Nutridrink Review en Ervaringen

Wellicht heb je de flesjes Nutridrink wel eens zien staan bij een diëtist of in een verpleeg- of verzorgingstehuis. Wat is Nutridrink precies en waar is het voor bedoeld?

In dit artikel bespreken we:

 • Kan je vinden nutridrink vinden in de supermarkt
 • Is nutridrink te koop bij de kruidvat
 • Wat zijn de nutridrink ervaringen
 • Wat is nutridrink compact
 • Wat is nutridrink protein
 • Wat zijn de nutridrink ingrediënten
 • Waar kan ik nutridrink kopen
 • Nutridrink wat is dat

Wat is Nutridrink?

Nutridrink is een drank die speciaal ontwikkeld is voor mensen die last hebben van ondervoeding. De drank bevat een grote hoeveelheid voedingsstoffen en wordt veel gebruikt in de gezondheidszorg. Veel ouderen die ondervoed zijn krijgen de drankjes, maar het wordt ook voorgeschreven bij mensen die onlangs een operatie hebben gehad en geen vast voedsel kunnen verteren.

Ondervoeding kan grote gevolgen hebben voor de gezondheid op lange termijn. Zo komt de wondgenezing onder druk te staan als iemand niet voldoende voeding binnen krijgt (bron). Om die reden is het van groot belang om mensen die ondervoed zijn te voorzien van voldoende voedingsstoffen.

Nutridrink bevat 300 calorieën per flesje en een hoop vitaminen en mineralen. Het klinkt logisch bij een drankje, maar het is ook ontwikkeld om de vochtbalans in het lichaam zo goed mogelijk aan te vullen. Nutridrink is verkrijgbaar in vier verschillende smaken, aardbeien, chocola, banaan en vanille.

De meeste mensen hebben genoeg aan één tot drie flesjes, maar bij een volledige vervanging van de voeding mag je vijf tot zeven flesjes drinken.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

nutridrink Nutridrink Review en Ervaringen Meer informatie

Voor wie is Nutridrink geschikt?

Nutridrink is vrij van lactuse en gluten. Het is niet bekend of er andere allergenen, zoals bijvoorbeeld soja in zitten.

Nutridrink hoe werkt het
Nutridrink hoe werkt het

Is Nutridrink effectief?

Hoewel Nutridrink een commercieel product is, is er door de jaren heen veel onderzoek gedaan naar het effect van deze specifieke drank.

In een studie is gekeken naar het effect van Nutridrink op mensen die geopereerd waren. Uit het onderzoek bleek dat Nutridrink hielp tegen ondervoeding en dat het product goed verdragen werd door alle deelnemers aan het onderzoek (bron). Deze bevindingen worden bevestigd in een Nederlands onderzoek (bron).

Het is belangrijk om te weten dat Nutridrink alle essentiële vitaminen en mineralen bevat.

Voor andere doeleinden is Nutridrink niet zo geschikt. Gezonde mensen kunnen het beter niet als maaltijdvervanger gebruiken, omdat het daarvoor te veel koolhydraten bevat. Vloeibare koolhydraten geven geen verzadigd gevoel, waardoor je veel te snel weer gaat eten (bron).

Wij hebben uit nieuwsgierigheid een paar flesjes geprobeerd. Je zou verwachten dat een middel tegen ondervoeding lekker smaakt, maar het smaakt gek genoeg een beetje onnatuurlijk.

nutridrink review en ervaringen
nutridrink review en ervaringen

Wat kost Nutridrink?

De prijs van Nutridrink varieert van verkooppunt tot verkooppunt. Vaak betaal je tussen de 9 en de 13 euro voor een verpakking met vier flesjes.

Voordelen

In sommige gevallen wordt Nutridrink door de zorgverzekeraar vergoed. Het moet dan wel voorgeschreven zijn, bijvoorbeeld door een arts.

Nadelen

Nutridrink is heel specifiek gemaakt voor het tegengaan van ondervoeding. Je kunt het drankje niet zo goed voor andere doeleinden gebruiken.

Conclusie

Nutridrink is een effectief supplement voor mensen die last hebben van ondervoeding. Effectiviteit is wetenschappelijk bewezen en je kunt de drankjes zelfs gebruiken om de gehele voeding te vervangen.

Als je geen last hebt van ondervoeding, is het niet zo verstandig om het product te gebruiken, omdat het teveel koolhydraten bevat en te weinig eiwitten. Bovendien is de smaak niet goed.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringBSN Hypershred Edge
Eenvoudig AfvallenJNX Sports the Ripper
nutridrinkNutridrink is een effectief supplement voor mensen die last hebben van ondervoeding. Effectiviteit is wetenschappelijk bewezen en je kunt de drankjes zelfs gebruiken om de gehele voeding te vervangen. Als je geen last hebt van ondervoeding, is het niet zo verstandig om het product te gebruiken, omdat het teveel koolhydraten bevat en te weinig eiwitten. Bovendien is de smaak niet goed.

91 Reacties

 1. Ik zou graag willen testen, omdat ik erg ben afgevallen na mijn bevalling. Ja, de meeste vrouwen zouden daar juist blij mee zijn, alleen sinds ik nu 10 weken borstvoeding geef, blijf ik afvallen en ben nu zelfs magerder dan voor mijn zwangerschap. Mijn baby weegt ook te licht, hoop dat die met Nutridrink genoeg uit mijn melk krijgt zodat ik geen kunstmatige melk hoef te gaan geven.

 2. Na operatie van mondkanker, wegnemen van lymfeklieren in de hals en trekken van alle tanden ben ik na de sondevoeding aangewezen op vloeibare voeding.
  Daarom zou ik Nutridrink willen proberen.

 3. Ik ben al jaren lang niet meer tevreden met mijn lichaam en gezondheid. Nog 3-4 jaar geleden woog ik 55 kilo (1.65cm) maar 4 jaar geleden had is voedselvergiftiging en ben heel erg afgevallen omdat ik 10 dagen lang aan herstellen was. Nu weeg is 46 kilo en het lukt mij niet bij te komen. Ben heel erg depressief door dat, voel mezelf niet meer mooi. Ik wil graag aanmelden voor gratis testen, hopelijk helpt nutridrink me weer in mijn gezonde lichaam te komen

 4. Ik zou het graag willen proberen. Ben door burnout en depressie 17 kg afgevallen en in een jaar tijd. Heb nu ondergewicht. Ook geven spanning en stress mij buikklachten. Dat helpt ook niet.

 5. Graag wil ik Nutridrink uitproberen om aan te komen. Ik zit al jaren op de grens van gezond gewicht/ ondergewicht. Vermoedelijk komt dit doordat ik prematuur geboren ben. Na 28 weken zwangerschap met een geboortegewicht van 1000 gram. Voel me wel gezond, eet ook goed en heb een gezonde levensstijl. Wat ik ook eet ik kom niet aan.. Ben altijd tenger geweest. 5/10 kg erbij zou ik prettig vinden!

 6. Ik heb 50 jaar reuma,en gebruik al zeker 10 jaar nutridrink,het begon met flasjes die bij mijn vrouw niet in de smaak vielen,en ook van andere mensen. Srorgen kan ik niet eten,neem dan een flesje bij de koffie,af en toe heb je combi die echt lekker is. Ook in de middag als ik onderweg ben ipv een hamburger of andere junkfoot neem ik een flesje. Voel me er echt heel goed bij ,en dan bedoel ik ook zeker met mijn reuma. raad het meer mensen aan,zowie zo als eten smorgen niet gaat.

 7. Door COVID was ik heel ziek geworden en ben ik heel veel afgevallen. Ik ben bezig met aankomen maar mijn eetlust is nog steeds minder waardoor het moeilijk word om aan te komen. Ik voel me steeds vermoeid en heb veel spierkracht verloren. Daarnaast ben ik ook heel erg onzeker geworden. Ik ben 176 en ik weeg 60 kilo. Graag zou ik dit willen proberen.

 8. Ben nooit dik geweest maar toen ik begon af te vallen en een verkoudheid kreeg die niet overging door huisarts doorverwezen. Woog op een gegeven moment nog maar 39 kilo en het voelde niet goed. Ik bleek longkanker te hebben, gelukkig waren ze er op tijd bij en was ik behandelbaar. Met flesjes nutridrink begonnen en ben van 39 kilo naar 47 kilo gegaan in nog geen 4 maanden tijd, dus voor mij werkt nutridrink perfect.

 9. Ik zou willen dat ik het nooit meer hoef te gebruiken..het tegenovergestelde is echter de realiteit.Omdat mijn maag het niet meer doet moet ik de rest van mijn leven teren op nutridrinks , daar is niks leuks aan.De rest van je leven kiezen uit synthetische banaan vanille of mokka…Doe mij maar spinazie , aardappel en een gehaktbal !!
  Met nutridrinks krijg ik 150 gram suiker PER DAG !!
  Dus dat is wachten op diabetes..nee , geef die nutridrinks maar lekker aan een ander..

 10. Ben al jaren aan de nutridrink maar niet aan de compact daar kan ik helaas niet tegen krijg daar enorme buikpijnen van (soja) maar de juice style die is perfect. Ik neem altijd de bosvruchten en zo af en toe de aardbei die zijn goed en langdurig uit te houden en smaken prima! Begonnen met 4 flesjes per dag nu nog 2 en zal nog wel even zo blijven! Bij ondergewicht zeker een halve kilo of kilo per week aankomen maar zodra ik stop raak ik ook zo de kilo’s weer kwijt komt door m’n ziekte… maar zeker een aanrader!!!

  • Was nog wat vergeten ben 40 jaar en loop al te 30 jaar te kampen met voedsel intoleranties, reageer bijna op alles. Altijd zware IBS/PDS aanvallen maar helaas heeft mijn arts het opgegeven. Ik ben nu zelf aan het onderzoeken en boek bijzondere resultaten! Het lijkt er zelfs op dat het helemaal weg is maar zit nog maar op dag 20 met herstel!!! Vandaar de langdurig gebruik van nutridrink juice style. Grootste oorzaken van mijn buikpijnen zijn Saponinen, Lectines en Histamine. Aangevraagd via diëtist. In de compact versie van nutridrink zitten soja lectines in wat voor problemen zorgt. Daarnaast eet ik ook nog ‘gewoon’ weeg inmiddels weer 52kg.

 11. Ivm mijn COPD en astma ben ik 13 kilo kwijtgeraakt.
  Ik weeg nu nog 50 kilo en dit heeft veel invloed op mijn energielevel en spieren.
  Helaas heb ik nooit geen aanleg gehad om snel aan te komen dus wat ik ook eet,het zet geen zoden aan de dijk.
  Ik zou graag willen proberen of het hiermee wel kan.

 12. Ik heb slokdarmkanker en slikken/drinken van de maaltijden geeft problemen waardoor ik ondermeer afval. Graag wil ik proberen of drinkvoeding mij kan helpen en welke smaak ik dan het beste verdraag.

 13. Ik heb ondergewicht weeg 45 kilo,snel vermoeid en vaak koud Gewoon meer eten weinig effect.ben 70 jaar.Vaak grieperig.Wil 5 kilo aan komen.

 14. Graag zou ik dit pakket willen geven aam mijn ’s hoonvader hij is door een covid besmetting heel ziek geworden e is flink afgevallen ook heeft hij daardoor sondevoeding gekregen en aangezien ze dit nu willen gaan afbouwen is een aanvulling vanwege drank zeker welkom

 15. Ik zou dit graag aan mijn moeder van 96 willen geven omdat zij na een buikgriep en heel weinig eten 20 kilo is afgevallen en erg verzwakt is.

 16. Graag zou ik hier aan deel willen nemen, ik heb sinds mijn heup operatie 4 -10-2022 niet meer kunnen eten, het eten is vies, geen smaak en totaal geen hongergevoel, arts weet niet wat het is, maar het belemmerd enorm mijn genezingsproces, ik ben een dame van 72 jaar

 17. Hallo, graag zou ik Nutridrink willen proberen om aan te sterken na corona.
  Ik voel me nog steeds niet fit,zwak en lusteloos.
  Is het misschien iets voor mij?

 18. Ik zou dit willen uitproberen

  Omdat ik teweinig voedings stoffen binnen krijg
  Waardoor ik moe ben geen energie en hoop dat dit mij kan helpen om toch weer mijn leven beetje terug te kunnen krijgen

 19. Ik wil graag nutridrink voor mijn dochtertje van 7 die nog geen 20 kg weegt. Ze is nooit normaal op gewicht geweest, en de artsen vinden dat normaal en doen er niets mee. Je kan alle botten van mijn kind tellen en ik moet altijd te kleine kleding voor haar kopen zodat de taille goed zitten van de broek, maar dan loopt ze met te korte broekspijpen en past nauwelijks joggingsbroeken of leggings. Jurken wilt ze niet aan omdat ze hele smalle benen heeft. Iedereen spreekt haar aan en vraagt of ze wel te eten krijgt thuis.. ze is altijd al heel dun geweest, maar nu word ze er bewuster van en zit er heel erg mee als ze zo een opmerking te horen krijgt. Zo erg dat ze ervan moet huilen.. Ze eet inprincipe alles.. Maar komt gewoon niet aan. Haar haren groeien al jaren niet normaal de lengte is altijd al boven haar schouders. Vitamine te kort heeft ze ook niet.. Ik ben einde raad als moeder. Ik wil graag de nutri pakket proberen, in de hoop dat het onze wondermiddel word..

 20. Hallo is het toeval om op deze site uit te komen??
  Ik denk er aan nutridrink
  te gaan gebruiken omdat ik sinds afgelopen week pijnlijke problemen heb met
  eten van vast voedsel
  Daar het eten van kippenbouillon al pijnlijk is
  Zou een proefmonster zeer
  Welkom zijn
  Ps wat moet ik met 24 flacons als inname van de eerste al niet lukt??

 21. Eind juni raakte ik besmet met corona waarbij ik mijn smaak kwijt was en heel weinig eetlust had. Ben daardoor in korte tijd 3 kg verloren en ben al een (te) mager type. Ondanks mijn smaak grotendeels terug is, stijgt mijn gewicht niet. Om wat meer energie te krijgen en terug aan te sterken zou ik graag Nutrdrink uitproberen. (Mocht ik in aanmerking komen voor een proefpakket liefst geen chocolade smaak).

 22. Ik wil dit product laten testen door mijn dochter die wil aankomen na een lastige periode van afvallen lukt het haar niet weer op gewicht en krachten te komen.

 23. Ik wil graag nutridrink proberen omdat ik erg mager ben. Ik hoor toch wel twee keer per dag dat ik aan moet komen. Dat weet ik zelf ook maar weinig mensen snappen dat er ook mensen zijn die net zo moeilijk aankomen als afvallen, voor de meeste mensen. Dus ik hoop de juiste smaak te kunnen vinden en deze te gaan gebruiken.

  • Hoi
   Heel herkenbaar jou verhaal
   Ik 1.62 cm woog ooit 55 kg.. nu 47kg na overleg diëtiste ben ik gisteren begonnen met proteine flesjes aardbei en banaan is te drinken
   Suc6 v jou

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in