Nuvoryn is volgens de leverancier een klinisch bewezen gewichtsverlies product. De oorsprong van Nuvoryn en Pure Cleanse Afslank Pillen ligt in Engeland. Dit is in zoverre bijzonder dat de meeste afslanksupplementen uit Amerika of Azie afkomstig zijn. Is het de moeite waard om Nuvoryn te kopen, of is het zonde van je geld? In het volgende artikel lees je er alles over. Sinds enige tijd heeft de leverancier van Nuvoryn een nieuw afslankproduct in de markt gezet met de naam Revolyn. Deze twee afslankpillen hebben veel overeenkomsten met elkaar. In dit artikel gaan we onder andere in op de overeenkomsten- en verschillen tussen Nuvoryn, Revolyn en Pure Cleanse. Zowel Nuvoryn als Pure Cleanse zijn een afslankpillen met de volgende eigenschappen:

 • Eetlustremmer
 • Vetverbrander
 • Stofwisseling Booster
 • Energie Booster

Problemen bij het Bestellen van Nuvoryn

Op internet zijn veel slechte ervaringen te vinden over het bestellen van Nuvoryn. Dit gaat met name over de bestellingen die rechtstreeks bij Nuvoryn worden geplaatst. Wil je Nuvoryn uitproberen, dan adviseren we je om dit artikel goed te lezen.

Nuvoryn Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Nuvoryn zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Nuvoryn graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Ervaringen met Nuvoryn en Pure Cleanse

Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring met Nuvoryn en Pure Cleanse. Stel hier een vraag of deel jouw ervaring met deze afslankpil. Reacties van andere bezoekers kun je hier lezen.

Gebruik Nuvoryn

Je moet twee keer per dag een tablet Nuvoryn innemen. Een ’s morgens en een ’s avonds. Het helpt je lichaam vervolgens om sneller vet te verbranden. calorieën tellen en sportschool bezoek behoren volgens de leverancier tot het verleden, alhoewel later in dit artikel zal blijken dat het afvallen wel beter gaat met enige extra toepassingen. Nuvoryn tabletten bevatten zeven verschillende ‘natuurlijke’ ingrediënten die worden toegepast om het vetverbrandingsproces te stimuleren. Daarnaast bevordert het de gezondheid. Het hongergevoel wordt onderdrukt en je zal merken dat je meer energie krijgt. Ondanks de positieve verhalen die we lezen op de website van Nuvoryn blijven er een aantal onduidelijkheden omtrent het product.

Ingrediënten Nuvoryn

Nuvoryn dieet pillen bevatten de volgende bestanddelen

 • Acai
 • Groene thee-extract
 • Hoodia
 • Siberische ginseng,
 • Guarana,
 • Granaatappel extract
 • Damiana
 • Yerba
 • Resveratrol

Pure Cleanse

Pure Cleanse is een soortgelijke, of misschien wel exact hetzelfde product als Nuvoryn. Het is in ieder geval afkomstig van dezelfde firma, en op de ‘voor-na’ afbeeldingen op de website van zowel Nuvoryn als Pure Cleanse herkennen we dezelfde mensen. Op zich hoeft dit niet verontrustend te zijn, het gebeurd wel vaker dat dezelfde afslank capsules worden verkocht onder een andere naam. Wel iets om rekening mee te houden is de prijs. Een potje Pure Cleanse is 10 euro duurder dan een potje Nuvoryn Capsules. Koop je meer verpakkingen, dan is in sommige gevallen Pure Cleanse weer goedkoper.

Voordelen Nuvoryn

Nuvoryn zal zorgen voor een onderdrukking van je eetlust. Dit is het gevolg van het ingrediënt Hoodia Gordonii. De antioxidanten van de groene thee helpen je tevens om het hongergevoel te verminderen zodat het makkelijker vol te houden is. Het verhoogt je energieniveau, vergelijkbaar met het nuttigen van cafeïne.

Nadelen Nuvoryn

Ondanks dat er in beginsel wordt aangegeven dat een dieet niet noodzakelijk is, wordt naast het gebruik van Nuvoryn geadviseerd om een caloriearm dieet te volgen om het afslankproces te bevorderen. Ook een eenvoudig trainingsschema zal het afvallen stimuleren. Er zijn mensen die een allergische reactie kunnen vertonen op het ingrediënt guarana

Klachten over Nuvoryn

Onze redactie wordt bedolven met klachten over Nuvoryn. Vooral de levering en retourzendingen roepen veel vragen op. Ook websites van onder andere Tros Radar en Vara Kassa staan vol klachten over dit product. Wil je contact met de leverancier van Nuvoryn? Gebruik dan de onderstaande adresgegeven

Nathans Naturals
PO box 1366 Bedford
MK 41 5ad United Kingdom

Conclusie Nuvoryn

Als je op zoek bent naar een product om het natuurlijke gewichtsverlies te bevorderen ben je met Nuvoryn op de goede weg. Het bevat in tegenstelling tot veel andere chemische afslankpillen hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten die het gewichtsverlies versnellen. Daarnaast moet je jezelf bewust zijn van het feit dat ook trainen en een bewust voedingspatroon noodzakelijk zijn voor een goed resultaat.

Nuvoryn is niet zo krachtig als sommige chemische tegenhangers, je moet met deze dieetpil dus iets meer geduld hebben om het gewenste resultaat te bereiken. Een voordeel is naar onze mening dat Nuvoryn voor een groot gedeelte op natuurlijke producten is gebaseerd. Mede door deze natuurlijke ingrediënten zijn er weinig risico’s en bijwerkingen.

Mits je het product goed gebruikt met een aangepast eetpatroon en de nodige beweging kan het een effectief effect hebben op je gewichtsverlies. Wil je meer lezen over Nuvoryn? Lees dan het artikel ‘Betekent Nuvoryn Bestellen Afvallen‘. Overweeg je om Nuvoryn te bestellen? Dan adviseer ik je om dit te doen bij een onafhankelijk drogisterij die beschikt over een correcte afhandeling en aftersales.

Gezonde Groet,

sanne

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelMike Moreno 17 Dagen Dieet Voordelen en Nadelen
Volgend artikelEen gezonde eter voelt zich beter

760 Reacties

 1. Beste
  ondertussen reeds enkele maanden 5d/week aan het sporten. Ik let op mijn voeding, maar ben heel eerlijk en kan ook van een koekje/snoep genieten.
  Maar het vele sporten loont totaal niet

 2. Hallo ben sinds 9 maanden gestopt met roken De kilo”s vliegen eraan moet er echt iets aan doen Hoop dat dit product mede helpt om wat gewicht kwijt te raken MvG Spapens AMJJM

 3. IK zou graag nog enkele kg vermagen. heb al een gasric bypass maar ik heb steeds honger waardoor het steeds misloopt

 4. Waarom is er in april 2015 2 x 159.80 van mijn rekening afgenomen en heb ik verder niets meer gehoord of ontvangen?
  Het gaat om een totaal bedrag van 319.60.
  Ik zou dit graag opgelost willen zien

 5. Hallo
  Bent u op zoek naar een business lening, persoonlijke lening, enz… Of u een lening door een bank of een financiële instelling voor een of meer redenen geweigerd. U bent op de juiste plaats voor uw lening oplossingen! Ik ben een particuliere geldschieter, verleen ik leningen aan bedrijven en particulieren tegen een lage en betaalbare rentevoet van 3% rente. Neem contact op met ons via email:[email protected]

 6. Hallo Sanne, ik heb gisteren pure life cleanse besteld met mijn visa kaart betaald.
  Maar tot mijn verbazing hebben in plaats van 22euro ineens 79, 32 + 132, 19 afgeschreven.Wat moet ik doen? Vriendelijke groet, Evelyn

  • Beste Evelyn,

   Ik wil je adviseren om het bedrag te laten stotteren via je bank.

   Met gezonde groeten,

   Sanne

 7. Ik ben blij dit allemaal te lezen want was ook an plan om te bestellen maar wou zowie zo eerst aan mijn dokter vragen ik heb ze ook gemaild wel 4 keer maar geen reactie dus ben blij hou er mee op….thanks

 8. Nou wat een oplichters.
  Op 3 1 2015 1 potje besteld. Was 44 nog wat kwijt.
  Niet goed de referenties gelezen en eerst besteld.
  Toen ik de referenties op Internet heb gelezen was allemaal klachten.
  Een uur naar mijn bestelling de bestelling geannuleerd waarop ik een vaag maaltje kreeg over een creditcard.. Terwijl ik met ideale heb betaald.

  Weer gemailt. .
  Vaag Engels maaltje met shipped.

  Weer gemaild via hun site deze keer.. weer geen antwoord op mijn vraag. .

  Gebeld.. in gesprek toon. .

  en tot mijn verbazing kijk ik net op Internet bankieren hebben die vieze loeders gewoon bijna 20 euro afgeschreven… heb gelijk teruggeboekt..
  wat ik zelf heb overgemaakt kan ik helaas niet terugboeken..

  Ik ga aangifte doen heb de politie en mij is gezegt Hoe meer mensen aangifte doen Hoe beter.
  Dan is de kans op geld terug groter.
  Dus bij deze.

 9. Ik bestelde en betaalde op 3 dec 2014 Nuvoryn. Kreeg een dag later een bevestigingsemail met een ordernr en het bericht dat het was verscheept. Maximale levertijd zou 14 dagen zijn. We zijn nu een maand verder en nog steeds niets ontvangen. Op e mails wordt niet gereageerd.
  bij controle van mijn bankrekening bleek dat die boeven er een betaling met machtiging van hadden gemaakt met een maandelijkse betaling.
  dit bleek nu mijn geluk te zijn,want ik kan nu de betaling storneren (terugboeken) wat ik direct heb gedaan .
  ook worden de volgende betalingen in overleg met de bank geblokkeerd.
  pas dus op voor deze oplichters.

  • Hoi.

   Hier hetzelfde vieze oplichters zijn het.
   Heb vanochtend contact gehad met de politie en elke gedupeerde moet aangifte doen.
   Dit kan op internet.
   Internet oplichters moet je online aangeven kun je niet voor naar het bureau.

   De site is nog steeds in de lucht dus hoe meer mensen aangifte doen Hoe meer de kans dat wij ons geld terug krijgen en dat er niet meer mensen genaaid worden. En dat die oplichters gepakt worden.

   Alhoewel ze wel een taakstraf zullen krijgen dan.. en het bedrijf is geloof ik niet in Nederland. .
   Anno 2015 zullen ze een taakstraf krijgen en onder een andere naam een ander bedrijf opstarten. . Dus als wij ons geld terug krijgen moeten we blij zijn..

   Hoop dat mensen dit lezen

 10. op Zondag 7 december heb ik mijn bestelling geplaatst …3 potjes aankopen +2potjes gratis ..
  deze werd via een online aankoop vereffent via een mastercard verrekening ..
  aanstonds verkreeg ik een mail dat de betaling ontvangen was en er werd me ook een bestelnummer door gegeven .. de dag er na kreeg ik een mail dat de bestelling verzonden is .
  vandaag Woensdag 17 december 2014 mocht ik mijn bestelling in ontvangst nemen ….
  echter toen ik het pakje opende bemerkte ik dat me geen5 potjes Nuvoryn werd toegestuurd maar wel 5 potjesRevolyn.
  men heeft er een brief bijgesloten en men beweerd dus dat het hier om hetzelfde product gaat maar dat deze dus gewoon een andere naam heeft ..
  nu als ik zoek op Revolyn dan kom ik inderdaad ook uit op dit zelfde product als Nuvoryn …echter word nergens iets vermeld over de prijs van Revolyn ..
  mijn vraag is de prijs hier van gelijk of ben ik bedrogen …
  immers was de promotie om 3 potjes Nuvoryn + 2 potjes gratis voor de prijs van 120€ .

  • Kijk maar uit voordat je het gebruikt.
   Zou het terug sturen en mijn geld terug vragen. Zijn oplichters

 11. ik heb geen idee wat er is besteld, maar heb wel een rekening gekregen van Nuvoryn. Ik ben eerder wel gebeld door een van de medewerkers en hiervoor is geen toestemming gegeven om ergens aan mee te doen of welk programma dan ook. De medewerker die mij te woord stond heeft toen alle openstaande facturen of bestellingen gecancelled. Nu heb ik toch een factuur:DCO028758 – DBC19440 kunnen jullie hier aub op reageren zo spoedig mogelijk.

  Ik ga ervan uit dat hier een fout is gemaakt door de administratie en die word opgelost en mij alsnog uit jullie systeem halen.
  ps: heb nooit iets ontvangen of besteld

  Alvast bedankt voor de goede service,

  Frank

  • Beste Frank,

   Ik kreeg vanmorgen ook een factuur van Nuvorynvia me gmail maar ik weet nergens van heb helemaal geen afslank producten besteld of wil deze helemaal niet hebben er word gedreigd met een incasso bureau als julie het niet v mij uit zoeken ga ik andere stappen ondernemen ik ben hier niet van gediend

   Tineke

  • Aangifte doen.
   Ga ik ook doen.
   En je rekening jn de gaten houden ze schrijven zo geld af bij mij vandaag 20 euro. Kun je terug storten.
   Je krijgt niks binnen Internet staat vol met klachten over hun. Zeker niks betalen gewoon aangifte doen

 12. Hallo

  begin aug is er ongeveer 100 euro van mijn rekening afgeschreven,maar ik heb nog geen afslankpil in huis.
  En als ik ze bel krijg ik geen gehoor al vele malen geprobeert.
  Ik ben gewoon mijn 100 euro kwijt!!
  Hoe kan zo’n bedrijf blijven bestaan ongelovelijk.
  gr corine

 13. Hallo! Ik heb 21-07 een bestelling gedaan voor 3potjes Nuvoryn, zojuist zijn ze binnen gekomen.. Ik ben erg benieuwd naar wat het voor mij wel of niet gaat doen.

 14. Ik heb 14 dagen geleden een potje Nuvoryn besteld en heb ik gelijk betaald maar tot nu heb ik niks ontvangen,dat is echt rare verhaal

  • Aangifte doen.
   Ga ik ook doen.
   En je rekening jn de gaten houden ze schrijven zo geld af bij mij vandaag 20 euro. Kun je terug storten.

 15. Welkom bij Adewale Ziekenhuis wilt u uw nieren of andere organen te verkopen als ja een aanvraag voor een verkoop van vandaag en je krijgt de maximale voldoening die je nodig hebt contact met mij opnemen

 16. Ik heb over aantal weken via facebook VITA CLEANSE (food supplement ) en NUTRI BERRY SLIM (food supplement ) besteld, dit was reclame stunt die gratis was enkel de verzendingskosten te betalen, die hadden jullie al van mijn bankrekening gehouden alvorens ik de producten gekregen had, na paar mails naar jullie te sturen heb ik uiteindelijk de producten verkregen .Nu krijg ik van mijn bank een afrekening van nog eens 182 euro dat jullie voor deze 2 producten aanrekenen , ik ben hier niet mee akkoord, ik eis zo vlug mogelijk mijn 182 euro terug te krijgen op mijn rekening of ik zal hier gevolg aan geven en geef dit door aan testaankoop en jullie zullen niet veel producten meer moeten verkopen.Klantenreferentie 7165577482

  Ik wil hier wel een antwoord op krijgen.
  Met Vriendelijke Groeten

  • Hoi,
   Ik zit met hetzelfde probleem en ben heel erg benieuwd of jij je geld hebt terug ontvangen!
   Zou jij mij hierover een bericht willen sturen.
   Alvast bedankt
   Groetjes Annemiek

 17. Hallo allemaal,
  Ik ben Suzanne en 19 jaar oud, mijn hele leven ben ik al aan het schommelen met mij gewicht,
  maar ik ben nog nooit zo zwaar geweest als dat ik nu ben.
  Met gezond eten, meer bewegen veel water drinken , gaat het bij mij nauwelijks of moeilijk eraf.
  mijn motivatie is daardoor sterk verminderd! Ik wil graag ondersteuning, maar ik vind het eng om de pillen te bestellen omdat ik bang ben dat het niet werk en het dus zonde is van mijn zuur verdiende centen. Wie heeft er ervaring mee en wil het graag met me delen? het zou me enorm helpen

  Bedankt alvast, groetjes Suzanne

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in