NewFysic Review en Ervaringen

NewFysic is een afslankmethode dat al ruim 10 jaar bestaat. Deze dieetmethode werd bedacht door een medicus voor personen die op een gezonde en blijvende manier willen afvallen. NewFysic combineert het gebruik van aminozuren om af te slanken met één op één coaching.

slimplus korting

De NewFysic Metode

De methode bestaat daarom dus ook uit drie belangrijke onderdelen:

  1. één op één coaching,
  2. aminosupplementen en
  3. een gezond en lekker voedingsplan.

Op dit moment zijn er 25 verschillende NewFysic vestigingen waar je je kan inschrijven. Bij de intake word je gewogen en gemeten. Wat wordt er allemaal gemeten? Je BMI, bloeddruk en vocht- en vetpercentage. Hierna wordt je programma op maat gemaakt. Vervolgens is het de bedoeling dat je elke week langskomt bij je coach om te wegen en de resultaten te bespreken. Je doet dit tot je je streefgewicht heb bereikt. De supplementen bouw je af zodra je je streefgewicht hebt bereikt.

Voor wie is NewFysic geschikt?

Het leert mensen hoe ze hun eetpatroon kunnen veranderen zonder teveel beperkingen en regels. Een gezonde eetgewoonte is nog altijd 1 van de belangrijkste manieren om af te vallen en slank te blijven.

newfysic supplementen
newfysic supplementen

De mothode is dus een prima afslankmethode voor personen die graag op een gezonde manier willen afvallen. De programma’s zijn op maat gemaakt waarbij je gewicht, bmi en dergelijke als basis zijn gebruikt. Dit maakt NewFysic geschikt voor iedereen die op een verantwoorde manier wil afvallen.

Is NewFysic Effectief?

Het is een dieet dat gebaseerd is op supplementen met aminozuren. Dit zijn bouwstenen waar je lichaam eiwitten van kan maken. Deze eiwitten hebben vervolgens weer een positief effect op je lichaam, voornamelijk als je gewicht aan het verliezen bent.

Zo hebben vertakte-keten aminozuren een positief effect op je insulinespiegel als je gewicht aan het verliezen bent (bron). Dit is erg gunstig omdat schommelingen in de insulinespiegel kunnen zorgen voor een hongergevoel. L-carnitine is een ander aminozuur dat een positieve invloed heeft op gewichtsverlies (bron). Het innemen van supplementen met l-carnitine zou er niet alleen voor zorgen dat je meer spiermassa krijgt, maar het heeft ook een positieve invloed op vetverbranding (bron).

Een extra ingrediënt in de supplementen van NewFysic is pysllium. Dit is een vezel van een plant die vooral in India voor komt. Ook van deze voedingsvezel is bekend dat er een stimulerende werking van uit gaat op het gebied van gewichtsverlies (bron). Daarnaast heeft psyllium nog veel andere voordelen, zoals  een positief effect op de stoelgang.

Omdat aminozuren een positieve invloed hebben op het gewichtsverlies zijn er de laatste jaren tal van verschillende supplementen op de markt gekomen. Vrijwel alle supplementen laten hele goede resultaten zien. Voorbeelden van vergelijkbare supplementen zijn Timfit Aminoslank en Slimplus.

Naast de supplementen met aminozuren ook begeleiding aan op een van de 25 vestigingen. Tijdens deze begeleidingssessies krijg je persoonlijke begeleiding en een voedingsplan dat bij jou past. Voor deze begeleiding moet je extra betalen.

Aminozuren

Het afslanken werkt op basis van Aminozuren. Verschillende bronnen bevestigen dat Koningin Maxima haar slanke lijn ook aan Aminozuren te danken heeft. Ze is verschillende keren gespot bij een vestiging van NewFysic in Den Haag. Onder ander RTL Boulevard heeft hier een item over gemaakt. Lees alles over het dieet waar Maxima mee is afgevallen.

NewFysic BackOnTrack Programma

Speciaal voor klanten die langer dan 3 maanden geleden het reguliere NewFysic programma hebben gevolgd hebben we ons BackOnTrack programma vernieuwd! Het BackOnTrack programma bevat alles wat je nodig hebt om verantwoord en gezond af te vallen: een nieuw voedingsplan op maat, speciale supplementen ter ondersteuning, de boodschappenlijst met producten die bij het vernieuwde BackOnTrack programma passen, nieuwe recepten én uiteraard de beste ondersteuning van jouw coach.

Tijd voor actie? Get BackOnTrack!

Wil jij graag een paar overtollige kilo’s kwijt die er onverhoopt toch weer aangekomen zijn? Boek dan nu jouw intake als bestaande klant en laat je informeren over ons vernieuwde programma. We beloven dat je wederom heerlijk zal eten, weinig honger ervaart, uiteraard de beste begeleiding krijgt en zo weer lekker in je vel kom

Wat zijn de Kosten van NewFysic?

Voor een verpakking met 42 capsules (voldoende) voor een week, betaal je €27 euro. De coaching kun je er eventueel los bij kopen. Je kunt eerst een gratis intake nemen op een vestiging bij jou in de buurt. Daarna betaal je per week een bepaald bedrag. Het is ook mogelijk om online coaching te kopen, maar dat is niet goedkoper.

NewFysic Recepten

De juiste voeding is essentieel tijdens een dieet. De recepten die NewFysic adviseert hebben een koolhydraatarme basis en bevatten geen suiker. Er worden veel eiwitrijke producten gebruikt zoals kipfilet en zalm. Wil je een indruk krijgen van welke producten toegestaan zijn? Download dan de boodschappenlijst. Op deze pagina kun je een aantal voorbeeldrecepten vinden.

Voordelen

NewFysic is een effectief afslankpakket dat gewichtsverlies op meerdere gebieden aanpakt. Het grote voordeel van dit plan vind je in de persoonlijke begeleiding die je krijgt. En dit gebeurt niet per email of telefoon. Nee, het contact met je coach is echt face-to-face. Je mag elke week bij 1 van de vele vestigingen van NewFysic langs om je coach te spreken. Tijdens deze gesprekken word je weer gemeten en gewogen. De resultaten neemt je begeleider dan met je door. Voor sommige mensen is deze aanpak waardevol.

Bovendien schrijft NewFysic geen hongerdieet voor. Je eet gezond en je eet voldoende. Het is geen crashdieet waar je met heel weinig calorieën door de dag heen moet.

Nadelen

De begeleiding is lekker persoonlijk, echter wilt niet een ieder elke week bij de coach op bezoek. Een persoon met een drukke schema zou toch liever per telefoon of de chat begeleid willen worden. Bovendien is er in hele grote delen van Nederland geen vestiging  om de hoek. In het noorden van Nederland is er bijvoorbeeld alleen maar een vestiging in Groningen.

newfysic-pakket
newfysic-pakket

Het grootste nadeel van het programma is wellicht nog wel de prijs. Timfit Aminoslank en Slimplus zijn voorbeelden van supplementen die een identieke samenstelling hebben aan de supplementen van NewFysic. De prijs van deze supplementen is een stuk lager. Daarnaast krijg je ook bij deze supplementen een voedingsplan. Tot slot kun je ook hier gratis en vrijblijvend advies aanvragen bij een van de coaches. Dit kan op elk moment van de dag, dus ook juist op de momenten waarom je het even moeilijk hebt.

Conclusie

NewFysic heeft een drietrapsraket ontwikkeld waarmee het mogelijk is om veel gewicht te verliezen. Je maakt gebruik van supplementen met aminozuren en volgt een voedingsplan. Tot slot krijg je persoonlijke begeleiding. Deze combinatie is erg effectief, maar met een prijs van ongeveer €27 euro per week (meer dan €1400 per jaar) behoorlijk duur. Vervolgens komt hier nog de prijs voor de eventuele coaching overheen.

Alternatieven zoals Timfit Aminoslank en Slimplus hebben supplementen met een identieke samenstelling. Ook bij deze programma’s krijg je een voedingsschema en is er de mogelijkheid om gratis coaching aan te vragen. De resultaten van NewFysic zijn zeker goed, maar de prijs is te hoog vergeleken met die van de concurrentie.

Wat is jouw ervaring met NewFysic? Laat een reactie achter.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele waardering
Vorig artikelKetorevolutie Review en Ervaringen
Volgend artikelPioppi Dieet Review en Ervaringen
newfysicNew Fysic is ideaal voor iedereen die niet zelf de discipline heeft om de knop om te zetten. Heb je behoefte aan afvallen onder begeleiding, en ben je bereid om hiervoor te betalen? Dan is New Fysic een goede methode om je doel te bereiken. NewFysic heeft een drietrapsraket ontwikkeld waarmee het mogelijk is om veel gewicht te verliezen. Je maakt gebruik van supplementen met aminozuren en volgt een voedingsplan. Tot slot krijg je persoonlijke begeleiding. Deze combinatie is erg effectief, maar met een prijs van ongeveer €27 euro per week (meer dan €1400 per jaar) behoorlijk duur. Vervolgens komt hier nog de prijs voor de eventuele coaching overheen.

150 Reacties

  1. Zeepprinses klopt niet wat er bij jouw gebeurt. Je betaald de eerste keer 75,50 daar heb je 2 producten voor 1 week bij, en twee producten voor minimaal 1 maand. Het tweede en derde bezoek betaal je inclusief 2 producten en consult 27,00. Pas wanneer je Purify drankje of je Multifem + op is haal je nieuw dit is per product 24,50 en 24.,00 per maand. Multifem+ is vrijblijvend niet verplicht, maar de combinatie van deze 4 producten zorgt wel voor de juiste balans en veel meer energie.

  2. Mijn man is in 7 weken tijd 10 kilo afgevallen. Heerlijke recepten, goede begeleiding! Geen hongergevoel, lekkere tussendoortjes. Echt de moeite waard! Ik ben pas begonnen en val ook af. De prijs is het waard!

  3. Met je eens. Echt een “scam”, ontzettend duur (meer dan 27 eur – purify vles is niet in the 27 euro), met geen resulten. Heb naar 4 weken gestopt en moet ik naar eideren zeggen … NIET DOEN. Ga ook de consumentenbon vertellen over dit onzin en sturen alle mijn papieren & rekening te vertellen hoe duur het is tegen de fout reclame.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in