Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport No Botox Collageen Review en Ervaringen

No Botox Collageen Review en Ervaringen

No Botox Collageen heeft ongetwijfeld deze naam omdat ze beloven dat hun product een alternatief is voor een botoxbehandeling. Helpt dit poeder echt om je huid jong te houden of is een injectie toch echt een beter idee?

Wat is No Botox Collageen?

No Botox Collageen is een poeder met collageen en een aantal andere ingrediënten. Deze ingrediënten zijn vitamine C, hyaluronzuur, co-enzym Q10, zink en biotine. De beloofde voordelen van het product gaan verder dan alleen een jonge huid. Zo zorgt het middel ook voor gezond haar, sterkere nagels en soepele gewrichten.

No Botox collageen komt in een poeder. Je doet een maatschepje in een glas met water en laat deze oplossen. Vervolgens drink je het glas op. No Botox collageen is verrijkt met smaakstoffen, zodat je het gewoon op kunt drinken. Er zijn verschillende smaken beschikbaar, zoals kersen en sinaasappel.

No Botox Collageen is een product van het bedrijf Murleys. Dit is ene Nederlandse onderneming uit Leerdam. Het poeder zelf is geproduceerd in Frankrijk.

Voor wie is No Botox Collageen geschikt?

Zoals elk collageenpoeder is ook No Botox van dierlijke oorsprong. Het product is gemaakt van vis, dus het is ook geschikt voor mensen die graag halal producten willen. Er zitten geen andere potentiële allergenen in het poeder. Afgezien van zwangere en zogende vrouwen, kan iedere volwassene dit product veilig gebruiken.

Hoe effectief is No Botox Collageen?

No Botox Collageen ervaringen
No Botox Collageen ervaringen

Om de effectiviteit van de verschillende producten te beoordelen, gaan we de verschillende ingrediënten even bij langs.

Het hoofdbestanddeel is collageen. Dit is een lichaamseigen stof, maar de hoeveelheid hiervan neemt met de jaren af. Uit onderzoek is gebleken dat inname van collageen ervoor zorgt dat er ook meer collageen in de huid komt (bron). Vitamine C is hier een belangrijke hulpstof bij (bron).

Het effect van co-enzym Q10 op de gezondheid van het lichaam is beperkt. Bij muizen is er bijna geen effect van de inname van deze stof op de gezondheid (bron). In deze studie kregen de muizen ook nog eens een behoorlijke dosis Q10 toegediend.

Biotine is een stof die voorkomt in de huid. Alleen een tekort aan biotine heeft een nadelig effect op de gezondheid van de huid (bron). Tekorten met biotine zijn relatief zeldzaam, omdat het in veel voedingsmiddelen voorkomt. Hetzelfde geldt voor zink (bron).

Hoewel de combinatie van collageen en vitamine C effectief is, dragen de overige ingrediënten niet zo heel veel bij.

Wat kost No Botox Collageen?

No Botox Collageen review
No Botox Collageen review

Een verpakking No Botox Collageen kost €29,99. Je kunt korting krijgen als je meerdere verpakkingen koopt. Je betaalt geen verzendkosten als je het product koopt.

Voordelen

De collageen uit dit supplement is afkomstig van vissen. Deze vorm van collageen lijkt het meest op die van de mens en deze variant wordt ook nog eens beter opgenomen door ons lichaam.

Nadelen

Tja, de smaak van alle producten is echt niet lekker. Deze is behoorlijk kunstmatig. Zeker omdat je het product langere tijd gaat gebruiken, is dat wel een probleem. Ook al drink je de poeder niet op omdat je het lekker vindt, het kan wel tegen gaan staan.

Conclusie

No Botox Collageen is een collageenpoeder met wat onnodige toeters en bellen. Zink en biotine hebben wel effect op de huid, maar vooral bij tekorten. Bij beide stoffen komt een tekort niet vaak voor. Ook het co-enzym Q10 voegt nauwelijks wat toe.

Omdat de smaak van No Botox collageen allesbehalve lekker is, is het wellicht een beter idee om te kiezen voor een ander collageenproduct. Je kunt voor minder geld een product krijgen zonder onnodige ingrediënten dat net zo goed werkt. Deze producten smaken ook nog eens een stuk beter. Maar, het moet gezegd, als je collageen inneemt, heb je die botoxinjecties wellicht niet meer nodig.

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleTros Radar Test Dr. Frank Dieet
Next articleVetcellen Bevriezen met Koude Lasertechnologie
no-botox-collageenNo Botox Collageen is een collageenpoeder met wat onnodige toeters en bellen. Zink en biotine hebben wel effect op de huid, maar vooral bij tekorten. Bij beide stoffen komt een tekort niet vaak voor. Ook het co-enzym Q10 voegt nauwelijks wat toe. Omdat de smaak van No Botox collageen allesbehalve lekker is, is het wellicht een beter idee om te kiezen voor een ander collageenproduct. Je kunt voor minder geld een product krijgen zonder onnodige ingrediënten dat net zo goed werkt. Deze producten smaken ook nog eens een stuk beter. Maar, het moet gezegd, als je collageen inneemt, heb je die botoxinjecties wellicht niet meer nodig.

Geen reacties

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Ontvang Dagelijks

Gratis Gezonde Afslankrecepten

Gratis Recepten

15987