Aanmelden Obese 2019

ketox24 korting

Er is goed nieuws voor iedereen die zich wil aanmelden voor Obese. Onlangs ontving onze redactie een verzoek de producent om een oproep te plaatsen voor het nieuwe seizoen van Ovbese.

In 2018 is overgewicht het grootste gezondheidsprobleem van de wereld. In Nederland lijden inmiddels 250.000 mensen aan extreem overgewicht of morbide obesitas.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Heb je al van alles geprobeerd? Lukt het je niet om jouw dieet vol te houden of zit je binnen no-time weer op je oude gewicht wanneer je stopt met je dieet? Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet met eenvoudig te bereiden afslank recepten voor het hele gezin.

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je kunt het volgende verwachten:

 • Heerlijke en eenvoudig te bereiken recepten
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Je hebt geen honger
 • Bevat ook vegetarische gerechten
 • Je hoeft niet te sporten (mag natuurlijk wel)
 • Zonder moeite meerdere kilo’s per week afvallen

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

obese 2018 aanmelden
obese 2019 aanmelden

Aanmelden OBESE 2019

Obese is terug!

8 mensen, stellen of gezinnen zullen gevolgd worden in hun strijd tegen de overtollige kilo’s. Ze worden bijgestaan door een team van deskundigen die hen zal helpen de regie weer terug te nemen over hun eigen leven.

Ondervind jij grote problemen door jouw extreme overgewicht? Ga dan naar https://r.tl/ObeseAanmelden en geef je op.

Misschien kunnen wij je helpen.

Obese 2018

Obese is terug!

In het nieuwe seizoen van Obese gaan wij 8 mensen volgen die de strijd met hun overgewicht aangaan.

In die loodzware strijd worden ze bijgestaan door een team van deskundigen.

Lijd jij aan morbide obesitas en wil jij de regie over je lichaam én je leven weer in eigen handen krijgen?

Geef je dan nu op door op de onderstaande link te klikken! Misschien kunnen wij je helpen.

Obese Recepten

Goede voeding is essentieel voor volwassenen en kinderen. Maar wat is verantwoord? De basis zit in natuurlijke producten die niet alleen gezond zijn maar in de smaak vallen bij kinderen. In samenwerking met Jasper Alblas is er een unieke afslankcursus ontwikkeld inclusief gratis recepten.

afslankcursus

 • De recepten bestaan enkel uit natuurlijke producten.
 • De recepten zijn voordelig en makkelijk te maken.
 • De recepten zijn geschikt voor het hele gezin.
 • De recepten helpen je wekelijks tot wel 2 kilo lichaamsvet te verbranden.

Door de natuurlijke eigenschappen van de recepten is gewichtsverlies niet alleen gegarandeerd, het is ook nog eens blijvend.

Terugblik Obese

Na de succesvolle Obese Series in 2011, 2012, 2013 en 2014 en 2015 is Obese terug met een nieuwe serie, en nieuwe deelnemers.

Obese wordt net als voorgaande jaren uitgezonden op RTL-4 en de deelnemers staan onder begeleiding van een team van deskundigen. Obese 2015 onderscheid zich van de voorgaande seizoenen omdat er dit jaar meer aandacht is voor het psychische aspect dat komt kijken bij obesitas en de strijd daartegen.

Voor de één is het kwijtraken van de nodige kilo’s een zuiver esthetische kwestie, voor de ander een bittere noodzaak. Dit laatste gaat zeker op voor de zeven kandidaten die een jaar geleden werden overvallen door presentatrice Wendy van Dijk met de boodschap dat zij geselecteerd zijn voor het nieuwe seizoen van Obese.

Overgewicht en obesitas zijn letterlijk en figuurlijk een steeds groter wordend probleem in Nederland en daarbuiten. Met name de jongere generatie wordt steeds dikker en houdt er een ongezonde levensstijl op na. In Obese wordt extra aandacht besteed aan het helpen jongeren met obesitas.

Daisy: “Iedereen accepteert mij hoe ik ben”

In de eerste aflevering het verhaal van Daisy en de lange weg die zij heeft te gaan. Daisy is de zwaarste vrouw in Obese tot nu toe. Ze weegt maar liefst 221 kilo en is pas 26 jaar. Ze heeft eigenlijk haar hele leven al overgewicht. Als klein meisje kwam zij bij verschillende dokters die nooit een duidelijke oorzaak hebben kunnen vinden. Haar belangrijkste motivatie om mee te doen met Obese is dat zij gezond en oud wil worden om vrij wil leven zonder alle beperkingen.

Deelnemers Obese 2015

Tijdens dit seizoen volgen we de volgende deelnemers:

 • Daisy (26)
 • Gerard M (40)
 • Tatjana (22)
 •  Xandra (43) (moeder)
 • Kelée (16) (dochter)
 • Roel (21)
 • Gerard K (34)

Terugblik Obese 2014

In het RTL 4-programma Obese worden zes personen met morbide obesitas een jaar lang gevolgd. In hun strijd tegen de kilo’s met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze bijgestaan door een team van deskundigen. In 300 dagen proberen zij de helft van hun gewicht te verliezen. Wendy van Dijk presenteert Obese en in elke aflevering staat er één deelnemer centraal.

Deelnemers Obese 2014

 • Danny Bouman
 • Angeli van Bergen
 • Katelijn Scholte
 • Alexander Geleijns
 • Natascha Niessink
 • Elly Neve

Overgewicht grijpt als een besmettelijke ziekte om zich heen. Naar verwachting zal dit in 2015 het grootste gezondheidsprobleem van de wereld zijn. In Nederland lijden inmiddels 250.000 mensen (cijfers Nederlandse Obesitas Kliniek) aan extreem overgewicht of morbide obesitas. Het is bijna onmogelijk om hier zelf vanaf te komen terwijl de kans op vroegtijdig overlijden groot is.

In 2014 worden herhalingen uitgezonden van Obese 2013. In 2015 staat weer een nieuw seizoen gepland. De opnames hiervan starten binnenkort. Meer informatie en aanmelden kan via deze link of laat een reactie achter op deze pagina.

Terugblik Obese 2013

In 2013 staat het programma Obese onder leiding van presentatrice Wendy van Dijk.
De kandidaten van Obese 2013 zijn:

 • Michel 222 kilo
 • Stanley 227 kilo
 • Amanda 138 kilo
 • Lilian 171 kilo
 • Tamara 163,5 kilo

Lees meer over Obese 2013 in dit artikel en kijk een aflevering terug als je de uitzending gemist hebt, of nogmaals wil kijken.

De deelnemers van Obese wegen minimaal het dubbele van wat hun gewicht zou moeten zijn. Afvallen is een serieuze zaak, want hun gezondheid loopt direct gevaar. Ook sociaal gezien zitten ze behoorlijk in de knoop. Het leven dat ze nu leiden bemoeilijkt relaties en isolement dreigt.

Belgische Eyeworks; wie in Nederland woont, kan zich altijd aanmelden bij de Nederlandse Eyeworks die hetzelfde project zullen ondernemen!

RECENSIES OVERZICHT
Vorig artikelSuperverbrander 30 dagen Methode
Volgend artikelGrappig en lekker
obese-aanmeldenIn het nieuwe seizoen van Obese gaan wij 8 mensen volgen die de strijd met hun overgewicht aangaan. In die loodzware strijd worden ze bijgestaan door een team van deskundigen. Lijd jij aan morbide obesitas en wil jij de regie over je lichaam én je leven weer in eigen handen krijgen? Geef je dan nu op door op de onderstaande link te klikken! Misschien kunnen wij je helpen. Aanmelden voor Obese kan via dit formulier

314 Reacties

 1. ik wil graag deelnemen aan jullie programma omdat ik te dik ben.
  ik ben 15 jaar en weeg 120 kilo en het zit me heel erg dwars ik wil minimaal 80 kilo wegen na het afval proces.

  ik hoop dat ik mee mag doen
  gr Milan Pater

 2. ik ben een meisje (13) en ik wil mijn vader aan melden want mijn vader die heeft heel pijn aan zijn rug omdat hij iets te dik is (zegt hij) en ik wil dat hij niet pijn heeft en dus daarom geef ik hem op (en me vader vindt dit goed)

 3. heb me mezelf inmiddels al opgegeven maar ik heb mezelf ook voor obese 2018 opgegeven. Kon vorig jaar Utopia ingaan maar zou liever voor obese gaan

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in