Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Nuubu Detox Pleisters Review en Ervaringen

Nuubu Detox Pleisters Review en Ervaringen

Nuubu Detox Pleisters Review en Ervagingen. Lees dit voordat je koopt.

Nuubu is een detoxpleister die je op je voet plakt. Volgens de fabrikant van Nuubu zit ons lichaam vol met gifstoffen en deze pleister kan je helpen om je lichaam te ontdoen van al deze rommel. Werken deze pleisters echt, of kun je beter op zoek naar een andere manier om je lichaam te zuiveren?

Nuubu Detox Pleisters header
Nuubu Detox Pleisters header

Nuubu Detox Pleisters Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Nuubu Detox Pleisters zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Nuubu Detox Pleisters graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 28 plaatsen beschikbaar

Wat is Nuubu?

Volgens de fabrikant van Nuubu is de aanwezigheid van gifstoffen in ons lichaam een groot probleem. Het veroorzaakt allerlei lichamelijke kwalen. Denk aan slapeloosheid, huidproblemen, spierpijn en een slechte lichaamsgeur. Kortom, reden genoeg om er iets aan te doen.

Nuubu Detox Pleisters ervaringen
Nuubu Detox Pleisters ervaringen

Dit is waar de Nuubu pleister om de hoek komt kijken. Je plakt twee van deze pleisters onder je voeten. Liefst acht ingrediënten in de pleisters trekken via je huid naar binnen en zorgen ervoor dat je lichaam de vetstoffen afvoert. Onder de ingrediënten vind je onder meer vitamine C, hout- en bamboe azijn en toermalijn. Dit laatste is een mineraal dat je ook wel tegenkomt in sommige sieraden.

Het gebruik van de pleisters is vrij eenvoudig. Je doet de pleister onder je voet of op een andere plek waar je gifstoffen wilt verwijderen. Na ongeveer 6-8 uur verwijder je de pleisters weer en was je de plek waar de pleister heeft gezeten.

Nuubu Detox Pleisters onzin
Nuubu Detox Pleisters onzin

Nuubu is een bedrijf dat internationaal actief is. Het contactadres op de website verwijst naar Litouwen. Het telefoonnummer dat je kunt bellen bij vragen is juist weer een Amerikaans nummer. Mocht je vragen hebben, dan weten we niet of je hier in het Nederlands antwoord op kunt krijgen.

Voor wie is Nuubu geschikt?

Er is geen contra-indicatie voor het gebruik van Nuubu. Het bedrijf raadt wel iedereen aan om vooraf te controleren of er geen ingrediënten in het product zitten die in jouw specifieke situatie voor problemen kunnen zorgen. Als je twijfelt kun je altijd contact opnemen met een arts.

Hoe effectief is Nuubu?

Ten einde te kunnen beoordelen of Nuubu effectief is, hebben we een aantal ingrediënten uit de pleister onderzocht.

Nuubu Detox Pleisters review
Nuubu Detox Pleisters review

Het eerste ingrediënt dat we bekeken hebben is vitamine C. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat het er heel weinig bewijs is dat de stof überhaupt door de huid wordt opgenomen (bron).

Ook van andere ingrediënten is onzeker of deze wel werken. Bamboe azijn helpt om de lever te ontgiften bij varkens, maar deze kregen de bamboe-azijn in redelijk grote hoeveelheid toegediend via hun voer (bron).

In een studie werd zelfs een detox pleister gebruikt zoals Nuubu deze verkoopt. Hier zit ook toermalijn in. Uit dit onderzoek, uitgevoerd bij zowel mannen als vrouwen tussen de 18 en de 64, blijkt dat het middel niet effectief is. De hoeveelheid cadmium en lood in het lichaam neemt licht af, terwijl de hoeveelheid antimoon juist behoorlijk toeneemt (bron).

Samenvattend is er dus weinig reden om aan te nemen dat de Nuubu pleisters effectief zijn.

Wat kost Nuubu?

Een verpakking met 10 pleisters kost €17,95. Koop je meerdere verpakkingen, dan daalt de prijs. Bij 4 stuks daalt de prijs per verpakking tot €13.99. Je betaalt wel in alle gevallen €4,95 verzendkosten.

Voordelen

Nuubu Detox Pleisters
Nuubu Detox Pleisters

Bij een bestelling krijg je gratis een boek met tips voor een gezonde levensstijl cadeau.

Nadelen

De pleisters zijn behoorlijk groot en er mee wandelen is niet zo handig.

Conclusie

Hoe handig het ook klinkt, een detox met een pleister, het is wetenschappelijk bewezen dat deze methode niet werkt. De meeste ingrediënten in de pleister worden niet door de huid opgenomen. Uit een studie blijkt zelfs dat de hoeveelheid antimoon in je bloed toeneemt.

Als je echt je lichaam wilt ontdoen van gifstoffen, dan zul je supplement moeten nemen. Er zijn er een aantal supplementen met een bewezen effectieve werking.

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleBody & Fit Protein Shakes Ethyleenoxide Waarschuwing
Next articlePure Gold Collagen Review en Ervaringen
nuubu-detox-pleistersHoe handig het ook klinkt, een detox met een pleister, het is wetenschappelijk bewezen dat deze methode niet werkt. De meeste ingrediënten in de pleister worden niet door de huid opgenomen. Uit een studie blijkt zelfs dat de hoeveelheid antimoon in je bloed toeneemt.

22 Reacties

 1. 1.5 jaar weduwnaar ,geveld door hashimoto schildklier aandoening.
  Elke avond moe en futloos met veel stress en opgejaagd gevoel.
  Zou fijn zijn om mijn energie weer terug te krijgen door deze pleisters.

 2. Ik wil dit graag proberen om meer in balans te komen na de overgang. Ik heb veel onduidelijke fysieke klachten en afvallen lukt haast niet.

 3. Graag wil ik dit testen. Heb al 13 jaar overal jeuk. Met Dermatoloog van alles geprobeerd maar niets helpt. Slaap slecht en kort. Zie er vaal uit. Door vermoeidheid weinig zin/activiteit en dit geeft weer stress omdat ik dan weer boos wordt op mezelf. Voedingssupplementen helpen niet en volgens de diëtist eet ik goed.
  Dus misschien is dit mijn oplossing.
  Als ik kan bijdragen voor anderen met hetzelfde dan wil ik graag een test uitvoeren

 4. Goedemorgen ik wil deze pleisters graag uitproberen ik heb veel stress gehad en slaap slecht.En het zou fijn zijn als deze pleisters me hier mee konden helpen minder moe te zijn en weer nieuwe energie te krijgen om gezond verder te leven

 5. Na 25 jaar in de kinderopvang te werken ben ik op..vermoeid,slecht slapen en spierkracht,moet daardoor gaan stoppen denk ik..maar misschien door die pleisters onder mijn voeten knap ik op?zodat ik weer vol energie de kindjes kan opvangen! Ik zou graag proefkonijn willen zijn van die nuubuu pleisters!

 6. Hallo ik ben marcel heb al jaren pijn in voeten en tenen als gevolg van beschadigde zenuweinde.
  Vaak quensa behandeling gehad op pijbestrijding ziekenhuis venlo,helpt me wel maar echter niet voor lang,daarom ben ik heel benieuwt of nuubu pleisters voor mij een oplossing is,of teminsten verlichting geeft .
  Daarom zou ik t graag willen proberen,gaarne vernerm ik of ik ze mag proberen.
  M.v.g marcel

 7. Ik zou deze pleisters graag proberen omdat ik sinds de overgang aangekomen ven terwijl mijn eetpatroon niet echt is veranderd.

 8. Hallo allemaal,
  Ik zou het willen uitproberen omdat ik MS heb. Hierdoor ben veelal moe en veel pijn door mijn lichaam heen
  Ik vraag mezelf of het niet tijd wordt om na al die jaren mijn lichaam te ontgiften. Ik verwacht geen wonderen maar wel wat vooruitgang.

 9. Aangezien ik de laatste tijd nogal veel vocht vasthield en hierdoor een 2e infarct heb gehad. Zou ik dit wel een willen proberen . Weet niet of dit mog. is met alle pillen die ik nu moet slikken

 10. nuubu is scam, retourneren is niet mogelijk en voor je het weet voegt het produkt een extra produkt aan je bestelling toe voordat je het weet… en moet je achteraf extra betalen. Dit is mij overkomen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Ontvang Dagelijks

Gratis Gezonde Afslankrecepten

Gratis Recepten

15987