Nieuwsbrief Januari 2010

De Beste wensen en een gezond 2010!

We beginnen het nieuwe jaar goed met een dubbele prijsvraag. Je maakt de hele maand januari kans op een gesigneerde DVD van TV kok Mathijs Vrieze en een boek van het populaire BEP Dieet. Lees snel hoe je kans kunt maken op deze leuke prijzen!

Win een gesigneerde DVD van TV Kok Mathijs Vrieze

Wil je het nieuwe jaar op een gezonde en verantwoorde manier gaan Begin het nieuwe jaar goed met een gratis DVD van Mathijs Vrieze. Op deze DVD staan 40 kookclips van 3 ieder ongeveer minuten. Mathijs Vrieze laat zien hoe je eenvoudig zelf aan de slag kunt met deze 40 gezonde en lekkere recepten. Per recept sta je ongeveer een half uurtje in de keuken om je gerecht vers recept te bereiden. Deze DVD bevat 40 van de 100 recepten uit zijn kookboek “Lekker en gezond koken met Mathijs”. Een speciaal kookboekje met 40 recepten is bij de DVD ingesloten zodat je voor de boodschappen en in je keuken het recept er nog eens bij kunt pakken. Doe mee aan deze prijsvraag en win een gesigneerde DVD van Mathijs Vrieze.

Gratis boek van het nieuwe BEP Dieet (Bekend van RTL4 EditieNL)

Bep staat voor Afslanken door een Beter Eet Patroon wordt de dieet-sensatie van 2010. Zeker nu Sonja Bakker zich gaat richten op het schrijven van kinderboeken snakt Nederland naar een goed werkend en betrouwbaar dieet. Maar Bep is meer, Bep gaat verder waar Sonja ophield. Bep is een methode die gericht is op afslanken én op het behoud van een gezond gewicht. Vooral genoeg blijven eten, meer bewegen en werken aan gedragsverandering.Wil je kans maken op een gratis boek van Bep? Doe dan mee aan de Bep prijsvraag.

Kom op TV bij RTL4

Voor het programma RTL Consult zijn wij op zoek naar mensen met een serieus overgewicht. RTL Consult is een wekelijks optimistisch medisch lifestyleprogramma en met ingang van 25 januari te zien op RTL4. Gezondheid is lifestyle geworden. We zijn er actief mee bezig en weten er steeds meer vanaf . Daarom ligt de focus van het programma op kwaliteit van leven en hoe geneeskunde hieraan bijdraagt. RTL Consult brengt zware onderwerpen op een luchtige manier. Inschrijven kan via [email protected] of klik hier voor meer informatie over het programma naar.

Eiwitdieet ook in 2010 erg populair

Tijdens het proteinedieet of eiwitdieet gebruik je, vanzelfsprekend, een aantal proteineproducten. De eiwitten in de producten zorgen ervoor dat je lichaam geen spieren gaat afbreken. Dit heeft als voordeel dat je alleen maar vet verbrandt en je daardoor het jojo-effect, wat vaak het gevolg is van een verminderde spiermassa en dus een mindere energiebehoefte, voorkomt. Een bijkomend voordeel van de eiwitten is dat ze een verzadigend effect hebben, waardoor je tijdens het dieet geen hongergevoel hebt. Er zijn verschillende eiwit diëten op de markt, wij hebben hier voor je op een rij gezet.

Breng structuur in je eetpatroon met een gratis Eetdagboek

Een eetdagboek helpt personen die willen afvallen te leren waar de dagelijkse hoeveelheid calorieën vandaan komt. Ze kunnen ze een betere strategie ontwikkelen tijdens het afslanken. De techniek helpt ze ook beter bij te houden wat ze eten. Bij vetvrij.com kun je eenvoudig online een eetdagboek bijhouden, klik hier om meteen met jouw gratis eetdagboek te starten.

LINDA! is op zoek naar jou!

Je kent ongetwijfeld het maandblad LINDA van de bekende tv persoonlijkheid Linda de Mol. Op dit moment is LINDA op zoek naar vrouwen die verschillende –liefst extreme – diëten hebben uitgeprobeerd. Heb jij twee weken op Spa en spekkies geleefd omdat ‘dat zo lekker vult’ of heb je een ander dieet gevolgd? Deel je ervaringen met LINDA! Mail naar [email protected] of klik hier voor meer informatie.