Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Nieuwe website over voeding en beweging in basisonderwijs

Nieuwe website over voeding en beweging in basisonderwijs

0
Nieuwe website over voeding en beweging in basisonderwijs

Op 3 oktober is de website www.gezonderwijs.nl geïntroduceerd door staatssecretaris Dijksma van met ministerie van OCW. Deze website maakt basisscholen wegwijs in het grote aanbod van middelen, lessen en projecten op het gebied van voeding en beweging.

De site biedt ook praktische informatie over onderwerpen als traktaties, gezonde lunches, spel en sport. De website is de enige in Nederland waarop zoveel projecten en materialen over voeding en beweging zijn samengebracht.

Gezonderwijs is een initiatief van de Nederlandse Hartstichting, het Voedingscentrum en de Nederlandse Zuivel Organisatie. Zij spelen met dit initiatief in op de groeiende aandacht voor voeding en beweging van schoolkinderen. Niet alleen vanwege een toename van het aantal kinderen met overgewicht. Ook omdat de basisscholen opvang moeten bieden voor, tijdens en na de schooluren.

Vorig artikel Fietsen voor fitheid en beloning
Volgend artikel Laat thee minimaal vijf minuten trekken
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987