Aanmelden Obese 2019

ketox24 korting

Er is goed nieuws voor iedereen die zich wil aanmelden voor Obese. Onlangs ontving onze redactie een verzoek de producent om een oproep te plaatsen voor het nieuwe seizoen van Ovbese.

In 2018 is overgewicht het grootste gezondheidsprobleem van de wereld. In Nederland lijden inmiddels 250.000 mensen aan extreem overgewicht of morbide obesitas.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Heb je al van alles geprobeerd? Lukt het je niet om jouw dieet vol te houden of zit je binnen no-time weer op je oude gewicht wanneer je stopt met je dieet? Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet met eenvoudig te bereiden afslank recepten voor het hele gezin.

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je kunt het volgende verwachten:

 • Heerlijke en eenvoudig te bereiken recepten
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Je hebt geen honger
 • Bevat ook vegetarische gerechten
 • Je hoeft niet te sporten (mag natuurlijk wel)
 • Zonder moeite meerdere kilo’s per week afvallen

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

obese 2018 aanmelden
obese 2019 aanmelden

Aanmelden OBESE 2019

Obese is terug!

8 mensen, stellen of gezinnen zullen gevolgd worden in hun strijd tegen de overtollige kilo’s. Ze worden bijgestaan door een team van deskundigen die hen zal helpen de regie weer terug te nemen over hun eigen leven.

Ondervind jij grote problemen door jouw extreme overgewicht? Ga dan naar https://r.tl/ObeseAanmelden en geef je op.

Misschien kunnen wij je helpen.

Obese 2018

Obese is terug!

In het nieuwe seizoen van Obese gaan wij 8 mensen volgen die de strijd met hun overgewicht aangaan.

In die loodzware strijd worden ze bijgestaan door een team van deskundigen.

Lijd jij aan morbide obesitas en wil jij de regie over je lichaam én je leven weer in eigen handen krijgen?

Geef je dan nu op door op de onderstaande link te klikken! Misschien kunnen wij je helpen.

Obese Recepten

Goede voeding is essentieel voor volwassenen en kinderen. Maar wat is verantwoord? De basis zit in natuurlijke producten die niet alleen gezond zijn maar in de smaak vallen bij kinderen. In samenwerking met Jasper Alblas is er een unieke afslankcursus ontwikkeld inclusief gratis recepten.

afslankcursus

 • De recepten bestaan enkel uit natuurlijke producten.
 • De recepten zijn voordelig en makkelijk te maken.
 • De recepten zijn geschikt voor het hele gezin.
 • De recepten helpen je wekelijks tot wel 2 kilo lichaamsvet te verbranden.

Door de natuurlijke eigenschappen van de recepten is gewichtsverlies niet alleen gegarandeerd, het is ook nog eens blijvend.

Terugblik Obese

Na de succesvolle Obese Series in 2011, 2012, 2013 en 2014 en 2015 is Obese terug met een nieuwe serie, en nieuwe deelnemers.

Obese wordt net als voorgaande jaren uitgezonden op RTL-4 en de deelnemers staan onder begeleiding van een team van deskundigen. Obese 2015 onderscheid zich van de voorgaande seizoenen omdat er dit jaar meer aandacht is voor het psychische aspect dat komt kijken bij obesitas en de strijd daartegen.

Voor de één is het kwijtraken van de nodige kilo’s een zuiver esthetische kwestie, voor de ander een bittere noodzaak. Dit laatste gaat zeker op voor de zeven kandidaten die een jaar geleden werden overvallen door presentatrice Wendy van Dijk met de boodschap dat zij geselecteerd zijn voor het nieuwe seizoen van Obese.

Overgewicht en obesitas zijn letterlijk en figuurlijk een steeds groter wordend probleem in Nederland en daarbuiten. Met name de jongere generatie wordt steeds dikker en houdt er een ongezonde levensstijl op na. In Obese wordt extra aandacht besteed aan het helpen jongeren met obesitas.

Daisy: “Iedereen accepteert mij hoe ik ben”

In de eerste aflevering het verhaal van Daisy en de lange weg die zij heeft te gaan. Daisy is de zwaarste vrouw in Obese tot nu toe. Ze weegt maar liefst 221 kilo en is pas 26 jaar. Ze heeft eigenlijk haar hele leven al overgewicht. Als klein meisje kwam zij bij verschillende dokters die nooit een duidelijke oorzaak hebben kunnen vinden. Haar belangrijkste motivatie om mee te doen met Obese is dat zij gezond en oud wil worden om vrij wil leven zonder alle beperkingen.

Deelnemers Obese 2015

Tijdens dit seizoen volgen we de volgende deelnemers:

 • Daisy (26)
 • Gerard M (40)
 • Tatjana (22)
 •  Xandra (43) (moeder)
 • Kelée (16) (dochter)
 • Roel (21)
 • Gerard K (34)

Terugblik Obese 2014

In het RTL 4-programma Obese worden zes personen met morbide obesitas een jaar lang gevolgd. In hun strijd tegen de kilo’s met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze bijgestaan door een team van deskundigen. In 300 dagen proberen zij de helft van hun gewicht te verliezen. Wendy van Dijk presenteert Obese en in elke aflevering staat er één deelnemer centraal.

Deelnemers Obese 2014

 • Danny Bouman
 • Angeli van Bergen
 • Katelijn Scholte
 • Alexander Geleijns
 • Natascha Niessink
 • Elly Neve

Overgewicht grijpt als een besmettelijke ziekte om zich heen. Naar verwachting zal dit in 2015 het grootste gezondheidsprobleem van de wereld zijn. In Nederland lijden inmiddels 250.000 mensen (cijfers Nederlandse Obesitas Kliniek) aan extreem overgewicht of morbide obesitas. Het is bijna onmogelijk om hier zelf vanaf te komen terwijl de kans op vroegtijdig overlijden groot is.

In 2014 worden herhalingen uitgezonden van Obese 2013. In 2015 staat weer een nieuw seizoen gepland. De opnames hiervan starten binnenkort. Meer informatie en aanmelden kan via deze link of laat een reactie achter op deze pagina.

Terugblik Obese 2013

In 2013 staat het programma Obese onder leiding van presentatrice Wendy van Dijk.
De kandidaten van Obese 2013 zijn:

 • Michel 222 kilo
 • Stanley 227 kilo
 • Amanda 138 kilo
 • Lilian 171 kilo
 • Tamara 163,5 kilo

Lees meer over Obese 2013 in dit artikel en kijk een aflevering terug als je de uitzending gemist hebt, of nogmaals wil kijken.

De deelnemers van Obese wegen minimaal het dubbele van wat hun gewicht zou moeten zijn. Afvallen is een serieuze zaak, want hun gezondheid loopt direct gevaar. Ook sociaal gezien zitten ze behoorlijk in de knoop. Het leven dat ze nu leiden bemoeilijkt relaties en isolement dreigt.

Belgische Eyeworks; wie in Nederland woont, kan zich altijd aanmelden bij de Nederlandse Eyeworks die hetzelfde project zullen ondernemen!

RECENSIEOVERZICHT
Vorig artikelSuperverbrander 30 dagen Methode
Volgend artikelGrappig en lekker

314 Reacties

 1. ik wil graag deelnemen aan jullie programma omdat ik te dik ben.
  ik ben 15 jaar en weeg 120 kilo en het zit me heel erg dwars ik wil minimaal 80 kilo wegen na het afval proces.

  ik hoop dat ik mee mag doen
  gr Milan Pater

 2. ik ben een meisje (13) en ik wil mijn vader aan melden want mijn vader die heeft heel pijn aan zijn rug omdat hij iets te dik is (zegt hij) en ik wil dat hij niet pijn heeft en dus daarom geef ik hem op (en me vader vindt dit goed)

 3. heb me mezelf inmiddels al opgegeven maar ik heb mezelf ook voor obese 2018 opgegeven. Kon vorig jaar Utopia ingaan maar zou liever voor obese gaan

 4. Ik ben roxy en 13 jaar oud
  Ik ben bang dat ik obesitas krijg want ik eet steeds meer, ik ga nu al minimaal 5 keer in de week naar de mac

  Help me a.u.b.
  Dank u wel ?

 5. Hoi, mijn buurvrouw is heel erg dik ze is al gevraagd voor het programma dikkie dik. Maar ze gaan ook een film opnemen voor mensen die heel dun zijn daarvoor moet ze 60 kg zijn en ze is nu 155.7. Wilt u haar helpen?

 6. Hallo,

  Ik ben 18 jaar en sta al vanaf dat ik 8jaar ben op dieet. Dit is echter nooit gelukt. Eind 2013 heb ik een maand in het ziekenhuis gelegen voor overgewicht. Ik had kans op diabetes, mijn cholesterol was te hoog en ik had een vervetting op mijn lever. In een jaar tijd was ik toen – met hulp – 16kg afgevallen. Nu, september 2016, ben ik alweer 12kg bijgekomen en heb ik inmiddels alweer een bmi van 28. Volgens de dokters zou mijn gewicht voor mijn lengte 55kg moeten zijn. Dit gewicht zou ik graag als mijn streefdoel zien. Dit betekend dat ik 20kg zou moeten verliezen. Willen jullie me helpen?

 7. Hallo,

  ik ben heel erg aan het jojoen en al vanaf me kindertijd ben ik veel te zwaar.
  Waar door ik ook gezondheids problemen heb.
  Ik ben 24 jaar heb nu al 2 versleten knieën en een scheurtje in mijn middenrif ook heb ik diabetes type 2 door mijn extreme over gewicht ‘130 kilo’ ik zou zo graag eens in een bikini aan het strand willen liggen ik schaam me enorm dat ik zo dik ben ik heb bijvoorbeeld een hekel aan zwemmen nouja niet zo zeer aan zwemmen maar omdat mensen mijn blote lichaam dan zien en dat vind ik niet prettig en dat doet ook ergens wel heel pijn dat het me niet alleen lukt.
  Want ik wil het zo graag.
  Ik hoop dat ik deel mag nemen van jullie prachtige progamma want ik zou het echt heel goed kunnen gebruiken om een nieuwe tegemoed te gaan ?
  Mvg Johanna de Poorter

 8. Ik ben inmiddels zo dik dat ik niet eens meer naar de speelkamer kan lopen om een kussen in m’n shirt te doen, ik ging namelijk een musical.ly opnemen maar daarna was ik echt uitgeput, blijkbaar is dat ook een manier om aftevallen, leuk, handig en snel tegelijk? verder heb ik vandaag bij de mac gegeten om die afgebrande kalorieën weer bijtevullen. Dit deed ik omdat ik niet wil dat ik straks te weinig vet overheb om nog meer musical.ly’s te maken.
  Ik ben inmiddels 23 jaar en 186 kilogram.

 9. Hallo, ik ben melvin amsens en ik ben veel te dik, ik heb een mayo verslaving. Ik eet 1 hele fles mayo per dag op. Ik weet hier echt geen raad mee. Ik ben 15 jaar oud en weeg 134 kilogram. Alsjeblieft help me

 10. Hallo,
  Hierbij wil ik Marije Grote 12 jaar.
  Ze is een beetje te dik ze is 180 kg.
  Ik hoop dat ze geholpen worden.

 11. Graag mijn zoon opgeven hij is 14 jaar en 130 kilo, volgens mij is dat te zwaar? ik verwacht graag een mailtje terug. Hij heet trouwens Olav Grote

  Groetjes Heidi

 12. goedendag ik ben jeroen ik ben 16. ik wil graag afvallen omdat ik veel gepest wordt in de klas door mijn gewicht. ik weeg nu 150 kg en wil naar de 90kg. ik heb vaak zelf geprobeert aftevallen maar het lukt me niet door de negatievetijd om me heen
  met vriendelijke groet jeroen

 13. Ik zou mijn collega willen opgeven voor seizoen 2016
  Haar naam is Liesbeth vos . Ze is 43 jaar . Heeft afgelopen jaar in zet ziekenhuis gelegen met dubbele longembolie , ze is ook diabeet , weegt ongeveer 160 kilo !
  Als ze door blijft gaan met leven wordt ze niet oud !
  Daarom wil haar graag opgeven voor jullie programma

  Met vriendelijk groet Monique Groenland

 14. hoi ik ben Irene ik ben 21 jaar.
  Ik ben 170 cm en weeg 92kg!
  Ik word gek van mijn eetbuien en kom in een rap tempo enorm aan!!
  Willen jullie me ajb helpen ik heb echt een schop onder me kont nodig!

 15. Hoi, ik ben een jonge student die sinds een tijdje in Delft woont. Door veel ongezond eten ben ik enorm aangekomen (Ik weeg 120 kilo en ben 1,80m). Ik schaam me er enorm voor en veel andere studenten pesten mij met mijn gewicht. Hoewel ik mijn leefstijl probeer te verbeteren lukt het me maar niet, ik raak al uitgeput van de trap, laat staan hard lopen. Heel graag neem ik aan dit programma mee in de hoop dat ik op mijn jonge leeftijd nog niet zo in de fout ga en ouder dan 40 mag worden. Mvg Thomas

 16. hoi ik ben Lindy en ik wil graag afvallen.
  help mij in deze strijd anders verlies ik mijn dierbare en zij mij.
  ik heb de obese en weeg 149,4 kilo
  groetjes Lindy

 17. Ik ben Michelle en ik ben dik. Ik weet niet hoeveel kilo ik weeg want ik durf niet op en weegschaal te staan maar ik ben super dik. Ik ben 1,73 meter lang. Ik sport wel een paar keer in de week maar het helpt niet. Mijn buik is zo dik dat ik niet met mijn vriendinnen durf te zwemmen. Ik zou heel graag willen afvallen met jullie hulp

  Met vriendelijke groet,
  Michelle(ik)

 18. hallo, mijn naam is fabian, ik wil graag mijn broer Thomas opgeven voor jullie programma. hij is 21 jaar oud en nu al verpest. (sorry voor mijn woordkeuze) hij is ongeveer 1.95 meter lang en 1.23 meter breed. ik maak me erg zorgen om mijn broer. want als het zo door gaat dan ben ik beng dat mijn broer de 50 niet haalt. hij zat ook op voetbal hij was keeper, maar op een gegeven moment kon dat gewoon niet meer. simpel weg omdat zijn buik in de weg staat. ik hoop echt dat mijn broer aan jullie programma mee mag doen want zo kan het niet langer.
  groet Fabian.

 19. ik zou graag aan jullie programma deelnemen omdat ik te zwaar ben en alleen gaat het mij niet lukken. onze zoon gaat trouwen in 2016 dan wil 25 kilo of meer afvallen , ik 46 jaar oud. dan hoop ik dat ik er dan mooi uit kan zien voor mijn zoon en schoondochter.
  ik hoop zo dat ik mee mag doen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in