Nutravya Nutra Digest Review en Ervaringen

Nutra Digest Darmgezondheid is een combinatie van een aantal ingrediënten die het afvallen moeten ondersteunen.  in deze review nemen we Nutra Digest onder de loep.

Wat is Nutra Digest?

Nutra Digest is een combinatie van verschillende supplementen die je beloven te helpen om af te vallen. Nutra Digest is een veilige en makkelijk in te slikken capsule. Ik raad je voor maximale effectiviteit aan bij elke maaltijd van de dag een capsule in te nemen.

Nutra Digest Testpersonen Gezocht

- nutra digest - Nutradigest review ervaringen - Dieet Reviews en Ervaringen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Iomax Pillen zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Nutra Digest graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 34 plaatsen beschikbaar

Iomax Afslankpil Iomax Pillen Gevaarlijk? Review en Ervaringen Meer informatie

Met de bruistabletten krijg je allerlei verschillende mineralen en vitaminen binnen. Deze krijg je in de vorm van een bruistablet. Eens per dag los je de bruistablet op in 200ml water en drink je het geheel op.

Nutra Digest is een merk van FMWorld, een bedrijf uit Polen. De productiefaciliteiten van FM World staan in de EU. Je kunt de helpdesk alleen in het Engels bereiken (of in het Pools als je dat machtig bent), al zijn er wel Nederlandse wederverkopers.

Is Nutra Digest Fake?

Dengrediënten uit de capsule kunnen negatieve bijwerkingen veroorzaken bij mensen die moeite hebben met slikken. Het gebruik van dit supplement kan dan gevaarlijk zijn. 

Los daarvan is het gebruik van deze supplementen niet aanbevolen voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Ingrediënten Nutra Digest

- Nutravya Nutra Digest Review en Ervaringen - Nutra digest ingredienten - Dieet Reviews en Ervaringen
Nutra digest ingredienten Nutravya Nutra Digest Review en Ervaringen

Nutra Digest Dr. Raphaël Perez

- nutra digest - Perez - Dieet Reviews en Ervaringen
Perez nutra digest

Dokter Raphael Perez is een wereldwijd erkende arts en voedingsdeskundige. Hij is ook docent en de auteur van verschillende geschriften en boeken, en met name “Het dieet voor een optimale gezondheid”.

Volgens de website heeft de afgelopen 10 jaar heeft hij duizenden patiënten in meer dan 20 landen geholpen hun gezondheid te verbeteren dankzij zijn methoden.

Het  Youtube kanaal van Dr. Raphaël Perez is 9 jaar oud is en de website die geregistreerd is in 1999. En hij is verbonden aan de verkoopvideo’s en producten van 2M MEDIA. Hij is ook bekend op Linkedin, met een profiel dat echt lijkt. Hij werkt als specialist in de alternatieve geneeskunde. De verkoopvideo’s zijn Nederlands, Engels of Franstalig.

Wij zijn op zoek gegaan naar Dr. Raphaël Perez. Op trustpilot wordt hij fake genoemd en wij hebben het vermoeden dat de naam van Dr. Raphaël Perez zelfs wordt misbruikt door Nutra Digest. Er is inmiddels een bericht naar de advocaat Dr. Raphaël Perez verzonden. Zodra hier meer over bekend is zullen we dit uiteraard hier publiceren.

Het belangrijkste ingrediënt uit de capsules is magnesium. Dit is een vezel die opzet zodra deze in aanraking komt met water. Hierdoor voel je je sneller vol. Er is overtuigend wetenschappelijk bewijs dat het middel werkt en dat er geen grote bijwerkingen aan verbonden zijn (bron). De werking wordt bovendien bereikt bij de dosering die je ook binnenkrijgt met dit supplement. Magnesium is vooral erg effectief tegen spier- en gewrichtsklachten en ondersteund een goede nachtrust. Het heeft echter geen afslankende werking. Daarbij is de dosering in Nutra Digest is laag (bron).

- Nutravya Nutra Digest Review en Ervaringen - Darmgezondheid - Dieet Reviews en Ervaringen

Een aantal gebruikers melden een duidelijk merkbare energieboost op de eerste dag van gebruik, en meestal binnen het eerste uur na toediening. De beste resultaten worden echter gemeld na consistent gebruik gedurende 2-3 weken. Gebruik het zoals voorgeschreven.

Zink is ook een ingrediënt uit Nutra Digest dat interessant is om te vermelden. Zink speelt een belangrijke rol bij het voorkomen van gezondheidsproblemen door obesitas (bron).

In algemene zin blijkt dat vitaminen een belangrijke rol kunnen spelen bij het voorkomen van overgewicht (bron). Het nadeel is wel dat de ingrediënten uit de bruistabletten ook wel op andere manieren te verkrijgen zijn. De bruistabletten voegen dus weinig toe.

Nutra Digest kopen nederland Darmgezondheid

Waar is nutra digest te koop in Nederland? Bij Kruidvat of Amazon is nutra digest niet te koop. Het product is uitsluitend te koop via de website van nutra digest die te vinden is onder de noemer Darmgezondheid. 

- nutra digest - Nutradigest ervaringen - Dieet Reviews en Ervaringen

Wat kost Nutra Digest ?

Een verpakking met een dosering voor een volledige maand is verkrijgbaar vanaf €77.

Nutra Digest Ervaringen Forum

Op het Ervaringen Forum lezen we dat een aantal ingrediënten een effectief effect hebben om de eetlust te  vermindert. De Bruistabletten zijn echter vaak niet heel aangenaam om te drinken.

Conclusie

Nutra Digest wordt geprezen als afslanksupplement. De werking is voor ons echter niet geheel duidelijk. Het grootste nadeel aan de bruistablet van Nutra Digest is, dat je net zo goed een simpel multivitaminecomplex uit de drogisterij kunt kopen. Je bent dan een stuk goedkoper uit. Nutra Digest bevat wek natuurlijke en veilige ingrediënten. De formule is zowel getest op kwaliteit en zuiverheid door een onafhankelijke derde partij. 

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringSoepdieet Recept (7 dagen)
Eenvoudig AfvallenMoringa Actices review
nutra-digestNutra Digest wordt geprezen als afslanksupplement. De werking is voor ons echter niet geheel duidelijk. Het grootste nadeel aan de bruistablet van Nutra Digest is, dat je net zo goed een simpel multivitaminecomplex uit de drogisterij kunt kopen. Je bent dan een stuk goedkoper uit. Nutra Digest bevat wek natuurlijke en veilige ingrediënten. De formule is zowel getest op kwaliteit en zuiverheid door een onafhankelijke derde partij. 

31 Reacties

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in