Smallbite Mondverkleining Bussum

Smallbite is na de maagverkleining een oplossing om af te vallen. Het Nederlandse bedrijf Small Bite biedt kaakprotheses die voorkomt dat de mond ver open kan. De kleine mondopening zorgt ervoor dat iemand niet snel kan eten. Bij haastig het eten naar binnenwerken realiseert iemand zich te laat dat hij al verzadigd is. Volgens de site is de kaakbehandeling binnenkort ook in de VS beschikbaar. Daar kampt een groot deel van de bevolking met overgewicht.

Jouw ervaring met Smallbite

Heb je ervaring met Smallbite? Laat dan hier een reactie achter, stel een vraag, of lees de ervaring van andere bezoekers.

Smallbite Nederland

Small Bite-ondernemer Jan Renders liet tien jaar gelden zelf door een kaakchirurg een gebitje plaatsen. ‘Mijn kaken konden hooguit 1,5 centimeter van elkaar. Ik had drie kwartier nodig om een pizza te eten, terwijl ik normaliter in twintig minuten vijf pizza’s kon opeten’ aldus Jan Renders. De kaakprothese, een stevige draad, die in de mond wordt gemonteerd, is inmiddels door vele Nederlanders uitgeprobeerd.

Zo werkt Smallbite

De Small Bite is een hulpmiddel (device) dat afhankelijk van uw startgewicht voor een periode van 10 tot 15 maanden (onzichtbaar) in uw mond wordt aangebracht. Het device zorgt ervoor dat u de mond niet veel verder dan de maat van uw pink kunt openen (12 mm.). Een Small Bite patiënt zal lekker lang genieten van alle mogelijke, liefst wel gezonde, voeding met een smaak perceptie die even goed of beter is dan bij een groter mondvolume. Het hongergevoel is verdwenen bij een veel kleinere calorie opname dan voorheen en dat is winst zonder de gebruikelijke “dieet-frustraties”.

Jouw ervaring met Smallbite

Heb je ervaring met Smallbite? Laat dan hier een reactie achter, stel een vraag, of lees de ervaring van andere bezoekers.

6 Reacties

 1. Goedenavond,
  Ik ben benieuwd wat hier ongeveer de kosten van zijn?
  Ik las ook iets over een kaakchirurg?

  Heeft u misschien een brochure oid?
  Mvg Monique Marbus

  • Ik ben tandarts bij SmallBite. Kijk vooral ook het filmpje op Linda.tv.
   Draag sinds 2 weken ook een SmallBite. Bevalt me uitstekend. Denk ’t eerste wat eindelijk echt gaat werken bij mij! Ik heb er alle vertrouwen in.
   Er komt geen kaakchirurg aan te pas.
   Prijs: vanaf 2500 euro

 2. Ben heel benieuwd hoe het nu met je gaat. Ben je nog slank, hoe was de nazorg. Kun je nadien je mond weer goed opendoen? heb je veel pijn gehad? Hoeveel ben je afgevallen? Kortom ik wil alles weten! Er is weinig te vinden online aan succesverhalen.
  Groetjes Lieve

 3. Ik heb smallbite vorig jaar laten plaatsen in Bussum en ben inmiddels zonder veel moeite bijna 20 kilo afgevallen. Het is in het begin behoorlijk wennen, zeker na jaren ‘gewoon’ veel kunnen eten en je mond helemaal open kunnen doen maar het went na een tijdje.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in