Home Dieet Categorie Caloriearme Diëten Nutridrink Review en Ervaringen

Nutridrink Review en Ervaringen

Wellicht heb je de flesjes Nutridrink wel eens zien staan bij een diëtist of in een verpleeg- of verzorgingstehuis. Wat is Nutridrink precies en waar is het voor bedoeld?

In dit artikel bespreken we:

 • Kan je vinden nutridrink vinden in de supermarkt
 • Is nutridrink te koop bij de kruidvat
 • Wat zijn de nutridrink ervaringen
 • Wat is nutridrink compact
 • Wat is nutridrink protein
 • Wat zijn de nutridrink ingrediënten
 • Waar kan ik nutridrink kopen
 • Nutridrink wat is dat

Wat is Nutridrink?

Nutridrink is een drank die speciaal ontwikkeld is voor mensen die last hebben van ondervoeding. De drank bevat een grote hoeveelheid voedingsstoffen en wordt veel gebruikt in de gezondheidszorg. Veel ouderen die ondervoed zijn krijgen de drankjes, maar het wordt ook voorgeschreven bij mensen die onlangs een operatie hebben gehad en geen vast voedsel kunnen verteren.

Ondervoeding kan grote gevolgen hebben voor de gezondheid op lange termijn. Zo komt de wondgenezing onder druk te staan als iemand niet voldoende voeding binnen krijgt (bron). Om die reden is het van groot belang om mensen die ondervoed zijn te voorzien van voldoende voedingsstoffen.

Nutridrink bevat 300 calorieën per flesje en een hoop vitaminen en mineralen. Het klinkt logisch bij een drankje, maar het is ook ontwikkeld om de vochtbalans in het lichaam zo goed mogelijk aan te vullen. Nutridrink is verkrijgbaar in vier verschillende smaken, aardbeien, chocola, banaan en vanille.

De meeste mensen hebben genoeg aan één tot drie flesjes, maar bij een volledige vervanging van de voeding mag je vijf tot zeven flesjes drinken.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Nutridrink geschikt?

Nutridrink is vrij van lactuse en gluten. Het is niet bekend of er andere allergenen, zoals bijvoorbeeld soja in zitten.

Nutridrink hoe werkt het
Nutridrink hoe werkt het

Is Nutridrink effectief?

Hoewel Nutridrink een commercieel product is, is er door de jaren heen veel onderzoek gedaan naar het effect van deze specifieke drank.

In een studie is gekeken naar het effect van Nutridrink op mensen die geopereerd waren. Uit het onderzoek bleek dat Nutridrink hielp tegen ondervoeding en dat het product goed verdragen werd door alle deelnemers aan het onderzoek (bron). Deze bevindingen worden bevestigd in een Nederlands onderzoek (bron).

Het is belangrijk om te weten dat Nutridrink alle essentiële vitaminen en mineralen bevat.

Voor andere doeleinden is Nutridrink niet zo geschikt. Gezonde mensen kunnen het beter niet als maaltijdvervanger gebruiken, omdat het daarvoor te veel koolhydraten bevat. Vloeibare koolhydraten geven geen verzadigd gevoel, waardoor je veel te snel weer gaat eten (bron).

Wij hebben uit nieuwsgierigheid een paar flesjes geprobeerd. Je zou verwachten dat een middel tegen ondervoeding lekker smaakt, maar het smaakt gek genoeg een beetje onnatuurlijk.

nutridrink review en ervaringen
nutridrink review en ervaringen

Wat kost Nutridrink?

De prijs van Nutridrink varieert van verkooppunt tot verkooppunt. Vaak betaal je tussen de 9 en de 13 euro voor een verpakking met vier flesjes.

Voordelen

In sommige gevallen wordt Nutridrink door de zorgverzekeraar vergoed. Het moet dan wel voorgeschreven zijn, bijvoorbeeld door een arts.

Nadelen

Nutridrink is heel specifiek gemaakt voor het tegengaan van ondervoeding. Je kunt het drankje niet zo goed voor andere doeleinden gebruiken.

Conclusie

Nutridrink is een effectief supplement voor mensen die last hebben van ondervoeding. Effectiviteit is wetenschappelijk bewezen en je kunt de drankjes zelfs gebruiken om de gehele voeding te vervangen.

Als je geen last hebt van ondervoeding, is het niet zo verstandig om het product te gebruiken, omdat het teveel koolhydraten bevat en te weinig eiwitten. Bovendien is de smaak niet goed.

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleBSN Hypershred Edge
Next articleJNX Sports the Ripper
nutridrinkNutridrink is een effectief supplement voor mensen die last hebben van ondervoeding. Effectiviteit is wetenschappelijk bewezen en je kunt de drankjes zelfs gebruiken om de gehele voeding te vervangen. Als je geen last hebt van ondervoeding, is het niet zo verstandig om het product te gebruiken, omdat het teveel koolhydraten bevat en te weinig eiwitten. Bovendien is de smaak niet goed.

70 Reacties

 1. Ik zou dit willen uitproberen

  Omdat ik teweinig voedings stoffen binnen krijg
  Waardoor ik moe ben geen energie en hoop dat dit mij kan helpen om toch weer mijn leven beetje terug te kunnen krijgen

 2. Ik wil graag nutridrink voor mijn dochtertje van 7 die nog geen 20 kg weegt. Ze is nooit normaal op gewicht geweest, en de artsen vinden dat normaal en doen er niets mee. Je kan alle botten van mijn kind tellen en ik moet altijd te kleine kleding voor haar kopen zodat de taille goed zitten van de broek, maar dan loopt ze met te korte broekspijpen en past nauwelijks joggingsbroeken of leggings. Jurken wilt ze niet aan omdat ze hele smalle benen heeft. Iedereen spreekt haar aan en vraagt of ze wel te eten krijgt thuis.. ze is altijd al heel dun geweest, maar nu word ze er bewuster van en zit er heel erg mee als ze zo een opmerking te horen krijgt. Zo erg dat ze ervan moet huilen.. Ze eet inprincipe alles.. Maar komt gewoon niet aan. Haar haren groeien al jaren niet normaal de lengte is altijd al boven haar schouders. Vitamine te kort heeft ze ook niet.. Ik ben einde raad als moeder. Ik wil graag de nutri pakket proberen, in de hoop dat het onze wondermiddel word..

 3. Hallo is het toeval om op deze site uit te komen??
  Ik denk er aan nutridrink
  te gaan gebruiken omdat ik sinds afgelopen week pijnlijke problemen heb met
  eten van vast voedsel
  Daar het eten van kippenbouillon al pijnlijk is
  Zou een proefmonster zeer
  Welkom zijn
  Ps wat moet ik met 24 flacons als inname van de eerste al niet lukt??

 4. Eind juni raakte ik besmet met corona waarbij ik mijn smaak kwijt was en heel weinig eetlust had. Ben daardoor in korte tijd 3 kg verloren en ben al een (te) mager type. Ondanks mijn smaak grotendeels terug is, stijgt mijn gewicht niet. Om wat meer energie te krijgen en terug aan te sterken zou ik graag Nutrdrink uitproberen. (Mocht ik in aanmerking komen voor een proefpakket liefst geen chocolade smaak).

 5. Ik wil dit product laten testen door mijn dochter die wil aankomen na een lastige periode van afvallen lukt het haar niet weer op gewicht en krachten te komen.

 6. Ik wil graag nutridrink proberen omdat ik erg mager ben. Ik hoor toch wel twee keer per dag dat ik aan moet komen. Dat weet ik zelf ook maar weinig mensen snappen dat er ook mensen zijn die net zo moeilijk aankomen als afvallen, voor de meeste mensen. Dus ik hoop de juiste smaak te kunnen vinden en deze te gaan gebruiken.

  • Hoi
   Heel herkenbaar jou verhaal
   Ik 1.62 cm woog ooit 55 kg.. nu 47kg na overleg diëtiste ben ik gisteren begonnen met proteine flesjes aardbei en banaan is te drinken
   Suc6 v jou

 7. Graag zou ik het willen testen omdat ik na een GBP nog steeds aan t afvallen ben. En bijna aan de sondevoeding moet als het zo doorgaat. Hoop dat het hiermee een extra toevoeging kan zijn op mijn dagelijkse voeding. En daardoor niet meer afval, maar zelfs iets kan aankomen.

  • Goedendag,

   Zelf ben ik arts en toevallig onderga ik over ruim een week zelf een operatie. Vanuit mijn expertise als arts kan ik met een zeer kritische analytische blik evalueren wat de voor- en nadelen zijn van de Nutridrink. Wellicht kan ik u van dienst zijn om mijn ervaringen met Nutridrink voor u te reviewen.

 8. Graag wil ik de nutridrink uitproberen om te weten of het lekker is en of ik meer energie van krijg, ik ben vaak lusteloos en vermoeid , ik zal graag wat kg aan wil komen hopelijk kan ik nutridrank goed hebben.

 9. Ik heb in 2020 een maagverkleining gehad en heb moeite met eten (dumping) waardoor ik nu ondergewicht heb. Daarnaast minder energie en vermoeid. Zou graag nuteidrink 2 x daags willen proberen om te kijken of ik met mijn gewicht kan aankomen,in balans blijf, me niet zo futloos voel. Een aanvulling op mijn dagelijks eten. Het zou mooi zijn als ik het bij jullie mag testen

 10. Ik wil graag aankomen al jaren en meer energie krijgen ik weeg op dit moment 48 kilo en wil graag mee

 11. Voor mijn papa van 83 jaar met astma,copd. Pap eet goed maar komt in gewicht niet bij, weegt rond 55.8 kilo is 165 cm. Is te weinig ( onderzoeken gehad alles is goed) dus daarom graag misschien bijvoeding. Dat dit gaat helpen gr een bezorgde dochter .

 12. Hoi,ik krijg Nutrdrink via mijn huisarts,vanwege ondergewicht.
  Maar ik zou graag uitproberen,waar ik het meeste van aankom.
  En welke smaak het lekkerste is.
  Ik krijg nu chocola compact.

 13. Graag wil ik de nutridrink uitproberen omdat ik op dit moment ondervoed ben. Ik ben moe, lusteloos, koud in de zomer en heb last van concentratie problemen. Graag wil ik mij weer fit en energiek voelen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in