Nutrex Lipo-6 Black

Er zijn fat burners in overvloed op de Nederlandse markt. Een van de best verkochte is Lipo-6 Black van Nutrex. Maar is deze vetverbrander ook effectief of kun je beter verder kijken?

Dit zijn de vragen die we beantwoorden in dit artikel:

  • Is lipo 6 black effectief?
  • Werkt lipo 6 black echt?
  • Wat is jouw lipo 6 black ervaring
  • Is er een lipo-6 black review
  • Is lipo-6 black gevaarlijk
  • Waar kan je lipo 6 kopen
  • Waarom zou ik lipo-6 fat burner gebruiken?
Wat zijn de ervaringen met lip 6 black. In deze review lees je het.
Wat zijn de ervaringen met lip 6 black. In deze review lees je het.

Wat is Lipo-6 Black?

Lipo-6 Black is een fat burner. Net als bij vergelijkbare producten is cafeïne een van de belangrijkste bestanddelen van dit product. Verder tref je groene thee, cacao, gemberwortel, forskoline, L-tyrosine en zwarte peper aan als ingrediënten.

De bestanddelen vind je in een capsule met een vloeibare inhoud. Hierdoor worden de stoffen zo snel mogelijk door het lichaam opgenomen. Dagelijks neem je maximaal zes capsules.

Lipo-6 Black is een product van Nutrex. Dit is een supplementenmerk afkomstig uit de Amerikaanse staat Florida. Dit merk versleept producten over de hele wereld.

Voor wie is Lipo-6 Black geschikt?

Dit product is niet geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Als je problemen hebt aan het hart, kan dit ook een reden zijn om het gebruik van Lipo-6 Black kritisch te overwegen.

Voor wie is lip 6 black geschikt? En werkt lipo 6 black echt?
Voor wie is lip 6 black geschikt? En werkt lipo 6 black echt?

Hoe effectief is Lipo-6 Black?

We hebben een korte analyse uitgevoerd op de ingrediënten in Lipo-6 Black.

Cafeïne stimuleert de energieuitgifte, maar het lichaam went hier snel aan (bron). Dit verlaagt de effectiviteit. Het is wel goed om te weten dat de dosering cafeïne in dit product niet heel hoog is. Dit is belangrijk omdat cafeïne vaak zorgt voor een gestresst gevoel en omdat het de slaapkwaliteit aan kan tasten.

Groene thee heeft een licht stimulerend effect op de vetverbranding, maar dit effect is mogelijk kleiner bij mensen die veel cafeïne gebruiken (bron). Cacao is alleen maar effectief in grotere doseringen (bron).

Uit een grote meta-studie blijkt dat gember helpt bij het verliezen van gewicht, al is dit effect klein (bron). Van forskoline is alleen bewezen dat het overgewicht tegen kan gaan bij ratten die een vetrijk dieet aten (bron). Het is niet duidelijk hoe deze bevindingen zich vertalen naar mensen die een normaal dieet eten.

Voor het aminozuur tyrosine is bewijs dat het vaker voorkomt bij mensen die last hebben van overgewicht. Het is niet duidelijk of dit een oorzaak of een gevolg is van overgewicht (bron).

Als we alles in samenhang bekijken, dan is Lipo-6 Black vermoedelijk een klein beetje effectief bij het verliezen van gewicht.

Wat kost Lipo-6 Black?

Een verpakking met 20 dagdoseringen (120 capsules) kost €36.90. Dit is iets meer dan €1.80 per dagdosering.

Voordelen

Doordat een dagdosering Lipo-6 Black verdeeld wordt over 6 capsules, is het heel goed mogelijk om te doseren. Je kunt makkelijk je dosering opbouwen of zelf bepalen. Het wordt alleen niet aangeraden om meer dan 6 capsules per dag in te nemen.

Nadelen

Als je de volledige dagdosering van 6 capsules neemt, dan is het middel relatief duur in het gebruik.

Conclusie

De vetverbrander van Lipo-6 Black bevat een paar ingrediënten die een bescheiden bijdrage leveren aan het verbranden van vet. Je moet zeker geen wonderen verwachten van het product. Essentieel om het effect te bereiken is dat je zelf je levensstijl aanpast. Doe je dit niet, dan verlies je hoogstens een paarhonderd gram.

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleF-BRN Komplex
Next articleWeight World Resveratrol
nutrex-lipo-6-blackDe vetverbrander van Lipo-6 Black bevat een paar ingrediënten die een bescheiden bijdrage leveren aan het verbranden van vet. Je moet zeker geen wonderen verwachten van het product. Essentieel om het effect te bereiken is dat je zelf je levensstijl aanpast. Doe je dit niet, dan verlies je hoogstens een paarhonderd gram.

Geen reacties

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in