Nieuw Deel 2 Receptenboek dr. Frank

Na het succesvolle boek van dr. Frank met de titel: ‘Gezond slank met dr. Frank, 84 menu’s om lekker af te vallen‘ gaan er geruchten dat er een nieuw boek van Frank van Berkum op komst is. Dit nieuwe boek zou een aanvulling zijn op het eerste boek en uiteraard nog meer gezonde recepten bevatten waarmee afvallen een koud kunstje wordt. Als er meer bekend is over het nieuwe receptenboek van dr. Frank kun je uiteraard het op deze website lezen.

Update: “Blijf slank met dr. Frank”

Vandaag werd via de website van dr. Frank bekend dat er op 15 januari 2011 het langverwachte vervolg uitkomt op de bestseller “Gezond slank met dr. Frank”. Deel twee heeft de toepasselijke titel “Blijf slank met dr, Frank” en bevat wederom 84 speciaal door dr. Frank ontwikkelde recepten en talloze handige tips waarmee je optimaal van het dr. Frank-dieet kunt profiteren. Zelf geeft dr. Frank aan dat het boek geschikt is voor iedereen die zichzelf de vraag stelt: “Hoe ga ik verder als ik ben afgevallen?

Bestel “Blijf slank met dr. Frank” bij bol·com

300.000 deelnemers dr. Frank Dieet

Ruim een half jaar na de aftrap van het dr. Frank Dieet volgen bijna 300.000 Nederlanders het gratis dieet van Dr. van Berkum uit Twente. Na je inschrijving op de website drfrank.nl ontvang je gedurende 126 dagen dagelijks gratis dieetrecepten die koolhydraatarm en eiwitrijk zijn. Deze recepten zorgen ervoor dat je vrijwel moeiteloos en op een verantwoorde manier afvalt.

Drie vragen aan dr. Frank *

Onlangs stelde de redactie van bol.com drie boeiende vragen aan dr. Frank. Deze vragen, en natuurlijk ook de antwoorden kun je hier lezen:

1. Hoe ziet een goed dieet eruit?

Een dieet moet voldoen aan de 3 L’s (Langdurig kunnen volhouden en het dieet moet Leuk zijn en Lekker), daarom moet een dieet zijn afgestemd op de Nederlandse situatie, het dieet moet verzadigen en moet alle bouwstoffen bevatten om het lichaam in stand te houden, het belangrijkste aspect van een dieet is dat het je minder kilocalorieën oplevert dan je verbrandt. Daarnaast moet een dieet goed zijn voor je hart- en bloedvaten, beter gezegd het moet je risicofactoren voor ziekten en kanker gunstig beïnvloeden.

2. Waarom werkt het dr. Frank dieet?

  • Dit dieet zorgt ervoor dat je weinig calorieën binnenkrijgt. Daardoor ga je vet verbranden.
  • Het dr. Frank-dieet werkt door de eiwitten verzadigender, mensen voelen zich sneller vol tijdens en na de maaltijd, en ze gaan minder snaaien tussen de maaltijden. De eiwitten zorgen ervoor dat je je spiermassa zo veel mogelijk behoudt. Omdat spieren dag en nacht energie verbruiken, geldt dat: hoe meer behoud van spiermassa hoe minder kans op het zo beruchte jojo-effect.
  • De combinatie met de goede onverzadigde vetzuren en eiwitten maken het dieet bovendien smakelijk, daardoor is het beter vol te houden. Overigens, onverzadigde vetzuren verlagen je cholesterol!
  • Het lage koolhydraatgehalte voorkomt de schommelingen in de bloedsuikerspiegels bij mensen die daar gevoelig voor zijn. Dit leidt tot minder hongergevoelens en voor suikerpatiënten geldt dat zij lagere bloedsuikerwaarden krijgen. Mensen met suikerziekte en medicatie daarvoor kunnen vaak die medicatie verminderen (uiteraard in overleg met hun diabetesbehandelaar) , waardoor ze nog beter kunnen afvallen. .
  • Het dr. Frank dieet geeft een gemiddelde gewichtsdaling van 1 kilo per week, dat werkt enorm motiverend, je houdt daardoor langer vol.

3. Wie is dr. Frank van Berkum?

Frank van Berkum is internist en verbonden aan de ziekenhuisgroep Twente (Hengelo). In 1982 studeerde hij cum laude af aan de Erasmus Universiteit en volde de opleiding tot internist eveneens aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Vanaf 1988 werkt hij als internist. Hij is in 1991 gepromoveerd tot Doctor in de Geneeskunde op een onderwerp betreffende botontkalking. Hij heeft als aandachtsgebied de endocrinologie en in het bijzonder overgewicht en diabetes mellitus type 2 (voorheen ouderdomssuikerziekte genaamd).

* bron: bol.com

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in