Obese Lilian Bellis Gemist

Lilian Bellis is de op een na laatste kandidaat van het afslankprogramma Obese. De 43 jarige Lilian is een hardwerkende alleenstaande moeder die zich al een tijdje afvraagt waarom afvallen niet lukt. Met hulp van Wendy en haar team wil ze 61 kilo afvallen. Bij aanvang van het TV rogramma obese weegt Lilian 171 kilo en heeft dus nog een lange weg te gaan. Ze hoopt haar droom op een gezonde en slankere toekomst te verwezenlijken en gaat er helemaal voor.

obese

Doktersassistente

De enthousiaste Noord Hollandse Lilian werkt parttime als doktersassistente in Hoogwoud, is gescheiden en heeft vijf kinderen. Haar twee oudste kinderen van 17 en 19 wonen niet meer thuis. De drie jongste van 10, 13 en 14 jaar wonen nog tuis.  De grote drijfveer van Lilian om af te vallen zijn haar kinderen

Obese met Lilian Gemist

Heb je de aflevering met Lilian, of een andere uitzending van Obese gemist? kijk dan hier alle uitzendingen terug.

Moeder

Vijf jaar geleden is de moeder van Lilian aan overgewicht overleden, dit is iets wat Lilian koste wat kost wil voorkomen. Ze ziet het team van Obese als haar laatste redmiddel want alleen redt ze het niet.  De kinderen van Lilian zijn erg bezorgd over haar, dit is iets wat haar veel verdriet doet. Ook heeft ze veel last van haar knieën en haar hart wordt in de gaten gehouden door een arts. Lilian staat er helemaal alleen voor en voelt zich ook ontzettend alleen. Niemand weet hoe zwaar ze het heeft omdat ze weigert om zichzelf kwetsbaar op te stellen.

Sporten

Lilian gaat meteen serieus aan de slag en sport zelfs samen met Michel de Hont uit Almere die een aflevering eerder bijna 75 kilo is afgevallen en tegenwoordig weer kan voetballen met zijn vrienden. Ben je benieuwd naar het resultaat van Lilian? Bekijk dan alle resultaten van de Obese kandidaten

Jouw mening over Obese

Denk jij dat Lilian haar doel gaat bereiken met hulp van obese? Laat een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers. Je kunt ook de onderstaande facebook comment-box gebruiken om te mee te discussiëren.

4 Reacties

 1. Lilian,

  Geweldig gedaan. Het is ontzettend zwaar en moeilijk om zoveel af te vallen. Ben je ondertussen al geopereerd?

  Wat heb je een geweldig mooie kinderen. Voor ons was het leuk om naar gelijkenissen te zoeken; en raad eens nog gevonden ook.

  Heel veel sterkste voor de toekomst en lieve groeten van
  André en Wil uit Oss

 2. fantastisch gedaan Lillan. ga zo door.
  hu is het nu met jouw? is die heup operatie al geweest?

  ik had ook last van apneu, ben toen 2 jaar geleden naar iemand geweest paranormaal (andre schaap) uit langdijk. nu heb ik alleen last van hype apneu. raar he.

  groetjes jacco vanuit schagen

  misschien tot later.

  • Hoi Jacco, leuke reactie.
   De behandeling van mijn lipoedeem heeft nog niet plaats gevonden maar gaat zeker gebeuren, waarschijnlijk begin juni. Mijn slaapapneu is helaas ondanks de vele kilo’s lichter, niet over. Maar wie weet gebeurt dat nog!

   Groetjes Lilian

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in