 2015 geldt de regel dat er een medische indicatie met diagnose code dient te worden bepaald. Dit wordt met u besproken, tijdens het gratis intakegesprek.

  • Beste mevrouw Murat,

   Zover het wellicht nog interessant voor u is wordt het dieet ook voor 12 weken vergoed door uw zorgverzekering zonder verwijsbrief!

 5. Ok ik heb een vraag, krijg je capsules of iets anders en hoeveel val je af in een maand tijd en waar zijn de vestigengen ook in rotterdam en wat kost t

  • Beste mevrouw Murat,

   Het dieet van NewFigure legt de nadruk op een persoonlijke voedingsplan dat samen met u wordt opgesteld per telefoon (online behandeling) of in de kliniek (kliniek behandeling. De klinieken zitten in Zoetermeer en Rijswijk.

   In de kliniek kunnen wij een bodyscan uitvoeren met de nieuwste Tanita MC-780 MA voor een analyse van o.a. vetmassa, spiermassa en echte leeftijd bepaling. Dit wordt gedaan met een vernieuwde weegschaal die met 98% nauwkeurigheid werkt en per lichaamsdeel een weergave geeft van de waarden van vet, vocht en spier.

   Het persoonlijke voedingsplan bestaat uit eiwitrijk voeding, zoals: kip, vis, vlees, crackers, volkoren pasta’s, zilvervlies rijst, meergranen wraps, groenten en fruit.

   De voedingsindeling is 6x eten per dag, waarvan 3 normale maaltijden en 3 fruit tussendoortjes. Uiteraard veel water drinken of andere mogelijkheden met 0,5 liter yoghurt of kwark.

   U gebruikt bij NewFigure ook de Aminocomplex. Deze voedingssupplementen hebben de volgende effecten:

   • Geen hongergevoel
   • Geen verlies van spiermassa
   • Verminderd cellulite
   • Verhoogd de vetverbranding
   • Meer energie en fitheid

   Uw gemiddelde reductie is 1 kilo vetmassa per week.
   Overigens is de nabegeleiding gratis, zodat op uw streefgewicht blijft.

 6. Hallo, vandaag heb ik me opgegeven voor een gratis intakegesprek.
  Ik wil heel graag 18 kilo afvallen, maar ben vaak genoeg na 2 weken al weer mijn motivatie kwijt en word altijd ziek na een afslakpoging. Toch ben ook benieuwd wat mij dit gaat kosten, want er staat niets op de site.

  • Beste mevr Aynur,

   – De kosten online zijn €18,- per week en dat is een all in prijs voor NewFigure.
   – De kosten in de kliniek zijn €20,- per week en dat is ook een all in prijs.

   Inbegrepen zijn:

   – Het persoonlijke voedingsplan.
   – Aminozuren voor 1 week: die uw hongergevoel tegen houden, spieren behouden, verhoogde vetafbraak verzorgen en meer energie en fitheid geven.
   – Gratis intakegesprek +/- 45 minuten per telefoon of in de kliniek Zoetermeer.
   – Gratis wekelijkse telefonische / kliniek coaching.
   – Reïntegratie is uiteraard ook voor de afbouw inbegrepen.

   Als u normaal na 2 weken al stopt door gezondheidsredenen kan ik u melden, dat dit tot de gezondste methodes op afslankgebied behoord.

 7. Beste Denise,

  U kunt het beste het dieet starten, doormiddel van de online afslankmethode van NewFigure.

  De voeding is gebaseerd op maatwerk op basis van uw levenstijl.
  Tijdens een telefonisch intakegesprek van 45 min wordt u alles duidelijk uitgelegd.

  De voeding is gebaseerd op:

  – Eiwitrijke voeding: kip, vis, vlees, pasta, rijst, wraps, groenten, fruit enz – Geen shakes of andere vervangers!
  – Veel drinken.
  – Aminozuren om de ontwenning tegen te gaan, zonder honger en met een verhoogd vetafbrekend effect met behoudt van de spieren.

  Een recoverkit is normaliter bedoeld voor maximaal 5 kilo.
  De online begeleiding is ook juist voor nieuwe cliënten en met een gratis intakegesprek.

  Mvg,

  Team NewFysic

 8. Hallo

  Hiervoor heb ik cambridge gedaan en was 11kg afgevallen 2jr geleden.
  Heb veel dieten geprobeerd maar van die val je echt goed af. Nu vroeg ik me af zijn er meer mensen met dit dieet begonnen of ervaringen? Want zou het wel willen proberen. Wil 10kg afvallen en welke recoverkit moet ik dan gebruiken? En wat moet ik er bij eten ? Dat kan ik niet Zo gemakkelijk vinden op internet.

  Mvg,

 9. Is er nog een vestiging in Rotterdam van de New Figure Clinic?
  En zo ja, wat is het adres en telefoonnummer?
  Met vriendelijke groet.

 10. Als echte Bourgondiër dacht ik dat het voor mij onmogelijk was om op een, voor mij, acceptabele manier af te vallen, maar het tegendeel was waar.

  Door gebruik te maken van de supplementen (tegen de honger) en de wekelijkse weegmomenten, ben ik door de eerste fase heengekomen. Na mij nu een maand aan het dieet gehouden te hebben, ben ik ruim 7 kilo lichter!

  Ik kan het iedereen aanraden! Zelf mijn wijntje werd mij niet onthouden.

  De begeleiding is professioneel maar tevens zeer klantvriendelijk.

 11. Iedereen een mooi en hopelijk gezond 2009.
  NewFigure viert dit jaar zijn 5 jarige bestaan.
  Met voor iedereen leuke aanbiedingen met de produkten die we verkopen.
  Leuker kunnen we het niet maken.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in