Nuvoryn is volgens de leverancier een klinisch bewezen gewichtsverlies product. De oorsprong van Nuvoryn en Pure Cleanse Afslank Pillen ligt in Engeland. Dit is in zoverre bijzonder dat de meeste afslanksupplementen uit Amerika of Azie afkomstig zijn. Is het de moeite waard om Nuvoryn te kopen, of is het zonde van je geld? In het volgende artikel lees je er alles over. Sinds enige tijd heeft de leverancier van Nuvoryn een nieuw afslankproduct in de markt gezet met de naam Revolyn. Deze twee afslankpillen hebben veel overeenkomsten met elkaar. In dit artikel gaan we onder andere in op de overeenkomsten- en verschillen tussen Nuvoryn, Revolyn en Pure Cleanse. Zowel Nuvoryn als Pure Cleanse zijn een afslankpillen met de volgende eigenschappen:

 • Eetlustremmer
 • Vetverbrander
 • Stofwisseling Booster
 • Energie Booster

Problemen bij het Bestellen van Nuvoryn

Op internet zijn veel slechte ervaringen te vinden over het bestellen van Nuvoryn. Dit gaat met name over de bestellingen die rechtstreeks bij Nuvoryn worden geplaatst. Wil je Nuvoryn uitproberen, dan adviseren we je om dit artikel goed te lezen.

Nuvoryn Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Nuvoryn zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Nuvoryn graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Ervaringen met Nuvoryn en Pure Cleanse

Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring met Nuvoryn en Pure Cleanse. Stel hier een vraag of deel jouw ervaring met deze afslankpil. Reacties van andere bezoekers kun je hier lezen.

Gebruik Nuvoryn

Je moet twee keer per dag een tablet Nuvoryn innemen. Een ’s morgens en een ’s avonds. Het helpt je lichaam vervolgens om sneller vet te verbranden. calorieën tellen en sportschool bezoek behoren volgens de leverancier tot het verleden, alhoewel later in dit artikel zal blijken dat het afvallen wel beter gaat met enige extra toepassingen. Nuvoryn tabletten bevatten zeven verschillende ‘natuurlijke’ ingrediënten die worden toegepast om het vetverbrandingsproces te stimuleren. Daarnaast bevordert het de gezondheid. Het hongergevoel wordt onderdrukt en je zal merken dat je meer energie krijgt. Ondanks de positieve verhalen die we lezen op de website van Nuvoryn blijven er een aantal onduidelijkheden omtrent het product.

Ingrediënten Nuvoryn

Nuvoryn dieet pillen bevatten de volgende bestanddelen

 • Acai
 • Groene thee-extract
 • Hoodia
 • Siberische ginseng,
 • Guarana,
 • Granaatappel extract
 • Damiana
 • Yerba
 • Resveratrol

Pure Cleanse

Pure Cleanse is een soortgelijke, of misschien wel exact hetzelfde product als Nuvoryn. Het is in ieder geval afkomstig van dezelfde firma, en op de ‘voor-na’ afbeeldingen op de website van zowel Nuvoryn als Pure Cleanse herkennen we dezelfde mensen. Op zich hoeft dit niet verontrustend te zijn, het gebeurd wel vaker dat dezelfde afslank capsules worden verkocht onder een andere naam. Wel iets om rekening mee te houden is de prijs. Een potje Pure Cleanse is 10 euro duurder dan een potje Nuvoryn Capsules. Koop je meer verpakkingen, dan is in sommige gevallen Pure Cleanse weer goedkoper.

Voordelen Nuvoryn

Nuvoryn zal zorgen voor een onderdrukking van je eetlust. Dit is het gevolg van het ingrediënt Hoodia Gordonii. De antioxidanten van de groene thee helpen je tevens om het hongergevoel te verminderen zodat het makkelijker vol te houden is. Het verhoogt je energieniveau, vergelijkbaar met het nuttigen van cafeïne.

Nadelen Nuvoryn

Ondanks dat er in beginsel wordt aangegeven dat een dieet niet noodzakelijk is, wordt naast het gebruik van Nuvoryn geadviseerd om een caloriearm dieet te volgen om het afslankproces te bevorderen. Ook een eenvoudig trainingsschema zal het afvallen stimuleren. Er zijn mensen die een allergische reactie kunnen vertonen op het ingrediënt guarana

Klachten over Nuvoryn

Onze redactie wordt bedolven met klachten over Nuvoryn. Vooral de levering en retourzendingen roepen veel vragen op. Ook websites van onder andere Tros Radar en Vara Kassa staan vol klachten over dit product. Wil je contact met de leverancier van Nuvoryn? Gebruik dan de onderstaande adresgegeven

Nathans Naturals
PO box 1366 Bedford
MK 41 5ad United Kingdom

Conclusie Nuvoryn

Als je op zoek bent naar een product om het natuurlijke gewichtsverlies te bevorderen ben je met Nuvoryn op de goede weg. Het bevat in tegenstelling tot veel andere chemische afslankpillen hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten die het gewichtsverlies versnellen. Daarnaast moet je jezelf bewust zijn van het feit dat ook trainen en een bewust voedingspatroon noodzakelijk zijn voor een goed resultaat.

Nuvoryn is niet zo krachtig als sommige chemische tegenhangers, je moet met deze dieetpil dus iets meer geduld hebben om het gewenste resultaat te bereiken. Een voordeel is naar onze mening dat Nuvoryn voor een groot gedeelte op natuurlijke producten is gebaseerd. Mede door deze natuurlijke ingrediënten zijn er weinig risico’s en bijwerkingen.

Mits je het product goed gebruikt met een aangepast eetpatroon en de nodige beweging kan het een effectief effect hebben op je gewichtsverlies. Wil je meer lezen over Nuvoryn? Lees dan het artikel ‘Betekent Nuvoryn Bestellen Afvallen‘. Overweeg je om Nuvoryn te bestellen? Dan adviseer ik je om dit te doen bij een onafhankelijk drogisterij die beschikt over een correcte afhandeling en aftersales.

Gezonde Groet,

sanne

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelMike Moreno 17 Dagen Dieet Voordelen en Nadelen
Volgend artikelEen gezonde eter voelt zich beter
nuvoryn-afslank-pillenAls je op zoek bent naar een product om het natuurlijke gewichtsverlies te bevorderen ben je met Nuvoryn op de goede weg. Het bevat in tegenstelling tot veel andere chemische afslankpillen hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten die het gewichtsverlies versnellen. Daarnaast moet je jezelf bewust zijn van het feit dat ook trainen en een bewust voedingspatroon noodzakelijk zijn voor een goed resultaat.

761 Reacties

 1. Beste
  ondertussen reeds enkele maanden 5d/week aan het sporten. Ik let op mijn voeding, maar ben heel eerlijk en kan ook van een koekje/snoep genieten.
  Maar het vele sporten loont totaal niet

 2. Hallo ben sinds 9 maanden gestopt met roken De kilo”s vliegen eraan moet er echt iets aan doen Hoop dat dit product mede helpt om wat gewicht kwijt te raken MvG Spapens AMJJM

 3. Waarom is er in april 2015 2 x 159.80 van mijn rekening afgenomen en heb ik verder niets meer gehoord of ontvangen?
  Het gaat om een totaal bedrag van 319.60.
  Ik zou dit graag opgelost willen zien

 4. Hallo
  Bent u op zoek naar een business lening, persoonlijke lening, enz… Of u een lening door een bank of een financiële instelling voor een of meer redenen geweigerd. U bent op de juiste plaats voor uw lening oplossingen! Ik ben een particuliere geldschieter, verleen ik leningen aan bedrijven en particulieren tegen een lage en betaalbare rentevoet van 3% rente. Neem contact op met ons via email:[email protected]

 5. Hallo Sanne, ik heb gisteren pure life cleanse besteld met mijn visa kaart betaald.
  Maar tot mijn verbazing hebben in plaats van 22euro ineens 79, 32 + 132, 19 afgeschreven.Wat moet ik doen? Vriendelijke groet, Evelyn

  • Beste Evelyn,

   Ik wil je adviseren om het bedrag te laten stotteren via je bank.

   Met gezonde groeten,

   Sanne

 6. Ik ben blij dit allemaal te lezen want was ook an plan om te bestellen maar wou zowie zo eerst aan mijn dokter vragen ik heb ze ook gemaild wel 4 keer maar geen reactie dus ben blij hou er mee op….thanks

 7. Nou wat een oplichters.
  Op 3 1 2015 1 potje besteld. Was 44 nog wat kwijt.
  Niet goed de referenties gelezen en eerst besteld.
  Toen ik de referenties op Internet heb gelezen was allemaal klachten.
  Een uur naar mijn bestelling de bestelling geannuleerd waarop ik een vaag maaltje kreeg over een creditcard.. Terwijl ik met ideale heb betaald.

  Weer gemailt. .
  Vaag Engels maaltje met shipped.

  Weer gemaild via hun site deze keer.. weer geen antwoord op mijn vraag. .

  Gebeld.. in gesprek toon. .

  en tot mijn verbazing kijk ik net op Internet bankieren hebben die vieze loeders gewoon bijna 20 euro afgeschreven… heb gelijk teruggeboekt..
  wat ik zelf heb overgemaakt kan ik helaas niet terugboeken..

  Ik ga aangifte doen heb de politie en mij is gezegt Hoe meer mensen aangifte doen Hoe beter.
  Dan is de kans op geld terug groter.
  Dus bij deze.

 8. Ik bestelde en betaalde op 3 dec 2014 Nuvoryn. Kreeg een dag later een bevestigingsemail met een ordernr en het bericht dat het was verscheept. Maximale levertijd zou 14 dagen zijn. We zijn nu een maand verder en nog steeds niets ontvangen. Op e mails wordt niet gereageerd.
  bij controle van mijn bankrekening bleek dat die boeven er een betaling met machtiging van hadden gemaakt met een maandelijkse betaling.
  dit bleek nu mijn geluk te zijn,want ik kan nu de betaling storneren (terugboeken) wat ik direct heb gedaan .
  ook worden de volgende betalingen in overleg met de bank geblokkeerd.
  pas dus op voor deze oplichters.

  • Hoi.

   Hier hetzelfde vieze oplichters zijn het.
   Heb vanochtend contact gehad met de politie en elke gedupeerde moet aangifte doen.
   Dit kan op internet.
   Internet oplichters moet je online aangeven kun je niet voor naar het bureau.

   De site is nog steeds in de lucht dus hoe meer mensen aangifte doen Hoe meer de kans dat wij ons geld terug krijgen en dat er niet meer mensen genaaid worden. En dat die oplichters gepakt worden.

   Alhoewel ze wel een taakstraf zullen krijgen dan.. en het bedrijf is geloof ik niet in Nederland. .
   Anno 2015 zullen ze een taakstraf krijgen en onder een andere naam een ander bedrijf opstarten. . Dus als wij ons geld terug krijgen moeten we blij zijn..

   Hoop dat mensen dit lezen

 9. op Zondag 7 december heb ik mijn bestelling geplaatst …3 potjes aankopen +2potjes gratis ..
  deze werd via een online aankoop vereffent via een mastercard verrekening ..
  aanstonds verkreeg ik een mail dat de betaling ontvangen was en er werd me ook een bestelnummer door gegeven .. de dag er na kreeg ik een mail dat de bestelling verzonden is .
  vandaag Woensdag 17 december 2014 mocht ik mijn bestelling in ontvangst nemen ….
  echter toen ik het pakje opende bemerkte ik dat me geen5 potjes Nuvoryn werd toegestuurd maar wel 5 potjesRevolyn.
  men heeft er een brief bijgesloten en men beweerd dus dat het hier om hetzelfde product gaat maar dat deze dus gewoon een andere naam heeft ..
  nu als ik zoek op Revolyn dan kom ik inderdaad ook uit op dit zelfde product als Nuvoryn …echter word nergens iets vermeld over de prijs van Revolyn ..
  mijn vraag is de prijs hier van gelijk of ben ik bedrogen …
  immers was de promotie om 3 potjes Nuvoryn + 2 potjes gratis voor de prijs van 120€ .

  • Kijk maar uit voordat je het gebruikt.
   Zou het terug sturen en mijn geld terug vragen. Zijn oplichters

 10. ik heb geen idee wat er is besteld, maar heb wel een rekening gekregen van Nuvoryn. Ik ben eerder wel gebeld door een van de medewerkers en hiervoor is geen toestemming gegeven om ergens aan mee te doen of welk programma dan ook. De medewerker die mij te woord stond heeft toen alle openstaande facturen of bestellingen gecancelled. Nu heb ik toch een factuur:DCO028758 – DBC19440 kunnen jullie hier aub op reageren zo spoedig mogelijk.

  Ik ga ervan uit dat hier een fout is gemaakt door de administratie en die word opgelost en mij alsnog uit jullie systeem halen.
  ps: heb nooit iets ontvangen of besteld

  Alvast bedankt voor de goede service,

  Frank

  • Beste Frank,

   Ik kreeg vanmorgen ook een factuur van Nuvorynvia me gmail maar ik weet nergens van heb helemaal geen afslank producten besteld of wil deze helemaal niet hebben er word gedreigd met een incasso bureau als julie het niet v mij uit zoeken ga ik andere stappen ondernemen ik ben hier niet van gediend

   Tineke

  • Aangifte doen.
   Ga ik ook doen.
   En je rekening jn de gaten houden ze schrijven zo geld af bij mij vandaag 20 euro. Kun je terug storten.
   Je krijgt niks binnen Internet staat vol met klachten over hun. Zeker niks betalen gewoon aangifte doen

 11. Hallo

  begin aug is er ongeveer 100 euro van mijn rekening afgeschreven,maar ik heb nog geen afslankpil in huis.
  En als ik ze bel krijg ik geen gehoor al vele malen geprobeert.
  Ik ben gewoon mijn 100 euro kwijt!!
  Hoe kan zo’n bedrijf blijven bestaan ongelovelijk.
  gr corine

 12. Hallo! Ik heb 21-07 een bestelling gedaan voor 3potjes Nuvoryn, zojuist zijn ze binnen gekomen.. Ik ben erg benieuwd naar wat het voor mij wel of niet gaat doen.

 13. Ik heb 14 dagen geleden een potje Nuvoryn besteld en heb ik gelijk betaald maar tot nu heb ik niks ontvangen,dat is echt rare verhaal

  • Aangifte doen.
   Ga ik ook doen.
   En je rekening jn de gaten houden ze schrijven zo geld af bij mij vandaag 20 euro. Kun je terug storten.

 14. Welkom bij Adewale Ziekenhuis wilt u uw nieren of andere organen te verkopen als ja een aanvraag voor een verkoop van vandaag en je krijgt de maximale voldoening die je nodig hebt contact met mij opnemen

 15. Ik heb over aantal weken via facebook VITA CLEANSE (food supplement ) en NUTRI BERRY SLIM (food supplement ) besteld, dit was reclame stunt die gratis was enkel de verzendingskosten te betalen, die hadden jullie al van mijn bankrekening gehouden alvorens ik de producten gekregen had, na paar mails naar jullie te sturen heb ik uiteindelijk de producten verkregen .Nu krijg ik van mijn bank een afrekening van nog eens 182 euro dat jullie voor deze 2 producten aanrekenen , ik ben hier niet mee akkoord, ik eis zo vlug mogelijk mijn 182 euro terug te krijgen op mijn rekening of ik zal hier gevolg aan geven en geef dit door aan testaankoop en jullie zullen niet veel producten meer moeten verkopen.Klantenreferentie 7165577482

  Ik wil hier wel een antwoord op krijgen.
  Met Vriendelijke Groeten

  • Hoi,
   Ik zit met hetzelfde probleem en ben heel erg benieuwd of jij je geld hebt terug ontvangen!
   Zou jij mij hierover een bericht willen sturen.
   Alvast bedankt
   Groetjes Annemiek

 16. Hallo allemaal,
  Ik ben Suzanne en 19 jaar oud, mijn hele leven ben ik al aan het schommelen met mij gewicht,
  maar ik ben nog nooit zo zwaar geweest als dat ik nu ben.
  Met gezond eten, meer bewegen veel water drinken , gaat het bij mij nauwelijks of moeilijk eraf.
  mijn motivatie is daardoor sterk verminderd! Ik wil graag ondersteuning, maar ik vind het eng om de pillen te bestellen omdat ik bang ben dat het niet werk en het dus zonde is van mijn zuur verdiende centen. Wie heeft er ervaring mee en wil het graag met me delen? het zou me enorm helpen

  Bedankt alvast, groetjes Suzanne

 17. Lyso Cleanse stuurt reklame met Gratis proefpakket, alleen eenmalig verzendkosten te betalen;
  nadie blijven ze ongevraagd doosjes met pillen sturen en crediteert uw bank u ongevraagd voor bedragen variëren van 74, 94 tot 84,95 per potje; (toon)

 18. Ik ben drie dagen geleden begonnen met dit product ben erg benieuwd hoeveel ik ga afvallen ik volg ook een dieet en sport vier maal per week. Ik ben al met lijnen bezig vanaf oktober 2013 en ben nu 7 kilo kwijt , wat ik erg weinig vind. Daarom probeer ik het nu met dit product, het is nu 10 april 2014′ over een aantal weken ga ik u schrijven hoeveel ik ben afgevallen. Ik ben 64 jaar en kern gezond. Met vriendelijke groet Nellie van der Tol

 19. Dag allemaal ik ben een week geleden bezig nuvoryn gebruikt ik hoop dat echt wel help om afvallen . En natuurlijk ik eet ook gezond dus benieuwd wat die resultat is :-)

 20. ik heb een hele tijd geleden 3 potjes besteld heb die na lang wachten ook gekregen en ben gaan gebruiken ben 25 kg af gevallen in 3 maanden en dat is ook een heel jaar zo gebleven ben nu sins een paar maanden weer aan het bijkomen en overweeg weer een kuur te doen .

 21. geachte ,
  ik ben nog aan het beslissen of ik het een kans moet geven.
  ik ben meestal sceptisch over afslanken met pillen.
  zijn er neven effecten gemerkt?

  alvast bedankt
  met vriendelijke groeten
  kim

 22. ik heb drie weken geleden de groene coffee boon pillen(green coffee) besteld en daarmee begonnen, twee s’morgens een half uur voor de maaltijd en s’avonds een half uur voor het eten.
  Nu ik ben al anderhalf jaar met herbalife bezig , Maar kreeg in mijn gewicht geen vooruitgang meer en daarom zoek ik naar alles en nog wat om extra te helpen. De eerste week dat ik ze nam voelde ik niks, Ik voelde mij goed en fit, ik sta niet op de weegschaal maar voelde wel snel dat mijn jeans losser zat en mijn broeksriem een gaatje verder kon zetten.
  Ik nam het hele doosje uit (potje) goed voor 1 maand. En ben nu van maartje 40 naar maatje 38 gegaan wat supper is, Ik weet dat het niet de coroene koffie is dat mij slanker maakt maar een substantie die eigelijk verboden is en die in vroegere dieetpillen ook zaten , ze zijn uit de handel en daarom komen er allerlei pillen op de markt die zogezegd natuurlijk en goed voor je zijn. Maar mensen, trap daar niet in, Ik heb mijn studie gedaan en ze lang genomen, de laatste week voelde ik mij dikwijls erg draaierig vooral tijdens het sporten, Zag ik af en toe sterretjes, En normaal heb ik dat niet zo erg (ik doe gewichtsport en kan wel eens heftig zijn) Maar zo snel draaierig zijn dat kon niet. je lichaam draait op volle toeren en s’avonds kon ik maar moeilijk de slaap vatten., was ook snel wakker s’morgens en niet het gevoel dat ik uitgeslapen was. na 4 weken bedon ik dus al deze dingen te ervaren in mijn lichaam en dat kon maar van 1 ding komen, De green coffee maxx. Ik heb enkele keren hartkloppingen gevoeld en gisteren had ik dat ook even, voelde mij erg opgejaagd en nu zeg ik stop: Ik stop er zeker een week mee. om mijn lichaam weer de nodige rust te geven, Mijn organen te laten rusten en herstellen van de zware inspanningen, Mijn lever, mijn nieren.. ze draaide volle bak.. Maar ja de kilo’s gingen er wel goed af en aangezien ik in de prémenopauze zit is het voor mij nog moeilijker om zelfs met drie keer sport en gezonde voeding mijn kilo’s kwijt te geraken. de pillen helpen wel dat is de reden dat ik ze ben blijven nemen. En ik moet zeggen de eerste drie weken heb ik helemaal niks gevoeld, de 4de week was precies iets te veel, of misschien waren de samenstellingen van de pillen verschillend ????, Wie zal het zeggen. er zijn geen bewijzen. Er zou sibutramine in zitten.je kan het altijd via google opzoeken . Voila, Mijn ervaring met de groene koffie boon. oprecht en echt . gr

 23. hallo
  habe trotz vieler negativ reaktionen pure cleanse doch gekauft LEIDER MIT WENIG ERFOLG
  habe120 pillen aufgebraucht jeden tag 3 stueck wie vorgeschrieben
  habe nicht 1kg abgenommen obwohl ich eigentlich nicht sehr viel esse
  ich wollte egentlich nur 3-4 kg abnehmen.
  das geld das ich bezahlt habe waere es wohl besser angelegt gewesen mit meiner frau lecker essen zu gehen. gr. W.R.

 24. Ik heb hier een bestelling ontvangen no 10623765 dat ik niet besteld heb en het is ook al betaald via mijn visa kaart.
  Ik had enkel een proef pakket van 4 euro besteld meer niet .
  Het is een bedrag van 158 euro die van mijn kaart is gegaan waar ik niet akkoord mee ben, omdat ik dit niet besteld heb.
  Ik wil het pakket terug zenden en het geld 158 euro terug betaald krijgen.
  Gelieve het adres voor retour door te geven. En het geld terug te storten!
  Nancy

 25. ik heb vernomen dat het in het zelfde fabriek is gemaakt als nuvoryn.
  ik zit al meer als drie kwart jaar op geld terug grantie te wachten.ik zo best mitoslim nuvocleanse willen proberen.maar nuvoryn heeft bij mij niets geholpen en ook nooit geld terug ontvangen.

 26. Beste mensen, gebruik gewoon eens uw gezonde verstand.

  Er bestaan geen afvalpillen. Vet wordt omgezet indien er een energievraag is. Verantwoord eten en veel beweging (energievraag verhogen) is echt het enige dat werkt. Zie het als een auto met een volle tank. Nu belooft iemand u een flesje met superverbrander die u moet toevoegen aan de tank wat er voor zorgt dat de benzine beter verbrandt. Al zou dit waar zijn, dan gebeurd er niets bijzonders als u de motor gewoon stationair laat draaien of de motor zelfs afzet. Beperk uw vetinname, eet gezond en gevarieerd en verhoog uw energievraag in uw lichaam door meer te bewegen. En…heb geduld…het spijt me maar het is niet anders :-)

  • Ongelooflijk goede reclame, je zou het bijna doen, maar houdt vooral uw geld in uw portemonnee of geef het uit aan goede voeding. Heb alles zo’n beet je geprobeerd op dit gebied. Tientalle euro’s weggeslikt, zinloos, want zodra je stop met slikken, dieeten etc. komt het net zo hard weer terug. Toen ben ik beter gaan eten, minder suiker, meer groente en fruit, geen drank etc. Heb er rustig over gedaan en ben geleidelijk 10 kilo afgevallen. En blijvend, want ik eet nu weer wat gevrarieerder, maar het blijft eraf. Extra bewegen heb ik nooit gedaan. Keek er zelf ook van op dat het lukte, maar ben blij dat ik nooit meer van die onzinnige producten hoef te gebruiken en ik raad ieder met lkem aan het ook nooit te doen hoe mooi het ook klinkt of sterker, hoe mooier hoe minder geloofwaardig.

 27. Nuvoryn 5 weken gebruikt en er gaat geen kilo af. Sterker nog: er zijn 5 kg bij gekomen..!
  Met gelijke lichaamsbeweging en geen gesnoep.
  (Na een hersenschudding, waarbij ik meer dan ene jaar met hoofdpijn heb gelopen, ben ik aan het groeien van maat 38 naar hoger. Ik zit inmiddels op 42… Frustrerend als je je hele leven slank bent geweest).

  Kortom, mijn conclusie:
  de zoveelste manier om mensen iets wijs te maken en snel iets te verdienen.
  Ik ben er ook ingetrapt. Als het echt zou werken, dan zouden maagverkleiningen in het ziekenhuis tot het verleden behoren en zouden de specialisten dit product wel in de apotheken hebben liggen.

 28. Ik gebruik Nuvoryn sinds begin februari 2013 en ben ruim 20 kg kwijt. Ik ervaar geen bijverschijnselen en er zijn geen problemen met de verzending geweest. In principe geloof ik nooit één woord van alles wat dit soort sites mij beloven, maar hier is alles keurig uitgekomen. Dus wetenschappelijk bewezen of niet: het werkt.

 29. ik heb deze 2 soorten afslankpillen gekocht en mijn vraag is of ik ze tegelijk mag slikken en wat de beste tijd is
  vr groet

 30. Nuvoryn ondersteunt mijn strijd tegen de kilo s Ben in 3 maanden tijd 9 kilo afgevallen. Maar wel met dieet erbij.

 31. Pillen geprobeerd maar hielpen niets. dus teruggestuurd om geld terug te krijgen.
  Ik stuurde ze op tijd terug maar niets. Na kontakt te hebben gezocht kreeg ik te horen dat je alleen geld terug krijgt als je een dicht potje terug stuurt.
  Een dicht potje? ik heb 1 potje besteld. Hoe kan ik dan een dicht potje terug sturen.
  Dus belazerd en geen geld terug.
  Waarom begin ik toch iedere keer aan die onzin

 32. Hallo Wie kan mij helpen aan een paar potjes? Ze helpen wel maar je moet er veel voor laten!
  Als ik het bestel dan duurt het soms zo lang . Dus wie wat potjes over heeft wil ik graag hebben
  tegen een normale vergoeding. alvast bedankt. Anne.

 33. leuker actie, korting bij bestellen, niet goed geld terug.
  direct maar Nuvoryn en Purecleanse besteld, de levering liet op zich wachten terwijl het geld direct was afgeschreven.
  Geen bijsluiter erbij dus op internet moeten terug vinden op welk moment de pillen het beste ingenomen moesten worden.
  Dit trouw gedaan, helaas…… NIET afvallen, wel een kilootje erbij na 2 weken.
  Dus, de pillen terug gestuurd, immers hadden ze bellofd dat als je de pillen binnen een maand zou terugsturen zij het geld zouden terug sturen.
  Nou, dit werkt net zo goed las de pillen, niets terug ontvangen, op mails wordt niet geantwoord.
  Dus conclusie : de pillen zijn fake en de hele organisatie ook. Alleen maar geld vangen van mensen die graag willen afvallen en niet nakomen wat ze beloven.
  Kortom : de zoveelste oplichters bende.

 34. Op 10 april 2013 heb ik 2 potjes pillen besteld. Nuvoryn en Purecleanse. Dit werd automatisch afgeschreven van onze bank (ABN). Tot op heden nog steeds geen pillen ontvangen !!!!!! Graag reactie én de pillen s.v.p.

 35. Wat is ’s morgens de beste tijd om de tablet in te nemen voor of na het ontbijt en ook ’s avonds voor of na het eten

 36. Ik heb het zelfde problem, ik wil weten naar welke adres kan ik retourzending sturen – graag antwoord, dank U – V.M.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in