NuvaGenic Afslankpillen

Is NuvaGenic de nieuwe wonderpil, of een nieuwe teleurstelling? Ik heb het voor je uitgezocht.

Nuvagenic is een afslankproduct dat beweert om overgewicht op drie verschillende vlakken te bestrijden.

  • Hongergevoel onderdrukken
  • Vetverbranding verhogen
  • Stofwisseling stimuleren

NuvaGenic Onderzocht

Het eerste punt, het bestrijden van het hongergevoel is een claim die eenvoudig waar te maken is. Wat een paar jaar geleden nog ondenkbaar was is tegenwoordig geen probleem. Veel afslankpillen zoals Glucomannan  en L-Carnitine onderdrukken het hongergevoel op een natuurlijke manier. Glucomannan is een vezels die water kan binden waardoor het een verzadigd gevoel geeft wanneer je het met water inneemt.

Als ik wil uitzoeken of Nuvagenic het hongergevoel op dezelfde manier onderdrukt, en hoe ze de andere twee claims waarmaken blijkt die makkelijker gezegd dan gedaan. Het bedrijf dat Nuvagenic maakt blijkt door het ontbreken van contactgegevens op de website niet bereikbaar. Ik ben dus afhankelijk van mijn eigen onderzoeksresultaten. Desondanks roept dit vragen op over het product, waarom kan ik niet net zoals bij de meeste farmaceutische producten even bellen of mailen met de fabrikant of leverancier van het product?

 Voor wie is NuvaGenic geschikt?

Nuvagenic is geschikt voor zowel mannen als vrouwen maar is specifiek gericht op vrouwen. Dit kan nuvagenic ik afleiden aan de advertenties die voor een groot gedeelte bestaan uit schaars geklede vrouwen met een strak buikje. Nuvagenic wordt online verkocht en geleverd in capsulevorm, maar wat zit er eigenlijk in deze capsules? Het goede nieuws is dat ze volledig zijn samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Het minder goede nieuws is dat een aantal van deze ingrediënten zorgen voor natuurlijke bijwerkingen.

Nuvagenic beweert overtollig lichaamsvet te bestrijden en vet verdwijnt als sneeuw voor de zon. Feit of fictie? Met name de eetlust wordt onderdrukt waardoor je langer een vol gevoel hebt. Dit is echter niet onderscheidend ten opzichte van andere afslankpillen.

Vetverbranding is een tweede clam van NuvaGenic. Je zou zeggen dat lichaamsbeweging vetverbranding in werking zet maar door het verhogen van je stofwisseling is het ook mogelijk om vet te verbranden. Je zet je lichaam als het ware in een hogere versnelling. Je stimuleert als het ware je metabolisme wat het mogelijk maakt om sneller calorieën en dus vet te verbranden. De capsules zorgen dus voor vetverbranding en gaan het hongergevoel tegen. Waar Nuvagenic helaas niet toe in staat is, is het blokkeren van koolhydraten. Dit is een eigenschap die wel wel terug zien bij onder andere L-Carnitine.

Ingrediënten NuvaGenic

Groene Thee is een van de hoofdbestanddelen van Nuvagenic en wordt al honderden jaren gebruikt voor verschillende doeleinden. Een eigenschap van groene thee is het kunnen verhogen van energie-niveaus om op die manier gewichtverlies te bevorderen.

Afrikaanse Mango is afkomstig van een plant groeit in West-Afrika bekend staat als de ‘Irvingia gabonensis’. Er wordt vaak beweerd dat deze exotische plant afslankende eigenschappen heeft. De vrucht van de Afrikaanse Mango heeft vele toepassingen, en het staat vast dat mango heeft invloed op de bloedsuikerspiegel in het lichaam na de vertering, die kunnen bijdragen tot gewichtsverlies als het lichaam zal gebruik maken van de vetreserves wanneer de bloedsuikerspiegel worden verlaagd.
Show More

Acai Bessen zijn afkomstig uit Brazilië, waar hij groeit op de acai palmbomen. De bessen zelf hebben een diep paarse kleur en ze zijn vaak gerapporteerd als het hebben van veel gewichtsverlies eigenschappen. De rol van de açai-bes binnen Nuvagenic is beperkt in vergelijking met de andere ingrediënten

Granaatappel Extract is afkomstig van een vrucht  en staat algemeen bekend als de vorming van een symbolische rol in veel van ’s werelds grootste religies, waaronder het christendom. Het komt uit de granaatappel boom, die kunnen worden geteeld in zowel het noordelijk en zuidelijk halfrond, afhankelijk van welk seizoen het is, want het is afhankelijk van de temperatuur. Het is een ingrediënt dat is bijzonder rijk aan vezels, en als zodanig wordt gebruikt binnen Nuvagenic dieetpillen om zijn eetlust onderdrukken kwaliteiten.

Bijwerkingen NuvaGenic

Uiteraard hebben we ook de bijwerkingen van de afslankcapsules onderzocht. NucaGenic kan zorgen voor slaapgebrek, potentiële slapeloosheid, vermoeidheid. Deze effecten zijn grotendeels te wijden aan het cafeïnegehalte van de groene thee. De Afrikaanse mango beïnvloedt de bloedsuikerspiegel, en als gevolg daarvan kan een lichte vermoeidheid en hoofdpijn veroorzaken. De acai bessen, die ook bloed te bewerkstelligen, kan verdunning van het bloed veroorzaken. Tenslotte kan granaatextract een opgeblazen gevoel, misselijkheid en potentiële hoofdpijn veroorzaken. Mocht je een om meerdere van deze bijwerkingen opmerken. Stop dan meteen met de capsules en raadpleeg bij twijfel altijd een deskundige.

Gebruiksaanwijzingen NuvaGenic

Bij het nemen van ieder voedingssupplement is belangrijk dat je jezelf ervan bewust bent welke risico’s het met zich mee kan brengen. Raadpleeg bij twijfel een deskundige. Het bijzondere is dat we in de verpakking van NuvaGenic geen informatie vinden hoe we de capsules moeten innemen. Ook de dosering wordt niet vermeld. Ik begin te tellen en kom erachter dat er pillen in een potje zitten. Ik gok dat ik één capsule per dag moet nemen. Maar wanneer moet ik mijn pil nemen? Aangezien ik al de nodige ervaring heb met afslankpillen gok ik dat je de capsule een kwartiertje voor de hoofdmaaltijd met een glas water oraal moet innemen.

Vragen en Ervaringen

Heb je vragen of ervaring met NuvaGenic? Gebruik dan het reactieformulier en laat me weten wat jouw mening is over deze afslankpil. Je kunt ook de onderstaande facebook commentbox gebruiken.

Gezonde Groeten,

sanne

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelHet Hongerige Brein van Dr. Frank
Volgend artikelJoey van Tienen
nuvagenic-afslankpillenAl met al de Nuvagenic dieet pil een prima combinatie van volledig natuurlijke ingrediënten die een positief effect op het lichaam in termen van gewichtsverlies zullen hebben. Verwacht echter geen worden van deze capsules. Afvallen zal niet heel snel gaan en bijwerkingen liggen op de loer.

1 reactie

  1. Ik begin te tellen en kom erachter dat er pillen in een potje zitten.

    Ja dat er pillen in een potje zitten snappen we wel, maar hoeveel zijn het er nou? :P

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in