Home Dieet Categorie Caloriearme Diëten Nutridrink Review en Ervaringen

Nutridrink Review en Ervaringen

Wellicht heb je de flesjes Nutridrink wel eens zien staan bij een diëtist of in een verpleeg- of verzorgingstehuis. Wat is Nutridrink precies en waar is het voor bedoeld?

In dit artikel bespreken we:

 • Kan je vinden nutridrink vinden in de supermarkt
 • Is nutridrink te koop bij de kruidvat
 • Wat zijn de nutridrink ervaringen
 • Wat is nutridrink compact
 • Wat is nutridrink protein
 • Wat zijn de nutridrink ingrediënten
 • Waar kan ik nutridrink kopen
 • Nutridrink wat is dat

Wat is Nutridrink?

Nutridrink is een drank die speciaal ontwikkeld is voor mensen die last hebben van ondervoeding. De drank bevat een grote hoeveelheid voedingsstoffen en wordt veel gebruikt in de gezondheidszorg. Veel ouderen die ondervoed zijn krijgen de drankjes, maar het wordt ook voorgeschreven bij mensen die onlangs een operatie hebben gehad en geen vast voedsel kunnen verteren.

Ondervoeding kan grote gevolgen hebben voor de gezondheid op lange termijn. Zo komt de wondgenezing onder druk te staan als iemand niet voldoende voeding binnen krijgt (bron). Om die reden is het van groot belang om mensen die ondervoed zijn te voorzien van voldoende voedingsstoffen.

Nutridrink bevat 300 calorieën per flesje en een hoop vitaminen en mineralen. Het klinkt logisch bij een drankje, maar het is ook ontwikkeld om de vochtbalans in het lichaam zo goed mogelijk aan te vullen. Nutridrink is verkrijgbaar in vier verschillende smaken, aardbeien, chocola, banaan en vanille.

De meeste mensen hebben genoeg aan één tot drie flesjes, maar bij een volledige vervanging van de voeding mag je vijf tot zeven flesjes drinken.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Nutridrink geschikt?

Nutridrink is vrij van lactuse en gluten. Het is niet bekend of er andere allergenen, zoals bijvoorbeeld soja in zitten.

Nutridrink hoe werkt het
Nutridrink hoe werkt het

Is Nutridrink effectief?

Hoewel Nutridrink een commercieel product is, is er door de jaren heen veel onderzoek gedaan naar het effect van deze specifieke drank.

In een studie is gekeken naar het effect van Nutridrink op mensen die geopereerd waren. Uit het onderzoek bleek dat Nutridrink hielp tegen ondervoeding en dat het product goed verdragen werd door alle deelnemers aan het onderzoek (bron). Deze bevindingen worden bevestigd in een Nederlands onderzoek (bron).

Het is belangrijk om te weten dat Nutridrink alle essentiële vitaminen en mineralen bevat.

Voor andere doeleinden is Nutridrink niet zo geschikt. Gezonde mensen kunnen het beter niet als maaltijdvervanger gebruiken, omdat het daarvoor te veel koolhydraten bevat. Vloeibare koolhydraten geven geen verzadigd gevoel, waardoor je veel te snel weer gaat eten (bron).

Wij hebben uit nieuwsgierigheid een paar flesjes geprobeerd. Je zou verwachten dat een middel tegen ondervoeding lekker smaakt, maar het smaakt gek genoeg een beetje onnatuurlijk.

nutridrink review en ervaringen
nutridrink review en ervaringen

Wat kost Nutridrink?

De prijs van Nutridrink varieert van verkooppunt tot verkooppunt. Vaak betaal je tussen de 9 en de 13 euro voor een verpakking met vier flesjes.

Voordelen

In sommige gevallen wordt Nutridrink door de zorgverzekeraar vergoed. Het moet dan wel voorgeschreven zijn, bijvoorbeeld door een arts.

Nadelen

Nutridrink is heel specifiek gemaakt voor het tegengaan van ondervoeding. Je kunt het drankje niet zo goed voor andere doeleinden gebruiken.

Conclusie

Nutridrink is een effectief supplement voor mensen die last hebben van ondervoeding. Effectiviteit is wetenschappelijk bewezen en je kunt de drankjes zelfs gebruiken om de gehele voeding te vervangen.

Als je geen last hebt van ondervoeding, is het niet zo verstandig om het product te gebruiken, omdat het teveel koolhydraten bevat en te weinig eiwitten. Bovendien is de smaak niet goed.

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleBSN Hypershred Edge
Next articleJNX Sports the Ripper

30 Reacties

 1. Ik probeer al jaren aan te komen en dit is eigenlijk het enige product dat ik nog niet geprobeerd heb. Ik wil deze graag testen, want mocht het helpen, kan ik me hieraan houden en zal het hoop ik snel resultaat leveren

 2. Ik eet heel slecht en val heel snel af door verlies van 2 kinderen daarom wil ik het uit proberen om niet veel af te vallen ik weeg nu iets van 50 / 52 kilo zou een beetje willen aan komen in gewicht

 3. Goedendag,

  Ik ben Rosanne Luken, 22 jaar oud en kan door een zeer slecht werkende maag en slokdarm bijna geen vast voedsel binnenhouden. De arts heeft mij reeds nutridrink voorgeschreven, maar ik zou graag een proefpakket willen hebben om mee te doen aan het onderzoek. Tevens om zo meer te weten te komen over de effecten ervan. Bovendien ben ik benieuwd of het de bedoeling is van de drankjes om gewicht te behouden, of er iets in zit om aan te komen of dat ze nog een andere functie hebben dan het herstellen van de vochtbalans.

 4. Ik heb altijd ontzettend veel trek en zit nooit vol. Ik eet soms ontzettend veel maar het werkt niet. Ook schommel ik hierdoor erg met mijn gewicht. Dit werdt mij aangeraden te nemen naast de hoofdmaaltijden en tussendoortjes op een dag

 5. Hallo ik ben Mariska

  Graag zou ik het drankje testen, omdat ik borstkanker heb gehad en mijn vitaminen weer wil aan vullen. Kijken wat het voor mij doet

 6. Ik heb al een tijd last van heel weinig eetlust, bijna alles staat me tegen en ik heb ook heel weinig energie en ben in korte tijd 5 kilo afgevallen. Ik krijg binnenkort een dikke darm onderzoek, maar wil niet meer afvallen. Ik weet nu 49 kilo en ben 1.63 lang. Ik zou heel graag meedoen met dit onderzoek.

 7. Ik ben een vrouw van 44 jaar en ben 1.69 m lang.
  Ik weeg 50 kilo.ik probeer ook altijd aan te komen, maar helaas zonder resultaat, omdat het mij gewoon niet lukt om veel te eten. Daarom wil ik ook heel graag mee doen met dit onderzoek.

 8. Zou het graag willen testen. Ik heb zelf de diasip variant gebruikt in chocolade smaak. Dus de voorkeur gaat ook uit naar chocolade ter vergelijking

 9. Door covid-19 heb ik last van een reuk en smaak stoornis.. nu al 5 maanden last van parosmie (vervormde smerige smaak en reuk bij echt alles) en hierdoor kan ik niet meer eten. Ik ben 25 kilo afgevallen in deze periode en ik ben wanhopig aan het worden. Mensen realiseren zich niet wat het met je doet als je niet normaal meer kan eten dmv een ziekte.

 10. ik blijf maar afvallen. Oorzaak niet bekend. Eet veder redelijk goed. Kom niet voorbij de 53k en moet naar 62k. Wordt er moedeloos van.

 11. ,momenteel 16 kg in 2 maanden afgevallen door alvleesklierkanker. Algehele zwakheid.eet niet meer waar drink wel nuttrilon van Nutricia. Dokter vind palliatieve. Sedatie nog niet nodig. Ik ben het leven nu wel zat. 76 jaar. Geen vooruitzichten en kwaliteit van leven

 12. Ik ben door de molen geweest in het ziekenhuis wegens onverklaarbare misselijkheids gevoel en maagklachten. Helaas zonder resultaat maar met als gevolg dat ik amper wat kan eten gedurende de hele dag. Ik hoop dmv nutridrink de opgemaakte reserves in mijn lichaam te kunnen bijvullen.

 13. Ik ben door de molen geweest in het ziekenhuis wegens onverklaarbare misselijkheids gevoel. Helaas zonder resultaat maar met als gevolg dat ik amper wat kan eten gedurende de hele dag. Ik hoop dmv nutridrink de opgemaakte reserves in mijn lichaam te kunnen bijvullen.

 14. Ik heb last van ondergewicht en ben 30 jaar. Veel geprobeerd maar zonder resutaat. Zou heel graag willen proberen of ik door Nutridrink aankom.

 15. Ik wil me graag opgeven als proefpersoon. Ben momenteel ondervoed en moet nodig aankomen. Door de corona maatregelen is mijn cafe al een half jaar gesloten wat heel veel stres veroorzaakt op financeel gebied. Hierdoor ben ik meer dan 20 kg afgevallen door de stress. Aangezien ik geen geld heb momenteel om genoeg eten te kopen,laatstaan nutridrink….ik wil bijdeze aanmelden als testpersoon. Met vrienvriendelijke groet Elian

 16. Ik wil graag aankomen ben namelijk een man van 30 jaar met een lengte van 1.68 cm en een gewicht van 46kg. Een vriendin van me raade dit aan.

 17. Ik wil dit graag proberen omdat ik voor verschillende mensen zorg die het gebruiken en graag ervaring uit de eerste hand wil. Dan kan ik mensen beter voorlichten.

 18. Hallo,

  Ik ben nieuwsgierig. Ondanks dat ik mijn best doe voldoende binnen te krijgen, blijf ik maar afvallen of blijf op zijn mooist op gewicht, óók met Nutridrink (aardbei en chocola). Misschien moet ik wat anders nemen en zou daar een proefpakket van kunnen krijgen? Groet Jan Mulder

  Groet Jan Mulder

 19. Ben een heel slecht eter kan bijna niks binnen krijgen. Voel me ook heel erg moe en duizelig heb van alles geprobeerd maar is niks gelukt.

 20. Graag zou ik deelnemen aan dit onderzoek. Mijn darmen zijn niet altijd in staat de voedingsstoffen op te nemen. Ik zou graag deelnemen om te ervaren hoe het gaat met aanvullende voeding, naast mijn gebruikelijke voeding.

 21. Omdat ik meerdere malen opgenomen bent geweest en door een sonde mijn voeding binnen kreeg. Het gaat soms niet goed met mij (Crohn). In het verleden heb ik Nutridrink gedronken en zou het wel weer willen gebruiken,

 22. Ik zou het graag eens proberen, ik ben in 8 mnd 30 kilo afgevallen en word steeds meer. Heb een maagverkleining laten doen. Ik ben nu 63 kilo en wil absoluut niet meer afvallen. Ik heb geen honger en dat is mijn probleem. Ik wil niet meer afvallen, zou heel graag eens een proef pakket willen proberen

 23. ik kan op dit moment niet goed eten, heb zeer veel problemen met de inmame van de calorieën, vitamine, mineralen en proteïne. Hierdoor voel ik me nog slapper en zieker.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in