Er zijn veel verschillende merken voedingssupplementen verkrijgbaar, maar niet alle voedingssupplementen zijn hetzelfde. De belangrijkste punten waar je op moet letten bij de aanschaf van een voedingssupplement zijn:

  1. De kwaliteit, zuiverheid en herkomst van de grondstoffen
  2. De opneembaarheid en effectiviteit van het voedingssupplement.

Nutrivian is een merk met zuivere kwaliteit voedingssupplementen en gezondheidsproducten die passen in een gezonde, vitale en energieke levensstijl. Bij de totstandkoming van de producten is de nadruk gelegd op een goede opnamevorm in de meest effectieve dosering. Dit is een van de redenen waarom Nutrivian vaak door voedingsdeskundigen en therapeuten wordt voorgeschreven. Ook de lagere prijzen voor deze kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen in vergelijking met andere A-merken is een reden voor veel consumenten en therapeuten om voor Nutrivian te kiezen.

Nutrivian Biologische Supplementen

Naast de gewone lijn heeft Nutrivian ook een complete lijn met 100% biologische voedingssupplementen. Alle vitamines, mineralen en andere nutriënten uit deze lijn zijn afkomstig van biologische groente-, fruit- en kruidenextracten. Geen synthetische vitamines en mineralen dus, maar 100% puur natuur! De groenten, fruit en kruiden die gebruikt worden, groeien op vruchtbare grond die niet bewerkt wordt met chemische middelen, kunstmest en pesticiden. Dit zorgt ervoor dat de producten op een natuurlijke manier hoge concentraties vitale voedingsstoffen bevatten. Vervolgens worden deze groenten, fruit en kruiden verwerkt tot extracten door middel van een gepatenteerd extractieproces waarbij gebruik wordt gemaakt van water en niet van oplosmiddelen en chemicaliën. Ook worden er geen synthetische stoffen of additieven toegevoegd.

Dit alles heeft ervoor gezorgd dat Nutrivian op dit moment één van de snelst groeiende merken is in de markt van voedingssupplementen.

Waarom voedingssupplementen van Nutrivian?

In de producten van Nutrivian wordt uitsluitend gebruik gemaakt van ingrediënten die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Alle ingrediënten die gebruikt worden in de producten zijn voorzien van een kwaliteitscertificaat. Deze ingrediënten worden verwerkt tot eindproduct in een HACCP, ISO en GMP goedgekeurde omgeving. Om de kwaliteit van de producten, en de bedrijfsprocessen te waarborgen is Nutrivian IFS (International Food Standard) gecertificeerd. Dit heeft geresulteerd in een zeer hoogwaardige lijn voedingssupplementen met zuivere ingrediënten en eerlijke consumentenprijzen.

Nutrivian Producten

Nutrivian heeft een gevarieerd assortiment waaronder de volgende supplementen:

Zuivere kwaliteit

Er wordt veel waarde gehecht aan de kwaliteit en zuiverheid van de producten van Nutrivian. Een goed voorbeeld hiervan is de kwaliteit van de visolie supplementen. Nutrivian heeft drie zeer zuivere visolie supplementen in het assortiment die streng gecontroleerd worden op het gehalte PCB’s, dioxines en zware metalen. Alle drie de producten zijn voorzien van het Friend of the Sea keurmerk. Dit houdt o.a. in dat de visolie duurzaam is, niet afkomstig is van vervuilde wateren en dat er geen gebruik is gemaakt van groeihormonen. Visolie Gold van Nutrivian is een van de meest geconcentreerde visolie supplementen van Nederland. Deze variant bevat 1000 mg visolie per capsule waarvan maar liefst 500 mg EPA en 250 mg DHA. Hiervan is één capsule per dag voldoende.

Goed opneembare formules

De opnamevorm van voedingssupplementen is erg belangrijk. Nutrivian heeft een aantal producten in het assortiment die door zeer goed worden opgenomen in het lichaam. Voorbeelden hiervan zijn Magnesium Citraat en Magnesium Tauraat. Deze vormen van magnesium worden veel beter opgenomen dan het goedkopere magnesium oxide. Vitamine B12 van Nutrivian bevat het biologisch actieve methylcobalamine. Deze vorm van B12 is direct werkzaam in het lichaam en wordt als zuigtablet goed in het lichaam opgenomen. Ook het product Zink methionine van Nutrivian wordt door de binding aan het aminozuur methionine beter opgenomen dan bijvoorbeeld zink oxide.

Hoog gedoseerd en effectief

De producten van Nutrivian bevatten hoge concentraties aan werkzame stoffen. Ook wordt er gekeken naar de effectiviteit van een product. Cranberry is een van de meest verkochte voedingssupplementen, maar de werkzaamheid van cranberry is te danken aan de stof D-mannose. Nutrivian heeft daarom geen cranberry capsules in het assortiment maar D-mannose capsules. Een capsule bevat maar liefst 500 mg D-mannose en is hiermee vele malen effectiever dan cranberry capsules.

100% natuurlijk

Van sommige ingrediënten zoals vitamine D en vitamine E is het belangrijk om de natuurlijke variant te nemen omdat deze vele malen effectiever is dan de synthetische variant. Vitamine E en vitamine D3 van Nutrivian zijn om die reden dan ook 100% natuurlijk. Nutrivian vitamine E bevat per capsule 400 IE (268 mg) d-alfatocoferol. Nutrivian vitamine D3 bevat per capsule 25 µg cholecalciferol.

Unieke samenstellingen

Bepaalde ingrediënten zijn effectiever in het lichaam wanneer ze gecombineerd worden met andere ingrediënten. Een voorbeeld hiervan is de gewrichtsformule van Nutrivian. Deze formule bevat een mix van glucosamine, chondroïtine, MSM, vitamine C, vitamine D3 en hyaluronzuur.

Een ander voorbeeld is vitamine C. Nutrivian heeft twee soorten vitamine C in het assortiment. Vitamine C in de vorm van ascorbinezuur en vitamine C in de vorm van calciumascorbaat. In sommige gevallen is het beter om de zure vorm van vitamine C (ascorbinezuur) te gebruiken. Vitamine C als calcium ascorbaat is daarentegen een pH neutrale vitamine C en is vriendelijker voor de maag. Deze vorm kan uitstekend worden gebruikt door mensen die last van de maag krijgen van zure vitamine C. Ook de probiotica van Nutrivian is uniek te noemen. Dit product bevat een mix van zeven verschillende bacteriestammen met toegevoegde inuline vezels die als prebiotica fungeren. Deze inuline vezels zijn namelijk een voedingsbron voor de goede darmbacteriën waardoor deze zich kunnen vermenigvuldigen en de overhand kunnen ten opzichte van ongunstige bacteriën en schimmels in de darmflora.

Maak de juiste keuze bij de aanschaf van voedingssupplementen en kies voor de topkwaliteit van Nutrivian!

Nutrivian voedingssupplementen zijn verkrijgbaar via apotheken, therapeuten, drogisterijen, gezondheidswinkels en online via nutrivian.nl

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelMaak een nieuwe start met Superfood
Volgend artikelVette Vis Recepten
nutrivianEr zijn veel verschillende merken voedingssupplementen verkrijgbaar, maar niet alle voedingssupplementen zijn hetzelfde. De belangrijkste punten waar je op moet letten bij de aanschaf van een voedingssupplement zijn: De kwaliteit, zuiverheid en herkomst van de grondstoffen De opneembaarheid en effectiviteit van het voedingssupplement. Nutrivian is...

4 Reacties

    • Klopt, je kunt het inderdaad een natuurlijk middel tegen blaasontsteking. Deze stof komt in kleine hoeveelheden voor in fruit zoals appels, sinaasappels, cranberries en bosbessen. Ook is D-mannose als voedingssupplement verkrijgbaar.

  1. Ik heb de vitamine b12 van Nutrivian. Het werkt inderdaad erg goed. Door een therapeut werd via bioresonantie vastgesteld dat ik hier een tekort aan had. Ik ben veel en veel minder moe sinds ik het gebruik
    .

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in