Obese Michel de Hont Gemist

Michel de Hont is een enthousiaste goedzak uit Almere. De geboren Amsterdammer is een lieve zachtaardige man met als enige nadeel een paar kilo overgewicht. Nouja, een paar kilo… Michel weegt bij aanvang van Obese 222 kilo. Deze kilo’s zijn er niet zonder reden aangekomen. Irene schreef eerder al een column over ‘overgericht door emotie eten‘ en Michel is hier een uitstekend voorbeeld van.

ob-header

Obese Gemist

Heb je de Obese aflevering met Ruben, Stanley, Amanda, Michel, Lilian of Tamara gemist? kijk dan hier alle uitzendingen terug.

Schiphol

De 35 jarige Michel werkt als beveiligingsbeambte op de nationale luchthaven Schiphol en woont samen met zijn vriendin. Michel heeft een moeilijke tijd achter de rug. Hij heeft anderhalf jaar intensief voor zijn zieke moeder gezorgd.

Hersenbloeding

Tijdens het ziekbed van zijn moeder kreeg zijn vader een hersenbloeding waardoor Michel aansluitend twee jaar lang voor zijn vader heeft gezorgd. Om goed voor zijn ouders te zorgen heeft Michel de huur van zijn eigen woning opgezegd om bij hun te gaan wonen. Na het overlijden van zijn beide ouders mocht hij echter niet in hun huis blijven wonen en stond hij op straat. Door stress en emotie is Michel gaan eten, en eten, en eten…

Obese

Met hulp van Obese hoopt Michel zijn leven weer op de rit te krijgen. Door zijn overgewicht is alles letterlijk zwaar geworden, niet alleen tijdens zijn prive leven, maar ook tijdens zijn werk als beveiligingsbeambte op Schiphol. Michel verlangt naar een ‘normaal’ leven zonder fysieke ongemakken. Heb je de uitzending van Obese met Michel gemist, en ben je benieuwd naar zijn resultaat? Bekijk dan de resultaten en uitzendingen van alle deelnemers.

Jouw Mening

Wat denk jij, gaat het Michel lukken om binnen 300 dagen zijn doel te bereiken? Laat een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers. Je kunt ook de onderstaande facebook comment-box gebruiken om te mee te discussiëren.

2 Reacties

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in