Aanmelden Obese 2019

ketox24 korting

Er is goed nieuws voor iedereen die zich wil aanmelden voor Obese. Onlangs ontving onze redactie een verzoek de producent om een oproep te plaatsen voor het nieuwe seizoen van Ovbese.

In 2018 is overgewicht het grootste gezondheidsprobleem van de wereld. In Nederland lijden inmiddels 250.000 mensen aan extreem overgewicht of morbide obesitas.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Heb je al van alles geprobeerd? Lukt het je niet om jouw dieet vol te houden of zit je binnen no-time weer op je oude gewicht wanneer je stopt met je dieet? Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet met eenvoudig te bereiden afslank recepten voor het hele gezin.

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je kunt het volgende verwachten:

 • Heerlijke en eenvoudig te bereiken recepten
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Je hebt geen honger
 • Bevat ook vegetarische gerechten
 • Je hoeft niet te sporten (mag natuurlijk wel)
 • Zonder moeite meerdere kilo’s per week afvallen

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

obese 2018 aanmelden
obese 2019 aanmelden

Aanmelden OBESE 2019

Obese is terug!

8 mensen, stellen of gezinnen zullen gevolgd worden in hun strijd tegen de overtollige kilo’s. Ze worden bijgestaan door een team van deskundigen die hen zal helpen de regie weer terug te nemen over hun eigen leven.

Ondervind jij grote problemen door jouw extreme overgewicht? Ga dan naar https://r.tl/ObeseAanmelden en geef je op.

Misschien kunnen wij je helpen.

Obese 2018

Obese is terug!

In het nieuwe seizoen van Obese gaan wij 8 mensen volgen die de strijd met hun overgewicht aangaan.

In die loodzware strijd worden ze bijgestaan door een team van deskundigen.

Lijd jij aan morbide obesitas en wil jij de regie over je lichaam én je leven weer in eigen handen krijgen?

Geef je dan nu op door op de onderstaande link te klikken! Misschien kunnen wij je helpen.

Obese Recepten

Goede voeding is essentieel voor volwassenen en kinderen. Maar wat is verantwoord? De basis zit in natuurlijke producten die niet alleen gezond zijn maar in de smaak vallen bij kinderen. In samenwerking met Jasper Alblas is er een unieke afslankcursus ontwikkeld inclusief gratis recepten.

afslankcursus

 • De recepten bestaan enkel uit natuurlijke producten.
 • De recepten zijn voordelig en makkelijk te maken.
 • De recepten zijn geschikt voor het hele gezin.
 • De recepten helpen je wekelijks tot wel 2 kilo lichaamsvet te verbranden.

Door de natuurlijke eigenschappen van de recepten is gewichtsverlies niet alleen gegarandeerd, het is ook nog eens blijvend.

Terugblik Obese

Na de succesvolle Obese Series in 2011, 2012, 2013 en 2014 en 2015 is Obese terug met een nieuwe serie, en nieuwe deelnemers.

Obese wordt net als voorgaande jaren uitgezonden op RTL-4 en de deelnemers staan onder begeleiding van een team van deskundigen. Obese 2015 onderscheid zich van de voorgaande seizoenen omdat er dit jaar meer aandacht is voor het psychische aspect dat komt kijken bij obesitas en de strijd daartegen.

Voor de één is het kwijtraken van de nodige kilo’s een zuiver esthetische kwestie, voor de ander een bittere noodzaak. Dit laatste gaat zeker op voor de zeven kandidaten die een jaar geleden werden overvallen door presentatrice Wendy van Dijk met de boodschap dat zij geselecteerd zijn voor het nieuwe seizoen van Obese.

Overgewicht en obesitas zijn letterlijk en figuurlijk een steeds groter wordend probleem in Nederland en daarbuiten. Met name de jongere generatie wordt steeds dikker en houdt er een ongezonde levensstijl op na. In Obese wordt extra aandacht besteed aan het helpen jongeren met obesitas.

Daisy: “Iedereen accepteert mij hoe ik ben”

In de eerste aflevering het verhaal van Daisy en de lange weg die zij heeft te gaan. Daisy is de zwaarste vrouw in Obese tot nu toe. Ze weegt maar liefst 221 kilo en is pas 26 jaar. Ze heeft eigenlijk haar hele leven al overgewicht. Als klein meisje kwam zij bij verschillende dokters die nooit een duidelijke oorzaak hebben kunnen vinden. Haar belangrijkste motivatie om mee te doen met Obese is dat zij gezond en oud wil worden om vrij wil leven zonder alle beperkingen.

Deelnemers Obese 2015

Tijdens dit seizoen volgen we de volgende deelnemers:

 • Daisy (26)
 • Gerard M (40)
 • Tatjana (22)
 •  Xandra (43) (moeder)
 • Kelée (16) (dochter)
 • Roel (21)
 • Gerard K (34)

Terugblik Obese 2014

In het RTL 4-programma Obese worden zes personen met morbide obesitas een jaar lang gevolgd. In hun strijd tegen de kilo’s met als doel hun leven weer op gang te krijgen, worden ze bijgestaan door een team van deskundigen. In 300 dagen proberen zij de helft van hun gewicht te verliezen. Wendy van Dijk presenteert Obese en in elke aflevering staat er één deelnemer centraal.

Deelnemers Obese 2014

 • Danny Bouman
 • Angeli van Bergen
 • Katelijn Scholte
 • Alexander Geleijns
 • Natascha Niessink
 • Elly Neve

Overgewicht grijpt als een besmettelijke ziekte om zich heen. Naar verwachting zal dit in 2015 het grootste gezondheidsprobleem van de wereld zijn. In Nederland lijden inmiddels 250.000 mensen (cijfers Nederlandse Obesitas Kliniek) aan extreem overgewicht of morbide obesitas. Het is bijna onmogelijk om hier zelf vanaf te komen terwijl de kans op vroegtijdig overlijden groot is.

In 2014 worden herhalingen uitgezonden van Obese 2013. In 2015 staat weer een nieuw seizoen gepland. De opnames hiervan starten binnenkort. Meer informatie en aanmelden kan via deze link of laat een reactie achter op deze pagina.

Terugblik Obese 2013

In 2013 staat het programma Obese onder leiding van presentatrice Wendy van Dijk.
De kandidaten van Obese 2013 zijn:

 • Michel 222 kilo
 • Stanley 227 kilo
 • Amanda 138 kilo
 • Lilian 171 kilo
 • Tamara 163,5 kilo

Lees meer over Obese 2013 in dit artikel en kijk een aflevering terug als je de uitzending gemist hebt, of nogmaals wil kijken.

De deelnemers van Obese wegen minimaal het dubbele van wat hun gewicht zou moeten zijn. Afvallen is een serieuze zaak, want hun gezondheid loopt direct gevaar. Ook sociaal gezien zitten ze behoorlijk in de knoop. Het leven dat ze nu leiden bemoeilijkt relaties en isolement dreigt.

Belgische Eyeworks; wie in Nederland woont, kan zich altijd aanmelden bij de Nederlandse Eyeworks die hetzelfde project zullen ondernemen!

RECENSIEOVERZICHT
Vorig artikelSuperverbrander 30 dagen Methode
Volgend artikelGrappig en lekker

314 Reacties

 1. Beste medewerkers van De obese redactie,
  Al een paar jaar kijk ik elke zaterdag naar onze vlagger langs het voetbalveld. Jordy is zijn naam en de laatste keer dat hij zichzelf woog, gaf de weegschaal 140kg aan. Dit zal nu veel meer zijn. Jordy wilt heel graag van z’n overgewicht af, maar krijgt het zelf niet voor elkaar. Hij wilt alles doen voor andere mensen, maar steekt geen energie in zichzelf.
  Nu loop ik al tijden met dit idee in mijn hoofd, maar na een gesprek met hem weet ik het zeker, hij kan jullie hulp énorm goed gebruiken, zelf gaat het hem niet lukken en gaat hij hart en vaat ziektes krijgen.
  Het ultieme doel zou zijn om hem weer op het veld, binnen de lijnen, te krijgen. Voetballen heeft hij vorig jaar op een training geprobeerd, maar dat trekken zijn knieën op dit moment niet. Heel het elftal zou hem graag helpen en er zijn er genoeg bereid om hem te ondersteunen in die periode.
  Ik hoop wat van jullie te horen, met groeten, Michiel

 2. Ik zou graag deelnemen aan jullie programma omdat ik wil afvallen en allee lukt het me niet meer. 2jaar geleden ben ik meer dan 20 kilo afgevallen met weigth watchers en sporten. Meer krijg ik er niet af op een houdje, ik ben 29 jaar en OK heel bang dat de kilo’s waar ik hard voor ggewrkt heb er weer zullen bijkomen…

 3. Graag wil ik mijn zus ban 1,69 en over de honderd kilo opgeven voor jullie programma .Zij begint steeds weer opnieuw met afvallen maar moet keer op keer staken door gebrek aan tijd en geld.Zij voedt in haar eentje twee jongens op .Dat doet ze goed ! Alles voor haar kinderen , maar nu is het haar beurt .Zij zou hier heel gelukkig van worden

 4. Graag wil ik mijn zus opgeven voor jullie programma.Zij is 1,69 groot en weegt over de honderd kilo .Vaak begint zij met afvallen .Maar door gebrek aan geld en tijd wil het maar niet lukken .Zij brengt in haar eentje twee jongens groot .Dat doet ze goed , alles voor haar kinderen .Maar nu is het haar beurt , anders zal ze de jongens niet lang meemaken .Ik weet zeker dat ze hier heel erg gelukkig van zal worden .EN gezond !!!

 5. Dag, Ik zou graag aan jullie programma deelnemen omdat ik ontzettend graag wil vermageren. maar alleen luk dit nooit. ben maar 24 jaar en zou graag voor men 2 kids en men vriendin en familieleden graag langer leven. ik mis het om samen met de kids buiten te spelen voetbal en tikkertje ik mis het echt. ik hoop dat ik aan jullie programma kan deelnemen. ik hoop dat jullie men leven met men familie en kids terug kan krijgen. mvg bjorn machtelinckx

 6. Beste mensen van obesitas.

  Doormiddel van deze poging om me op te geven voor dit traject wil ik laten weten dat ik intressen heb.

  Ik heb een aantal pogingen gedaan om gewicht kwijt te raken.
  ik tob er men helle leven al ongeveer mee en continu is het eind resultaat 0 wat zwaar vervelend natuurlijk is.
  Ik ben nu 25 jaar oud en weeg op dit moment 130 kilo.
  Zouden jullie mij kunnen helpen voordat er dalijk egt siruisere gezondheid problemen ontstaan?? Harstike bedankt alvast vriendelijke groet robbert-jan

 7. Hai
  Ik ben Bente en heb een groot probleem ik ben 20 jaar oud en weeg 10 keer zoveel dus 200kg. Ik baal zo erg van ik word gepest als ik naar buiten ga daarom doe ik niet aan sport. Maar ik wil graag een mooie slanke vrouw worden. Kunnen jullie mij alstublieft Helpen jullie zijn mijn enige hoop.
  x Bente

 8. Hoi ik ben stefan en word dit jaar 16 . Ik wil me graag opgeven omdat ik 100 kilo weeg en ik uit word gescholden door men vrienden .

 9. Ik weeg 420 kilo want ik eet de hele dag door alleen maar pizza.
  Het is een van mijn 8 eetverslavingen. bijvoorbeeld patat of hamburgers. alstublieft help me hier mee. Zelfstandig kan ik t niet daardoor word t alleen maar erger en ik moest jullie een bericht sturen van me huisarts omdat ik anders misschien wel dood zou kunnen gaan. Graag hoor ik nog van jullie, groetjes Gerben.

 10. Hallo mijn naam ik jeanine ben 22 jaar oud ben 1.63 lang en mijn gewicht is 115 kg helaas is mij het nog steeds niet gelukt om die vervelende kilo’s er af te krijgen hoe graag ik dit ook wil maar door alle klachten die ik met mijn lichaam heb heb ik niet de energie om me zelf te helpen met de kilo’s . Inmiddels ben ik in behandeling bij het ziekenhuis om te kijken waar mijn klachten weg komen na vele foto’s en bloedprikken en scan.’s is er nog niks gevonden. Aanstaande donderdag krijg ik de uitslag van de mri scan. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen met mijn overgewicht en ik zal zeker alles op alles zetten om mijn goede gewicht en gezondheid terug te krijgen voel mij echt ongelukkig. Aub help

 11. Hoi ,, ik heb een neef die echt hulp nodig heeft. Zelfstandig kan hij het niet , hij is superrrr maar dan ook echt superrr onzeker en heeft haast geen STOPKNOP met eten. Hij blijft maar door n door.
  Het is momenteel zo erg dat als hij auto rijd hij met zijn linkerbeen moet remmen omdat zijn rechterbeen in de weg staat ( een gevaar op de weg dus ) als er eten is heeft hij geen STOP knop , hij is echt extreem overgewicht en wij zijn bang dat hij komt te overlijden door het eten.
  Hij heeft geprobeerd een tijdtje te fitnesse hij viel ook af , maar kreeg een vriendin online maar toen het meisje hem zag heeft ze hem voor mensen uitgelachen ,waardoor hij toen stopte met fitnesse en extreem is gaan eten. Mijn neef heeft daarna ook nooit een vriendin gehad. Wij als familie we houden van hem en willen het beste voor hem. Hoor onze noodkreet.

  Groetjes.

 12. Hallo allemaal ik ben 31jaar en heb 4 kinderen van 2,5,6,7. Tijdens mijn zwangerschappen ben ik veel aan gekomen bij de eerste 2 was ik 40 kg aangekomen en na de bevalling verloor ik 10kg toen werd ik zwanger van de 3e en kwam er weer 17kg bij na de bevalling verloor ik maar 8kg en paar jaar later werd ik weer zwanger van de vierde en was 20 kg aan gekomen. Totaal 59kg tijdens en na de zwangerschappen ben ik nog 20kg afgevallen . Ik weeg nu 85 kg en ben 1,48 cm. Heb steeds last van mijn knieën en heupen en dit jaar ben ik nog van de fiets afgestapt en mijn been zei knakknak spaakbeen en kuitbeen gebroken. Heb heel veel moeite om met mij kinderen te gaan wandelen en te fietsen en te stoeien. Ik zou graag wat hulp er bij willen. Om weer normaal te kunnen spelen met de kids en niet dat mijn Lichaam het tegen houd. Ik heb van alles geprobeerd shake stekkers andere pillen thee sportschool op letten op mijn voeding. maar niks helpt ik zou echt graag door jullie geholpen willen worden. Alsjeblieft

 13. Gmiddag ik ben esje ik ben 26 jaar 1.62 meter heb een overgewicht van 120.0 kilo.
  Ik heb jaren geprobeerd om af te vallen via verschillende diëten wat niet uitpakte of de ene week wel andere week niet waarbij ik werdt gedemotiveerd ik ben jong voel me oud Door mijn gewicht ik kan niet normale broeken aantrekken waardoor ik naar speciale grote maat winkels moet ik wordt er depressief van dat ik me niet lekker in mijn vel voel en vaak te moe om normale dagelijkse routine te doen Door mijn overgewicht ik hoop dat jullie mij hierbij kunnen helpen met vriendelijke groeten

 14. Ik ben Lia en ben 24 jaar oud en weeg op dit moment 139 kilo. Ik heb op dit moment een BMI van 42.9 en zit dus in de gevaren zone. Ik heb al heel veel verschillende diëten geprobeerd maar niks lukte. Ik heb altijd dat het een tijdje goed gaat en daarna val ik weer terug in mijn eigen patroon. Ik ben vroeg altijd gepest op school omdat ik de dikste was en soms doet me dat nog steeds pijn. Omdat ik geen baan heb en thuis zit heb ik moeite om structuur in mijn leven te brengen.Omdat ik nog thuis woon en mijn ouders veel ongezonde dingen kopen kan ik daar niet vanaf blijven zodra ik thuis ben. Ik sport wel 2x in de week maar zodra ik dan thuis kom dan trek in de kast open en pak iets lekkers. Mijn lichaam zit behoorlijk in de weg en wil er zo graag verandering in brengen. Ik wil mezelf gelukkig zien in een mooi lichaam, dat zodra ik in de spiegel kijk dat ik dan vrolijk wordt omdat ik niet meer dik ben.

  Ik zou het erg fijn vinden als jullie mijn kunnen helpen

 15. Beste obese!
  Ik zou heel graag mee willen doen aan jullie programma. Heb al vele diëten geprobeerd en allemaal met een tijdelijk leuk effect alleen achteraf komt er telkens weer enorm veel aan. Nu ben ik helaas werkeloos geworden en heb moeite met het vinden van een baan. Dit waarschijnlijk omdat ik onzeker ben over mijn lichaam. Ik vind het verschrikkelijk om te zijn wie ik nu ben. Ik weeg momenteel (schommelend) rond de 125kg en ik ben 1.80 groot. Ik heb echt hulp nodig! Ik wil weer genieten en stralen, maar ik kan het niet alleen. En geld voor een personal trainer heb ik niet!

  Please help!

 16. Goede avond
  Ik ben 52 jaar en kamp al 25 jaar met overgewicht. Ik heb inmiddels 2x een ablatie gehad en heb ook al een apparaat voor slaap apneu.ik ben 1.64 en weeg 107 kilo. Ik ga weer eens een poging wagen om af te vallen. Ben per 1 december na 26 jaar ontslagen met de grote ontslag golf in de jeugdzorg dus heb alle tijd om te sporten en lijnen. Meestal gaat het 2 weken goed en dan gaat het met eten weer mis. Ik zou hè gek fijn vinden als ik geholpen zou kunnen worden. Heb al geprobeerd via de cz in een obesitas kliniek te komen maar dan zeggen ze heeft u suikerziekte? Nee oh we kunnen u pas helpen als u suikerziekte heeft. Ik weet dat ik ms te oud ben voor jullie programma maar heb nog de instelling van een jonge bloem haha. Ik ben niet happy in dit lijf!

  Met vriendelijke groet
  Margreet van der lauw

 17. Ik heb ernstige obesitas ik ernstige probliem hebbe ik dik zijn ik veel eten ik niet kunne stoppen pls help and leave a like if u cri everytiem tank you

 18. Ik ben Jessica, 22 jaar oud en ik strijd al jaren tegen de kilo’s maar helaas zonder succes… Ik ben vooral een emotie eter. Veel gepest op school, behoorlijk heftige dingen meegemaakt als klein meisje. Maar nu op het punt in mijn leven dat het niet beter kan.. een leuke vriend, leuk huisje en een goede baan maar helaas kan ik er niet van genieten. Mijn lichaam zit me behoorlijk in de weg, al meerdere dieets geprobeerd, sporten gaat moeizaam hoe graag ik ook wil! In totaal nu 8 x geopereerd aan mijn knieën en dat in combi met mijn 1,58m en 110 kg is niet te doen! Ik hoop dat ik de kans krijg om mijn leven compleet te maken met een nieuw lichaam en zo een toekomst op te kunnen bouwen met mijn vriend, om hem trots te laten zijn en om iedereen te laten zien dat ik het kan!

 19. Ik heb een hele lieve allerbeste vriendin met inmiddels een overgewicht van ik denk..120 kilo. (Als het niet meer is) ik zie haar als een tijd bom.. Ze is 28 jaar wil graag op Den duur een partner en kinderen. Ze is goed voor haar omgeving maar weet denk ik niet zo goed om voor zichzelf te zorgen. Ik zou haar zo graag de kans gunnen om weer gezond Door het leven te gaan. Ik weet dat ze er voor openstaat maar heeft gewoon een beetje meer Hulp nodig om het gevecht tegen overgewicht te gaan winnen. Ze heet Hilke en de meeste lieve en beste vriendin die ik mij maar kan wensen en nu zou ik zo graag iets voor haar willen betekenen. Ik wens… dat haar droom naar een normaal gezond leven mag uitkomen.

 20. Ik ben 16 jaar en weeg nu 130 kilo. We hebben van alles geprobeerd maar het lukt niet om af te vallen. Alle gewrichten gaan pijn doen. Heb dringend hulp nodig

 21. Mijn vriendin is in anderhalf jaar tijd ruim 20 kilo aangekomen. Ze is 4 jaar geleden gestopt met roken en is toen flink aangekomen. Dit heeft ze dmv sporten en koolhydraatarm eten er weer af gekregen. Helaas is door omstandigheden dit en nog veel meer erbij gekomen. Ze weegt nu meer dan 90 kilo en is niet zo groot. Zonder hulp kan ze de draad helaas niet meer oppakken. Hopelijk kunnen jullie iets betekenen

 22. Beste redactie, Mijn lieve vriendin Ada zou jullie hulp zo goed kunnen gebruiken. Ze is een enorm leuk,geestig en intelligent mens maar dat deel is ondergesneeuwd door belabberde keuzes in het verleden. En het rotte gevoel wat ze daarvan heeft, vult ze met eten waardoor ze nu veel te zwaar is. Bovendien is ze onlangs ook nog -tegen haar zin- haar baan kwijtgeraakt. Heel naar voor haar maar in plaats dat ze zich nu realiseert dat elk nadeel zijn voordeel heeft en ze dus even tijd heeft om aan zichzelf te werken, raakt ze ontmoedigd. En dat is zo verdrietig voor haar. Natuurlijk moet ze weer zo gauw mogelijk aan de slag maar in de tussentijd heeft ze “de postcodeloterij aan tijd gewonnen”en ik gun het haar zo dat ze die tijd zou gebruiken om met professionele hulp af te vallen en weer in zichzelf te gaan geloven. Ze heeft het namelijk in zich.

  Met vriendelijke groet,

  Mirinde Vermeijden

 23. Ik maak me ernstig zorgen om mijn schoonvader. Ik weet eerlijk gezegd niet wat hij weegt maar ik gok dik over de 200 kilo, 1,94m. Hij is 62 en al tientallen jaren te dik, elk jaar steeds dikker. Dit jaar alleen al heeft hij twee longontstekingen gehad, navelbreuk en lijd hij nu aan apneu. Mijn schoonmoeder is kankerpatient. Mijn schoonvader beloofde hierdoor te gaan afvallen, om te zorgen dat ze niet alletwee ziek zijn. Hij houd het echter nog geen week vol. Momenteel zit de koelkast vol met vette happen waaronder 2 kilo kaas, dit eet hij deze week nog op. Hoeveel we er ook over praten, hem proberen te helpen en proberen bepaalde dingen te verbieden; het lukt maar niet. Hij blijft maar dikker en ongezonder worden. Ik vrees echt dat als dit zo doorgaat ik snel afscheid moet nemen van beide schoonouders. Mijn vriendin en haar familie hebben de hoop opgegeven. Ze zijn bang voor hem omdat hij een kort lontje heeft. Hij is enorm eigenwijs en dus snel op zijn teentjes getrapt. Ik weet ook zeker dat hij niet op tv wil komen, zo’n publieke vertoning zou hij nooit aandurven. Ik weet me echt geen raad meer. Ik zet dit berichtje online en hoop dat er op een of andere manier hulp komt…

 24. Ik ben 16jaar en ben eigelijk mn hele leven al stevig! Ik heb afgelopen jaar een best zwaar jaar achter de rug waarin ik veel thuis zat en niet bewoog in dat jaar ben ik meer dan 10kilo aangekomen nu zit ik rond de 95kilo wat ik behoorlijk zat ben kheb nu dan ook een abbo op de sportschool en let op mn eten maar toch lukt het niet om aftevallen kunnen jullie my please helpen!!!

 25. Ik wil graag mijn vriendin Jeanita Goldberg – Leermakers aanmelden.
  Ze voelt zich de laatste tijd zo beroert en ze zit de laatste tijd ook niet lekker in haar vel. Ook heeft ze vaak last van hoofdpijn en heel erg veel last van haar buik. Ik weet alleen niet hoeveel ze precies weegt maar ik schat rond de 125 kilo. Dankzij haar gewicht heeft ze al een aantal miskramen gehad.

 26. Beste Obese ,

  Mijn naam is Renayda ben net 29 jaar en ik heb jullie hulp nodig.

  Was bijna me hele leven best overgewicht, een jaar of 2 geleden heb ik besloten om te gaan sporten en een nieuwe leven te beginnen. Ben van 130 naar 95. Heb hele nieuwe kleding gekocht.. Maar ineens ging het weer fout., kwam veel weer aan en heb niet meer op de weegschaal gestaan maar zie wel aan me kleding die allemaal te klein zijn geworden. Mijn hele leven werd een achtbaan niet alleen op gewicht maar ook heb van alles meegemaakt. Sta altijd voor iedereen klaar. Ik sta nog niet stabiel maar ik ben zo ongelukkig nu, me hele kleding kast pas me niet meer. Heb nu een relatie maar het begin ook in gevaar te komen… Want ik zie aan me partner dat ze niet zo blij meer is. En ik kan niet meer. Ik heb iemand nodig di me push di me help… Ik wil super veel …
  Maar heb jullie hulp nodig.

  Hoop dat jullie me de kans geef om gelukkig te zijn.

  Ben een super spontaan meisje. Sta open voor alles dus ook meteen leuk voor de programma.

  Wendy en team help me. Ik wil mezelf helpen maar heb een extra steun nodig.

  Want nu ben ik weer aangekomen , ik voel me zo erg. Soms barst ik in tranen maar durf tegen niemand te zeggen dat het licht aan me uiterlijk. Dat ik zo lelijk bent geworden.

  Alvast bedankt. Hoop dat ik niet te laat of te vroeg ben voor aanmelden.

 27. Hallo,
  Mijn naam is Kelly en ik ben 19 jaar oud, bijna 20. Van af kleins af aan ben ik al op gewicht maar kom er maar niet van af. Ik weeg rond de 135/140 kilo wat natuurlijk veelste veel is voor mijn leeftijd en ben er erg ongelukkig mee. Ik hoop dat iemand mij kan helpen om terug op een redelijk normaal gewicht te komen. Ik weet dat het mijn eigen fout is maar graag heb ik een 2de kans. Alsjeblieft.
  Groet, Kelly.

  • hoi kelly
   het is zeker moeilijk om aftevallen
   ik ben een moeder van twee kids
   en ben nu ook heel zwaar rond 95/ 100
   je moet gewoon proberen suiker laten staan
   en koekjes en frisdrank gewoon water drinken
   ik heb zelf ook heel erg moeilijk mee hoor
   ik vindt het ook heel moeilijk
   alles is gewoon lekker gr meid 27

 28. hallo,
  ik ben kelly en ik ben 19 jaar oud. ik heb al 10 jaar overgewicht, ik heb allerlei hulpinstanties bij langs gefietst en heeft tot nu toe niet geholpen. ik heb daarom een jaar geleden aangegeven geen hulp meer te willen omdat ze me niet serieus namen. tot eind maart dit jaar heb ik via de dokter weer om hulp gevraagd. ik ben nu bijna 150 kilo en krijg heel erg last van mijn gewrichten in mijn knieën en enkels, ik heb via hulp instanties aangegeven dat ik opgenomen wilde worden in smilde (Drenthe) ruyterstee, deze hulpverlening vond het niet noodzakelijk en wilde eerst dat ik op me zelf ging en werk ging zoeken. ik ben 19 jaar een goed inkomen is onmogelijk tegenwoordig om op je zelf te kunnen.. dit betekend dat ze me niet kunnen helpen. ik sta machteloos want ik kom maar aan qua kilo’s, ik wil heel graag afvallen en heb ook meerdere pogingen geprobeerd maar mensen die mij steunen om naar een sportschool te gaan laten mij steeds vallen en val daarna weer in me oude eet gedrag, ik heb veel mee gemaakt en er ook achter komen dat dit emotie eten is en om me zelf elke keer in de spiegel te zien doet me pijn.. toen hebben mensen mij verteld dat de enige manier is om het via dit te doen, ik hoop ook dat jullie me kunnen helpen zodat ik weer in de spiegel durf te kijken en mensen trots op me kunnen zijn.
  met vriendelijke groet kelly

 29. Altijd ben ik al stevig geweest maar nu toch echt op mijn hoogte punt. Ik ben 25 kilo te zwaar, afvallen lukt maar niet wat ik ook probeer. Het lukt me niet om een weg te vinden tussen diabetes type 1 en mijn gewicht..
  Waarschijnlijk wordt ik niet uitgekozen omdat ik niet de helft van mijn gewicht kan afvallen maar kan het altijd een gokje geven!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in